Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
<#wow1>

Dum spiro, spero.

BBC statisztikája alapján az eddigi két meccsen Gomeznél 22 másodpercet volt a labda, és ebbõl összehozott 3 gól...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
ha több mint 2 csapatnál van pontegyenlõség akkor az egymás elleni gólkülönbségek döntenek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem, mert akkor hármas holtverseny alakul ki, ilyenkor a gólkülönbség dönt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

precision
"Hollandia számára ráadásul kötelezõ a kétgólos vagy nagyobb gyõzelem, hiszen csak így elõzhetik meg a portugálokat, akik a dánok ellen 3–2-vel zártak."

Nem azt mondta tegnap a Gundi, hogy az egymás közötti gólkülönbség dönt? Szóval ha legyõzik a Portugálokat (mindegy mennyivel) és a Dánok nem szereznek pontot akkor Hollandia továbbjutó. Nem?

Bazinga!

bakkerman
na itt van:

A legkönnyebb helyzetben Németország van: amennyiben a Nationalelf pontot szerez az utolsó körben, továbbjut. Vereség esetén azonban Joachim Löw válogatottja is könnyen kipottyanhat, amennyiben a másik mérkõzésen Portugália nyer: ez esetben a három csapat külön minitabellája döntene a továbbjutásról. Ez esetben Portugália biztosan 3–3-as gólkülönbséggel fog állni, ami azt jelenti, hogy Németország 0–1-gyel és 1–2-vel is kiesne, mert Portugália ellen csak 1–0-ra nyert, ugyanakkor ennél több gólt hozó minimális vereség esetén továbbjut (azaz legalább a 2–3-at kell „becélozniuk”😉.

Dánia és Portugália sorsa ugyancsak a saját kezében van. Amennyiben elõbbi nyer, biztosan továbbjut, amennyiben utóbbi, szinte biztosan (lásd az eshetõségeket egy bekezdéssel feljebb). Ha mindkét csapat döntetlent játszik, akkor az egymás elleni eredmény következtében a portugálok örülhetnek.

A legnehezebb helyzetben értelemszerûen Hollandia van: az oranjének nem elég a három pont megszerzése Portugália ellen, szüksége van a németek gyõzelmére is. Ha ez fennáll, Hollandia számára ráadásul kötelezõ a kétgólos vagy nagyobb gyõzelem, hiszen csak így elõzhetik meg a portugálokat, akik a dánok ellen 3–2-vel zártak.

A Dánok jól elrontották hogy nem bírták kihúzni tegnap x-re. Akkor a Német-Dán lehetett volna egy békés kis lötyögéses 0-0 ahol mindkettõ továbbmegy, még ha a másik kettõ a feje tetejére is áll. De igy már nem. A Dánoknak menni kell mert az x lehet semmire se elég, a Németek meg nyilván nem akarnak kikapni hogy esetleg 6 ponttal kiessenek. És hát nagyon remélem hogy azért a Németek nem kapnak ki a Dánoktól, miután a két "nagyot" leverték.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
a német-dán meccs szerintem egy baszott nagy döntetlen lesz,a hollandok meg megfogják verni a portugálokat 😊 és így továbbmennek a dánok 😊

bakkerman
hát nem örülnék neki az tény 😄

Zenszkij
fájna mi ha a Chelsea bunkerfocival Európa Bajnokok lennének az angolok <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

precision
Gundel-Takács Gábor mondta is tegnap, hogy viszonylag sok fejes gól volt már ezen az EB -n
írni is akartam valamelyik nap, hogy már herótom volt ettõl a fantáziátlan játéktól amit mûveltek a csapatok... az összes gól ugyanúgy született kb... oldalt felvitték a labdát, magasan beívelték, és belerakta valaki a fejét, hátha gól lesz 😊 utálom az ilyen gólokat
a tegnap esti meccse ezért is volt jó, mert másféle és sokkal szebb gólok voltak

Bazinga!

bakkerman
<#wow1> csak a hollandokat meg angolokat nem csípem,angolokat a játékuk miatt,pontosabban hogy NINCS játékuk,és én a kreatív,szép focit szeretem,a hollandokat meg azért,mert nekem már sok volt ez a túlhypeolás meg túlzott magabiztosság a részükrõl,meg a média részérõl is amit az elmúlt 1 évben csináltak velük.

