Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A magyar foci nem lesz jobb egy EB-tõl, ehhez több kéne, de sajnos itt csak analfabéta várhidi van, meg a sohanemakarokMLSzelnök lenni kismocsoki, a mészöly klánnal, na igen és a médiacézár Fenyõ gyilkosa, az überkommancsgagyitv-és gyárfás.

Én inkább Komanban és társaiban bíznék, de pl. a várhidit ehhez is csak a média tudja hozzásegíteni, hogy leírják neki, hogy melyik futballista melyik poszton játszik, mert magától ehhez sem ért, és ez komoly!(lásd a híres Buzsáky nyilatkozatot, arról h miért nem válogatott)

Félek, hogy ha megkapjuk az EB-t az itt egyenlõ lesz "az Éljen a fenyõgyilkos Gyárfás és kistelekivel", magyarul az úgynevezett megtisztulás tovább húzdódik majd. A tök hülyék ugyanúgy ott figyelnek majd az MLSZ-ben.

Az egész országnak jót tenne? már rég nem akarok az EGÉSz országnak jót. ezen is nevetek mert pl Priskin 3 évvel ezelõtt még "büdös szlovák" volt sokak szemében, most meg ugyanazok istenitik.

A kisemebrek pedig rohadtul nem fognak jól járni, mivel a meccsre nem fog tudni kimenni, mert nem lesz rá pénze...

ok lehet mondani ezrek fognak itt inni... csak sajnos pl budapesten a belvárosban alig van magyar kézen vmi, tehát a haszon nem marad itt...
egy Vidék-Horváto. rendezésû EB-t már inkább támogatnék, noha nem vagyok antifõvárosi.

Mellesleg félõ a beégés is, mert momentán még autópályákkal is gondok vannak, + stadionok.... kaptunk már mi EXPO rendezést is.... be is égett az egész ország...

és ne értsetek félre, én most nem a híres libsi "merjünk kicsik lenni" szlogent nyomom.

kojak90
figy, énse imádom kistelekit, gyárfást meg a többit, de kurvára leszarom hogy "megtömik a zsebüket" meg mittudomén. ha csak ennyibe kerül hogy végre vmi jó történjen a magyar focival meghogy normális meccsek legyenek, akkor felõlem akár ferrarival is járkálhat kisteleki az eb után

És az EB után 2-3000 ember lesz a 30-40000es stadionban? Nem olcsó fenntartani egy akkora létesítményt!
Portugáliában is ez van, 1-2 csapat tudja csak megtölteni a stadionját a bajnoki meccsekre, pedig lényegesen jobb focijuk van!

ProGabe
hát gratulálok ehhez a szemléletmódhoz,igazi magyar mentalitás -.-

hát egyáltalán nem csak azt jelentené hogy azok az emberek akiket felsoroltál megtömnék a zsebüket,ez az egész országnak jót tenne,egy világméretû sportesemény hihetetlenül nagy tõkéket mozgat meg,a kisemberek is jól járnának vele,nem is beszélve a magyar fociról...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem tökre nem mindegy,hogy hol rendezik.Én nagyon remélem,hogy itt fogják.És ez egy csomó bevétel.Az tény,hogy sokba kerülnek a stadionok meg minden szar,de sokkal naggyobb lesz a bevétel.És ha itt lesz,legalább kimegyek végre valami jó mecsre.Nem mindenki tud Milánóba kedvére elrepûlni és vissza.Pestre azért nagyrészt igen.
az 380 km, kb 10.000 forintnyi utazási költség, elenyészõ, ahhoz képest h milánóban leszel, és nem a lerobbant trutyipesten, 4es metró furásközben, lerobbano villingerekkel és kistelekivel....muaaaa

LasDen
a különbség annyi lenne "csak", hogy 120km-t utazok v 500+ km-t utazok hogy lássam a meccset.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megmondom õszintén nekem tök mindegy hol lesz az EB, mert egy meccsre ugyanannyi lesz kimenni a Puskásba is, mint Milánóba, a különbség elenyészõ lesz... azt pedig hogy ebbõl a Gyráfás,Kisteleki,Mészöly banda profitáljon? már nem...

