5187
Foci EB 2012
  • Tyler1
    Eleve gyenge az angol keret, mit kéne játszaniuk? Kiállni hősiesen, hogy kapjanak 5-8 gólt, de legalább focit láttok mi? Ez nem a Fifa 12...

Teljesen jó eddig a meccs, angolok játsszák amit ezzel a csapattal tudnak. Bármi lehet a vége.
  • noname23
    Thx

320x240-eset találtam csak idáig
    most már sokkal jobb xD
  • DasIsFuck
    Amúgy elég szégyen ez az angolookra nézve...
    Az az egy gól is egy hatalmas kapushiba miatt született amúgy nagyon nem sok közük van a meccshez.
    annyit tudnak, mint az oroszok, hogy mikor megvan nekik a labda minél előbb előre játszák, hogy aztán egy gyors kontra/támadást rávezessenek a francokra, de ha építkezniük kell az már nem igazán megy nekik.
    franciák meg nem tudnak mit kezdeni a betömörülő angolokkal, többt kéne távolról lőniük!
  • arsnl
    angolok azt hiszik ami bejött a Chelsenak nagy mákkal az itt nekik is menni fog?
  • Interstate 95
    Tess > http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx
  • Wking
    valszeg csak bemelegítettek
  • DasIsFuck
    érdekes h az angolok lesznek az antifoci hírvivői:)
  • noname23
    *tudnátok
  • noname23
    tudok ajánlani valami jó minőségű magyar kommentáros online cuccot?
  • Interstate 95
    A gólokat leszámítva nem vágom magam hanyatt ettől a meccstől...
  • REALista
    Uh ez szép lövés volt kár hogy elakadt...
  • Interstate 95
  • Effe88
    :D:DD:
  • Wking
    b......meg
  • Krisztiam #2090
    nah 1-1 :DD
  • Wking
    harisnyás franciák legnagyobb lehetősége
  • limperatore
    persze mert nem szavazhatsz még :D
  • Interstate 95
    Nem érdekel a politika.
  • Effe88
    lescott
    0-1
  • Wking
    hehehe.sejtettem
  • Krisztiam #2084
    góóóól :DDD
  • Effe88
    eddig ez olyan mint a bl döntőS::S:S
    angolom szépen betömörülnek
  • limperatore
  • Effe88
    így van;)
    hajrá Vona!
  • Interstate 95
    Győzzön a jobbik !
  • Effe88
    szakértők
    kokó és fülöp marci:SS:S::D:D:D
  • Rockynhooo
    szakadok
  • Effe88
    kokaint?:)
  • Interstate 95
    Az már csak tőled függ.
  • Narxis
    Ingyen hosztesz csajok nincsenek?
  • IXEMGabeo
    Városligeti meccsnézés is nagyon hangulatos, aki jön az tutira kap a hosztessz csajoktól ingyen kólát
  • IXEMGabeo
  • bakkerman
    én abszolút leszarom az ilyen botránykeltő meg nem a focihoz illő EB-s híreket! ez a 3 hét egy fociszerető embernek maga a kánaán,világklasszis játékosokkal,jó csapatokkal,fasza meccsekkel gyönyörű stadionokban,felőlem lőhetnek meg tüntethetnek az utcákon,engem csak a meccsek érdekelnek! :) július 1.-ig minden nap 6-tól este 11-ig stabil program :)) csak bírja a pénztárcám a sok sört,meg chipset,meg a szendvicseket! :DD
  • ProGabe #2071
    Pont azt gondoltam én is tegnap, hogy eddig minden milyen fasza. A rendezés, szervezés, stadionok, kijelzés (vagy hogy mondjam, OSD?) is mind-mind sallangmentes, olyan amilyennek lennie kell (mi lenne, ha mi kaptuk volna a rendezést, te jó ég!).

Persze nem tudom Ukrajnában mi lehet most, de mint tv-néző nem is érdekel. Remélem ma is látunk 2 jó meccset!
  • bakkerman
    mai ukrán-svédtől nem várok sokat,tartok attól,hogyha a svédek előnybe kerülnek,akkor az ukránoknak valamit próbálnak majd csalni...:/ Platini és a brigádja miatt :/ de a francia-angol jó meccs lesz!!
  • gabber_saviola
    Nekem eddig okés a tippelés, eltaláltam a nyitómeccset, az Olasz meccset is, meg a Horvát meccset is tippmixen.
  • Tomy Lee
    Olasz-Spanyol
    Lengyel-Görög
    Német-Portugál

Ezek tetszettek eddig igazán
  • bakkerman
    tegnapi ír horvát nekem tetszett,nem akartam megnézni a meccset,úgy voltam vele,hogy ha az írek azt mutatják be amit ellenünk,akkor inkább nézek valami jó filmet,de nem bántam,meg hogy végignéztem a meccset! az EB egyik legjobb meccse volt a tegnap esti
  • Tomy Lee
    Na de majd ma az Angolok![#reménykedik]
  • IXEMGabeo
    ja fura mód pont az volt a legrosszabb meccs. Német-Portugál, Orosz-Cseh se volt túl izgi hiába 4-1, viszont a többi nagyon jó volt.

Pláne az Olasz-Spanyol és az Ír-Horvát. Mégtöbb ilyeneket