Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg fogjuk kapni... evvan

Kit--Kat
Bocs, hogy kijavítalak, Sármellék az Zalában va, csak érzékenyen érint ez:)
Amúgy Whááá bárcsak megkapnánk, úgyérzem ez az ami a közeljövõben 1 nagy lökés adhatna nekünk. 11re végzek statisztika Zh-val és megyek le 1bõl a netkávézóba :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

de 11.05-tõl m1, 11.15tõl sport1 is

football without ultras is nothing

takibalint
TV nem kozvetiti az eredmenyhirdetest?

nem, az intereten estig hírzárlat lesz

LasDen
én pont 11-kor mék orvoshoz... :(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
hát,sztem eredményhirdetés után minden "komolyabb" magyar sport honlapon fent lesz.nso,nb1.hu és társai.de gondolom origo-n is kint lesz.

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
én is de nagyon:P pont Info orám lesz mikor eldöntik:)):P

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

akyyy
nah, topic fav. kiváncsi leszek holnap délre:D

van, ahol lehet majd tudni neten a legfrisebben, hogy ki nyerte?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hát igen,nagyon nem ártott volna ha lenne már egy valóban modern stadion,amin legalább egy UEFA kupa döntöt megpályáztunk volna,és kicsit megmutattuk volna hogy meg tudunk egy ilyen európai szintü labdarugo eseményt rendezni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nekünk fogják adni...
mivel ez a nagy focinemzet voltunk, most viszont egy centire vagyunk a lószartól sujkolása be fog jönni, meg látják az állami garanciát.. pedig... sajnos megint azok fognak ezzel nagyot nyerni akik az egész mai állapotokért felelõsek. már látom mészölyt ahogy kiselõadást tart, h kivel töltötte a "tegnap esti" nyolcadik hatfogásos díszvacsiját amibõl neki a mandulás pisztráng skót whiskeyvel ízlett a legjobban. és ez csak a jéghegy csúcsa b+. már elõre hányok.

a.carkey
A magyar-horvát és az a lengyel-ukrán pályázatnak amúgy van egy nagyon nagy hátránya: HOR és UKR nem EU tag! 2008-ban már Schengen sem érvényes, és elég gáz lesz ha esetleg megnyerjük (vagy a lengyelek), hogy ha át akarnak menni a csapatok a határon, kell útlevél. Röhej, de szvsz ezen fog elbukni a dolog, ha bukik. A többiben semmivel sem vagyunk rosszabbak egyiknél sem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mondjuk a brit helyszín a lengyeleknek kedvez(het).

A medve nem játék.

a.carkey
Magyar-olasz közül vmelyik.

Nem tudom, hogy érdemes-e itt bármit is rendezni?

Elõször csináljuk meg a F1-et nyereségesre, aztán be kéne vállalni egy BL döntõt. Ha ezeket az akadályokat veszik, érdemes pénzt áldozni a EB-re. Így csak kakaóbiztos szinten leszünk: amit lehet ellopnak, egy pálya építési költsége hirtelen 100 milliárd lesz, stb., stb.

A medve nem játék.

fsgh
még semmi értelme a veszekedésnek...majd ha megkapjuk akkor lehet majd obégatni/örülni:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ProGabe
végre lenne valami eben az országban,ami kilendíthetné a mostani állapotából,szintúgy a focinkat is,de ezt sok,betokosodott agyú,vaskalapos,maradi,ûber-pesszimista,rosszakaró,dögöljön-meg-a-másik-tehene felfogású emberek nem értenek meg és körmük szakadtáig harcolnak ellene(úgy érzed nem inged,nem veszed,de én úgy érzem hogy ez mindneki érdeke,hogy megkapjuk,ezért ez a kirohanás<#kuss>)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

egyetértek teljesen

ezen a horvát videónvannak bejátszások a jövõbeli magyar stadionkról is. ..

magyar: szép a hõsök tere és zidane jól tud focizni, kb ennyit mond

olasz: el vannak szállva maguktól az tuti, de jó hogy van benne szöveg, meg teltházas kész stadionok, sok sok emberrel...

lengyel: lehet hogy korábban az a 0,1 % százalék esély a polák-ukrán pályázatra még hízelgõ is volt

de most komolyan, EB-pártiak, Annak örültök, hogy kijutunk végre-valahára egy nemzetközi eseményre, vagy, hogy itt lesz az EB....

Mert még egyszer átélni 86-ot komoly lenne, pláne itt, utána el is lehet temetni Magyarországon örökre ezt a sportágat, tehát jussunk ki elöször úgy hogy szépen megérdemeljük...

Itt lesz az EB? Legalább egyszer pályáztunk volna egy UEFA kupadöntõre..., ez továbbra is olyan, hogy ennyi erõvel téli olimpiára és vadvizikajak VB-re is lehetne nevezni...

mert azért EB-t rendezni olyan országban aholalig járnak meccsre?? A horvátok se jobbak, Zágráb és Szplit, a többi szevasz. Rendeben a magyar nézettségimutatókat nem nehéz túlszárnyalni.

