Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Di Natale kéne ide vagy Balotelii v Cassano helyett...vagy mindkettõ helyett....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez tökéletes volt

Kockázat az egész élet!

1. szabadrúgás gól a tornán. Már hiányoltam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hihetetlen 😄

Kockázat az egész élet!

Góóól igen!!

★ 汤姆 李

Pirlo góóól

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nan76
igazi focista..ráesett a labda a fejére és kinyúlt mint a rágó..bár taktikailag jó megmozdulás volt

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

ez a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát majd:/

mi a fasznak fújta le az akciót? mert a 2 horvát összement?

most nézem ez a buzi Webb vezeti a meccset

b...meg,mintha ronaldot látnám......<#boxer>

Kockázat az egész élet!

nan76
kapcsold be a monitort 😛

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
Olaszok elég sok helyzetet elpuskáznak :/

Elsõ félidõbe jó lesz még gól is összejöhet neki.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ulvar
BUTA BALOTELLI MINEK JÁTSZATJÁK!???!?! Istenem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szépen játszanak az Olaszok, Prandellinek minden elismerésem<#eljen>, mert a vb-rõl csúnya égéssel távoztak. Ettõl még itt is kieshetnek, de tetszik a látott játék

B. mire várhatott?

Kockázat az egész élet!

Effe88
négerelli megint le van lassulva

Marchisio majdnem bevágta

olaszok egyik nagy mumusa a horvát válogatott. Amióta nem Jugoszlávia tagja azóta még egyszer nem sikerült megverniük õket

McFrost
Caak 1 kérdésem lenne: a hirado.hun nézném a meccset, de tök fekete a kép, mit kellene tennem?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

streamet tud valaki adni?

kezdésnek nem rossz

Kockázat az egész élet!

megvan Balotelli 1. helyzete. Remélem betalál😊

meg a dán Poulsent se😊

Sir Bobby Robson volt még nagy mester õt és még Trapattonit tartottam (mert ugye Robson meghalt már) és tartom a világ egyik legjobb edzõjének. Lippit is tisztelem õk tényleg szakmailag tudnak...

Mai generációk közül pedig Mourinho, Guardiola és mostmár Di Matteo a legjobbak

Nem tudom mennyi esély van rá, de horvát gyõzelemnek örülnék. <#eljen>

-1 huhogáS😛

a spanyolok huhogtak már huhogtak, szerintem borítékolható a horvátok mai viselkedése

(+érdekes hogy a cseh néger srácot még nem huhogták sehol, Balo tudja hogy a negatív reklám is reklám...)

😊

Effe88
Trapattoni nagy mágus egy legenda annak idején nekünk kellett volna szerzõdtetnünk a buzi kummanto(koeman) helyett😊

Íreket annyiból sajnálom h Trapattoni mester szimpatikus és csodát csinált, mert ez egy aggok háza válogatott, akikbõl 5-en még a vb-s 2002-es válogatottban is ott voltak. Ez az utolsó esélye annak a generációnak és ilyen szar csoportba kerültek😞 Ráadásul a bírók se velük vannak

A második fordulóban nem figyeltem, de az elsõ fordulóban is tolt egy kis mannát. <#hehe>

izgalmas napnak nézünk elébe 😄

Kockázat az egész élet!

Effe88
ma hajrá olaszo. meg íro. 😉

na ma Forza Italia!!

Kíváncsi leszek Balo miket fog csinálni😄

DasIsFuck
döntetlenbe és egy holland gyõzelembe bízok és akkor a továbbmenneka dánok is a németek mellett😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

õ már tuti megy a meccsre 😊

Effe88
fújjj bazzeeeD😄:😄
ez már gusztustalan geccS:S:S:S:😄D:S:S::S
hajrá németek de ez már sok😄😄😄

DasIsFuck
hát én nem bánnám..szívesen nézném végre götzét és reust is😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Várjál:

Az elsõ se semmi! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ha a németek ezek után kiesnek, nos, akkor tényleg nincs igazság, és Merkel blokádot von Dánia vagy Hollandia köré, vagy csak simán gazdaságilag kicsinálja Portugáliát, attól függõen, hogy éppen melyik is elõzi majd meg a 2. helyen. 😊

A medve nem játék.

desigo
😄😄😄 ezt nem is láttam

Pluskast
Hááát. Szerintem a németeknél most esélyes, hogy a "tartalék" csapattal állnak ki a dánok ellen, mondván, hogy had pihenjenek a játékosaik. Így még akár nyerhetnek is a dánok😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rockynhooo
micsoda? csak 22mp-t volt nála a labda 2 meccs alatt? Ez nem túl reális. ez biztos?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Bõven elég.
Profin fejezze be amit a csapattagok eléraknak...
Remélem a horvátok megverik az olaszokat, de legalábbis nem kapnak ki. Spanyol gyõzelem tipp kis kockázat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Az ok hogy matematikailag még teljesen nyílt a csoport, de szerintem gyakorlatilag már minden eldõlt. Esetleg ott van a kérdõjel hogy Portugália, vagy Dánia jut-e tovább, felesleges ennyire túl komplikálni.

Szerintem ma sima Olasz és Spanyol gyõzelem lesz.Hajrá Olaszok!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bakkerman
egy vérbeli csatárnak többet nem is kell szarakodnia a labdával

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!