Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kockázat az egész élet!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Német spanyol döntõ kinéz de most veszíteni fognak a spanyolok. Pedig nem ez a foci hanem amit a spanyolok mûvelnek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Kockázat az egész élet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kommentár : sok baracklekvárnak öltözött szurkolói... :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Német dán döntetlenszagú nekem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
★ 汤姆 李
Persze van még egy félidõ de ha nem változtatnak Hollandok akkor esélytelen
★ 汤姆 李
a játék ami nem jó...nézd emg sokszor ahelyett, hogy elõre játszanák csak ötlettelenül járatják hátul a labdát..rengeteg felesleges ívelés és még sorolhatnám...
az, hogy hollandoknál kik vannak elõl nem igazán kéne befolyásolnia azt, hogy sokszor elõjön az ötlettelenség meg a hiba...
POortugálok ellen nagyon szörnyû volt, de itt se sokkal jobb..bár már vannak felvillanások de ez egy olyan csapattól aki a spanyolokat szeretné kiütni az eb cím elõl kevés...
és félek megitn az lesz mint 08 vagy 10-be.
Jelenelg elég ez a játék, jelenleg...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
huntelaart kellett volna már az elõzõ meccsen is nem csak a végére behozni pár percre...
viszont amúgy a németek se vmi túl jók eddig az eb-n portugálok ellen katasztrófa volt a játék és itt is elõjönnek a hibák és ötlettelenségek...
azért nem ezt szoktam meg a németektõl..picit többet várnék..mondjuk ok h ez még csak csoportkör nem itt kell sziporkázni fõleg egy ilyen csoportba...
2-0, plusz még helyzetek, az ellenfél 1-2 elrontott lesreállításból adódó helyzete kívül teljesen megfojtva. Ez mi ha nem jó játék? És mindez úgy hogy egyértelmû hogy a németek még több fokozatot tudnának rátenni, ha kellene...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Dánok a legszimpatikusabbak nekem az eb-rõl..és ugye német drukker vagyok szóval ez a 2 csapat a favorit😊
Szerintem Németek adnak még nekik 2 gólt is ha így megy tovább a meccs
★ 汤姆 李
Gomeznél külön öröm, hogy kivételesen 2 olyan gólt lõtt amibe azért volt szép mozzanat és át tudta venni a labdát😄
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
vb idején is betették 1 gólt nem lõtt sehol 14 meccs alatt itt meg eddig 6-ból 6 és 2 meccsbõl 3 gól😄😄😄
fura egy játékos ilyet nem láttam még
a Bayerna dja a legtöbb játékost az eb-re
7 német+1holland+2 horvát+1ukrán+1francia
bommel meg már 1,5 éve nem Bayern játékos😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kockázat az egész élet!
és van bommel?
A medve nem játék.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"