162
  • TommyVercetti
    #162
    Ngay hülye vagy gordonmail.. mellesleg igaza van a Sony-nak!
  • gordonmail
    #161
    pécé
  • gordonmail
    #160
    Mi értelme a konzolnak? Drága és ..ar...........
  • Lenny
    #159
    Figyelj, akinek boxa van annak szinte biztos hogy volt már valami konzola. Elég valószínű , hogy PS volt az... Ha valaki minimálisan nyitott (és nem olyan szűklátókörű mint dszoinka meg és ovis serege) akkor vesz egy boxot is.
    Egyébként van konzolod, vagy egyáltalán otthon vagy a konzolos témában, siteokban? Ha nem akkor miért vitázol velem olyanról amiről nem sok fogalmad van?
  • Marlosh
    #158
    Vagyis az okes ha azt mondod,hogy az xbox365 rendszeres latogatoinak koreben nagy szazalekban talahto ps2-rol xboxra valtott egyen,de azert ezt ne vetitsd ki mindjart az egesz vilagra:)
  • Marlosh
    #157
    Teny? Amikor statisztikat keszitenek, akkor nem azt mondjak,hogy ebben es ebben a temaban ez a velemeny,hanem, hogy a MEGKERDEZETTEK koreben ez a velemeny es ezt vetitik ki a tobbiekre is(magyarul nem sokat er)!
  • Lenny
    #156
    Nem de nagyon nagay százalékuk igen. Ha felmérést készítenek valamiről szerinted az emberek 100%-át megkérdezik? Ne idegelj!
    Amit állítunk az tény.
  • dez
    #155
    ó->o :P
  • muerte2
    #154
    Konkrétan nem a Nintendo-ra gondoltam, hanem valamikor a 90es években mint ha pc-hez is lehettt volna hasonló kontrollert vásárolni. A neve már nem rémlik, csak tudom, hogy annó tátottuk a szánkat rajta, hogy milyen zséér.
  • dez
    #153
    Egy mozgásérzékelős szőnyeg azért egy kicsit más dolog, technológia, mint egy giroszkópos (vagy ilyesmi) (Sony), vagy egy 3-pontos-helymeghatározós (Nintendó) kontroller.
  • Marlosh
    #152
    ja,ertem es azon az oldalom hungary xbox hasznaloinak 100% megtalahato?
  • Lenny
    #151
    Xen megválaszolta helyettem a #136-ban. Nem csak fejlett országokban igaz hanem itt is. És nem csak az ismertségi körömben van így, menj fel pl. az xbox.365.hu-ra és kérdezd végig az arcokat.
  • CzG
    #150
    Legalább olvasnád el amit én írtam és nem beszélnél hülyeséget. Mint ahogy azt már megírtam a Sega már 94-ben bemutatott egy ilyen mozgásérzékelős szőnyeget, ahol az egész testel kellett mozdulni. Úgyhogy ha nagyon szigoruan nézzük a dolgokat mind a sony mind a Nintendo nyúlta az ötletet.
  • REAL_CIÁN
    #149
    "ööö vagy mondjuk hol is találta ki és melyik cég azt a technológiát amivel most agyonajnározzák az új kontrollereket?"


    Ki kell ábrándítsalak, mert ha arra célzol, hogy a Nintendótól lopták a mozgásérzékelős kontrollert, ez csak egy legenda, amit a N fanok terjesztenek.
    Valójában már 1998-ban a PS1-es Warhawk-hoz volt használható mozgásérzékelős kontroller, más kérdés, hogy nem terjedt el a technika kifinomulatlansága miatt.
    Sőt a videón még a GT4-et is írányítja vele.

