Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
az tuti meglesz nekik
sõt az esélytelenek nyugalmával szerintem még akár legjobb 4 be is mehetnek

Tyler1
Bízom benne, hogy legalább a csoportból továbbjutnak, annyi kijárna nekik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
hát kb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Az lenne a világ legnagyobb vicce.
A Chelsea BL gyõzelme után...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
csak nehogy ezek után annyira leírja mindenki õket,hogy 9 ponttal jutnak tovább a csoportból,és meg is nyerik az EB-t...<#ravasz1>

Tyler1
Defoe sem vesz részt az EB-n az édesapja halála miatt. Az ág is húzza ezt a válogatottat... :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
ez háborúú...harc a kupáért...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
hogy a picsába jönnek fegyverek katonák meg tankok meg robbanások egy futball európa bajnoksághoz??

LasDen
beteg??? mer??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ez az olimpiás azért így megoldva szerintem,hogy érzékeltessék,hogy London milyen kínokon ment keresztül,és mégis idén olimpiát rendeznek...én ebben nem látok semmi rejtett célzást,vagy hogy ilyesztõ lenne 😊 de a kínai az beteg...más jelzõt nem tudok rá,beteg és kész. és ha ezt képesek voltak leadni 1 milliárd embernek,akkor gratulálok nekik.

LasDen
baszki micsoda reklám...szerintem tök király...😄DD

DasIsFuck
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sDKek_15fG0

ez se semmi hivatalos promo az olimpiára...

http://www.youtube.com/watch?v=yDOREHQgZoA&feature=related

itt van ebbe benne van a klip.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Steve Downie
Itt nem irja, deTymoschuk elvileg korhazban van.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie

Effe88
mi van??😄😄😄

Steve Downie
Ez az ukran mergezeses ugy komoly vagy csak poenkodik haverom?

Effe88
Poznani nagyon fasza
egy olyan kellene nekünk is 😞
de a büdös életbe nem lesz😄😄😄😄😄

bakkerman

bakkerman
törölték a videót,valaki betudná rakni mégegyszer? érdekelne

jAsOn VoOrHeEs
Valahol máshol nincs meg? Innen már leszedték.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ez az NWO topikban volt téma egy ideig, minden esetre hagy maga után nem egy kérdõjelet.

nekem a Donbass is tetszik😊 bírom az ilyen tojás alakú pályákat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
a gdanski félelmetes!! GYÖNYÖRÛ!!! egy ilyen stadionba járni meccsre...pénz,pénz,pénz <#shakehead>

DasIsFuck
http://www.youtube.com/watch?v=A-Y5tPQ1au4

ezt nembasszátok meg milyen kínai promó az eb-re...😮

Steve Downie

LasDen
nem értem...mert õk azt mondták vagy mi?

DasIsFuck
kötelezõ a zsidók miatt.

DasIsFuck
pedig érdekesebb lenne mint a tizeneggyes rúgás..nézõknek is.
a focinak is fejlõdnie és változnia kell a jelenlegi szabályok nem állják meg elégségesen a helyüket...a kezezésses szabály,videóbíró hiánya,párharcok egynelõtlen befúlyása..mérlegelést is milyen már...a bíró mérlegeli h ez nem ért tizeneggyes de amúgy tízen hatoson kívül 10-bõl 8szor befújják...akkor vagy mindig tessék befújni vagy egyszerse...

LasDen
nem értem minek kell nekik elmenni aushwitczba...németeket is szinte kényszerítették....

Effe88
off:na szokásos program megvót-.-
lassan mindenkink el kell zarándokolnia ide:S:S:S:S
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/balotelli_es_sneijder_talalkozott_auschwitzban/

szucsy89
Az elején sem jobb a Realos hasonlat... nagyon nagy faszság az egész. És még Juve drukker is. <#idiota>
OFF:Nem tudom néztétek-e a törököket a portugálok és az ukránok elleni felkészülési meccsen de lesz velük bajunk a selejtezõk során. És akkor még a holland,román párost nem is említettem a csoportunkból. Kemény meccsek várnak ránk majd a selejtezõkön.ON.

Na, azért egy felkészülési meccsbõl ítélni nem szabad.
desigo
megható <#eljen>
milyen kár,hogy a retek magyar válogatott soha,sehova nem jut ki...
ProGabe
Miért a foci? Többek között ezért:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Amit a végén javasol, az egy akkor idióta baromság, mint ide Lacháza, és az innen k*rva messze van ám!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
iwiw-en van EB tippelde.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Olaszok nagy meccseken teljesítenek jól és a csoportban általában szenvednek a döntetlenjeik miatt...

Nem szabad õket leírni sosem, bár a vb-rõl is épphogy, de kiestek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Kicsit olyan beütése van, mint 1-2 hasonló magyar poénszámnak.
Persze a szesz elmaradhatatlan, nem hiába a testvéreink 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem értem
de dõltem a röhögéstõl

[HUN]FaTaL
Ha továbbjutnak egyáltalán. Odaérhetnek a horvátok is a második helyre a csoportból, majd meglátjuk. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Mor3llo
Ja, és odacsalják nekik.

Pluskast
A franciák sem játszanak jobban. Mennek lefele a lejtõn.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az angolok soha nem nyernek semmi, max ha otthon rendeznek valamit
ressy14
az angol-francia duót kaphatják majd a negyeddöntõben, ott azért bármi lehet, fõleg ismerve az angolok pocsék meccseit a kieséses szakaszban.

Dum spiro, spero.

Amúgy most néztem meg az Itali - Russia highlights -ot, nem tudom mi van a pizzafutárokkal, de már a VB óta balkáni szinten fociznak. Azért a 3-0 -ás vereség után az oroszoktól, még a 8 közé jutást is alig tudom elképzelni.

Mivel számomra igazából nincs kedvenc ország Európából, így én azt mondom vigyék a prímet a haverok piros - fehérben. <#wink>

ressy14
de ne reklámozzanak. 45 percet csak kilehet valahogyan bírni reklám nélkül. inkább a 15 perces szünetet nyomják tele tv shoppos szarokkal.

Dum spiro, spero.

többet reklámozhatnának
ressy14
Ha egy csapat tényleg erõsebb a másiknál, akkor még a rendes játékidõben eldönti a meccset. A 11-esek meg a velejárója a futballnak. Nem kell módosítani semmit (talán a gól vonalon elhelyezett gól jelzõ cuccot kivéve), mert ezért is lett ilyen népszerû sport. A lest meg csak játékmegszakítással lehetne pontosan meghatározni, ami hülyeség lenne. Az amcsi fociban is szét van tördelve a játék, 10 sec játék után 2 perc szünet, dögunalom. (nem a játék, az fasza)

Dum spiro, spero.