ITALY 2012 LOVE IT!!! 😄

vmvr
kecc, pont suliba leszek:S

mindegy, az otthoniaktól kérek élõ közvetítést😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ProGabe
pontosan,ápr. 18,szerda 11:15 m1 és sport1 is élõben közvetíti <#worship>

remélem utána is örül majd a fejem és nyithatom a pezsgõt<#rolleyes>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vmvr
18-.-

hunbasser
ááá,ez kész -.-

ReaL MaDRid x siempre

Platini <#idiota><#idiota><#idiota>

nb1.hugy április elseji pojénjainak eggyike -.-

ProGabe
április 1-én sokmindent bejelentettek,gondolom te megrendelted a google TiSP-et is 😛 amúgy ki az a Plaini? 😛 és miért van bekapcsolva a caps lock-od? úúú,millió kérdés <#idiota>

NÁLUNK LESZ AZ EB MÁR ÁPRILIS 1-ÉN BEJELENTETTE PLAINI!!!!!

fsgh
hmm 5 nap😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
ukránok nem kapják meg szvsz azok után ami most ott van...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunbasser
egy szót mondok:gazdaság

és ez az,amiért nem fogjuk megkapni,ha nem kapjuk meg...ukránok meg lengyelekkel szervezik,miért ne kapnák meg?több ott a nagystadion mint itt kishazánkban,úgyh nekik még kevesebbet is kell építkezniük,mint nekünk

ReaL MaDRid x siempre

kojak90
április 9

fsgh
mikor tudjuk meg hogy ki nyer?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az lehet,de oda adták Ausztriának a rendezést,akit még mi is megverünk.Vagyis Ausztriánál jobbak vagyunk.Magyarul itt nem azt fogják nézni milyen erõs a csapat,mert ha fõleg azt néznék,akkor Ausztria nem rendezne most eb-t.Szerintem megkapjuk.Az ukránok úgy se kapják.Az olaszokkal meg volt valmi botrány.De nem tudom mi.😊
Mi lesz a következõ meccs,a mostani selejtezõkön?
vmvr
az nem jelent semmit, hogy az osztrákokat megvertük, azt nem nézik

Sziasztok!Én nagyon örülnék ha nekünk adnák ezt az eb-t.De tény,hogy nem ártana addig valami jobb csapatot kikupálni.Elég szar a magyarvállogatott.máltától kikapni?!Hát ehez sokat nem lehet fûzni.De szerintem esélyesek vagyunk,már csak Horvátország miatt is.Most ausztria rendezi,és megvertük õket.Vagyis van esélyünk.Na hello
hunbasser
na igen,de most egy olyan szabályt akar azt hiszem az UEFA bevezetni,h a rendezõ ország ne indulhasson automatikusan.ha netán megkapnánk az EB-t,és 2012 elõtt meghoznák ezt az új szabályt,hát ez elég kellemetlen lenne,ugyanis ez az egyetlen esélyünk,h kijussunk vmilyen komolyabb nemzetközi tornára.

ReaL MaDRid x siempre

banok
rendezõ ország automatikusan ott van az általa rendezett eseményen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
volt már olyan hogy a rendezõ nem játszott? 😊 vagy ebben mi lennénk az elsõk?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tehát minek próbálkozni úgyis örök vesztesek vagyunk és sosem lesz nézõ? A stadionnok egyébként mellékesek inkább a gazddasági lehetõség a lényeg. Szerinted miért támogatja minden politikus? Jönnek a túristák, akik itt költik el a pénzüket, infrastruktúrális fejlõdés, állomások felújítása, új villamosvonalak stb... Egyébként pont a múltkor volt hír, hogy a sikeres német vb után mittomén hány millió forintot kapott minden német klub. Ha az EB nem dobja fel a magyar focit akkor semmi! Ebbõl csak haszon lehet ha utánna nem megy ki mecsre senki akkor is!
csak nem így kéne...
kicsit sok segítség nem? miközben kajak-kenusok alig élnek meg...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

KFCMajorka
Én örülnék,ha a magyar-horvát kapná meg az EB-t.Ki tudja mikor jutna ismét ki Magyarország egy nagy tornára.

