Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
2 a gombóc

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Effe88
hát beszarok
gomez már 3 gólos(de a fenéért nem tudott így játszani a bl döntõnS:S:S:S😊

ott a 2.

Kockázat az egész élet!

Gomez 2-0

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
7(német)+1(robben) 😊

Effe88
😄😄😄D:
hát itt nem osasuna meg sporting gijon az ellenfél😉

Hány Bayern játékos játszik a pályán??? XD a Hollandoknál is van pár! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
desigo
fúú a szurkolói zóna is de jól nézett ki...
sry

Kockázat az egész élet!

Steve Downie
De higgadtan csinálták <#eljen>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ritka szép átvétel volt. ha így folytatja Gomez többet nem szidom😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fabio Capello
DAT GOMEZ

Zenszkij
ezt befejezheted

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

náci gól 😄

Kockázat az egész élet!

desigo
hát sux már <#szomoru1>
GÓÓÓÓL

Gomez 1-0

Krisztiam
Löw mit csinált 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

érdekes h 2 gólkirályt nem akarnak együttjátszatni. Nem értem ezt a taktikát...Affellay bûngyenge

nan76
+1

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

limperatore
vegyé tévét 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

desigo
Robbenre,hogy ráment egybõl 3 német
cseppet tartanak tõle...
Ha a hollandok gyõznek szoros lesz ez a csoport, de nem tudok kinek szurkolni, gyõzzön a jobb.

ez a Van Persie is mindent kihagy😊

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
sTREAM Y U NO WORK

nan76

desigo
LasDen
köcsög bíró...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megismétlõdik az 1974-es VB döntõ, csak itt a 21. században EB meccsként. Legutóbb a 2004-es Eb-n találkoztak a csoportban akkor 1-1-et játszottak.

Effe88
szép álom😄😄😄

desigo
nah most nem csak gólhelyzetek lesznek
min 3 gólt lõnek a hollandok <#nevetes1>
Deutchland Über alles!!

Effe88
igaz
kifele lóg a csapatból

Basszus ez jó meccs lehetett, én meg foggyökérkezelésen voltam. :-(
Meccset sem láttam + rendesen megkínoztak. :'(

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DasIsFuck
maxi8mum a kiesésük lesz megérdemelt ha kiesnek...amúgy meg nem.

ez a dán csapat gyengébb keretû,játszották amit tudtak,helyzeteket alkítottak ki,képesek voltak paliban maradni a portugálokkal,gólokat szereztek....ahhoz hogy megérdemelt legyen a portugál siker ezeknek a portugáloknak nagyon sziporkázni kellett volna...de nem tették és nagyon rég nem ezt teszik...

mind a dánokank,mind a portugálok részérõl ez egy döntetlent érdemelt nem gyõzelmet...a dánok se érdemeltek gyõzelmet itt de a portugálok sem!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerintem is jól tolták a Portuk, Nanit se bírom, de õ volt a csapat legjobbja ma meg Pepé is.

Viszont a Dánok alapjáraton a Portugálok mumusa, 5 meccsbõl 1-et nyertek eddig a luzitánok. Igazságos lett volna a döntetlen is az elszórakozott helyzet miatt, de a gyõzelem is oké, mert végülis a Portugálok részben uralták a meccset. Mondjuk nekem ez a kényelmeskedés nem jön be, amit csinálnak ez volt a Németek ellen is. Amikor bekapják a gólt akkor felélednek hirtelen...

Komoly vagy, de próbálkozok elsiklani a személyeskedés felett. Máshol próbálkozz haver. <#eljen>

Én csak azok alapján szidom amit ma láttam, fõleg hogy év közben még csak meccseket se nézek.
Viszont csak is hangsúlyozni tudom, hogy megérdemelt portugál gyõzelem volt.

DasIsFuck
jobbak nem voltak, de ahhoz képest, hogy nagy egyéniségük nincs képesek voltak inteligens játékot bemutatni és egyenrangú ellenfélként helyzeteket kialakítani amibõl 2 gólt szereztek.

Viszont ez a portugália nem érdemelt gyõzelmet ez ellen a dán csapat ellen ennyi.
Portugálok saját játékosállományukhoz képest meccsrõl-meccsre alulmúlják maguakt ..egy ilyen csapat nem érdemel gyõzelmet fõleg ha egy gyengébb játékosállományú csapat képes paliba játszani velük..

REALista
Kis recskagépekkel kár foglalkozni.Amúgy egyértelmû hogy inkább érdemeltek gyõzelmet a Portugálok mint Dánia.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DasIsFuck
ne hogy azt hidd, hogy én lesülyledek itt eggyesek szintjére..divat szidni de egy ilyen szezon után amit produkált a real-ba nem kéne...válogatott más dolog..attól még el kell ismerni a teljesítményét

Szerintem megérdemelt gyõzelem volt ez, hiba Ronaldo teljesítményébõl kiindulni.

#2640: Ennyi, semmivel sem. <#eljen>

Dánok semmivel nem voltak jobbak!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DasIsFuck
túlértékelt csapat ennyi.
msot szerencsével bekalimpálták ha tovább is jutnak nem jutnak sokáig...
de arra se fogadnék h továbbmennek.

ressy14
Hát az EB-s teljesítményével CR megint nem fog aranygolyót kapni

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Most a németekenk nyerni kell és akkor a következõ fordulóba a Dánok megverhetik a németeket és akkor dán-német továbbjutás lesz.

Nem az hogy nincs formában, végig figyeltem, egyszerûen nagy a mellény és "nem ereszkedik le arra a szintre" hogy labdát szerezzen, mindig mástól várja. Míg a középpályások rohangálnak össze vissza, próbálnak kapura törni, addig õ vígan el-el sétál valahol, mint ha nem is egy futball mérkõzésen lenne. Én ezt érzem a legnagyobb problémának, az még csak hab a tortán hogy szarul is játszik.