Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...ciki azért a nem bonyolult lengyel zászlót elszúrni..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Megnézted volna a két meccset összehasonlításként láttad volna hogy egyiken megy a zsuga tudják hova kell passzolni körbejáratják még a másikon széttárt karokkal nem tudja hova passzolja egyszerûen eladja még a saját oldalukon az ellenfélnek a labdát epic fail.
Engem különösen kiborított a védõk teljesítménye tõlük 1 normális akció se nagyon indult ki nem tudták hol vannak mit kéne csinálniuk elkezd cselezgetni mintha az ellen kapujánál volna.<#falbav>#falbav>
Amúgy nekik akartam drukkolni de amilyen teljesítményt mutattak inkább felhagytam nem érdemeltek volna meg egy véletlen gyõzelmet se egy döntetlent végén inkább a becsület gólért drukkoltam csak nekik de hiába reménykedtem reménytelenek voltak.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
#3274 😄😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Dum spiro, spero.
mekkora geci<#levele>#levele>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
picit sajnálom a svédeket, de örülök az angoloknak is
és jön Rooney is ! 😊
amúgy a mûsorvezetõ csaj magától kérdez ilyen eszméletlenül lószar kérdéseket vagy az m1 -nek van erre egy külön 20 fõs brainstorming csapata akik egész nap ezeken a kérdéseken agyalnak? komolyan mondom már néha sajnálom a behívott vendégeket, olyan kérdéseket kérdez aminek vagy semmi értelme vagy teljesen egyértelmû rá a válasz
kb ilyesmi: "Szerintetek zöld a fû a stadionban?" - "Hát, nem vagyunk ott a helyszínen, de így a tv -n keresztül nekem zöldnek tûnik..."
nem fogom nézni azt a mûsort, csak a meccseket...
ja és mennyire hiányzik egy Hajdú B. vagy egy Faragó :|
Bazinga!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Az mindenesetre érdekes kérdés lesz csapaton belül Rooney visszakerülése milyen hatással lesz. Pl. a ma gólt szerzõ Carroll hogy veszi ha a kispadon találja magát.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
vagy esetleg inkompetens vagy a focihoz hogy megtudjad különböztetni a játékok közötti különbséget<#taps>#taps>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Franciák elleni meccsbõl levonva az angolok ellen 100% vereség csak az a kérdés mennyi góllal<#hehe>#hehe>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
pedig simán képesek lennének technikaialg rá, így viszont sokszor csak felesleges ívelések vannak...
nagyon jó meccs volt..picit igazságtalan is volt a svédekkel szembe, hogy mikor azért oda ették magukat a 2.félidõben akkor kapnak ki.
wellback gólja szép volt mondjuk...és Ibra sajnos korántsem nyújt annyit amennyit azért ez a svéd csapat elvárhatna egy ilyen játékostól...mint roni a portugáloknál..azért lehangoló lehet ez a szurkolóknak...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
már 3-2.. pedig azt hittem ez egy szar meccs lesz..
bár asszem a legtöbb gól eddig a 2000-es EB-n volt.
ezze így baromi izgalmas lesz a csoport ugyanis
Fro. 4 pont
Ukrajna 3 pont
Anglia 2 pont
Svédország 1 pont
semmi nem lenne lefutva