5187
Foci EB 2012
-
#1263 SÍÍÍROOOOK ASD:asSAFAFSD:ASDSAGSDG:ASAGS bújj el kálmánka jó mélyre apáddal együtt -
#1262 Szerintem ez már így is marad addig, amíg Wenger lesz a menedzser. Amióta nálunk van, a nemzetköziség volt a jellemző, de ezzel nem is volt gond az érkezésekor a szurkolók körében, mert az eredmények őt igazolták. Csak az elmúlt pár évben tett olyan nyilatkozatokat, hogy az Afrika Kupa miatt visszavesz az abban érintett játékosok leigazolásának mértékéből, de ettől függetlenül csak érkezett például Gervinho. Az angol játékosokat meg nem tartja elég jónak, 2-3 angolt leszámítva (Wilshere, Walcott, Oxi) nem nagyon találni belőlük a legjobb 18-ban.
Szerk.: Gibbs van még rajtuk kívül. -
Gabe18 #1261 Kovács Kálmán megnevezte a titkos esélyest. Ezzel tuti lehetne szakítani a fogadóirodáknál ha bejön!
-
#1260 az Arsenal elég nemzetközi még mindig,7 országnak adnak 8 játékost :DD és akkor még ott vannak a fekák is náluk -
#1259 Bayern -
karajjj #1258 Andrást hazaküldik dubaiból a barátokköztben... :( -
#1257 na mi lesz este emberek??? na mi?? !! Amire már régóta várunk? :)
CSI Miami helyszínelők az RTL-en -
#1256 -
Interstate 95 #1255 Streameket tud valaki linkelni ? -
#1254 Today is the day! -
#1253 itt a kínai videó jobb minőségben...:DDDD
Hacken Lee legyőz mindenkit :DD -
IXEMGabeo #1252 nem tudom most megyek ki először én is. Egyébként biztos nagy...Külföldön is a nagy tereken lesik kivetítőn. A városligeti tó környéke viszonylag nagy -
Interstate 95 #1251 6:55 -től egy brutális, de a többit is érdemes megnézni.
http://www.youtube.com/watch?v=PovB7JuudF8&feature=related
Bárki megkérdezi miért a foci, hát ezért ! -
#1250 mennyire szokott ott hely lenni? itt lakok egy köpésre, lehet ki kéne egyszer nézni... -
argo001 #1249 http://www.youtube.com/watch?v=9x9ABE8ryNE
XD -
#1248 Ők nyerik az EB-t, fuckyeah -
#1247 Ezt igazából csak poénnak szántam :D Kb annyi realitása van, mint a spanyolok kiesésének. -
#1246 Lehmann egy pöcs :D -
IXEMGabeo #1245 ez egy érdekes gondolat, de a Németek csak akkor eshetnek ki, ha elbízzák magukat...Játék tudás és egység alapján nekik minimum a továbbjutást kell nyújtaniuk, mondjuk Jens Lehmann eléggé borúlátó. Ő azt mondja még az se lesz meg... -
#1244 akkor már inkább a Portugálok -
IXEMGabeo #1243 Budapest XIV. Zugló, Városligeti tónál.
Jó lesz a hangulat én ott leszek -
#1242 Aztán amire senki nem gondol, kizúgnak a németek a csoportból és a hollandok meg a dánok mennek tovább :D -
deninho #1241 ajánljatok valami jó helyeket, ahol kül- vagy beltéren közvetítik a meccseket! előre is köszi -
IXEMGabeo #1240 Most egységesebb a csapatuk. 2010-ben egy szedett vedett fegyelmezetlen társaság volt. És szvsz őket szétkapta a média, amiért jogtalanul jutottak ki a vb-re. Biztosra veszem, hogy ezért is volt idegbeteg a csapat, másrészt Domenechel nagyon megromlott a csapat többi tagjának a viszonya még Anelkát is (rohadt buzija) haza kellett küldeni...
Most viszont ez a Laurent Blanc nagyon összekapta őket. Ez is egy eléggé tehetséges edző szóval ők tuti továbbjutók bármennyire is utálom a franciákat -
IXEMGabeo #1239 arra nagyobb esély van h az Olaszok és az Angolok esnek ki a Portugálokkal karöltve... -
#1238 én az angol-olasz párosban nagyon nem vagyok biztos, ahogy a két házigazdában sem..
Abban biztos vagyok, hogy Fro. tovább jut. hogy miért, azt nemtudom, 2010ben sem voltak túl jók -
yossarian14 #1237 Hello!
http://tipp.sportgeza.hu/
Az Index sportrovata tippjátékot indított. Ha szeretnél tippelni, akkor regisztrálhatsz a fenti linken, továbbá ha van kedved csapatban is versenyezni és harcolni az értékes nyereményekért, akkor a csapatok között keresd a ManUtdFanatics.hu-t és jelentkezz! Már elég sokan vagyunk, de azért van még hely! Jelentkezni holnapig lehet.
Kösz és bocs a zavarásért! -
#1236 remélem kiesnek
mellesleg mindig kell egy meglepetés
és miért ne lehetne az, hogy lebőg a spanyol csapat;)
remélem így lesz:)
-
#1235 VB után én azt sem tartom kizártnak, hogy úgy záródik a D csoport, ahogy bannerban jelenleg áll :) -
IXEMGabeo #1234 ja, de a spanyolokra ilyet mondasz, hogy kiesnek a csoportból, amikor az angoloknál a legnagyobb a sérülés és egyéb hullám nagyon a realitás talaján áll:D
mondjuk én egy tippjátékban csoportelsőként tettem be az angolokat, de valamiért azt érzem, hogy csúnyán le fognak égni.
Lehet Francia, Ukrán továbbjutás lesz -
#1233 az tuti meglesz nekik
sőt az esélytelenek nyugalmával szerintem még akár legjobb 4 be is mehetnek -
#1232 Bízom benne, hogy legalább a csoportból továbbjutnak, annyi kijárna nekik. -
#1231 hát kb... -
#1230 Az lenne a világ legnagyobb vicce.
A Chelsea BL győzelme után...:D -
#1229 csak nehogy ezek után annyira leírja mindenki őket,hogy 9 ponttal jutnak tovább a csoportból,és meg is nyerik az EB-t... -
#1228 Defoe sem vesz részt az EB-n az édesapja halála miatt. Az ág is húzza ezt a válogatottat... :S -
#1227 ez háborúú...harc a kupáért...:DD -
#1226 hogy a picsába jönnek fegyverek katonák meg tankok meg robbanások egy futball európa bajnoksághoz?? -
#1225 beteg??? mer??? :D -
#1224 ez az olimpiás azért így megoldva szerintem,hogy érzékeltessék,hogy London milyen kínokon ment keresztül,és mégis idén olimpiát rendeznek...én ebben nem látok semmi rejtett célzást,vagy hogy ilyesztő lenne :) de a kínai az beteg...más jelzőt nem tudok rá,beteg és kész. és ha ezt képesek voltak leadni 1 milliárd embernek,akkor gratulálok nekik.