Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott az elsõõõõõõõõõõõõõõõõ

Kockázat az egész élet!

LasDen
ez gyors volt 😄w

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

góóóóóól

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyehehehe

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HappyHunter
És a lengyel-oroszon kinek fogsz drukkolni? 😄

Be happy. :) Running!

Nekem mindegy ki gyõz, a logómon a továbbjutók. <#smile>

rajtavagyunk

Kockázat az egész élet!

kezdõdik a Görög-Cseh

gabber_saviola
<#nevetes1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"höhö ez nem dió"

látom magyarok is vannak.
ott virít a fila táska. <#nevetes1>
az elõzõn nem volt ilyen az osztrákoknál pl
bakkerman
Balo rászámolt Piquenbauerre 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
minden országról lehet ilyen cikkeket írni,ahol éppen zajlik valamilyen világesemény...jó,mondjuk a mostani londoni olimpiáról nem lehet,de a kínai olimpia például: csodaszép stadionok,remek infrastruktúra,pár száz kilóméterrel arrébb meg nomád életmódot folytató kínaiak,akiknek még arról sincs tudomásuk,hogy mi az az internet,nem hogy olimpia...

tesó07
Ok, köszi.

RMCF

riccardogardoni
pontosan!
forza italia!!!

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

szia,
itt szokta adni.

link
okostelefonon biztosan lehet nézni, azt tegnap láttam, de szerintem a weboldalukon is lesz
tesó07
Az m1 adja online is a meccseket? Mert a Forma1-nél nem szokott menni. Köszi a választ.

RMCF

<#nezze>

http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/schengenen_tul_ilyen_a_futball-eb/

Hiába vannak szép stadionok Ukrajnában, ha oda csak a szántón keresztül vezet az út, a szegénységrõl ne is beszéljünk.

HappyHunter
Na erre kíváncsi leszek..

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

bakkerman
a Yarmolenko gyerek játéka nekem nagyon tetszett,kiváncsi vagyok hova igazol a nyáron,bár neki volt már olyan kijelentése nemrég,hogy nem érdekli nyugati csapatok érdeklõdése,õ csak a Kijev legendája akar lenni...na majd kiderül,szimpatikus srác amúgy,vagány,jól tolja!

Valaki meg tudná mondani, hogy amikor jönnek ki a játékosok az öltözõbõl a meccs kezdetén, akkor mi a szám címe ami szól a stadionban ?
Ukránokban volt szív tegnap, látszott miután megnyerték a meccset, hogy kb. mintha az egész tornát nyerték volna meg. Már ezért megérte nekik megrendezni

bakkerman
mindkét csapat úgy volt vele,hogy a másik ellen jó az 1 pont a nyitányon. ezeket az angolokat az ukránok elkapják,a svédek felszívják magukat,és õk is jók lehetnek ellenük. a franciák nekem kakukktojás,õket csak tegnap láttam,nem tudok 1 meccs alapján véleményt alkotni,angolokat láttam most tavasszal többször is,bennük ennyi van,amennyit tegnap mutattak. Nálam francia-ukrán továbbjutás lehet,angoloknak még megelõlegezek egy döntetlent svédek ellen,de annyi.

precision
Szó szerint bealudtam az angol-francia meccsen... gyalázat amit mûveltek. Ha én írnám a szabályzatot akkor a szándékos semmittevésért és az undorító mentalitásért is járna a piroslap 😄
De most komolyan... ennyire szív nélkül focizni. És kb. az összes válogatottra igaz ez (tisztelet a kivételnek), hogy nem a fociért fociznak a játékosok benne, hanem a pénzért. Nincs élet, nincs szív és lélek a focijukban. Mondom, tisztelet a kivételnek. De egyébként kezd egyre szánalmasabb lenni a foci, legalább is nemzetközi/válogatott szinten.

Bazinga!

Narxis
Korrekt elemzés.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
Shevchenkonak ha eddig nincsen szobra Kijevben,akkor mostmár biztos kap egyet,én meccs elején amikor a kommentátor mondta,hogy alig volt kezdõ mostanában a válogatottban,meg a bajnokságban is csak 6 gólig jutott,én éreztem hogy ma ránkcáfol az öreg! A svédek pedig továbbra se tudnak nagy tornán kiélezett meccset nyerni.

