5187
Foci EB 2012
  • Hunor88
    Ez normális volt? Majndem ráhánytam miatta a képernyőre.
    1. Simán ki lehetett venni, hogy a spanyoloknak szurkol: Spanyol helyzet, 25 méterre a kaputól, már úgy ordibált, hogy kikapcsoltam a hangot, olasz helyzet fél méterrel megy mellé a labda: volt egy olasz helyzet...
    2. A szabálytalankodásoknál... Amikor mondjuk Mottát lerúgták, hogy még a foga is kirepült talán, még majdnem azt mondta, hogy színészkedett, amikor meg egy spanyol játékos elesett: ájájájáj hát ilyet...
    3. Ez mi volt? Normális hozzászólásokat letudta az első 5 percben, a többi olyan volt, hogy még az is tudja, aki soha nem nézett focit!
    4. Carlo Alvino - őt hívják kommentátornak!

Remélem a horvát-ír meccs előtt már kirúgják.
  • Krisztiam #1983
    Messi miért nem játszott? :DD
  • DasIsFuck
    XD
    és még sokan örültek h az MTV adja az eb-t meg HD adás.....
    kit érdekel a hd?
    nehogy már attól egy meccs több legyen...
    de cserébe hülye kommentátorok...idióta körítés...
  • DasIsFuck
    Ja elég lol..főleg amióta az argentinok és brazilok se nagyon tudnak oda kerülni így szerintem már abszolút gyengébbnek tekinthető egy vb-hisz kevesebb európai csapat tud oda kerülni...

• Effe88
    igenD:
    meg eleve a körítés is sokkal jobb
    értelmes emberek a stúdióban
    furcsa is:D:D
  • DasIsFuck
    na végre normális kommentátorunk lesz egy meccshez:)

• Effe88
    korrekt
  • DasIsFuck
    hát ez azért túlzás..jó volt de nem kiemelkedő..voltak ennél jobb meccsek előző eb-vbk-en
  • szucsy89
    tessék :D
  • Effe88
    a néger balfaszkodását is belinkelheted:D:Dmikor egyedül vihette volna a kapura de gyök kettővel száguldozott és be is érték:D:D:D
  • limperatore
  • szucsy89
    Nyilván senki nem mondta hogy emiatt jó játékos, de most mit linkeljek be, Torres balfaszkodását? :DDD
  • Hunor88
    Ez nagy volt :D Bár több jó megmozdulása nem volt :(
  • Effe88
    húúú micsoda játékos
  • Cabell
    jajj ne már...
  • Interstate 95
    Amúgy a pizzafutárokon én is meglepődtem.
  • szucsy89
  • Cabell
    Ezt a spanyolok így egészpontosan hogy gondolták, hogy nem volt csatáruk? amúgy jó volt, jóóó volt.
  • szucsy89
    Jó meccs volt, mindenki leírta Olaszországot az EB előtt, amit nem szabadott volna...

Nekem a spanyolok játéka nagyon nagy csalódás volt, Torres meg egy igazi lúzer, 2 100%-os ziccert hagyott ki.
  • Hunor88
    Igen, a játékvezetés jó volt nagyon!
  • Interstate 95
    Torres bénázását sajnálom, de amúgy jó meccs volt. Ez van ha bevállalós a játék, és mernek az emberek játszani.
    Kassai meg teljesen korrekt módon vezette a meccset, jól döntött nagy részt, nem feltétlenül attól lesz valaki jó játékvezető hogy mindenre kioszt egy valag lapot, más esetben meg rosszul dönt, pl. egy les helyzetnél. Respect neki.
  • Narusco
    íííígy van
  • Hunor88
    Jó meccs volt. Igazságos a döntetlen, mert szerintem a labdabirtoklás+passzolás semmit nem árul el. Mindkét csapatnak voltak szép helyzeteik!
    Viszont ez a fogyatékos kommentátor nagyon felidegesített. Szánalmas volt... Nem is tudom, hogy, hogy lehet ilyet megkérni, hogy közvetítsen...
  • Tomy Lee
    Szerintem aki ismétlésre vár az ne olvassa topikot addig:D
  • Ibuki
    Nagyon jó meccs volt :D Csak így tovább Itália!
    Forza Azzurri!
  • Tomy Lee
    Na én nézem következő meccset nem F1-et:)
  • SLICK
    Évek óta nem láttam ilyen színvonalas meccset nagy tornákon...
    Jó volt. Amúgy az olaszok is meglepően jól játszottak. Utálom őket mint a szart, szal ez már nagy szó, ha dícsérem őket...
  • desigo
    spanyolok egész jók
    olaszok nem hiszem,hogy egyáltalán legjobb 8 közé jutnak
  • Wking
    forma 1-ről közvetítik?
  • banok
    Felvételről fogják adni a horvát-ír meccset az F1 miatt. Egyébként a Sport1 élőben adja.
  • Tomy Lee
    Igazságos eredmény lett nagyon jó meccs volt.Az Olaszok kicsit változtatnak következő meccsre még jobbak is lehetnek simán
  • Ferrari23
    Hát hogy még menni fog a meccs, de te az első perctől látod, azaz nem élő lesz :D.D Balfék kommentátor :D
  • eLiXir
    milyen az a csúsztatott élő adás? :D ezt mondta a kommentátor a kövi meccsről lol
  • Fabio Capello
    Végre egy jó kis pörgős meccs :)
  • [HUN]FaTaL
    Jó meccs volt, szerintem igazságos döntetlen született.
  • IXEMGabeo
    1-1 jó meccs volt, mégtöbb ilyet!
  • Wking
    nah, inkább készüljünk az esti meccsre, remélhetőleg kevesebb sárgával
  • IXEMGabeo
    Alonso mellé
  • Tomy Lee
    +1
  • IXEMGabeo
    de szép játék volt az Olaszoktól:)