5187
Foci EB 2012
-
#2504 Viszont csuszik a tv-hez kepest.Nalam legalabbis -
#2503 könnyű portugál győzelem lesz 2:0ra -
Wking #2502 Hajrá Dánia! -
Tomy Lee #2501 Hajrá Portugália! -
#2500 jó lesz érzem :) -
Interstate 95 #2499 Na hajrá Portugália ! -
Interstate 95 #2498 Nálam megy, ennél jobbat meg szerintem nem találsz sehol. -
Wking #2497 Nekem is csak ez műxik... a többi egy rakás sz........... -
McCartman #2496 a buzi hogy vigyorgott. -
zsotesz #2495 én most itt nézem: http://premium.livesport.cc/index.php -
ricsa008 #2494 http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx
már megint nem megy ez a szar
nem tudtok egy jó magyar stremaet? -
#2493 Mai meccseknek már egész jó tétje van
remélem a hollandok össze szedik magukat és nem csak fölé/mellé rugdosnak -
#2492 Hajrá Dánia!
Este pedig Hollandia! :) -
Tomy Lee #2491 Meglehet.Remélem nem így lesz de előfordulhat:/ -
#2490 Ma eldől a B csoport:)
-
karajjj #2489 le kell hozzá tölteni az mtv alkalmazását -
IXEMGabeo #2488 feszültség a Hollandoknál? -
#2487 1-1 lesz mindkét meccs. -
Narusco #2486 lehet volt már erről szó, de androidon hogy tudom nézni az eb meccseket? -
ml85ml #2485 ma esti meccsre tippek? -
karajjj #2484 már lyon óta ilyen rövid a haja -
#2483 ötletem nincs mire kéne ma már fogadni :( -
IXEMGabeo #2482 Jó, de akkor a kitöltendő Excel adatlapom miért Cseh görög továbbjutást szimulált?:O
írtam egy cseh 2-0t és egy Görög 1-t előre
Így Orosz 5-3 és Görög 3-3 lenne a GK mégis a Görögök nálam a továbbjutók pff:O -
#2481 Basszus Baros még válogatott? Azt hittem már visszavonult. 2004-es EB-n még gólkirály volt, most nem hittem el, hogy ő van a pályán, amíg a teljes nevét ki nem írták cserénél(körszakáll, rövidhaj wtf) :) -
#2480 GK számít közbe megnéztem
-
IXEMGabeo #2479 Lehet, hogy igazatok lesz, mondjuk ezt furcsállom, mert a GK számított eddig szinte mindenütt elsőnek. Próbálok visszaemlékezni olyan eseményre amikor valaki egymás ellenivel esetleg GK-val ment tovább
Szimuláltam egyet és ott Cseh-Görög továbbjutást hozott ki:S
-
#2478 Úgy legyen. :) Remélem lengyel-orosz továbbjutás lesz. :) -
#2477 sose írd le az antifocit!!!!!!
-
Interstate 95 #2476 Igen, örülök a döntetlennek, viszont egy lengyel győzelemnek még jobban örültem volna mert nem tudom mit fognak produkálni a csehek ellen. Viszont, és ezzel válaszolva a többiek előző hozzászólásaira is, azt hogy a görögök akár az x -ig is eljutnának az oroszok ellen azt felejtsétek el. Minimum 4 - 1 lesz megint a végeredmény, csak a lengyelek ellen nem jött ki a játékbeli különbség, a görögök a jelenlegi tudásukkal már kiestek. -
argo001 #2475 Ukránok tuti tovább jutnak. Tovább kell jutniuk, különben ki a franc fog kimenni Harkovba meccset nézni? XD -
IXEMGabeo #2474 nem, GK az első
Spanyol bajnokságban számít az egymás elleni. -
#2473 hááát....egyezzünk ki abban, hogy időhúzás..de más gólt várni hülyeség...ahhoz már a 60-70. percebe be kell hozni mert az h behozza az utolsó 5 percre az jóformán a bemelegedésre se elég...
néha-néha vannak ilyen villanások de a legtöbb esetbe semmi értelmók 5-10 percre behozott játékosoknak... -
#2472 Egymás elleni, GK, Rúgott gól, Sorsolás, nem így van? Legalábbis nekem így rémlik. -
#2471 cseh lengyel meccsen az eggyik tuti nyer..amúgy hogy hogy?
én nekem az rémlik, hogy egymás elleni számít vb,eb-ken.. -
IXEMGabeo #2470 jó, de most azt a hülye is megállapítja, ha ránéz a csoportra h a görögöknek 3 pont kell:D az alap azért nem is említjük -
Interstate 95 #2469 Általában időhúzás szerepe van annak ha a vége előtt cserél a kapitány, és értelme igen is van, ugyan is a nagy, meccs végi hevületben elég egy pillanat a gólhoz. A feszültség oldható vele valamennyire, főleg ha van tét is. -
IXEMGabeo #2468 Az se jó, mert az Oroszok a gólkülönbség miatt kézenfogva mennek tovább a csehekkel. Itt nem az egymás elleni eredmény, hanem a GK dönt -
#2467 "akiknek szintén a győzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függően Orosz-Görög továbbjutás lenne"
Erre a részre gondoltam. Mindenképpen nyernie kell a görögöknek és ez nem volt egyértelmű a hozzászólásodból. :) -
#2466 Holnap Dánok sztem lenyomják a portugáloakt:D
legutóbb is megtudták verni és zsinórba 2X előzték meg a selejtezőkbe őket és kényszerítették pótselejtezőkre:)
ha a Németek belelendülnek akkor a Hollandok megint kikaphatnak és akkor a halálcsoport hallatlanul simán és meglepetééssel dől el..közben emg D csoportba ukrán csapat ki fogja ütni az eggyik nagyot már látom:D
vagy a horvát szinte tuti h továbbmegy szerintme(remélem) -
IXEMGabeo #2465 jól mondtam én, csak nem vettem bele a görög vereséget.
Én arra gondoltam, ha Görög győzelem lenne Rus ellen és a Csehek csak ixelnének akkor gólkülönbség okán Orosz-Görög továbbjutás lenne:)