Sony: "a Microsoft folyton minket másol"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként van konzolod, vagy egyáltalán otthon vagy a konzolos témában, siteokban? Ha nem akkor miért vitázol velem olyanról amirõl nem sok fogalmad van?
R Ö R G E
Amit állítunk az tény.
R Ö R G E
R Ö R G E
Ki kell ábrándítsalak, mert ha arra célzol, hogy a Nintendótól lopták a mozgásérzékelõs kontrollert, ez csak egy legenda, amit a N fanok terjesztenek.
Valójában már 1998-ban a PS1-es Warhawk-hoz volt használható mozgásérzékelõs kontroller, más kérdés, hogy nem terjedt el a technika kifinomulatlansága miatt.
Sõt a videón még a GT4-et is írányítja vele.
Ha nem hiszed, a videó itt.
Hha már itt tartunk valójában mért is nincs rezgõmotor az új gamepad-okban? ööö vagy mondjuk hol is találta ki és melyik cég azt a technológiát amivel most agyonajnározzák az új kontrollereket?
Errõl ennyit.
Az meg hogy a microsoft utánnuk jár, hááát a helyzet az, hogy perpill még nem láttam kész PS3-az a boltokban, de mint ha a BOX már kapható lenne egy ideje itt ott. Most a vasak elemzésébe ne menjünk bele, hogy a cell így meg úgy meg 1080p, stb, mert =re semmi értelme. Majd a végleges és már kapható PS3 valós tudását kell összehasonlítani a BOX-al... mert hát ha így halad a SONY akkor még ezt azt kivesznk, meg ennek annak visszaveszik a teljesítményét, mert nehogy meleg, instabil, stb legyen. 😄
A piaci reszesedesben nem zzamit annyira,de a darabszamba rendesen beleszol😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Maradjunk annyiban,hogy en bizony nem sz@rnam le😊
És sztem elég sok ember azt is mondaná, hogy "Ki nem szarja le az eladási statisztikákat?"
Én mind2-t mondom 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És ez nem csoda...Míg a Wii és a ps3 játék kínálata 90%-ban exkluzívok,pc-n nem megjelenõ cuccok addig ezzel szemben a box játékok 90%-a megjelenik pc-n vagy más konzolon....
A microfos csak ugyanúgy uralmat akar a konzolok között mint amennyire az oprendszerek között de ez SOHA nem fog nekik összejönniamíg nintendo a nintendo és sony a sony...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem allithatod,hogy a legtobb xboxos ps-es volt,mert nem ismerheted mindet😊
Hacsak nincs rola valamilyen felmeres......
R Ö R G E
Azert ez egy kicsit eros kijelentes,nem gondolod?😊
Nekem is van PS2-m régebb óta mint az X, kettõ már meghalt, de vettem megint mert vannak rá olyan játékok amik kellenek. Ezt szerintem sok (fõleg fiatal és dzsonika által befolyásolható) PS-es arc nem tenné meg és szerintem.
Errõl az alakról pedig tényleg elmond mindent, hogy õ csak b@szt@tásból csinálja az X-esek csesztetését... Perverz egy csóka annyi szent...<#zavart2>#zavart2>
R Ö R G E
(egy másik bolond😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Le köll azt a sok stresztet valhol vezetni.
Én mondjuk nem csinálnék ebbõl erkölcsi kérdést, hogy csak azért folytatom mert hogy fel kell világosítanom az embereket, hogy a másik a setét oldlrul gyött, meg föl a szent keresztesháborúért, meg ilyenek.
Ahogy a zenbuddhisták mondják: ha éhes vagy egyél, ha szomjas vagy igyál, ha mérges vagy vágj pofán valakit.
De hát ízlések és pofon különböznek, valakinek kell a mise a csata elött😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ps3 - szuperistenmegaatomgép
xbox és minden más - szar
Egyszerûen képtelen normális szavakat normális mondatokká összefûzni úgy, hogy abból egy értelmes szöveg legyen. Én nem mondom, hogy egy újságírónak ne legyen magánvéleménye, mert az lehetetlen, de ha már valamit leszaroz, akkor azt indokolja meg észérvekkel és ne azzal a sok baromsággal, amivel képes lenne lexikon méretû könyvet megtölteni. Ahhoz meg pláne nem tudom hogy jön valaki, hogy "pár igzes kis sulinetes nyomoronc"-nak hívjon is bárkit. Nagyon szívesen találkoznék ezzel a figurával, hogy a való életben is ekkora-e a szája, vagy csak itt éli ki a kisebbségi komplexusát.
Az xbox vs. ps(akármennyi) vitához még annyit, hogy szinte minden xbox-os tulajdonosa volt(de legalábbis játszott) ps(akármennyi)-vel, ellentétben a $ony tulajdonosokkal, akiknek a java azt sem tudja, hogy hogy néz ki.
Természetesen az xbox táborban is vannak hasonló arcok, de a közelébe nem érnek ennek a nagyfiúnak. Bár sacc/kb csókolommal köszönhetne nekem. A szörnyû az, hogy a sok bolond(velem együtt) nem tudja megállni, hogy ne válaszoljon, dehát ezt nehezen viseli még a legtürelmesebb ember is.
Viszont nem tudom jó-e az 576-nak, ha egy ilyen tahó újságíró (állítólag) folyamatosan elriasztja az olvasóit a bunkó és sértõ fórumos hozzászólásaival. Ha én lennék a laptulaj, te már nagyon régen lapáton lennél Dzson, de az ajánlóleveledet nem szivesen tennéd zsebre az tuti. Te egy szégyen vagy, az ilyenek miatt olyan amilyen az újságírás...
Agyon tudjátok szivatni egymást két idióta játékkonzol miatt, mintha legalábbis a nõiteket dugnák. És a legpoénosabb az egészben, hogy féligazságokat tartalmazó álhíreken kívül (a fosbox túlmelegszik, a gaystationra nem lesz játék) semmi, de semmi értelmes tény nem került napvilágra.
Dzson, ez természetesen rád is vonatkozik. Neked elvileg értened kéne ezekhez az ócskaságokhoz, ha már fizetnek azért, hogy játszadozz. Akkor ne a rendkívül proli módon kifejtett magánvéleményedet írd le, mert pont mindenki leszarja, hogy szerinted fosbox-e az Xbox, vagy gaystation a Playstation.
Mondj valami értelmeset, technikai adatokat, specifikációkat, összehasonlító statisztikákat, pre marketing és pre sale adatokat, post product játéklistát, valamit.
És nem a véleményedet fikáztam, hanem konkrétan téged, mert úgy fejted ki a véleményedet, mint egy bunkót lóbáló tahó, miközben fröcsög a nyál a képébõl.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Amugy ciki-nem ciki csak a Gran Turismo sorozat miatt favorizalom a pseket😊
Es ha jo iro,szeretik a cikkeit a vasarlok/olvasok,akkor miert kellene kirugni?
Amugy ez mar igy NAGYON szemelyeskedes😞
Ez nem igaz! Mert ott a ps3 is kafa! 😛