Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
http://www.delmagyar.hu/eb-jatek/

itt találtam egy hasonlót... labdákat lehet nyerni 😊
akit érdekel, annak hajrá! 😊

Bazinga!

precision
nem iwiwen volt, hanem egy külön oldal... nemtom már mi volt a címe, de az elõzõ vb -nél sem találtam már meg ha jól rémlik

Bazinga!

iwiwen volt nem?
itt csak kupát lehetett nyerni a vb-n
precision
Van olyasmi tippjáték most valahol (ingyenes) ahol lehet nyerni valamit? Régebben volt ilyen, vmelyik vb -n, hogy kaptál virtuális zsét, lehetett fogadni. És a vb végén a top akárhány játékos értékes nyereményeket kapott. Ilyesmi van most?

Bazinga!

DasIsFuck
OMG és ez szakértõ.XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
egy F1-nek van pofája ilyenkor versenyt rendezni?😮

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

úgy az egész egy nagydíj idõmérõvel együtt...Ajj utálom amikor nem értenek meg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha kíváncsiak vagytok a labdarúgó Eb-k zenéire, íme három dal és elõadóik bemutatása, köztük a jelenlegi aktuális:
Labdarúgó Eb dalok - Válogatás

bakkerman
sportklubon nézem az angol-belga meccset...eddig még nem jöttem rá mit szeretne Hodzon játszatni a csapatával,de szerintem még õ se. Nulla a játékuk,Hazard,meg ez a Mertens gyerek forgatja szépen a védelmüket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Svájc bazzeg. Gondolom 5000-es szorzó van rá a fogadóirodáknál, mert nemhogy a döntõbe jutás, de már a pályára lépés is bravúr lenne. 😄😄😄😄 Gondolom nem volt ideje a mûsor elõtt megnézni a csoportokat, hogy legalább tisztában legyen vele, hogy mely országok jutottak ki az EBre. Szerencsétlen idióta...

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
nagyot néztem tnap amikor a zuhanyhiradóban ott láttam,hogy a horvát ír meccset ÉLÕBEN adják 😮 😮

[HUN]FaTaL
Igen, az van holnap. De te nagydíjat írtál.

idõmérõ is lesz és az is estefele szokott lenni általában

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
A nagydíj holnapután van. Éppenezért az F1 miatt felvételrõl fogják adni a Horvát - Ír meccset az F1 után. De azt hiszem a sport tv meg adja élõben azt a meccset.

bakkerman
butafasz!

de az holnap még a meccsek elõtt

tévedés, mert lesz F1 is kanadai nagydíj😄

Effe88
azt mondja, hogy szerinte a mostani eb-n svájc!!!! lehetne a meglepetés csapat aki döntõbe tud jutni mert megverték a németeket 5-3re ugye😄😄😄😄

ostoba állat😄😄😄

mint mond? melóban nem tudom meghallgatni?
ressy14
Akkor ezek szerint Svájc - Magyarország döntõ lesz.

Dum spiro, spero.

bakkerman
SÍÍÍROOOOK ASD:asSAFAFSD:ASDSAGSDG:ASAGS bújj el kálmánka jó mélyre apáddal együtt

Steve Downie
Szerintem ez már így is marad addig, amíg Wenger lesz a menedzser. Amióta nálunk van, a nemzetköziség volt a jellemzõ, de ezzel nem is volt gond az érkezésekor a szurkolók körében, mert az eredmények õt igazolták. Csak az elmúlt pár évben tett olyan nyilatkozatokat, hogy az Afrika Kupa miatt visszavesz az abban érintett játékosok leigazolásának mértékébõl, de ettõl függetlenül csak érkezett például Gervinho. Az angol játékosokat meg nem tartja elég jónak, 2-3 angolt leszámítva (Wilshere, Walcott, Oxi) nem nagyon találni belõlük a legjobb 18-ban.

Szerk.: Gibbs van még rajtuk kívül.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kovács Kálmán megnevezte a titkos esélyest. Ezzel tuti lehetne szakítani a fogadóirodáknál ha bejön!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
az Arsenal elég nemzetközi még mindig,7 országnak adnak 8 játékost 😄D és akkor még ott vannak a fekák is náluk

Effe88
Bayern<#eljen><#papakacsint>

Andrást hazaküldik dubaiból a barátokköztben... 😞
bakkerman
na mi lesz este emberek??? na mi?? !! Amire már régóta várunk? 😊

CSI Miami helyszínelõk az RTL-en <#idiota>

Steve Downie

Streameket tud valaki linkelni ?

