5187
Foci EB 2012
-
#3665 Másik meccsen mennyi van? 0-0?
Amúgy 3, 5 pontos esetén most kik jutnának tovább? :D -
cargame #3664 LOOOL es meg azt mondtak a Spanyolok, hogy ok nem sumakolnak... -
#3663 Nem tudom hogy csak én vagyok-e elfogult, vagy ez a kommentátor kibaszottul utálja az olaszokat... legalábbis az íreknek szurkol az tuti. Nagyon felbasz, hogy olasz helyzetnél a hangját sem emeli, mikor az írek átviszik a félpályán a labdát, akkor meg már ordibál. Cassanot is elmondta mindennek, közben meg volt jó lövése, gólja, passzai, egyiket sem emelte ki, csak mikor elbaszta őket... áh :D -
#3662 "Ha Horvátország nyer Írország ellen"
Jenő, te már megint melyik meccset nézed? -
#3661 Hol van a spanyol gól kérem szépen? -
#3660 ennyit a vonalbírókról :DDD -
McCartman #3659 De sok faszságot összehord ez a kommentátor. -
Interstate 95 #3658 Azt hiszem a mai meccsek különösebben nem érdekelnek, elég lesz majd a highlights. -
#3657 ád de xar most már csak ilyen választanod kell melyiket nézed verzió van és abból csak az egyik HD minőség -
Chris Lowe #3656 Jó szurkolást mindenkinek és hajrá spanyol horvát továbbjutás! -
McCartman #3655 - nem -
McCartman #3654 ha percekig írnál 2 sort akkor láthattad volna , hogy tök fölösleges. -
Takezó #3653 jaj, ez a kommentátor a leggyengébb - nem elég, hogy semmi stílusa nincs, még az orgánuma sem megfelelő -
#3652 értem én, de a szöveg helytelen, ugyanis azt lehet belőle feltételezni, hogy korábban valamilyen más nemzetiségű volt, de egy döntés értelmében végül dán lett belőle...
úgy már nem vicces, ha meg kell magyarázni :((( -
McCartman #3651 ja , hogy az elütésbe kötsz bele. -
McCartman #3650 Ki tudja hányon van még ilyen-olyan alsógatya de gól híján sose tudjuk meg. -
McCartman #3649 mit nem értesz? Dánia egy ország tudod , dánok laknak benne. -
XLVII #3648 El kellett volna tiltani kb. 2 évre. -
#3647 "...a végül dán csatárt"??? mért előtte mi volt, német??? :DDD -
McCartman #3646 100 ezer euróra büntették a végül dán csatárt
Nem tudom mennyit kapott érte , kifutja belőle ?
Azért ritka tirpáknak kell lenni ehhez. -
karajjj #3645 baaaaaszki :DA_S:DF_S:DF -
Tomy Lee #3644 Rendben értem.Egész jó esélyei vannak akkor a csapatomnak
Köszi a válaszokat!! -
#3643 Nem az van, azt kérdezte elég e ha kikapnak a horvátok. Elég, de még az előttelévő hszre válaszoltam. -
Gabe18 #3642 De a kérdező hozzászólásában az van hogy "kikap Horvátország", tehát akkor az nem lesz 2-2... -
#3641 Nem. Ha a horvát-spanyol 2-2 (vagy 3-3, 4-4 etc.), akkor horvát-spanyol továbbjutás. -
#3640 Ha kikapnak a Horvátok vagy a Spanyolok (persze olaszoknak nyerni kell), vagy x a horvát spanyol de 0-0 vagy 1-1. -
Gabe18 #3639 Elég, ha nyernek az Olaszok. -
Tomy Lee #3638 Elég ha kikap Horvátország? -
Tomy Lee #3637 Olaszok ma,hogy juthatnak tovább ha van 2 döntetlenük? -
#3636 helóó -
Tomy Lee #3635 Németek nagyon esélyesek szerintem nem kétséges,hogy döntősök lesznek.Erősek ismét.
Portugália is szépen megtartotta továbbjutást viszont itt hozzá kell tenni ha nincs nekik C.Ronaldo akkor bajba kerülhettek volna.
Hollandok borzasztó mit műveltek,ha ezt nevezik futball-nak akkor ott komoly problémák vannak,megérdemelték a kiesést.
Dánok-ról már ezt nem mondhatom,ők legalább szereztek pontot de egy Német csapat ellen lássuk be nem sok esélyük volt. -
:) -
#3633 -
#3632 Ezért szeretjük. -
#3631 Szrik ő mindenre -
Zenszkij #3630 opp :D -
#3629 EBt -
Zenszkij #3628 [URL=http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/ibrahimovic_leszarom_ki_nyeri_az_eb-t/]Zlatan "leszarja" ki nyeri a VB-t.[/URL] -
milos620 #3627 Nem mindig szólt!
Ezért is mondtam magamnak,de jó hogy nem az m1-el kezdtem! -
#3626 Na meg akkor ennyi erővel szóljanak már a továbbjutó portugáloknak, hogy ne örüljenek a meccs végén, mert így kiderült h ők mentek tovább és a dánok kikaptak a németek ellen...