Sony: "a Microsoft folyton minket másol"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán nem kellene ezen csodálkozni. Még egy olyan bandát mint az 576 nem lehet találni. Amióta csak az 576 konzol létezik semmi más nincs benne csak az hogy a ps2 az isten és minden más szar. Tehát õk azok akik állandóan elkezdik a feszültséggerjesztést. Ezért nem is veszem már jó ideje azt a vackot. Mint ahogy már írtam régen kikellett volna ezt az embert rúgni abból az újságból. Mert ez amit itt csinál az interneten már nagyon túlzás.

UNREG
Szemétkedõ stílusért nektek sem kell a szomszédba menni, néha beleolvasgatok az x365hu-t instantjába, amilyen gyomorforgató fikázás és személyeskedés megy ott, ha a PS-rõl vagy az 576-ról esik szó, az tiszta hányinger, úgyhogy csak ne prédikálj.

Senki nem csinálna semmit ha ez a méltóságosúr végre visszafogná magát. És nem taposna mások lelkivilágába a szemétkedõ stílusával. Hidd el senkit nem érdekelne ha végre abbahagyná a Xbox tulajok szapulását.

UNREG
Inkább az a szégyen, ahogyan gusztustalanul személyeskedtek és sértegettek másokat. Semmivel nem vagytok különbek annál, ami ellen fellépnétek, sõt...

atyaeg,es te egy ujsagiro vagy? nem semmi.....
Ha te ezt munkának mered nevezni amit csinálsz. Elég szégyen az, hogy csak abban éled ki magad hogy másokat piszkálsz. Hihetetlen leki szegénységrõl árulkodik az amit csinálsz. Szerezz végre egy nõt (esetleg egy hapsit magadnak) és hagyd abba a szemétkedést. Vagy keress fel egy orvost. Hidd el tud segiteni a bajodon.

Dzson
Meg nincs otthon netem (amúgy van)... van 1000 más jó dolog is az életben, mint otthonról netezni. Szánalom, hogy ha valaki már otthon is fórumozgatni jön pláne nyáron. Szerezzen inkább nõt. 😊)))

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Hát ez az, hogy ez a magánvéleményem, magánemberként írom. De ha meg más néven jövök, akkor azért rikácsolnak, hogy miért nem vagyok Dzson és bujkálok meg nem merem felvállalni blablablabla, meg kitalálják, hogy más fórumokra is bemegyek álnéven. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Az a másik LOL, hogy azt hiszik, valamennyire is érdekel az, mit írkálnak be. Ha oly' okosak lennének, rég rájöttek volna, hogy csak piszkálom õket mint majmokat a rács elõtt, és élvezem, ahogy rikácsolva harapdálják a rácsot. Ugyanis van otthon x-em (kell is a munkám végett). 😊)) LOLLLLERRRRRRR

Makik: SZAR A FOSBOX

😊)))))

hopp hehh jogos az nem normal hanem normally😊
amugy a normally normalisant jelent,az altalaban az leginkabb a usually:0
mondjuk latok abban raciot,hogyha mar angliaban elek akkor ideje lenne angolul megtanulni😛
Vajon a rootkitjüket mikor fogja lemásolni az ms?<#mf2>

Na figyelj te újságírok szégyene. Egyrészt élõbe is bemerek bárkinek szólni. Másrészt 11 éve dolgozom. Úgyhogy nem nyert a sulinetes dumád. Ja és mégvalami. Én megtudom magamnak engedni azt hogy legyen otthon netem. És te???

NEXUS6
Az 576-ban szerintem azért ilyet nem olvashatsz!

Amúgy nekem Dzson írásai a kedvenceim!<#worship><#smile>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha tudnál angolul akkor le is tudnád fordítani rendesen. A fordítás pontosan: Ez általában azért van mert a gép túl forró. Ellenõrizze hogy megfelelõen szellõzõ helyiségben legyen elhelyezve, és ne tartson dolgokat a tetején. Nekem még a 30 fokos bezárt szobában sem fagyott le, én nem mondom, hogy nem fordul elõ ilyen, de azért ne általánosítson senki.

Dzson
Érdekes, hogy pár igzes kis sulinetes nyomoronc azt gondolja, hogy nagyot nõ a többi igzes kis sulinetes nyomoronc kancsal szemeiben, ha be mer szólni arctalanul névtelenül egy internetes fórumon. 😊 Ezt csak úgy általánosságban említem meg, mert a személyeskedés csak eme igzes kis sulinetes nyomoroncok stílusa.

