5187
Foci EB 2012
  • Gabe18
    Meccs előtt írod még hihető is lenne...
  • szucsy89
    Mindig csodálkozva nézem, Robbennek egy skillje van csak, behúzza balra és rálövi... szerintem a védők már csukott szemmel levédekezik
  • ToCsEk
    nem tipmixelek :D meg pénzem sincs rá :(
  • limperatore
    jó azért ilyen butaságot ne írjunk már h 1000%osan megérdemelt győzelem :D
  • limperatore
    miért nem tettél rá egy 50.000-t akkor? :D
  • DasIsFuck
    Igen nagyon emgérdemelte ez a Dán válogatott ezt a győzelmet...jól játszottak,jól védekeztek és ami a legfontosabb h nem chelsea,görög válogatott féle tizenegy embberrel védekezünk taktiát követtek, hanem próbáltak építkezni,játszották a játékukat a végén se húzták annyira az időt..nem jöttek védők hanem csatár jött a végén is...
    sajnos sok helyzetet az utolsó hibák miatt nem tudtak komolyabb zicceré alakítani..hollandok sokat hagytak ki, de ez már nem a dánok hibája...1000%-posan megérmdemelt győzelem.
  • Coolfire
    Erre nem számítottam.3-1-re tippeltem,a hollandok javára.
  • ToCsEk
    hát kinek mi, én tudtam/sejtettem hogy dán win lesz
  • Gabe18
    Hát ezzel ez a csoport igy egy meccs után a feje tetejére állt. Innen a Hollandoknak csak nehezebb lesz, és nem biztos hogy pl. 4 pont elég lesz a továbbjutáshoz.

Ráadásul a Hollandok mentalitását ismerve a belső feszültségek könnyen előjöhetnek.
  • DasIsFuck
    nem eggyértelmű mert nem hinném h szándékos volt és máskor is volt már hilyenért a bíró nem adott tizit.
  • [HUN]FaTaL
    Itt az első meglepetés.
  • desigo
    botrány...
    ennyit fölé rugdosni
    szégyen
  • banok
    meglepi 0-1 a vége.
  • Fabio Capello
    ehh, az ott bizony egy kéz volt...
  • [HUN]FaTaL
    Az is beszédes, hogy összesen 8-szor találták el a kaput.
  • banok
    ja elég jól nyomják.
  • limperatore
    persze ettől még simán esélyesek
  • desigo
    26 kapura rúgás,nulla gól
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még lehetnek tornaesélyesek..

A VB-n is kikaptak a spanyolok az első meccsükön :) Bár én remélem, hogy a spanyolok címet védenek. :)

Az MTV előtt pedig le a kalappal a stream miatt, sehol egy akadás és jó a minőség is :)
  • banok
    És én még tornagyőzelemre esélyesnek tartottam a hollandokat...
  • LasDen #1603
    fogadok köjt fog egyenliteni....
  • lord nihilus
    Ez nagyon durva és szomorú is egyben...2 éve Robben az ilyen befele cselezés utáni lövéseiből 10ből 8szor tuti eltalálta a kaput. Idén számtalanszor befelé tud jönni, lőni is anélkül, hogy leblokkolnák, de egyszerűen nem talál kaput, mindig fölé megy. Hihetetlen
  • DasIsFuck
    ez a jkakobsen ennek csak rossz átadása van...
  • Fabio Capello
    Andersen, aztaqrva O.o
  • WuFraZselic
    mekkora labdát kapott Huntelaar :/ hihetetlen, hogy semmi nem megy be
  • Gabe18
    Ezek ma tényleg mindent kihagynak...
  • Tomy Lee
    Végén még egyenlítés se lesz
  • Gabe18
    Most már mintha egyre tanácstalanabbak is lennének a Hollandok. Hát igy nem lesz könnyű.
  • desigo
    előbb kellett volna beküldeni még vagy 2 csatárt
    ugyis minden mindegy már
  • Fabio Capello
    Ekkora egy taplót, mint ez a Van Bommel... Egyszerűen süt az összes megmozdulásából a szándékosság -.-"
  • Coolfire
    Hűű..beszarás,majdnem 2-0 lett.Én az első félidőt tippeltem 2-0-ra a hollandok javára.Nem jött be.:)
  • desigo
    lassan már fizikai fájdalommal jár nézni ezt
    hollandok 20x lőttek kapura
  • Gabe18
    Úgy tűnik hamarosan gólt lőnek a Hollandok, úgyhogy mindjárt 2-0...
  • [HUN]FaTaL
    Hm, tényleg HD a stream, az előbb valami szar minőségűt töltött be. :D Ezt nézem mert valami nem ok most az antennával :D
  • desigo
    Nah ez most szép védés volt
  • hapi
    A kép jó a streamben de ilyen mikro stuttering van. az ellen valaki valamit? Ja csak explorerrel megy nekem.
  • LasDen #1587
    nem akarja együtt játszatni Huntelaart és RvP-t....
  • Odacsap77
    Hollandoknál mi a fa.zért nem kezd Van der vaart???
    Sneijder -t le kell hozni, + a 18 éves srácot.

Helyette jöhetne Huntelaar és persie hátrébb megy, mivel kell a gól.. de van der vaart-nak, + huntelaar nak jönni kell!!!!!
  • LasDen #1585
    mondjuk inkább viccesen mondta, mintsem komolyan, de sose tudni :DD
  • DasIsFuck
    Dánok simán mehetnének msot 3-0-val is mert még 2 oylan ziccer volt amit csak azért nem tudtak berúgni mert nem olyan jók egyénileg de pl egy német csapat ezeket nevetve berúgná és egy ilyen védelem majd a németek ellen hát azt a barátságos mérkőzést fogja idézni ahol elkalapálták a hollandokat..

kár, hogy azt a nagy helyzetet enm használták ki a dánok azért 0-2-vel szebb lenne ez:)

és amit nem értek hol van Hunti?????