5187
Foci EB 2012
-
Gabe18 #1623 Meccs előtt írod még hihető is lenne... -
#1622 Mindig csodálkozva nézem, Robbennek egy skillje van csak, behúzza balra és rálövi... szerintem a védők már csukott szemmel levédekezik -
#1621 nem tipmixelek :D meg pénzem sincs rá :( -
#1620 jó azért ilyen butaságot ne írjunk már h 1000%osan megérdemelt győzelem :D -
#1619 miért nem tettél rá egy 50.000-t akkor? :D -
#1618 Igen nagyon emgérdemelte ez a Dán válogatott ezt a győzelmet...jól játszottak,jól védekeztek és ami a legfontosabb h nem chelsea,görög válogatott féle tizenegy embberrel védekezünk taktiát követtek, hanem próbáltak építkezni,játszották a játékukat a végén se húzták annyira az időt..nem jöttek védők hanem csatár jött a végén is...
sajnos sok helyzetet az utolsó hibák miatt nem tudtak komolyabb zicceré alakítani..hollandok sokat hagytak ki, de ez már nem a dánok hibája...1000%-posan megérmdemelt győzelem. -
Coolfire #1617 Erre nem számítottam.3-1-re tippeltem,a hollandok javára. -
#1616 hát kinek mi, én tudtam/sejtettem hogy dán win lesz -
Gabe18 #1615 Hát ezzel ez a csoport igy egy meccs után a feje tetejére állt. Innen a Hollandoknak csak nehezebb lesz, és nem biztos hogy pl. 4 pont elég lesz a továbbjutáshoz.
Ráadásul a Hollandok mentalitását ismerve a belső feszültségek könnyen előjöhetnek. -
#1614 nem eggyértelmű mert nem hinném h szándékos volt és máskor is volt már hilyenért a bíró nem adott tizit. -
#1613 Itt az első meglepetés. -
#1612 botrány...
ennyit fölé rugdosni
szégyen -
#1611 meglepi 0-1 a vége. -
#1610 ehh, az ott bizony egy kéz volt... -
#1609 Az is beszédes, hogy összesen 8-szor találták el a kaput. -
#1608 ja elég jól nyomják. -
#1607 persze ettől még simán esélyesek -
#1606 26 kapura rúgás,nulla gól -
#1605 Ettől még lehetnek tornaesélyesek..
A VB-n is kikaptak a spanyolok az első meccsükön :) Bár én remélem, hogy a spanyolok címet védenek. :)
Az MTV előtt pedig le a kalappal a stream miatt, sehol egy akadás és jó a minőség is :) -
#1604 És én még tornagyőzelemre esélyesnek tartottam a hollandokat... -
#1603 fogadok köjt fog egyenliteni.... -
lord nihilus #1602 Ez nagyon durva és szomorú is egyben...2 éve Robben az ilyen befele cselezés utáni lövéseiből 10ből 8szor tuti eltalálta a kaput. Idén számtalanszor befelé tud jönni, lőni is anélkül, hogy leblokkolnák, de egyszerűen nem talál kaput, mindig fölé megy. Hihetetlen -
#1601 ez a jkakobsen ennek csak rossz átadása van... -
#1600 Andersen, aztaqrva O.o -
#1599 mekkora labdát kapott Huntelaar :/ hihetetlen, hogy semmi nem megy be -
Gabe18 #1598 Ezek ma tényleg mindent kihagynak... -
Tomy Lee #1597 Végén még egyenlítés se lesz -
Gabe18 #1596 Most már mintha egyre tanácstalanabbak is lennének a Hollandok. Hát igy nem lesz könnyű. -
#1595 előbb kellett volna beküldeni még vagy 2 csatárt
ugyis minden mindegy már -
#1594 Ekkora egy taplót, mint ez a Van Bommel... Egyszerűen süt az összes megmozdulásából a szándékosság -.-" -
Coolfire #1593 Hűű..beszarás,majdnem 2-0 lett.Én az első félidőt tippeltem 2-0-ra a hollandok javára.Nem jött be.:) -
#1592 lassan már fizikai fájdalommal jár nézni ezt
hollandok 20x lőttek kapura -
Gabe18 #1591 Úgy tűnik hamarosan gólt lőnek a Hollandok, úgyhogy mindjárt 2-0... -
#1590 Hm, tényleg HD a stream, az előbb valami szar minőségűt töltött be. :D Ezt nézem mert valami nem ok most az antennával :D -
#1589 Nah ez most szép védés volt -
hapi #1588 A kép jó a streamben de ilyen mikro stuttering van. az ellen valaki valamit? Ja csak explorerrel megy nekem. -
#1587 nem akarja együtt játszatni Huntelaart és RvP-t.... -
Odacsap77 #1586 Hollandoknál mi a fa.zért nem kezd Van der vaart???
Sneijder -t le kell hozni, + a 18 éves srácot.
Helyette jöhetne Huntelaar és persie hátrébb megy, mivel kell a gól.. de van der vaart-nak, + huntelaar nak jönni kell!!!!! -
#1585 mondjuk inkább viccesen mondta, mintsem komolyan, de sose tudni :DD -
#1584 Dánok simán mehetnének msot 3-0-val is mert még 2 oylan ziccer volt amit csak azért nem tudtak berúgni mert nem olyan jók egyénileg de pl egy német csapat ezeket nevetve berúgná és egy ilyen védelem majd a németek ellen hát azt a barátságos mérkőzést fogja idézni ahol elkalapálták a hollandokat..
kár, hogy azt a nagy helyzetet enm használták ki a dánok azért 0-2-vel szebb lenne ez:)
és amit nem értek hol van Hunti?????