Narxis
Nagyon lesújtó véleménnyel vagy sok válogatottról. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
dánokat meg rettentõen sajnálom hogy legalább 1 pontot nem tudtak megtartani...ezt a 3 pontot megköszönheti Ronaldo a táraainak,mert ha rajta múlt volna,akkor portugália is 0 ponttal kiesik már a 2. meccs után...de természetesen Varela góljánál esze ágában nem volt gratulálni a srácnak...

bakkerman
nagypofájú hollandoknak hamar véget ért ez az EB,aminek mondjuk örülök,nagyon elhitték,hogy õk idén nyerni fognak,hát tévedtek. mehetnek utánuk az angolok is,nekem nem hiányoznak.

Narxis
fél szemmel néztem a tv-t, lol ez a Lõv is azé.. 😄

precision
nem láttad tegnap? 😊
amúgy nincs végig a gif, utána orrbányász-Lõv elmosolyodik, ahogy a srác is, jelezvén hogy csak hülyülök kölyök, semmi komoly 😊

Bazinga!

Narxis
wtf? 😄

precision
én nemtom ki ez a holland szövetségi kapitány...
de ebbõl a névsorból amivel a holland csapat rendelkezik egy nem csak EB -t de VB -t megnyerõ csapatot lehetne kreálni
erre még a dánok is leverték õket, 30 kapura rúgásból 0 gól... iszonyat szarul vannak összepakolva
meg az is kár, hogy Van Nistelrooy már nem játszik :|

a németek viszont jók, annak ellenére, hogy nem szeretem a német focit... de egy összeszokott csapat, jó játékosokkal
meg van az esélyük a végsõ gyõzelemre, de én Angliának, Portugáliának vagy a Spanyoloknak drukkolok 😊

tényleg, Lampard hova lett az angoloknál? azt tudom, hogy Rooney eltiltás miatt nem játszott...

Bazinga!

a.carkey

A medve nem játék.

Punker
na a tegnapi meccsel újra 0-án vagyok, ma esti tippmix tippek? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szabii98
ez is foci volt, de vágod, most minek erõltesse Löw a csapatot?😄
majd késõbb 😄

I met God. She's black

DasIsFuck
az nem drámai hanem szörnyû volt...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

POI33
Vicces hogy még így is továbbjuthat hollandia.

POI33
Marhára nem tuti.
Ha utsó meccsükön kikapnak, és a portugálok kettõvel nyernek a hollandok ellen akkor reszeltek nekik.

Tyler1
Azért a holland-portugál még kemény meccs lesz, remélem lesz olyan drámai, mint 2006-ban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hát akkor eddig Görögország és Hollandia a kiesõk, az elõbbinek 100%, utóbbinak adok egy 60 -at de lehet hogy kevés.

Mor3llo
A németek tuti továbbmentek szvsz.
Gomeznek pedig nagyon nagy gratula a mai teljesítményéhez, lassan mindenki számára kétségtelen lesz, hogy bizony a világ egyik legjobb, leghatékonyabb támadója!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
szép volt😊

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

DasIsFuck
húz vissza a lukba ahonnan kijöttél akkor te meg😊

hát a mai focira ez jellemzõ! 2 gól volt egyet bekaptak és így is megvan a 3 pont minek erõlködjenek feleslegesen?
Csalódtam a hollandokban, az elején még nekik drukkoltam bevallom, de így is örülök, király meccs volt.

Kockázat az egész élet!

gabber_saviola
Szép meccs volt megint a Németektõl. Bitang erõs ez a csapat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DasIsFuck
csak nem akartak már focizni...Hollandok nem voltak jók, németek se különösebben..ráültek az eredméynre és sikeresen kaptak 1 gólt belõle...

Gatti
szép volt ! Elõre a kieséses szakaszba 😊)))

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

[HUN]FaTaL
Hollandok nulla ponttal, szép 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
Hollandia pont nélkül
OMG <#falbav>
6 pontosak a németek, szép volt!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egyértelmûen a németek voltak a jobbak.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

desigo
ez meg mi volt?
lol
noname23
lol pufölik a németeket xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Huntelaar lecsapta a szúnyogot Schweini nyakáról😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

várható volt h a góltól megtáltosodnak, de nem jobbak a németeknél továbbra sem. Most vált kiegyenlített, küzdelmes meccsé

Mondjuk hollandok elkezdtek focizni.

szûk 20 perc az még bíztató lehet Hollandoknak

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

<#hehe> <#eljen>

Most jön a német alibifoci, idõhúzás a köbön.

desigo
kevés idõ van sajnos már hátra 😞
noname23
na naa mégse hótak meg
szép gól volt xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif