5187
Foci EB 2012
-
Hunor88 #1984 Ez normális volt? Majndem ráhánytam miatta a képernyőre.
1. Simán ki lehetett venni, hogy a spanyoloknak szurkol: Spanyol helyzet, 25 méterre a kaputól, már úgy ordibált, hogy kikapcsoltam a hangot, olasz helyzet fél méterrel megy mellé a labda: volt egy olasz helyzet...
2. A szabálytalankodásoknál... Amikor mondjuk Mottát lerúgták, hogy még a foga is kirepült talán, még majdnem azt mondta, hogy színészkedett, amikor meg egy spanyol játékos elesett: ájájájáj hát ilyet...
3. Ez mi volt? Normális hozzászólásokat letudta az első 5 percben, a többi olyan volt, hogy még az is tudja, aki soha nem nézett focit!
4. Carlo Alvino - őt hívják kommentátornak!
Remélem a horvát-ír meccs előtt már kirúgják. -
#1983 Messi miért nem játszott? :DD -
#1982 XD
és még sokan örültek h az MTV adja az eb-t meg HD adás.....
kit érdekel a hd?
nehogy már attól egy meccs több legyen...
de cserébe hülye kommentátorok...idióta körítés... -
#1981 Ja elég lol..főleg amióta az argentinok és brazilok se nagyon tudnak oda kerülni így szerintem már abszolút gyengébbnek tekinthető egy vb-hisz kevesebb európai csapat tud oda kerülni...
-
#1980 igenD:
meg eleve a körítés is sokkal jobb
értelmes emberek a stúdióban
furcsa is:D:D -
#1979 na végre normális kommentátorunk lesz egy meccshez:)
-
#1978 korrekt -
#1977 hát ez azért túlzás..jó volt de nem kiemelkedő..voltak ennél jobb meccsek előző eb-vbk-en -
#1976 tessék :D -
#1975 a néger balfaszkodását is belinkelheted:D:Dmikor egyedül vihette volna a kapura de gyök kettővel száguldozott és be is érték:D:D:D -
#1974 -
#1973 Nyilván senki nem mondta hogy emiatt jó játékos, de most mit linkeljek be, Torres balfaszkodását? :DDD -
Hunor88 #1972 Ez nagy volt :D Bár több jó megmozdulása nem volt :( -
#1971 húúú micsoda játékos -
#1970 jajj ne már... -
Interstate 95 #1969 Amúgy a pizzafutárokon én is meglepődtem. -
#1968 -
#1967 Ezt a spanyolok így egészpontosan hogy gondolták, hogy nem volt csatáruk? amúgy jó volt, jóóó volt. -
#1966 Jó meccs volt, mindenki leírta Olaszországot az EB előtt, amit nem szabadott volna...
Nekem a spanyolok játéka nagyon nagy csalódás volt, Torres meg egy igazi lúzer, 2 100%-os ziccert hagyott ki. -
Hunor88 #1965 Igen, a játékvezetés jó volt nagyon! -
Interstate 95 #1964 Torres bénázását sajnálom, de amúgy jó meccs volt. Ez van ha bevállalós a játék, és mernek az emberek játszani.
Kassai meg teljesen korrekt módon vezette a meccset, jól döntött nagy részt, nem feltétlenül attól lesz valaki jó játékvezető hogy mindenre kioszt egy valag lapot, más esetben meg rosszul dönt, pl. egy les helyzetnél. Respect neki. -
Narusco #1963 íííígy van -
Hunor88 #1962 Jó meccs volt. Igazságos a döntetlen, mert szerintem a labdabirtoklás+passzolás semmit nem árul el. Mindkét csapatnak voltak szép helyzeteik!
Viszont ez a fogyatékos kommentátor nagyon felidegesített. Szánalmas volt... Nem is tudom, hogy, hogy lehet ilyet megkérni, hogy közvetítsen... -
Tomy Lee #1961 Szerintem aki ismétlésre vár az ne olvassa topikot addig:D -
#1960 Nagyon jó meccs volt :D Csak így tovább Itália!
Forza Azzurri! -
Tomy Lee #1959 Na én nézem következő meccset nem F1-et:) -
#1958 Évek óta nem láttam ilyen színvonalas meccset nagy tornákon...
Jó volt. Amúgy az olaszok is meglepően jól játszottak. Utálom őket mint a szart, szal ez már nagy szó, ha dícsérem őket... -
#1957 spanyolok egész jók
olaszok nem hiszem,hogy egyáltalán legjobb 8 közé jutnak -
Wking #1956 forma 1-ről közvetítik? -
#1955 Felvételről fogják adni a horvát-ír meccset az F1 miatt. Egyébként a Sport1 élőben adja. -
Tomy Lee #1954 Igazságos eredmény lett nagyon jó meccs volt.Az Olaszok kicsit változtatnak következő meccsre még jobbak is lehetnek simán -
Ferrari23 #1953 Hát hogy még menni fog a meccs, de te az első perctől látod, azaz nem élő lesz :D.D Balfék kommentátor :D -
eLiXir #1952 milyen az a csúsztatott élő adás? :D ezt mondta a kommentátor a kövi meccsről lol -
#1951 Végre egy jó kis pörgős meccs :) -
#1950 Jó meccs volt, szerintem igazságos döntetlen született. -
IXEMGabeo #1949 1-1 jó meccs volt, mégtöbb ilyet! -
Wking #1948 nah, inkább készüljünk az esti meccsre, remélhetőleg kevesebb sárgával -
IXEMGabeo #1947 Alonso mellé -
Tomy Lee #1946 +1 -
IXEMGabeo #1945 de szép játék volt az Olaszoktól:)