Amúgy azt én is vágom, hogy most komolyan sanszos, mivel Ukrajana durván instabil, az ukrán-lengyel pályázat 0,1 % eséllyel indul. És mivel UEFA szolidaritási elv, 3. próba, tuti igéretek, 'szal bármennyire is ellenzem, a magyar-horvát pályázatot az olasznál esélyesebbnek tartom.....<#kuss>evvan

hát ez tuti nem hivatalos

Hát erre leszek én kiváncsi.
Elsõ kanyarban ami pénz jön,azon stadion kell,út kell,metró kell,szálloda kell,stb...
Ha megrendeztük és nyereséges lesz,akkor lehetne bevételrõl beszélni,és akkor majd talán annak egy részét magára a focira,utánpótlásra forditani.De ebbõl majd mi valósul meg.

mitõl legyen jobb foci? magától? vagy csodától?
ha lesz eb, lesznek támogatók, jön soksok pénz, amibõl sokat zsebreraknak és sokat meg focira fordítanak majd. hát ennyi

Hát ezzel én tökéletessen egyetértek.De vannak akik azt hiszik,az Eb rendezés majd valamiféle lavinát indit itt el,ami nyomán 2012 után itt óriási fordulatok jönnek foci ügyileg.
Nyilván lennének pozitiv hatások,de szerintem korántsem annyi mint hiszik.
Arról nem beszélve hogy a szupermodern stadionokba valószinûleg a jegyárak is jóval nagyobbak lennének késõbb mint a mostaniakba.
Szerintem is elõször kéne jobb foci,akkor lenne több nézõ,ha a nézõk már rendszeressen legalább 70-80%-ban megtöltik a stadiot,akkor kéne nagyobbat épiteni.
De mi most itt ezzel az EB rendezéssel elébe megyünk mindennek,mintegy minden mindegy alapon...

banok
én örülmék neki. egyébként meglehet úgy csinálni a stadionokat, hogy az Eb után vissza lehessen azt bontani. Egyébként max. 3 stadionnál merülne ez fel mert ugye Puskás azért kitermelné, hosszútávon, a belefeccölt pénzt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
ezeket a prezentációkat nem lehet vhol megnézni????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát errõl beszélek basszus, után mi lesz, kibõl/mibõl tartják fenn a stadiont?? Az Államnak kell majd azt is, f*sza...
Jó látvány lesz 50-ezres stadionban 2000 ember, legalább visszhangozhatnak :DD

Úgyhogy bocs fiúk, de én nem örülnék neki... Ha meccsre akarok menni, jövõre EB, kimegyek Bécsbe, nem nagyobb táv sokkal mint Gyõr...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

index színvonal...

fsgh
mintha itt nem lettek volna politikai gondok..."1-2" tüntetés is volt...

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a.carkey
Firerock
tudom...
de akkorishajrá<#duma><#duma>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
én örülnék ha itt lenne, de sajnos nem így lesz....

Firerock
na pozitívaaan
Hajrá magyarorszááág
Szeretem Horvátországot nagyon
Tehát mindenki drukkoljon holnap d.e

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
nem mi fogjuk rendezni....110%-ban biztos vagyok benne....hogy miért azt ne kérdezzétek, de tudom és kész :D

Ha eb-t rendezünk akkor fognak a kapun lógni a szurkolók,és fognak a jegyekért sietni.Hogy utána mi lesz,az már máskérdés....
elõbb legyen szurkoló, aztán nagyobb stadion... Münchenben sem az Allianz Arena voltelõbb, hanem teltház az olimpiai stadionban... Itt is, elõbb lógjanak a kerítésen is emberek, meg roham a jegyekért a jó foci miatt, akkor kell a stadion. Az igényt nem elõzheti meg a termék, ez is csak nálunk merülhet fel...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Úgy legyen!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

takibalint
Bar nem ilyen szempontok alapjan dontenek, de Magyarorszag mar 3-szor kandidal. A portugalok ellen 1 szvazattal kaptunk kevesebbett annak idejen.

Az olaszoknak nem tett jot a tavalyi bundabotrany es a mostani szurkoloi balhek, stb. Ez biztos nem noveli az olaszok eselyeit.

banok
ámen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
próféta szóljon belõled ;)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
megkapjuk, kész:)

hajrá!:)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Hát ettõl függetlenül szerintem az olaszoké a legnagyobb esély.Elég csak Platini személyére gondolni,arról már nem beszélve hogy az olasz futball megitélésének most nagyon kéne a botrányok mellé minél több siker.

sztem rohadt felesleges ilyeneken vitatkozni, senki nem tudja, hogy ki milyen elv szerint fog szavazni és kész, majd minden kiderûl szerdán

hunbasser
már sokszor elmondtam,de sztem az uefa azt is nézi,h olaszországban 90-ben volt vb,és azért csak nem adják oda nekik az eb-t,ez egyfajta kivételezés lenne a többi országgal szemben,mert volt már rá sok példa,h 20-30 éven belül akart egy ország eb-t és vb-t rendezni.sõt,még azt is nézik,h "ott nem régen volt olimpia"

ReaL MaDRid x siempre

Hát válogatott szinten szerintem vehetõk annak.A sorban szereplõ kisebbekhez képest mindenképp.

bár fociban még kapálóznak egy kicsit, de majd a spanyolok ott is letörik õket.. :))