Steve Downie
Today is the day!

LasDen
itt a kínai videó jobb minõségben...😄DDD

Hacken Lee legyõz mindenkit 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem tudom most megyek ki elõször én is. Egyébként biztos nagy...Külföldön is a nagy tereken lesik kivetítõn. A városligeti tó környéke viszonylag nagy

6:55 -tõl egy brutális, de a többit is érdemes megnézni. <#eljen>

http://www.youtube.com/watch?v=PovB7JuudF8&feature=related

Bárki megkérdezi miért a foci, hát ezért !

szucsy89
mennyire szokott ott hely lenni? itt lakok egy köpésre, lehet ki kéne egyszer nézni...
http://www.youtube.com/watch?v=9x9ABE8ryNE
XD

Tyler1
Õk nyerik az EB-t, fuckyeah<#vigyor1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

[HUN]FaTaL
Ezt igazából csak poénnak szántam 😄 Kb annyi realitása van, mint a spanyolok kiesésének.

Mor3llo
Lehmann egy pöcs 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ez egy érdekes gondolat, de a Németek csak akkor eshetnek ki, ha elbízzák magukat...Játék tudás és egység alapján nekik minimum a továbbjutást kell nyújtaniuk, mondjuk Jens Lehmann eléggé borúlátó. Õ azt mondja még az se lesz meg...

szabii98
akkor már inkább a Portugálok

I met God. She's black

Budapest XIV. Zugló, Városligeti tónál.

Jó lesz a hangulat én ott leszek

[HUN]FaTaL
Aztán amire senki nem gondol, kizúgnak a németek a csoportból és a hollandok meg a dánok mennek tovább 😄

ajánljatok valami jó helyeket, ahol kül- vagy beltéren közvetítik a meccseket! elõre is köszi

one love one united

Most egységesebb a csapatuk. 2010-ben egy szedett vedett fegyelmezetlen társaság volt. És szvsz õket szétkapta a média, amiért jogtalanul jutottak ki a vb-re. Biztosra veszem, hogy ezért is volt idegbeteg a csapat, másrészt Domenechel nagyon megromlott a csapat többi tagjának a viszonya még Anelkát is (rohadt buzija) haza kellett küldeni...

Most viszont ez a Laurent Blanc nagyon összekapta õket. Ez is egy eléggé tehetséges edzõ szóval õk tuti továbbjutók bármennyire is utálom a franciákat

arra nagyobb esély van h az Olaszok és az Angolok esnek ki a Portugálokkal karöltve...

szabii98
én az angol-olasz párosban nagyon nem vagyok biztos, ahogy a két házigazdában sem..
Abban biztos vagyok, hogy Fro. tovább jut. hogy miért, azt nemtudom, 2010ben sem voltak túl jók

I met God. She's black

Hello!

http://tipp.sportgeza.hu/

Az Index sportrovata tippjátékot indított. Ha szeretnél tippelni, akkor regisztrálhatsz a fenti linken, továbbá ha van kedved csapatban is versenyezni és harcolni az értékes nyereményekért, akkor a csapatok között keresd a ManUtdFanatics.hu-t és jelentkezz! Már elég sokan vagyunk, de azért van még hely! Jelentkezni holnapig lehet.

Kösz és bocs a zavarásért!

BFP4F: Yossarian23

Effe88
remélem kiesnek
mellesleg mindig kell egy meglepetés
és miért ne lehetne az, hogy lebõg a spanyol csapat😉
remélem így lesz😊

Tyler1
VB után én azt sem tartom kizártnak, hogy úgy záródik a D csoport, ahogy bannerban jelenleg áll 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ja, de a spanyolokra ilyet mondasz, hogy kiesnek a csoportból, amikor az angoloknál a legnagyobb a sérülés és egyéb hullám nagyon a realitás talaján áll😄

mondjuk én egy tippjátékban csoportelsõként tettem be az angolokat, de valamiért azt érzem, hogy csúnyán le fognak égni.

Lehet Francia, Ukrán továbbjutás lesz