Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
88-ban Németország (foci nagyhatalom),92 Svédország (kis fociország,fõleg még akkor),96 Anglia (nagyhatalom) ,2000 (holland-belga vegyes de volt egy kis ország is,2004 Portugália (nagyhatalom),2008 (Ausztria-Svájc kisországok),akkor a sort egy nagyhatalom folytatja...Italy
Kicsit erõltetett,tudom...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És majd 2-3 év mulva ott tartunk hogy minden le van maradva,semmi sincs kész,a pénz is elfogyott,na most akkor mi legyen...
Az meg aztán lesz a világégés ha az elnyerés után nem tudjuk megrendezni.
ReaL MaDRid x siempre
DVTK-MTK 11 ezer nézõ
oks, de elfogadom gyõrt, gyõrrel vannak a legkisebb gondok ilyen téren.
mert Fehérvár-DVSC 2 ezer nézõ
ReaL MaDRid x siempre
Tök mindegy hol épitenek 30-50 ezres stadiont,az az Eb után kihasználatlan lesz.
Gyõrben viszont lesz új stadion az EB-tõl függetlenül is,tehát ugy lehet ideális helyszín hogy nem kell minden szinte nulláról csinálni.
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Vegyél vissza
Miskolcon most kimennek 4 ezren, pálya avatón meg Gyõrben 4500 an ----> aztaaa micsoda különbség... pff <#falbav>#falbav>
,,de ha foci lesz véletlenül, arról nem hallottál még hogy Gyõrben telt házas meccsek voltak ?"
De most nincs foci, és EB-tõl mitõl lenne késõbb magasabb színvonalú az NB1? Csak ettõl rohadtul nem
de inkább mi! :)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amúgy tökmindegy, sztem az Ukrán-Lengyel gyõz (nekik adnám)...
Nálam
Budapest
Debrecen
Miskolc
Zalaegerszeg
lenne a 4 város
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Fehérvárra én sem értem, el kéne ugymond osztani a területeket...
BP nyugat MO felsõ része
Pécs nyugat MO alsó része
Miskolc kelet MO felsõ rész
Debrecen kelet MO ?alsóbb? része
és akkor talán megfelelõen el vannak osztva a területek és mindenki elégedett lehetne...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
...én már a helyszín választást sem értem, már ami a magyarországi helyszíneket illeti.
Budapest, Gyõr, Székesfehérvár, Debrecen
Nem akarok megbánti egyetlen egy szurkolót sem (fõleg fehérvárit), de nagyjából mindegyik értem, de Székesfehérvárt abszolúte, Gyõrt pedig csak nagy fentartásokkal tudom elfogadni.
Székesfehérvár: burkoltan nem más mint Budapest2, mert mindent Budapestre fognak alapozni, szállástól kezdve, 40 ezres stadion Fehérvárra??? Dübörög a gazdaság? aztán meg Fehérvár FC-REAC bajnoki labdarúgó mérkõzés, 1078 nézõ. 40 ezres stadioban!!!! Ehhez ész kell!! Ez Magyarország, 2007.!!! Ezt egyszerûen el sem hiszem, akkor már inkább liliáknak vagy a kispestieknek építettek volna 40 ezres stadiont, de legyen inkább Debrecenben kettõ.. szóval ez így röhej, mert akkor Fehérvár helyett inkább Miskolc (mert az ország keleti végeire jobban ráfér a fejlesztés..), vagy akkor már Horvátországhoz való közelség miatt: Kaposvár, Pécs, Zalaegegerszeg.
Magyarországon a 4, azaz NÉGY nemzetközi repülõtér van:
Ferihegy
Debrecen
Sármellék (Somogy megye)
és Pécs
Tehát Fehérvárt sehogy sem értem (ha ezt a pénzt hokiban fordítják Fehérvárra, meg se mukkanok!), mert akkor már más város többet tett le az asztalra. Gyõrrel csak kisebb problémáim vannak, de szintén a stadion késõbb fentartása és kihasználtsága miatt elõnyösebb lett volna sztem más.
nálam Miskolc és Pécs lett volna Debrecen és Budapest mellett.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de magyar edzõ, aki csak max a RAI unón látott olasz focit, ne jelentse ki, hogy az Inter tarcsi csapata erõsebb mint a Sampdoria felnõtt csapata, mert ezek szerint nem ért a focihoz.
LasDen --->>> Komanról, meg rettentõ nagy edzõ várhidirõl tettem be dolgokat a "magyar foci" topikba, nem húzom most át õket ide, mert elég sok OFF lenne. Ott még van szó várhidi elméletérõl Buzsákyval kapcsolatban, komolyan mintha eddig asztalitenisszel foglalkozott volna a várhidi.