    Ha nem hiszed, a videó itt.
  • muerte2
    #148
    Mert a Sony soha semmit sem lopott!? :D
    Hha már itt tartunk valójában mért is nincs rezgőmotor az új gamepad-okban? ööö vagy mondjuk hol is találta ki és melyik cég azt a technológiát amivel most agyonajnározzák az új kontrollereket?
    Erről ennyit.
    Az meg hogy a microsoft utánnuk jár, hááát a helyzet az, hogy perpill még nem láttam kész PS3-az a boltokban, de mint ha a BOX már kapható lenne egy ideje itt ott. Most a vasak elemzésébe ne menjünk bele, hogy a cell így meg úgy meg 1080p, stb, mert =re semmi értelme. Majd a végleges és már kapható PS3 valós tudását kell összehasonlítani a BOX-al... mert hát ha így halad a SONY akkor még ezt azt kivesznk, meg ennek annak visszaveszik a teljesítményét, mert nehogy meleg, instabil, stb legyen. :D
  • REAL_CIÁN
    #147
    Semmit sem jelent a japán piac, csak kb. az eladások egyharmadát. Tájékozódj, mmielött hülyeséget beszélsz.
  • csomi
    #146
  • Marlosh
    #145
    ize.... masodik mondat torolve,mivel baromsag:)
  • Marlosh
    #144
    Mar hogyne jelentene valamit:hozzaadodik az ennyi es ennyi konzol lett eladva statisztikahoz!
    A piaci reszesedesben nem zzamit annyira,de a darabszamba rendesen beleszol:)
  • Sanyix
    #143
    Hát ezt így nemigazán hiszem el. A sajátjukat veszik csak a japók, mikor volt hogy nem saját gyártmányú konzolt vettek ott sokan? Szvsz semmit sem jelent a japán piac, max a japán konzolok közötti versenyben jelenthet valamit.
  • Morden23
    #142
    Japánt nem érdemes leszarni, mert olyan egységesek a divathullámok, mint sehol máshol. Aboszolút nem hazafiságból szaladnak (majd szaladnak) PS3-ért, hanem mert úgy gondolják, azon kapják meg a legjobb játékélményt. Ha te itthon kifejlesztenél valamilyen high-end konzolt, és kitolnád hozzájuk, mindegyik kis japó csattanna a kirakathoz, úgy nézné, és derékig állnának a kicsordogált nyálban. Te meg a kiszórt yenben.
  • Marlosh
    #141
    Most abba ne menjunk bele,hogy japan mennyit szamit mint konzolpiac...abba se,hogy vajon jol fogyo konzolra akarnak-e a jatekfejlesztok jatekot kiadni,vagy total bukasra.....
    Maradjunk annyiban,hogy en bizony nem sz@rnam le:)
  • Sanyix
    #140
    Hát gondolom a legtöbb emberke, ilyenkor azt gondolná, hogy "Ki nem szarja le japánt?".
    És sztem elég sok ember azt is mondaná, hogy "Ki nem szarja le az eladási statisztikákat?"
    Én mind2-t mondom :)
  • Marlosh
    #139
    Ohh,de mi nem a fejlett orszagokrol beszelunk:)
  • Skyline
    #138
    Hiába lesz drága a ps3 és hiába jelenik meg későn maximum 1 hónap alatt utoléri a 360 összes eladását...
    És ez nem csoda...Míg a Wii és a ps3 játék kínálata 90%-ban exkluzívok,pc-n nem megjelenő cuccok addig ezzel szemben a box játékok 90%-a megjelenik pc-n vagy más konzolon....
    A microfos csak ugyanúgy uralmat akar a konzolok között mint amennyire az oprendszerek között de ez SOHA nem fog nekik összejönniamíg nintendo a nintendo és sony a sony...
  • Marlosh
    #137
    Meg legjobb esetben is egy kiegeszitessel:ismeretsegi koromben!
    Nem allithatod,hogy a legtobb xboxos ps-es volt,mert nem ismerheted mindet:)
    Hacsak nincs rola valamilyen felmeres......
  • xen
    #136
    Hát szerintem nem. Aki konzolt vesz annak nagy %-ban már volt előtte is, legalábbis arányaiban sokkal több az olyan konzol vásárló akinek már volt valamilyen(ez főleg a fejlett országokban igaz) mint aki most veszi meg az elsőt. Ha ehhez hozzávesszük , hogy az xbox megjelenése előtt a piac 70-80%-át a sony uralta akkor elég nagy a valószínűsége nemcsak annak, hogy látott hanem hogy volt is annak aki boxot vett.
  • Lenny
    #135
    Csatlakozom.
  • Lenny
    #134
    Igaz, hogy nem tőlem kérdezted, de szerintem nem erős kijelentés. Én egy embert ismerek az X az első gépe. És a legtöbb X-esnek tényleg van PS-e is és/vagy Nintendoja.
  • Marlosh
    #133
    "szinte minden xbox-os tulajdonosa volt(de legalábbis játszott) ps(akármennyi)-vel"
    Azert ez egy kicsit eros kijelentes,nem gondolod?:)
  • deadeb
    #132
    Dzson te buta futyi vagy, és ha mondasz helyet időpontot akkor a szemdbe is mondom. Te nyomoronc
  • Indigo
    #131
    Persze hogy nem szivatásból csinálja. Egy felelősen gondolkodó újságíró nem művel ilyeneket. És az a baj, hogy magától nem fog elmenni, mert nem tudja hogy beteg. A hülyét is onnan lehet megismerni, hogy megvan róla győződve, hogy teljesen normális.
  • Sanyix
    #130
    Nem szivatásból csinálod, hanem komolyan így gondolkodsz, mert baj van az agyaddal. Javaslom hogy látogass el egy elmegyógyintézetbe :)
  • Mike65
    #129
    normális ember nem elkötelezettségből vesz konzolt. nekem x-em van, mert a haveromnál ezt láttam megtettszett és kész, de soha életembn nem mondtam még más konzolra hogy szar, vagy fos, ugyanúgy szórakoztató mindegyik, hisz erre találták ki mindegyiket, a többit meg már csak a seggfejek találják ki köretnek...
  • Lenny
    #128
    ÁMEN!

