Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem azt mondta tegnap a Gundi, hogy az egymás közötti gólkülönbség dönt? Szóval ha legyõzik a Portugálokat (mindegy mennyivel) és a Dánok nem szereznek pontot akkor Hollandia továbbjutó. Nem?
Bazinga!
A legkönnyebb helyzetben Németország van: amennyiben a Nationalelf pontot szerez az utolsó körben, továbbjut. Vereség esetén azonban Joachim Löw válogatottja is könnyen kipottyanhat, amennyiben a másik mérkõzésen Portugália nyer: ez esetben a három csapat külön minitabellája döntene a továbbjutásról. Ez esetben Portugália biztosan 3–3-as gólkülönbséggel fog állni, ami azt jelenti, hogy Németország 0–1-gyel és 1–2-vel is kiesne, mert Portugália ellen csak 1–0-ra nyert, ugyanakkor ennél több gólt hozó minimális vereség esetén továbbjut (azaz legalább a 2–3-at kell „becélozniuk”😉.
Dánia és Portugália sorsa ugyancsak a saját kezében van. Amennyiben elõbbi nyer, biztosan továbbjut, amennyiben utóbbi, szinte biztosan (lásd az eshetõségeket egy bekezdéssel feljebb). Ha mindkét csapat döntetlent játszik, akkor az egymás elleni eredmény következtében a portugálok örülhetnek.
A legnehezebb helyzetben értelemszerûen Hollandia van: az oranjének nem elég a három pont megszerzése Portugália ellen, szüksége van a németek gyõzelmére is. Ha ez fennáll, Hollandia számára ráadásul kötelezõ a kétgólos vagy nagyobb gyõzelem, hiszen csak így elõzhetik meg a portugálokat, akik a dánok ellen 3–2-vel zártak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
írni is akartam valamelyik nap, hogy már herótom volt ettõl a fantáziátlan játéktól amit mûveltek a csapatok... az összes gól ugyanúgy született kb... oldalt felvitték a labdát, magasan beívelték, és belerakta valaki a fejét, hátha gól lesz 😊 utálom az ilyen gólokat
a tegnap esti meccse ezért is volt jó, mert másféle és sokkal szebb gólok voltak
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy nincs végig a gif, utána orrbányász-Lõv elmosolyodik, ahogy a srác is, jelezvén hogy csak hülyülök kölyök, semmi komoly 😊
Bazinga!
de ebbõl a névsorból amivel a holland csapat rendelkezik egy nem csak EB -t de VB -t megnyerõ csapatot lehetne kreálni
erre még a dánok is leverték õket, 30 kapura rúgásból 0 gól... iszonyat szarul vannak összepakolva
meg az is kár, hogy Van Nistelrooy már nem játszik :|
a németek viszont jók, annak ellenére, hogy nem szeretem a német focit... de egy összeszokott csapat, jó játékosokkal
meg van az esélyük a végsõ gyõzelemre, de én Angliának, Portugáliának vagy a Spanyoloknak drukkolok 😊
tényleg, Lampard hova lett az angoloknál? azt tudom, hogy Rooney eltiltás miatt nem játszott...
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
majd késõbb 😄
I met God. She's black
Ha utsó meccsükön kikapnak, és a portugálok kettõvel nyernek a hollandok ellen akkor reszeltek nekik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gomeznek pedig nagyon nagy gratula a mai teljesítményéhez, lassan mindenki számára kétségtelen lesz, hogy bizony a világ egyik legjobb, leghatékonyabb támadója!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Kockázat az egész élet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ 汤姆 李