Dzson
Te sem láttál sok konzol kézikönyvet x3,6-on kívül

Ugye tutdod, hogy hoax-ból idéztél, és semmi köze a valósághoz 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

errmm,ugy erted minden konzol tulmelegszik?az en ps1-2-m sosem csinalt olyat😊
Amugy:
"Kerdes:A 360-as kikapcsol/lefagy bizonyos ido utan
Valasz:Ez normalis, mivel tul forro(tulmelegedett).Ellenorizd, hogy jol szellozo helyen van-e es ne tarts targyakat a tetejen."
Egyebkent ez tudod mit jelent? Mert ez nagyjabol minden konzol kezikonyveben benne van.
Nem fikazaskeppen,de:
"Q: The 360 turns off/freezes after a period of time

A: This is normally because it is too hot. Make sure that it is placed in a ventilated area and avoid keeping things on top of it"
Forras:forums.xbox.com/

Aham. És az xbox-on kívül semmi nem romlik el a világon. Megjegyzem a ps2 vs. xbox meghibásodási versenyben toronymagasan az xbox vezet. Majd ha valamikor még talán ebben az évezredben kidobják a ps3-at, akkor majd azért ott is kíváncsi leszek a meghibásodási statisztikára. Ez a táp kihozatala a házon kívülre sem véletlen volt a $ony esetében.
Egyébként meg nekem két év alatt egyszer fagyott le a boxom, szerintem az is bug miatt. Nekem nem melegszik nem hangos, két haveromnak is van 360-a és nekik sem volt semmi panaszuk.

Mármint a házigazda a betörõjét, de a macskát se tegye be senki a mikróba, még akkor se ha az nincs a használati utasításban külön kiemelve.

Amerikában a betörõ is beperli a házigazdát amikor a konyha feletti üvegtetõn át bejutva egy otthagyott konyhakésre esik és ezzel veszélyezteti a testi épségét.

Marmint nem a haverom perel,hanem egy amerikai allampolgar ha jol emlekszem😊
A mai termésbõl, két ember:

2006.július 04. kedd 12:22

Ha a beszart boxom aztirja ki hogy "System error. s alatta még kb 6 nyelven kiirja ezt s legalul nagy betükkel E 71
S másnap beakartam kapcsolni s else indult. csak a jobb also sarokban nem világitott pirosan a led.

2006.július 04. kedd 12:36

Válasz SoldieRHUN üzenetére (2006.július 04. kedd 12:22)
SoldieRHUN: Nekem detto ugyanezt írta egyszer. Azóta 5 perc Dashboard-on álldogálás után is lefagy, vagy a piros LED-ek jönnek.

Azt nem tudom,hogy sorban halnak-e meg,de a haverom epp most rendeltetett velem egy extra cooleregyseget az xbox 360jahoz es azt tudom,hogy perelik a microsoftot, mert allitolag tudta, hogy ugyanaz a baja az xbox360-nak mint az xboxnak megis piacra dobta!(tulmelegedes)
Nagyon viszik mostanaban ezeket a cooler egysegeket,mar itt angliaban is amerikabol kell rendelni...😊
Egyébként ha nagyon alaposan megnézzük ezt a mozgásérzékelõs dolgot akkor az jön ki hogy 1994-ben a Segának volt elõször ilyen kisérlete. De az egy szönyegszerûség volt és ott az egész testel kellett mozdulni.

Persze hogy túlzás. Tudod amikor már minden érvük elvan söpörve elõtudják a 360-at venni hogy mennyire szar megbízhatatlan gép.

Oldern the 1st
Sõt... olvasva az interjút, milyen úton ment végig a Sony? 😄

Nézzük csak...Xbox... Dreamcast kontroller (köze nincs a ps2 nem analóg ravaszaihoz), plusz egy másik analóg kar. Net-ready...igen, a ps2-nek évekre volt szüksége egy jóval rosszabb netszolgáltatás kiépítéséhez... beépített merevlemez..hmm, miben is lesz még ilyen? jah, ps3, már látom 😊

Hát igen, szörnyû hogy a Microsoft ott lohol szegény sony nyomában (jól hallottam, hogy a ps3 kontrollerjén is analóg ravaszok lesznek? 😊

Ez úgy van tudod, hogy ha egy PS fan fikázza a 360-at, akkor halál rá, de fordítva mindent szabad. 😄

Lenny
A .hu-t vagy a .com-ot? :-)
Az hogy "sorban halnak meg" azért túlzás nem?

R Ö R G E

Oldern the 1st
Ej, ej, megint a régi móka, mi?

