5187
Foci EB 2012
-
#1303 Knézy a kommentátor, fasza... -
#1302 essenek ki mielőbb
miattuk szív fél EU -
#1301 Ezt a meccset csak az M1 adja élőben. És az még egy szobaantennával is fogható a legtöbb helyen HDban :D
Persze digitális tvvel :) -
geo91 #1300 sport 1 -
#1299 Hajrá görögök, hogy legyen egy kis sikerélményük is! :D -
Interstate 95 #1298 M1 -en kívül még hol lehet nézni ? -
#1297 Poland v Greece (line-ups)
Poland: Szczesny, Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch, Murawski, Polanski, Blaszczykowski, Obraniak, Rybus, Lewandowski.
Greece: Chalkias, Torosidis, Papastathopoulos, A Papadopoulos, Holebas, Maniatis, Katsouranis, Karagounis, Ninis, Gekas, Samaras -
Interstate 95 #1296 -
#1295 A mai első meccsen hajrá Lengyelország! :) -
#1294 apa kezdődik :DDD -
Grenzjager #1293 köszi/gyekuje -
#1292 -
geo91 #1291 -
Grenzjager #1290 statisztikát látott valaki hogy az EB válogatott keretekbe, melyik klub adja a legtöbb labdarúgót? -
#1289 nah jólvan már
RG elődöntő,F1 szabadedzés is most van
sux -
#1288 thx, jelentkeztem! -
#1287 na minnyáááá kezdődikkkkkkkkkkkkkkkkkk
hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!
Vagy is Lengyelek -
#1286 mi sportgézán csináltunk egy SG-s csapatot, ha van kedved csatlakozz. -
#1285 thx!
egy másikat is találtam: http://tippjatek.net/
ez már komolyabbnak tűnik -
#1284 a sportgézán van most ilyen tippelde, ott is osztogatnak majd a végén nyereményeket.
tipp.sportgeza.hu -
#1283 http://www.delmagyar.hu/eb-jatek/
itt találtam egy hasonlót... labdákat lehet nyerni :)
akit érdekel, annak hajrá! :) -
#1282 nem iwiwen volt, hanem egy külön oldal... nemtom már mi volt a címe, de az előző vb -nél sem találtam már meg ha jól rémlik -
karajjj #1281 iwiwen volt nem?
itt csak kupát lehetett nyerni a vb-n -
#1280 Van olyasmi tippjáték most valahol (ingyenes) ahol lehet nyerni valamit? Régebben volt ilyen, vmelyik vb -n, hogy kaptál virtuális zsét, lehetett fogadni. És a vb végén a top akárhány játékos értékes nyereményeket kapott. Ilyesmi van most? -
#1279 OMG és ez szakértő.XD
-
#1278 egy F1-nek van pofája ilyenkor versenyt rendezni?:O -
IXEMGabeo #1277 úgy az egész egy nagydíj időmérővel együtt...Ajj utálom amikor nem értenek meg... -
Regiujzenek #1276 Ha kíváncsiak vagytok a labdarúgó Eb-k zenéire, íme három dal és előadóik bemutatása, köztük a jelenlegi aktuális:
Labdarúgó Eb dalok - Válogatás -
#1275 sportklubon nézem az angol-belga meccset...eddig még nem jöttem rá mit szeretne Hodzon játszatni a csapatával,de szerintem még ő se. Nulla a játékuk,Hazard,meg ez a Mertens gyerek forgatja szépen a védelmüket -
#1274 Svájc bazzeg. Gondolom 5000-es szorzó van rá a fogadóirodáknál, mert nemhogy a döntőbe jutás, de már a pályára lépés is bravúr lenne. :D:D:D:D Gondolom nem volt ideje a műsor előtt megnézni a csoportokat, hogy legalább tisztában legyen vele, hogy mely országok jutottak ki az EBre. Szerencsétlen idióta... -
#1273 nagyot néztem tnap amikor a zuhanyhiradóban ott láttam,hogy a horvát ír meccset ÉLŐBEN adják :O :O -
#1272 Igen, az van holnap. De te nagydíjat írtál. -
IXEMGabeo #1271 időmérő is lesz és az is estefele szokott lenni általában -
#1270 A nagydíj holnapután van. Éppenezért az F1 miatt felvételről fogják adni a Horvát - Ír meccset az F1 után. De azt hiszem a sport tv meg adja élőben azt a meccset. -
#1269 butafasz! -
IXEMGabeo #1268 de az holnap még a meccsek előtt -
IXEMGabeo #1267 tévedés, mert lesz F1 is kanadai nagydíj:D -
#1266 azt mondja, hogy szerinte a mostani eb-n svájc!!!! lehetne a meglepetés csapat aki döntőbe tud jutni mert megverték a németeket 5-3re ugye:D:D:D:D
ostoba állat:D:D:D -
karajjj #1265 mint mond? melóban nem tudom meghallgatni? -
#1264 Akkor ezek szerint Svájc - Magyarország döntő lesz.