Véleményem nem változik, ha lesz is EB, jó lenne ha nem várhidi dirigálná a válogatottat, ennyi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mellesleg miért tahó a Várhidi?mert mondjuk nem úgy állítja össze a keretet ahogy neked tetszik?szerintem õ napjaink egyik legjobb edzõje magyarországon,akinek igenis vannak korrekt,konkrét elképzelései,csipp-csupp sikerek után sem száll el és nem "fröcsög" össze vissza minden hülyeséget...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nézd meg Koman esetét.... szinte csoda lesz ha ezek után nem az ukrán nemzeti csapatot választani, azok után ahogy a tahó várhidi fröcsögött róla....
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
Szerintem Várhidi elég jól fiatalít a lehetõségekhez képest...ha õ marad a kapitány 5 év alatt lazán összehozhat gy olyan csapatot amivel egy gyengébb csoportból másodikként akár tovább is juthatnánk...vagy ha továbbjutni nem is de nem égnék le...
más:
HA itt rendeznék meg hozzávetõlegesen kb mikor lehetne jegyet venni elõre?(kb fél évvel elõtte vagy hogy?)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ReaL MaDRid x siempre
egyébként valóban,Magyarország nem engedheti meg magának,h megrendezzen egy fél EB-t,de még egy harmad vagy egy negyed EB-t sem...(fél EB-t a közös rendezésre értem)
no meg ez az egyetlen esély,h kijuthassunk EB-re,mert egyhamar nem fogunk,az is biztos.
a stadionokat meg úgy kéne vhogy megcsinálni,h utána lebonthatóak legyenek azok a részek,amikkel kipótolták a stadionokat.
mondjuk ez így nehéz lenne,mert azért 8-10 ezres stadionokhoz hozzátoldanak majd kb 30-40 ezer széket,és azt nem nagyon lehet megcsinálni úgy,h utána könnyen el is lehessen távolítani.
40 ezres stadionokat egyik klub sem tud fenntartani,max az mtk
ReaL MaDRid x siempre
és ha ez meglesz akkor a kormány rá lesz talán arra szorulkozva, hogy egy darabig nem a saját pénztárcájukba raknák bele azt a kis pluszt hanem mondjuk ebbe a projektbe
és én szeretnék kimenni ilyen jobbnál-jobb meccsekre, mert én azt nem engedhetem meg magamnak, hogy külföldre leugorjak 1 focimeccs miatt...
és nemhiszem, hogyha elvesztjük a vb rendezés jogát akkor itt bármi is történne, ami javíthatná akár a sport akár az egészségügy akár a politikai helyzetet is!
szvsz ezzel az ebével veszteni nem veszthetünk hanem csak nyerhetünk ha mást nem is akkor csak azt, hogy ilyen kaliberû nemzeti csapatok jönnek az országba
én pártolom, annak ellenére, hogy nem biztos, hogy megérdemelnénk, de ezt sztem nem érdem kérdése
- abban az országban, ahol kórházakat, iskolákat, óvodákat, postahivatalokat...stb zárnak be, pénzhiány miatt, ne kezdjenek el építeni luxus szállodákat, autópályákat, 6os metrót...stb.
- egyszerûen nem érdemeljük meg hogy EBt rendezzenek itt. A fõváros nem képes megbecsülni, egyetlen valamire való kézilabdacsapatát (sem), nemzeti értékeit (gondolok itt a Ferencvárosra). Pedig valljuk meg õszintén, melyik csapatsport okozott az elmúlt negyed évszázadban több örömet, a labdarúgás vagy a kézilabda?
Fejldõik a labdarúgásunk?
"Fejlõdik" kisteleki, gyárfás, mészöly "úr" pénztárcája. Marad ez a színvonal, kizárólag a fiatal tehetségeink lendíthetnék fel. De amíg ez, és ehhez hasonló vezetés van, ne is álmodjunk róla.
Leírták már elõttem is, hogy a 30-40ezres stadionok üresen tátonganának, nehezen tudnák eltartani õket. Be kell látnunk minden bizonnyal ez lenne a sorsuk.
Hirtelen ennyi jutott eszembe az ebvel kapcsolatban.
Jah és még meg sem említettem, hogy a magyar emberek többsége tvbõl nézné mivel, nem egy-egy Anglia-Németország elõdöntõre gyûjt ha gyûjt.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ReaL MaDRid x siempre