5187
Foci EB 2012
  • Maak
    Viszont csuszik a tv-hez kepest.Nalam legalabbis
  • ToCsEk
    könnyű portugál győzelem lesz 2:0ra
  • Wking
    Hajrá Dánia!
  • Tomy Lee
    Hajrá Portugália!
  • desigo
    jó lesz érzem :)
  • Interstate 95
    Na hajrá Portugália !
  • Interstate 95
    Nálam megy, ennél jobbat meg szerintem nem találsz sehol.
  • Wking
    Nekem is csak ez műxik... a többi egy rakás sz...........
  • McCartman
    a buzi hogy vigyorgott.
  • zsotesz
    én most itt nézem: http://premium.livesport.cc/index.php
  • ricsa008
    http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx

már megint nem megy ez a szar

nem tudtok egy jó magyar stremaet?
  • desigo
    Mai meccseknek már egész jó tétje van
    remélem a hollandok össze szedik magukat és nem csak fölé/mellé rugdosnak
  • [HUN]FaTaL
    Hajrá Dánia!

Este pedig Hollandia! :)
  • Tomy Lee
    Meglehet.Remélem nem így lesz de előfordulhat:/
  • DasIsFuck
    Ma eldől a B csoport:)
  • karajjj
    le kell hozzá tölteni az mtv alkalmazását
  • IXEMGabeo
    feszültség a Hollandoknál?
  • Narxis
    1-1 lesz mindkét meccs.
  • Narusco
    lehet volt már erről szó, de androidon hogy tudom nézni az eb meccseket?
  • ml85ml
    ma esti meccsre tippek?
  • karajjj
    már lyon óta ilyen rövid a haja
  • Punker
    ötletem nincs mire kéne ma már fogadni :(
  • IXEMGabeo
    Jó, de akkor a kitöltendő Excel adatlapom miért Cseh görög továbbjutást szimulált?:O

írtam egy cseh 2-0t és egy Görög 1-t előre

Így Orosz 5-3 és Görög 3-3 lenne a GK mégis a Görögök nálam a továbbjutók pff:O
  • Tyler1
    Basszus Baros még válogatott? Azt hittem már visszavonult. 2004-es EB-n még gólkirály volt, most nem hittem el, hogy ő van a pályán, amíg a teljes nevét ki nem írták cserénél(körszakáll, rövidhaj wtf) :)
  • DasIsFuck
    GK számít közbe megnéztem
  • IXEMGabeo
    Lehet, hogy igazatok lesz, mondjuk ezt furcsállom, mert a GK számított eddig szinte mindenütt elsőnek. Próbálok visszaemlékezni olyan eseményre amikor valaki egymás ellenivel esetleg GK-val ment tovább

Szimuláltam egyet és ott Cseh-Görög továbbjutást hozott ki:S

• [HUN]FaTaL
    Úgy legyen. :) Remélem lengyel-orosz továbbjutás lesz. :)
  • DasIsFuck
    sose írd le az antifocit!!!!!!
  • Interstate 95
    Igen, örülök a döntetlennek, viszont egy lengyel győzelemnek még jobban örültem volna mert nem tudom mit fognak produkálni a csehek ellen. Viszont, és ezzel válaszolva a többiek előző hozzászólásaira is, azt hogy a görögök akár az x -ig is eljutnának az oroszok ellen azt felejtsétek el. Minimum 4 - 1 lesz megint a végeredmény, csak a lengyelek ellen nem jött ki a játékbeli különbség, a görögök a jelenlegi tudásukkal már kiestek.
  • argo001
    Ukránok tuti tovább jutnak. Tovább kell jutniuk, különben ki a franc fog kimenni Harkovba meccset nézni? XD
  • IXEMGabeo
    nem, GK az első

Spanyol bajnokságban számít az egymás elleni.
  • DasIsFuck
    hááát....egyezzünk ki abban, hogy időhúzás..de más gólt várni hülyeség...ahhoz már a 60-70. percebe be kell hozni mert az h behozza az utolsó 5 percre az jóformán a bemelegedésre se elég...
    néha-néha vannak ilyen villanások de a legtöbb esetbe semmi értelmók 5-10 percre behozott játékosoknak...
  • [HUN]FaTaL
    Egymás elleni, GK, Rúgott gól, Sorsolás, nem így van? Legalábbis nekem így rémlik.
  • DasIsFuck
    cseh lengyel meccsen az eggyik tuti nyer..amúgy hogy hogy?
    én nekem az rémlik, hogy egymás elleni számít vb,eb-ken..
  • IXEMGabeo
    jó, de most azt a hülye is megállapítja, ha ránéz a csoportra h a görögöknek 3 pont kell:D az alap azért nem is említjük
  • Interstate 95
    Általában időhúzás szerepe van annak ha a vége előtt cserél a kapitány, és értelme igen is van, ugyan is a nagy, meccs végi hevületben elég egy pillanat a gólhoz. A feszültség oldható vele valamennyire, főleg ha van tét is.
  • IXEMGabeo
    Az se jó, mert az Oroszok a gólkülönbség miatt kézenfogva mennek tovább a csehekkel. Itt nem az egymás elleni eredmény, hanem a GK dönt
  • [HUN]FaTaL
    "akiknek szintén a győzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függően Orosz-Görög továbbjutás lenne"

Erre a részre gondoltam. Mindenképpen nyernie kell a görögöknek és ez nem volt egyértelmű a hozzászólásodból. :)
  • DasIsFuck
    Holnap Dánok sztem lenyomják a portugáloakt:D
    legutóbb is megtudták verni és zsinórba 2X előzték meg a selejtezőkbe őket és kényszerítették pótselejtezőkre:)
    ha a Németek belelendülnek akkor a Hollandok megint kikaphatnak és akkor a halálcsoport hallatlanul simán és meglepetééssel dől el..közben emg D csoportba ukrán csapat ki fogja ütni az eggyik nagyot már látom:D
    vagy a horvát szinte tuti h továbbmegy szerintme(remélem)
  • IXEMGabeo
    jól mondtam én, csak nem vettem bele a görög vereséget.

Én arra gondoltam, ha Görög győzelem lenne Rus ellen és a Csehek csak ixelnének akkor gólkülönbség okán Orosz-Görög továbbjutás lenne:)