A mozgásérzékelõ technológiája már akkor megvolt, amikor a sonynak meg sem fordult a fejében a discmanek készítése 😉

Úgyhogy ez baromi gyenge érv, ugye tudod? 😊

Esküszöm olyan szövegek mennek itt mint egy óvodában <#vigyor>

Ahhoz, hogy meghibásodjanak a pléhsztésön3-ak, ahhoz elõbb ki kellene dobni õket a piacra, csak a $ony még nem jut el idáig.
Ha titeket zavar a fosbox kifejezés, akkor miért kell folyamatosan gaystationozni? Jaaa, mert õ kezdte... Ez óvodás hozzáállás. (Ne értsetek félre, nem védeni akarom)

A hírhez szólva, a Sony részérõl tényleg felesleges ez a sok szövegelés, nem tudom mi szükség rá.

Ha új, akkor olvasgasd egy kicsit a 365-öt, egy csomó embernek bekreplált, vagy szarakodik.

Azért kiváncsi leszek arra hogy a gaystation 3-ból mennyinek lesz ugyanilyen baja mint a 360-nak. Mer tuti hogy ugyanezek a bajok elõfognak jönni. Úgyhogy jobb lett volna ha csöndben maradsz.

Lenny
Nekem ez új.

R Ö R G E

A gépek életartamáról inkább ne szólj egy szót se, amikor sorban halnak meg a X360-ak.

Nem is tudtad, hogy dzsonika az 576 nevezetû ps3 seggnyaló kommandó élharcosa?? És mint újságíró ilyen. Úgyhogy ezért elég durva az amit mûvel már évek óta az internetes fórumokon.

Ja, hogy ez egy újságnak ír?
Akkor ezért hallok egyre több embert mikrofosozni, fosboxolni, meg LOL-ozni. Mert ilyen hozzáállású/stílusú emberek a "kultúra" forrásai. Magasról teszek rá egyébként, hogy melyik konzol a jobb, PS2-est egyszer, Xboxot meg még soha nem láttam😊
És mi ez a baromság Bill Gates "jugend fanboy-ai" megjegyzés. Te tudod, hogy mit írtál le, te szerencsétlen idióta? Nézz már kicsit utána, hogy mit jelentett az a bizonyos "Jugend". Az, hogy te attól leszel valami überzseni a haverjaid között, hogy az MS-t, vagy Xboxot, vagy akármit fikázod, az egy elég masszív szegénységi bizonyítvány.

Gazdasági statisztikák, piaci pozicionálás, pre-sales adatok, PR költségek, marketingtechnikák, ATL, BTL, citylight stat-ok. Ha majd ezeket le tudod írni a PS3 és a fosbox oldaláról, akkor kompetens egyénnek nevezlek, így csak egy bohóc vagy, akit sterilizáltatni kéne.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Egyébként nem hinném, hogy az Ms másolná a sonyt. Például a gépek élettartalma. Milyen érdekes hogy a sony üzletpolitika szerint dobd ki a másfél éves géped mert nem éri meg a javitási költség. Az Xboxom 4 éves. Nincs benne modchip és semmi baja sincs. A másik meg az Xbox live. Hol tud a sony ilyet felmutatni???

A sonynak ma sincs túl sok köze a konzolhoz. De valamikor régen tényleg jó volt az 576. Egyébként volt olyan idõszak az 576-ban amikor meg a Segát nyomták és a Nintendo volt amit lehúztak. Ma meg ilyen dzsonféle alakok írnak benne. Ezért nem is veszem azt a wc-papírt amit újságnak csúfolnak.

Emléxem anno amikor a $ony-nak még köze sem volt a konzolhoz, akkor meg a nintendót tolták maguk elõtt, és a segát méltánytalanul hanyagolták! Az elfogulatlanság valahogy soha nem volt rájuk jellemzõ. Talán a legelején, a CoV után.
Valamikor régen amikor még értékelhetõ újság volt. És nem a sony magyar talpnyalója.

Lenny
Úgyértem mindegyik kontrollere hasonlítana a másik 19-re.😊

R Ö R G E

Szerintem házibohócnak tartják az 576-nál. Nem is kell neki ilyeneket felvenni. Mert ha valaki ránéz rögtön elfogja a röhögés.

Lenny
Nem szívesen vitázom veled dzsoniboj mert vitakétptelen alak vagy, de áruld már mégis hogyan lehetne másképp megalkotni egy kontrollert? Jó hogy hasonlítanak egymásra bazz, másképp nem állna kézre! Ha 20 féle konzol lenne akkor mindegyik hasonlítana a másik 19-re, neeem?

Egyébként már én is kivágtam volna az újságtól mint macskát sz@rni...

R Ö R G E