5187
Foci EB 2012
-
#1223 baszki micsoda reklám...szerintem tök király...:DDD -
#1222 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sDKek_15fG0
ez se semmi hivatalos promo az olimpiára...
http://www.youtube.com/watch?v=yDOREHQgZoA&feature=related
itt van ebbe benne van a klip. -
#1221 Itt nem irja, deTymoschuk elvileg korhazban van. -
#1220 Kozben rakerestem -
#1219 mi van??:D:D:D -
#1218 Ez az ukran mergezeses ugy komoly vagy csak poenkodik haverom? -
#1217 Poznani nagyon fasza
egy olyan kellene nekünk is :(
de a büdös életbe nem lesz:D:D:D:D:D -
#1216 -
#1215 törölték a videót,valaki betudná rakni mégegyszer? érdekelne -
#1214 Valahol máshol nincs meg? Innen már leszedték. -
Interstate 95 #1213 Ez az NWO topikban volt téma egy ideig, minden esetre hagy maga után nem egy kérdőjelet. -
IXEMGabeo #1212 nekem a Donbass is tetszik:) bírom az ilyen tojás alakú pályákat -
#1211 a gdanski félelmetes!! GYÖNYÖRŰ!!! egy ilyen stadionba járni meccsre...pénz,pénz,pénz
-
#1210 http://www.youtube.com/watch?v=A-Y5tPQ1au4
ezt nembasszátok meg milyen kínai promó az eb-re...:O -
#1209 -
#1208 nem értem...mert ők azt mondták vagy mi? -
#1207 kötelező a zsidók miatt. -
#1206 pedig érdekesebb lenne mint a tizeneggyes rúgás..nézőknek is.
a focinak is fejlődnie és változnia kell a jelenlegi szabályok nem állják meg elégségesen a helyüket...a kezezésses szabály,videóbíró hiánya,párharcok egynelőtlen befúlyása..mérlegelést is milyen már...a bíró mérlegeli h ez nem ért tizeneggyes de amúgy tízen hatoson kívül 10-ből 8szor befújják...akkor vagy mindig tessék befújni vagy egyszerse... -
#1205 nem értem minek kell nekik elmenni aushwitczba...németeket is szinte kényszerítették.... -
#1204 off:na szokásos program megvót-.-
lassan mindenkink el kell zarándokolnia ide:S:S:S:S
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/balotelli_es_sneijder_talalkozott_auschwitzban/ -
#1203 Az elején sem jobb a Realos hasonlat... nagyon nagy faszság az egész. És még Juve drukker is. -
XLVII #1202 OFF:Nem tudom néztétek-e a törököket a portugálok és az ukránok elleni felkészülési meccsen de lesz velük bajunk a selejtezők során. És akkor még a holland,román párost nem is említettem a csoportunkból. Kemény meccsek várnak ránk majd a selejtezőkön.ON. -
Hunor88 #1201 Na, azért egy felkészülési meccsből ítélni nem szabad. -
#1200 megható
milyen kár,hogy a retek magyar válogatott soha,sehova nem jut ki... -
#1199 Miért a foci? Többek között ezért:
-
#1198 Amit a végén javasol, az egy akkor idióta baromság, mint ide Lacháza, és az innen k*rva messze van ám! -
#1197 iwiw-en van EB tippelde. -
IXEMGabeo #1196 Olaszok nagy meccseken teljesítenek jól és a csoportban általában szenvednek a döntetlenjeik miatt...
Nem szabad őket leírni sosem, bár a vb-ről is épphogy, de kiestek -
#1195 Kicsit olyan beütése van, mint 1-2 hasonló magyar poénszámnak.
Persze a szesz elmaradhatatlan, nem hiába a testvéreink :DD -
Grenzjager #1194 nem értem
de dőltem a röhögéstől
-
#1193 Ha továbbjutnak egyáltalán. Odaérhetnek a horvátok is a második helyre a csoportból, majd meglátjuk. :) -
#1192 Ja, és odacsalják nekik. -
#1191 A franciák sem játszanak jobban. Mennek lefele a lejtőn. -
karajjj #1190 az angolok soha nem nyernek semmi, max ha otthon rendeznek valamit -
#1189 az angol-francia duót kaphatják majd a negyeddöntőben, ott azért bármi lehet, főleg ismerve az angolok pocsék meccseit a kieséses szakaszban. -
Interstate 95 #1188 Amúgy most néztem meg az Itali - Russia highlights -ot, nem tudom mi van a pizzafutárokkal, de már a VB óta balkáni szinten fociznak. Azért a 3-0 -ás vereség után az oroszoktól, még a 8 közé jutást is alig tudom elképzelni. -
Interstate 95 #1187 Mivel számomra igazából nincs kedvenc ország Európából, így én azt mondom vigyék a prímet a haverok piros - fehérben. -
#1186 de ne reklámozzanak. 45 percet csak kilehet valahogyan bírni reklám nélkül. inkább a 15 perces szünetet nyomják tele tv shoppos szarokkal. -
karajjj #1185 többet reklámozhatnának -
#1184 Ha egy csapat tényleg erősebb a másiknál, akkor még a rendes játékidőben eldönti a meccset. A 11-esek meg a velejárója a futballnak. Nem kell módosítani semmit (talán a gól vonalon elhelyezett gól jelző cuccot kivéve), mert ezért is lett ilyen népszerű sport. A lest meg csak játékmegszakítással lehetne pontosan meghatározni, ami hülyeség lenne. Az amcsi fociban is szét van tördelve a játék, 10 sec játék után 2 perc szünet, dögunalom. (nem a játék, az fasza)