Mor3llo
Ha egy német, holland, portugál, dán nem vészes, akkor mi számít annak? <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

noname23
Hay

Q?: itt most mindenki játszik mindenkivel 1 meccset vagy lesz visszavágó is a felek között csoportokon belül természetesen (A B C D)

Még csak most kezdõdött ahogy elnézem a legszerencsésebb csoporttag Lengyelország alig kapott nehéz feladatot nem úgy mint az ukránok na azok felköthetik a gatyót xD
Németeknek se annyira vészes a B csoportban szerintem Német Portugál megy majd tovább.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

[HUN]FaTaL
Nem láttam ma a meccseket, de látom kiszoptak a svédek. Nagyon helyes 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

arsnl
tudom és igazad van. én csak azt mondtam, h számított h pont azon az oldalon játszó játékos "sérült" le.

röhögnék egy Ukrán-Orosz döntõnél. Pláne, hogy Blohin akkor lett Eb ezüstérmes amikor még a Szovjetunio része volt Ukrajna😄 kicsit lenne csak komikus

DasIsFuck
futball velejárója akkor máskor is nem lenne szabad addig elinditani a játékot amíg pl ápolnak vkit...akkor is emberhátrányba kerül az adott csapat és simán kaphat emiatt gólt....

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

MatchDiabolo
Tényekbõl meg alapból csak emberhátrányból tudtak csak gólt szerezni ennyi

Ráadás nem volt szimpi amit lemûveltek a sok kemény belépõ.
Pedig nem akartam egyiknek se drukkolni de ez így amit láttam tõlük épp elég volt hogy megutáljam és ellenük drukkoljak szerencsére be is jött van igazság.

arsnl
hát jah csakhogy pont azon a szélen vezették támadást a svédek. persze teljesen szabályos volt meg minden.

Prince23
Na így kell focizni, mint az ukránok 😊

Eddig szinvonalban az olasz-spanyol volt a legjobb, de most itt a legjobb. A svédeket egyszerûen lesöpörték a pályáról, hiába 2-1.. Tudásban mérföldekkel le volt maradva Ibra csapat (pfej). Azt a gólt is emberfölényben lõtték.
remélem továbbjutnak az ukránok, az angolok is szégyelhetik magukat, amit mutattak a pályán!!!!

HappyHunter
+1

+1<#eljen>

Angolok és a Franciák inkább csináljanak megint egy 100 éves háborút az izgibb lenne <#eplus2>

DasIsFuck
lol az elsõ gólnál a pálya szélén volt a játékos senkit nem zavart..egy támadást azért én se baxnék el emiatt..ilyen helyzetekre van a bíró..neki kell megálítani a meccset ha úgy itéli meg.
Máskor is láttunk már olyat, hogy egy embert ápoltak és közbe meg simán ment a játék...akkor azokat is elõ kellene venni..vagy akkor mivel másabb a helyzet?
semmivel...ha a 16-oson belül pusztul meg a játékos nyilván megálíttja a bíró így azért nem álította meg, mert nem zavarta a játékot..

Nik0Bellic
Vagy mint lassie a VB szereplésénél

DasIsFuck
kitették, de csak azért nyertek mert a svédek hülyék a taktikához.
..de hát manapság az "antifocit" szeretik a csapatok játszani...

dienesoft
Jó meccs volt. Ukrajna simán megérdemelte, Sevchenko óriásit focizott és még mindig megmutatta, hogy klasszisról beszélünk. Nem mondom, hogy az ukránok innen továbbjutnak, de amit ma a franciák és az angolok mûveltek. Hát...akkor inkább az ukránok, de komolyan. Tudom-tudom, biztonsági focit játszottak a franciák és az angolok...de ez engem egy EB-n cseppet sem érdekel. EB-n futballt akarok látni, nem antifutballt. 😊

MatchDiabolo
Egy góljuk volt az is csak ember hátrányból ezek a szumóra építettek egész végig olyan szépen földre küldték az ukránokat ha ezt kellett volna pontozni akkor nyernek igen.

HappyHunter
Jó meccs volt, az ukránok tényleg megérdemelték, de szerintem a svédek hozhatták volna a meccset ha kicsit támadóbban játszanak.

Nem volt 0-0-as meccs az 1. fordulóban!

Ez is jelzi, hogy sok gólos EB-nk van

mindig alibi focit játszanak. Ezúttal ez nem jött be...

Ukránok még szép h kiteszik szívüket, lelküket a gyõzelemért