Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint én bevezetném azt a szabályt h amíg nicns játékba a albda megáll az óra.
Amerikai foci meg....
van 10mp játék majd fél perc állás...agyon unom magam rajta
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
mindeki a biztos védekezésre megy..1-2 gól elõny már elég..lásd németek azon nyomban bealudtak mienst 2-t rútak a hollandoknak..
a nagy csapatok ellen szinte mindenki aki szerényebb képességekkel bír bunkerfocit játszik...inter,chelsea bl-t is nyert ezzel a taktikával...
gólra és gyõzelemre játszák a focit nem szép játáékra...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Az oroszok állandóan a görög "sorfalon" akarták átpréselni a labdát, nulla mozgással, széleket még véletlenül sem használva. Felálltak a fal elõtt és járatták a labdát fél km/h sebességgel, mintha 60 évesek lennének. Aztán megpróbáltak átsétálni a labdával 4 védõ között. Ha megmozgatták volna a görögöket hülyére verték volna õket.
Ha a görögök továbbra is csak így játszanak a jobb csapatok simán elverik õket.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
meg se néztem kit érkel hogy nyertek 1-0 -ra
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
★ 汤姆 李
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Itt jól eltotyogtak egymással, még izgalmas is volt, de ennyi.
A Lengyelek semmit sem tudtak kezdeni a hazai pályával, a Dortmundi sztárjaik szinte teljesen besültek, más meg nincs is nekik szinte.
Az Oroszoknak volt egy jó meccse, aztán két betli.
A Görögök játékát nem hiszem hogy elemezni kellene.
A Csehek meg negatív gólkülönbséggel nyerték a csoportot, ami ha jól olvastam egy másik fórumon egyedülálló az EB-k történetében...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Orosz - Német-nek Kijevben vagy Harkovban, vagy Donetskben kellett volna inkább lennie
...
akkor nem lesz Gdansk(Danzig)ban orosz-német meccs
pedig az nem lett volna szimpla eb meccs
az oroszok csak egyvalamit tudnak jól csinálni és azt játszák többek közt ezért is tört a görögökbe a baltájuk.
ha hozzák amit a csehek ellen akkor simán elsõ helyen jutnak tovább, de nem tették...
ezért is nem érdemeltek továbbjutást.
Németek,Spanyolok szerintme nekik nincs ilyen gondjuk egy jóval erõsebb csoportba!!!