LasDen
sztem nem lenne baj ha megkapnánk....bár a stadionok felújítása 2040-re se készülne el.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én nem nagyon örülnék, ha megkapnánk... akkor már inkább olimpia, de az meg még drágább

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
igen hallottam.....

KFCMajorka
Még a válogatottjuk se játszhat.

LasDen
nem hinném hogy olyan sokat rontott volna a helyzetükön.....akkor lehet rossz ha hosszabb idõre leáll a bajnokság.....

KFCMajorka
Na megint egy botrány Olaszországban.Ez ártani fog a pályázatuknak.

KFCMajorka
Igaz,de még bármi megtörténhet.

vmvr
nem az elnök személye lesz a döntõ, hanem a végrehajtó bizottság emberei.

KFCMajorka
Most,hogy Platini lett az UEFA elnöke,csökkent az esélye a magyar-horvát pályázatnak.Õ inkább az olaszokat támogatná.De ott már volt kétszer EB.(1968,1980)

vmvr
Ljubjana, október 4., 19.35 Az UEFA négy hónappal eltolta az Eb-helyszín kijelölésének idõpontját.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága szerdai ljubljanai ülésén úgy döntött, hogy december 8. helyett csak 2007 áprilisában jelöli ki a 2012-es Európa-bajnokság helyszínét.
A testület rövid írásos közleményében azzal indokolta a változtatást, hogy több idõt akart adni a pályázóknak a jelentkezés elõkészítésére.
A három pályázó: Magyarország és Horvátország közösen, Olaszország, illetve Ukrajna Lengyelországgal.
(MTI)

blackmetal
azér nálunk általában nincs bunyó, ha van is akkor az stadionon kívül

\"For those about to rock-we salute you!\"

hunbasser
gyökeresen meg kellene változnia a magyar futballnak,h kimenjenek a családok újra.nameg az ultrákat kicsit megregulázni,h ne legyen bunyó és rombolás

ReaL MaDRid x siempre

blackmetal
sztem egy csomóan kimennének utána mert lehetne hétvégi program a családnak, hogy kimennek meccsre. ezt hozná újra vissza az eb: a magyarokat futball iránti szeretetét
az a baj ma magyarországon, hogy sokan úgy gondolkodnak a fociról hogy hülyeség, minek menjek ki egy Honvéd-Vasas meccsre, úgyis szar lesz. ha ez a nézet megváltozna, akkor a magyar foci is gyökeresen megváltozna és ehhez nagy segítség lenne az eb. meg persze ha kisteleki eltakarodna, de ez más kérdés 😊

\"For those about to rock-we salute you!\"

hunbasser
itt már 20 éve a csodára várunk.attól még,h itt lenne az eb,és jól lealázna minket a többi csapat(akik az EB-re kijátunának,az mind jobb csapat sajnos mint mi),attól még nem lenne jobb a magyar labdarúgás.ya,hogy a pénz?hát az kistelekiék zsebében kötne ki,utána meg a stadionokkal lenne a gond,h nincs pénz fenntartani,és akkor jöhetnek a zsugorítások,ami megint pénz...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Nem azért, de lehet hogy az EB elindítana vmi a magyar fociban is... hogy mit? nemtom

sok befektetõt hozna az eb több pénzt több pénz sajnos ez kell hozzá hogy jobb focit is és az több nézõt 😊 kb jah

sok befektetõt hozna az eb több pénzt több pénz sajnos ez kell hozzá hogy jobb focit is és az több nézõt 😊 kb jah

hunbasser
jó,és a stadionokkal mit csinálnál?
errõl volt szó ideáig 100 hszen át,h ha vége az eb-nek itt vannak a 30-40 ezres stadionok,és 2000 nézõ lesz átlagban...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
veszteségesen? több milliárd haszon lehetne...

ezabeszéd 😊

hunbasser
jó,de mondj egy érvet amiért megérné.persze lehet mondani,mert van is érv,ami mellette szól,de sztem mi ebbõl csak veszteségesen jönnénk ki

ReaL MaDRid x siempre