5187
Foci EB 2012
-
#2144 hát ha az angolok meg a franciák így fognak focizni, semmi esély hogy EB bajnokok legyenek :DD -
#2143 az lehetetlen... ennél nincs lejjebb -
#2142 ukrán-svéd szerintem még ennél is szarabb lesz:D
0-0?!! -
#2141 Hát,remélem ennél már csak jobb meccseket fogunk látni :P -
#2140 Na a franciák és az angolok is bizonyították hogy képesek elbaszni egy viszonylag jól induló EB-t...:D -
#2139 az elsőfélidő még egész türhető volt, de ez...egy szar...
ez a welbeck meg haszontalanabb volt mint egy rossz falióra...Lescottot meg nem szabadna tv-ben mutogatni...olyan ronda...:DDD
nem sok kellett volna, hogy elaludjak...:D -
#2138 hát ez gyenge volt de kb.ezt vártam -
Wking #2137 Hosszabbítás,........minek? -
#2136 még jó, hogy nem vagyok ott ezen a meccsen :DD -
#2135 igen
+ cselzi módszert is bevetikD:D::D -
#2134 Nincsen vezéregyéniség egyik csapatban sem. Semmittelen játékosok semmittelen meccse -
Gabe18 #2133 Az angolok úgy nézem a görög módszerrel akarnak EB-t nyerni... -
Chris Lowe #2132 Hja ha valaki nem tudná, mert ez a balf*sz m1 nem reklámozta minden meccs dolby digital 5.1 - ben szól a HD kép mellett! -
#2131 hát jobbra számítottam én is.. -
Chris Lowe #2130 Ennél?
Mindenképp! -
Tomy Lee #2129 Welbeck nem ér bele az simán gól -
Grenzjager #2128 ez egy nagy rakás sz.. -
Wking #2127 lecserélik, nyílván már ő is unta... -
Tomy Lee #2126 "most volt egy kis iram váltás,úgylátszik már ők is unják" lol:)) -
Wking #2125 "végre volt egy kis futball" 2 ezredmp-ig...... -
#2124 jah elkezdi, aki most néz először focit, az nem most szeret bele :DD -
Wking #2123 egyedül gundel dumáján szórakozom -
Wking #2122 hja,kiegyezhetnének -
Tomy Lee #2121 Igen -
Tomy Lee #2120 Na legyen vége 1-1 azt csá jöjjön az esti meccs.
Ez olyan mint egy barátságos mérkőzés ami van dögivel.. -
#2119 srácok ilyen labdával játszanak?
e2012
-
Wking #2118 Hát, nem egy gépállat sc ez a mérkőzés, de remélem ukráno agresszívebbek lesznek. -
#2117 Azért még is csak vártam valamiféle futballt, nem pedig türelemjátékot. Kár érte. Szerintem ennél az esti ukrán meccs sokkal izgibb lesz. -
Tomy Lee #2116 Esti jó lesz?Mit gondoltok? -
Tomy Lee #2115 Ja nagyon:( -
Wking #2114 mármint a meccs -
#2113 Biztonsági játék mindkét fél részéről. Ők nyitották a csoportmérkőzést, természetes, hogy egyik sem akar hátrányba kerülni idő előtt, kivárják a hibákat. Nagy puskaropogásra nem is lehetett számítani. -
Wking #2112 "langweilig" -
jbarnus #2111 Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani, hogy amikor jönnek ki a játékosok az öltözőből a meccs kezdetén, akkor mi a szám címe ami szól a stadionban ?
-
Interstate 95 #2110 Az ok hogy te taktikailag nézed, de van aki nem szurkol egyiknek se, a bunkerfoci pedig egy idő után unalmas. -
Tomy Lee #2109 Ezekbe még egy további gól sincs nem hogy 7!? -
Wking #2108 az már rossz, ha a nézők unatkoznak -
Tomy Lee #2107 Ezek a Franciák rúgnának 7-8 gólt?Na ne röhögtess:D -
#2106 Az tény, hogy az angolokban ma ennyi van ezzel a kerettel. Na de a franciák kb. ugyanannyira szürkék. -
Tomy Lee #2105 Elég gyenge a meccs vagy a tegnapi Olasz-Spanyol túl magasra tette a mércét?