    Nekem is van PS2-m régebb óta mint az X, kettő már meghalt, de vettem megint mert vannak rá olyan játékok amik kellenek. Ezt szerintem sok (főleg fiatal és dzsonika által befolyásolható) PS-es arc nem tenné meg és szerintem.
    Erről az alakról pedig tényleg elmond mindent, hogy ő csak b@szt@tásból csinálja az X-esek csesztetését... Perverz egy csóka annyi szent...
  • NEXUS6
    #127
    De hát könyörgöm nézzetek már meg egy-két eladási statisztikát, japánban még mindíg 20X annyi PS2-t adnak el mint az új x360-at!!!!!

    (egy másik bolond;)
  • NEXUS6
    #126
    Igazatok van, szerintem is kell egy jó kis hirig néha a fórumon.;)))))
    Le köll azt a sok stresztet valhol vezetni.

    Én mondjuk nem csinálnék ebből erkölcsi kérdést, hogy csak azért folytatom mert hogy fel kell világosítanom az embereket, hogy a másik a setét oldlrul gyött, meg föl a szent keresztesháborúért, meg ilyenek.

    Ahogy a zenbuddhisták mondják: ha éhes vagy egyél, ha szomjas vagy igyál, ha mérges vagy vágj pofán valakit.

    De hát ízlések és pofon különböznek, valakinek kell a mise a csata elött;)))
  • CzG
    #125
    Azt hiszem Renz tökéletesen összefoglalta a lényeget. Annyit még hozzáfűznék a dologhoz hogy nekem sohasem volt ps-m. És nekem nem a géppel van elsősorban bajom hanem a sony üzletpolitákájával. Meg azokal az emberekel van még bajom akik ennyire csőlátásuak mint dzson.
  • Renz
    #124
    Sajnos az általag említett fogalmakról (pre marketing, pre sale, stb) halvány lila fogalma sincs dzsoni fiúnak. Nála csak a fikázás és a hájpolás megy. Nála egy technikai összehasonlítás így nézne ki:
    ps3 - szuperistenmegaatomgép
    xbox és minden más - szar
    Egyszerűen képtelen normális szavakat normális mondatokká összefűzni úgy, hogy abból egy értelmes szöveg legyen. Én nem mondom, hogy egy újságírónak ne legyen magánvéleménye, mert az lehetetlen, de ha már valamit leszaroz, akkor azt indokolja meg észérvekkel és ne azzal a sok baromsággal, amivel képes lenne lexikon méretű könyvet megtölteni. Ahhoz meg pláne nem tudom hogy jön valaki, hogy "pár igzes kis sulinetes nyomoronc"-nak hívjon is bárkit. Nagyon szívesen találkoznék ezzel a figurával, hogy a való életben is ekkora-e a szája, vagy csak itt éli ki a kisebbségi komplexusát.

    Az xbox vs. ps(akármennyi) vitához még annyit, hogy szinte minden xbox-os tulajdonosa volt(de legalábbis játszott) ps(akármennyi)-vel, ellentétben a $ony tulajdonosokkal, akiknek a java azt sem tudja, hogy hogy néz ki.
    Természetesen az xbox táborban is vannak hasonló arcok, de a közelébe nem érnek ennek a nagyfiúnak. Bár sacc/kb csókolommal köszönhetne nekem. A szörnyű az, hogy a sok bolond(velem együtt) nem tudja megállni, hogy ne válaszoljon, dehát ezt nehezen viseli még a legtürelmesebb ember is.
  • Mike65
    #123
    most délután van, dzsoni nem dolgozik, tehát nem is internetezik. Kint a réten lepkékre vadászik, mert ugye csodás világon rengeteg dolog van amit csinálni lehet