Hostel: Part II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kegyetlen durva film volt...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hihetetlenül bugyuta az egész sztori, cselekmyény, hihetetlen kevés benne az 'akció'. nekem bejött az elsõ rész, de ez a szar ahhoz képest sehol sincs...
mint ahogy lentebb írták, sok az üresjárat is...
a két Született feleséges hapi(Sentinel meg a psycho-patikus) meg egyszerûen nevetséges volt....
ezt a folytatást ha már megcsinálták, sokkal de sokkal jobbra meg lehetett volna csinálni...
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
hát nagyon komoly mikor levágja a faszát .D
Igaz én ezt nem sorolom a horror kategóriába, de ezeket a filmeket sem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Vagy már volt, de nem megy a miskolci Cinemaban? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
összegezve: ez egy ritka fos "film"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
szerintem gyengébb volt mint az 1,igazábol itt nem is volt semmi történet,csak trancsír de az sem sok...bár ami volt az elég durva😄
ja meg a vége a filmnek....hát az nagyon poén :ASD:SA
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
És a sokak számára új; szadista horror. Aki szereti a japcsi filmeket könnyebben hallhatott vagy látott Takashi Miike filmet: Ichi the Killer, Audition de sorolhatnám még. Ezek mind beteg, szadista horrorrok. Nem rossz, nem szar csak más mûfaj. A Motel is ilyen, csak szerintem jobbfajta mint Miike filmek. A Motel szerintem jó volt. Nem az amit hû de gyakran megnéznék, vagy DVDn beszerzek, de jó volt. Akinek ez durva az nézze meg a Guinea Pig cimû produkciókat. Amugy nem a kedvenc horror kategoriám, sõt eléggé hátul kullog, mert alapvetõen zavar a szadizmus (ennek ellenére az Audition valami miatt nagyon megfogott, mondjuk annak csak a végefele van egy kis kínozgatás..<kiri><kiri><kirii>😉
Kiváncsi vagok erre is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nekem a saw 1-2 jobban bejött
de a hostelban volt egy kis akció is és legalább tulélte vki ellentétben a saw 1-el
Vannak akik szerint nincs története, meg van, aki azért nem szerti, mert szerinte nagyon véres.
Tudtam, hogy lesz egy ilyen balfasz...!
Azt már elbaszta a vonat!<#eplus2>#eplus2>
A story jónak ígérkezik, aztán majd meglátjuk mi sül ki belõle...
Gigabyte EX58-UD3R, Intel Core i7 920, 6GB DDR3-1600, Sapphire HD4890 1GB, Samsung F1 1000GB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu