Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:asChil:.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A Bundát illetve a rendörgyilkosságot haddne kelljen magyarázni!
Az állandó balhék ellenére is versenybe voltak az Eb-rendezésért!
Így értettem!
ott nics kisteleki... itt nem öltek rendõrt...
meg amúgy sem vagyunk világbajnokok
mondjuk nálunk is ugyanez megy, csak annyi a különbség, hogy ott rendet raktak kíméletlenül
football without ultras is nothing
Nálunk a sportdiplomácia régóta egy nagy 0!
mehet duzzogni mindegyik a naptvbe, meg fröcsöghetik a lengyeleket...
a magyar pályázatról annyi jött le, hogy budapest szép kb...
hát szerintem az általam említett két úriember miatt, mert nem voltak annyira gerincesek, hogy elmondják mi a valódi helyzet.
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
A végén(vagy az elején) mindig beszopjuk, de azt könnyebb kimagyarázni, meg média elõl elbújkálni, mint az elején megmondani, hogy kúrvára nincs esélyünk semmire.
Engem amúgy nem idegesít egyáltalán, hogy nem a mi pályázatunk nyert. Annak ellenére, hogy a csapból is az folyt, hogy milyen esélyesek vagyunk, fel se merûlt bennem, hogy nyerhetünk.
Varsó: a Nemzeti Stadion építése idén kezdõdik, s 2009-ben fejezõdik be. A tribünökön 63 ezren szurkolhatnának. A tervek szerint a nyitó mérkõzés után a csoporttalálkozókat, negyeddöntõt és elõdöntõt rendeznének a fõvárosi létesítményben.
Gdansk: A Balti Aréna építése jövõre kezdõdne meg, s 2010-ben zárulna. A tribünökön 40 ezren foglahatnának helyet. Csoportmérkõzéseket és negyeddöntõt játszanának a tengerparti létesítményben.
Poznan: A Városi Stadion modernizációját jövõre fejezik be, utána 42 ezren szurkolhatnak a lelátókon. Csoportmérkõzések helyszíne lenne a létesítmény.
Wroclaw: Az Olimpiai Stadion átépítése 2010-ben fejezõdik be, 40 ezren drukkolhatnak majd.
Chorzów (Szükség esetén): a Sziléziai Stadion modernizációja 2010-ben zárulódna, akkor 54 ezren válthatnának jegyet az összecsapásokra. Csoportmérkõzéseket terveznek az arénába, amely egyelõre csak várólistás.
Krakkó: a Wisla Karków stadionját 2010-ig építik át, utána 30 ezres lesz a lelátó. Csoportmérkõzéseket terveznek az arénába, amely egyelõre csak várólistás.
UKRAJNA:
Donyeck: A Sahtar új stadionját már építik, s 2009-ben adják át. Akkor 50 ezren válthatnak jegyet. . A tervek szerint a nyitó mérkõzés után a csoporttalálkozókat, negyeddöntõt és elõdöntõt rendeznének a létesítményben
Olimpiai Stadion: az átalakítás 2009-ben zárul, akkor 30 600 drukker ülhet a lelátóra. Csoportmérkõzéseket terveznek az arénába.
Kijev: az Olimpiai Stadion átalakítása 2010-re fejezõdik be, 77 ezres lesz a tribün. Csoportmérkõzéseket, negyeddöntõt és a finálét rendeznék az arénában.
Lviv: az Ukrajna Stadion 2009-re újul meg, s 36 ezres lesz. Csoportmérkõzésekre kerülne sor a létesítményben.
Dnyipropetrovszk: A Nemzeti Stadion építése idén fejezõdik be, s 31 ezres lesz. Csoportmérkõzéseket rendeznének a létesítményben.
Odessza (szükség esetén): A Központi Stadion modernizációját 2010-re fejeznék be, s 31 ezres lenne a lelátó. Csoportmérkõzéseket rendeznének a létesítményben.
Nem javította a magyar-horvát Eb esélyét a horvát szövetség elnökének egyik kiszólása, amelyben "maffiakapcsolatokkal" vádolta meg a lengyel-ukrán pályázat szervezõit.
Az sem szólt mellettünk, hogy a magyar fõszervezõ a Fenyõ János meggyilkolásával kapcsolatban is hírbe hozott, rossz hírû mini-médiacézár, Gyárfás Tamás volt. Gyárfás az úszószövetség elnökeként a tavalyi úszó Eb szervezésével is alaposan "befürdött".: néhány héttel a start elõtt még nem volt kész a Margit-szigeti uszoda.
Nyilván az sem emelte pályázatunk esélyeit, hogy a prezentáción az a Gyurcsány Ferenc kampányolt mellette, akirõl õsszel derült ki: minden szava hazugság...."
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az ukrán-lengyel pályázat nyolc, az olasz négy voksot kapott, a magyar-horvát kandidálást nem támogatta egy végrehajtó bizottsági tag sem, vagyis egy kör döntött Cardiffban. Ezt Imre Mátyás, a magyar-horvát kandidálás médiamenedzsere a 2012-es labdarúgó Európa-bajnoki pályázat gyõztesének kihirdetését követõen UEFA-forrásra hivatkozva közölte a Cardiffban jelenlévõ magyar újságírókkal, jelezve, hogy a sorrend egyetlen szavazáson dõlt el.
Ezt az információt adta közre - ugyancsak nem hivatalos forrásból értesülve - az UEFA-ra hivatkozva a Reuters hírügynökség, illetve a BBC is.
Korábban tudósítunk úgy értesült, az elsõ körben még nem dõlt el a szavazás és három vb-tag a magyar-horvát pályázatra adta szavazatát.
index
V9ykn8_TZL0
Ennyit az emberekrõl is, utálják ezt az országot hogy ilyen szar helyzetben van de mégis tûrnek. Akkor mirõl beszélünk?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
1. Mert nalunk aztan tenyleg tomenytelen mennyisegu es minosegu autopalya van. Ajanlom egyszer nezz at a nemetekhez autopalya-ugyben. Egyebkent erdekes modon a lengelek igyis jobban elnek, hogy nincs autopalya naluk.
2. Minket utalnak a romanok, a szerbek, a szlovakok az ukranok es a szerbek. Ennel tobb orszaggal nehez osszevesznie a lengyeleknek. Ha pedig arra gondolsz, hogy kiallnak az orszagukert az Unioban es nem nyalnak be mindenkinek, akkor az pedig kovetendo pelda lenne...
Together we'll fly someday...
Én csak csehországról, ukrajnáról, szlovákiáról meg romániáról tudok nyilatkozni. Ezekbe az országokba jártam már sokszor és a legtöbbe van is ismerõsöm. Csehország a legkiemelkedõbb és Prágába olcsóbb az élet mint Budapesten. Tudom, mert voltam már sokszor.
Ezt másik fórumon olvastam régebben:
"- Magyarország: 500k bruttó = 260k nettó (cég bér-összköltség 670k)
- Csehország: 500k bruttó = 368k nettó (cég bér-összköltség 670k)"
Errõl ennyit. Csehország szarabbul állt rendszerváltás elõtt, mint mi és itt tartanak most. Õk pl csináltak is valamit 16 éven keresztül.
Jó tudom, hogy most Lengyelországról kell beszélni. Ott sajnos még nem jártam, de úgyhallottam, hogy hasonló szinten van, mint Csehország, szóval jobban állnak mint mi. Sokkal.
De abba is hagyom mert ez nem tartozik a fórum témájához.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Virtual SimRacing
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Virtual SimRacing
Jó én se laknék ott, de ha 5 évig megint a szarban fogunk toporzékolni és nem csinálunk semmit akkor 2012-re Ukrajna fel fog zárkózni mögénk. Ez biztos.
Amúgy ha már itt a környezõ országoknál tartunk, akkor a Szlovénok a legjobbak, nem semmi amit a gazdaságba csináltak az utobbi évekbe...
Virtual SimRacing
ruszki nagyzási mánia > nép ^^
V9ykn8_TZL0
ahhoz nem kell pénz hogy az ember normálisan közlekedjen és rendbe tarsa a környezetét. mi faszfejek vagyunk ennyi:p
V9ykn8_TZL0
jéééézusom, akkor inkább nyerték volna meg az olaszok, de istenem áááá :SSSXX