5187
Foci EB 2012
-
#3305 hát így könnyű :D -
Tomy Lee #3304 Én inkább S1-en nézem először Cseh-Lengyelt:)
Ott is adják ismétlésbe utána Görög-Oroszt -
Interstate 95 #3303 És az egyiket hang nélkül nézed ? -
Wking #3302 ügyes -
#3301 -
Interstate 95 #3300 Az M1 a streamen mind a két meccset adja egyszerre, ki lehet választani hogy melyiket akarod nézni. (http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx) -
Wking #3299 habár a görögöket úgyis elp..csázzák az oroszok sztem, szóval jobban járunk a cseh/lengyel-lel -
#3298 hát szerintem úgy lesz :)
a cseh lengyel nagyon jó meccs lehet.. lesz.. :) -
#3297 Én megmondtam faternak hogy nézze az M1et én meg nézem az S1et. Problem solved. -
Wking #3296 m1, majd megnézed utána a másik ismétlését :D -
#3295 most melyiket nézzem az m1-et? vagy a sport 1-et? :DD -
#3294 20.45 Görögország-Oroszország tv: m1, STV2, TVR1, BBC3
20.45 Csehország-Lengyelország tv: Sport1 hu, ZDF, TVR2, Dolce Sport, BBC1
streamek: -
#3293 mindkettő élőben lesz....a cseh-lengyelt a sport1en adják.... -
Chris Lowe #3292 Totyik nekem is bukó mindkét meccset megnézem, csak azt nem értem, hogy miért a kevésbé izgalmast adják élőben a cseh lengyel jobb lenne. -
#3291 Mert előfordulhatna, hogy a korábbi meccs eldöntené a későbbit is. Pl. kiderülne, hogy a későbbi meccset játszó két csapat biztosan továbbjut és a helyezésük is eldőlt: fosszar meccs lenne, kb. kocognának a játékosok. -
#3290 Miért van egy időben? -
Interstate 95 #3289 A görög - orosz sima meccs lesz így azt ismétlésről fogom nézni, a topik egyelőre felejtős. Hajrá lengyelek ! -
Tomy Lee #3288 Ja,Cseh-Lengyelt ismétléssel nézem tovább úgyhogy sz.tem ma topikot kerülöm:D -
#3287 oh wonderfull thx -
#3286 20:45 és 20:45 :D -
#3285 Mikor lesz meccs? -
#3284 a svédeket akárhányszor látom játszani,mindig ilyen töltelékcsapat benyomását keltik. Viszonylag simán kijutnak EB/VB-re,és ott velük egy szinten lévő,vagy erősebb csapatok ellen várnak a csodára,és hogy Ibra csináljon valamit. Kb a görögökkel vannak egy szinten erőben -
#3283 -
#3282 kijutott...problem??? :D -
Grenzjager #3281 Indonézia kijutott az EB-re??? :)))))
...ciki azért a nem bonyolult lengyel zászlót elszúrni.. -
#3280 -
Gabe18 #3279 Ez szerintem is igaz, csak nem biztos hogy ezt ő is így éli meg... -
Grenzjager #3278 -
#3277 Hogy veszi? Örüljön, hogy egyáltalán ott van az EB-n, mert a világ vicce lenne az ő beválogatása, ha nem küzdene játékosgondokkal a csapat. -
#3276 Az a baj amit mutattak az ukránok az utóbbi meccsen az nem foci vártam hogy küzdjenek legalább egy becsületgólt vagy valamit csináljanak de semmi 0volt a teljesítménye a legtöbbnek persze Voronin, Schevchenko próbálkozott.
Megnézted volna a két meccset összehasonlításként láttad volna hogy egyiken megy a zsuga tudják hova kell passzolni körbejáratják még a másikon széttárt karokkal nem tudja hova passzolja egyszerűen eladja még a saját oldalukon az ellenfélnek a labdát epic fail.
Engem különösen kiborított a védők teljesítménye tőlük 1 normális akció se nagyon indult ki nem tudták hol vannak mit kéne csinálniuk elkezd cselezgetni mintha az ellen kapujánál volna.
Amúgy nekik akartam drukkolni de amilyen teljesítményt mutattak inkább felhagytam nem érdemeltek volna meg egy véletlen győzelmet se egy döntetlent végén inkább a becsület gólért drukkoltam csak nekik de hiába reménykedtem reménytelenek voltak. -
#3275 #3273 így már nem szóltam :D
#3274 :D:D -
#3274 :D
-
#3273 Inkább nézd végig -
mekkora geci -
#3271 Jogos :S. (kommentátorokra értem). -
#3270 jó kis meccs volt :)
picit sajnálom a svédeket, de örülök az angoloknak is
és jön Rooney is ! :)
amúgy a műsorvezető csaj magától kérdez ilyen eszméletlenül lószar kérdéseket vagy az m1 -nek van erre egy külön 20 fős brainstorming csapata akik egész nap ezeken a kérdéseken agyalnak? komolyan mondom már néha sajnálom a behívott vendégeket, olyan kérdéseket kérdez aminek vagy semmi értelme vagy teljesen egyértelmű rá a válasz
kb ilyesmi: "Szerintetek zöld a fű a stadionban?" - "Hát, nem vagyunk ott a helyszínen, de így a tv -n keresztül nekem zöldnek tűnik..."
nem fogom nézni azt a műsort, csak a meccseket...
ja és mennyire hiányzik egy Hajdú B. vagy egy Faragó :| -
Interstate 95 #3269 Én még ezt #1503 tippeltem korábban, remélem csak annyit tévedtem hogy a görögök kerültek alulra. -
#3268 nah ma eldől az A csoport.. -
Gabe18 #3267 Hármat nem, csak a másodikat. Jobbak voltak mint a Franciák ellen, de az ellenfél is más volt. Az Ukránok "meg fognak dögleni" az utolsó meccsen, és annyira messze nem volt jó Anglia hogy tutira mehessenek. Persze nagy előny nekik hogy ők az x-el rendbe vannak, ez meghatározhatja majd a meccs folyamatát.
Az mindenesetre érdekes kérdés lesz csapaton belül Rooney visszakerülése milyen hatással lesz. Pl. a ma gólt szerző Carroll hogy veszi ha a kispadon találja magát. -
#3266 Biztos nem láttad de azt a 3 gólt nem a nyuszi tojta nekik csak úgy
vagy esetleg inkompetens vagy a focihoz hogy megtudjad különböztetni a játékok közötti különbséget