5187
Foci EB 2012
-
#2104 Eleve gyenge az angol keret, mit kéne játszaniuk? Kiállni hősiesen, hogy kapjanak 5-8 gólt, de legalább focit láttok mi? Ez nem a Fifa 12...
Teljesen jó eddig a meccs, angolok játsszák amit ezzel a csapattal tudnak. Bármi lehet a vége. -
#2103 Thx
320x240-eset találtam csak idáig
most már sokkal jobb xD -
#2102 Amúgy elég szégyen ez az angolookra nézve...
Az az egy gól is egy hatalmas kapushiba miatt született amúgy nagyon nem sok közük van a meccshez.
annyit tudnak, mint az oroszok, hogy mikor megvan nekik a labda minél előbb előre játszák, hogy aztán egy gyors kontra/támadást rávezessenek a francokra, de ha építkezniük kell az már nem igazán megy nekik.
franciák meg nem tudnak mit kezdeni a betömörülő angolokkal, többt kéne távolról lőniük! -
#2101 angolok azt hiszik ami bejött a Chelsenak nagy mákkal az itt nekik is menni fog? -
Interstate 95 #2100 Tess > http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx -
Wking #2099 valszeg csak bemelegítettek -
#2098 érdekes h az angolok lesznek az antifoci hírvivői:) -
#2097 *tudnátok -
#2096 tudok ajánlani valami jó minőségű magyar kommentáros online cuccot? -
Interstate 95 #2095 A gólokat leszámítva nem vágom magam hanyatt ettől a meccstől... -
#2094 Uh ez szép lövés volt kár hogy elakadt... -
Interstate 95 #2093 -
#2092 :D:DD: -
Wking #2091 b......meg -
#2090 nah 1-1 :DD -
Wking #2089 harisnyás franciák legnagyobb lehetősége -
#2088 persze mert nem szavazhatsz még :D -
Interstate 95 #2087 Nem érdekel a politika. -
#2086 lescott
0-1 -
Wking #2085 hehehe.sejtettem -
#2084 góóóól :DDD -
#2083 eddig ez olyan mint a bl döntőS::S:S
angolom szépen betömörülnek -
#2082 -
#2081 így van;)
hajrá Vona! -
Interstate 95 #2080 Győzzön a jobbik ! -
#2079 szakértők
kokó és fülöp marci:SS:S::D:D:D -
#2078 szakadok -
#2077 kokaint?:) -
Interstate 95 #2076 Az már csak tőled függ. -
#2075 Ingyen hosztesz csajok nincsenek? -
IXEMGabeo #2074 Városligeti meccsnézés is nagyon hangulatos, aki jön az tutira kap a hosztessz csajoktól ingyen kólát -
IXEMGabeo #2073 -
#2072 én abszolút leszarom az ilyen botránykeltő meg nem a focihoz illő EB-s híreket! ez a 3 hét egy fociszerető embernek maga a kánaán,világklasszis játékosokkal,jó csapatokkal,fasza meccsekkel gyönyörű stadionokban,felőlem lőhetnek meg tüntethetnek az utcákon,engem csak a meccsek érdekelnek! :) július 1.-ig minden nap 6-tól este 11-ig stabil program :)) csak bírja a pénztárcám a sok sört,meg chipset,meg a szendvicseket! :DD -
#2071 Pont azt gondoltam én is tegnap, hogy eddig minden milyen fasza. A rendezés, szervezés, stadionok, kijelzés (vagy hogy mondjam, OSD?) is mind-mind sallangmentes, olyan amilyennek lennie kell (mi lenne, ha mi kaptuk volna a rendezést, te jó ég!).
Persze nem tudom Ukrajnában mi lehet most, de mint tv-néző nem is érdekel. Remélem ma is látunk 2 jó meccset! -
#2070 mai ukrán-svédtől nem várok sokat,tartok attól,hogyha a svédek előnybe kerülnek,akkor az ukránoknak valamit próbálnak majd csalni...:/ Platini és a brigádja miatt :/ de a francia-angol jó meccs lesz!! -
#2069 Nekem eddig okés a tippelés, eltaláltam a nyitómeccset, az Olasz meccset is, meg a Horvát meccset is tippmixen. -
Tomy Lee #2068 Olasz-Spanyol
Lengyel-Görög
Német-Portugál
Ezek tetszettek eddig igazán
-
#2067 tegnapi ír horvát nekem tetszett,nem akartam megnézni a meccset,úgy voltam vele,hogy ha az írek azt mutatják be amit ellenünk,akkor inkább nézek valami jó filmet,de nem bántam,meg hogy végignéztem a meccset! az EB egyik legjobb meccse volt a tegnap esti -
Tomy Lee #2066 Na de majd ma az Angolok![#reménykedik] -
IXEMGabeo #2065 ja fura mód pont az volt a legrosszabb meccs. Német-Portugál, Orosz-Cseh se volt túl izgi hiába 4-1, viszont a többi nagyon jó volt.
Pláne az Olasz-Spanyol és az Ír-Horvát. Mégtöbb ilyeneket