Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
jajj ne abba köss már bele amit minden csapat csinál úton-útfélen.
Személy szerint én bevezetném azt a szabályt h amíg nicns játékba a albda megáll az óra.

Amerikai foci meg....
van 10mp játék majd fél perc állás...agyon unom magam rajta

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ulvar
Nem nézted a meccset? Olyan szépen szimuláltak hogy az már fájdalmas volt, én ezért már bevezetném a videó bírót, és kizárnám a picsába a játékost egy életre...Ezért szeretem jobban az amerikai focit, ott legalább nincs szimulálás, mert úgyis kiszúrnak mindent.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DasIsFuck
már elég rég mindenki így áll hozzá...
mindeki a biztos védekezésre megy..1-2 gól elõny már elég..lásd németek azon nyomban bealudtak mienst 2-t rútak a hollandoknak..
a nagy csapatok ellen szinte mindenki aki szerényebb képességekkel bír bunkerfocit játszik...inter,chelsea bl-t is nyert ezzel a taktikával...

gólra és gyõzelemre játszák a focit nem szép játáékra...

DasIsFuck
miért, hogy viselkedtek a pályán?😄

bakkerman
ki tudja,a csaj a meccs végén örömében lehet ledobta a textilt...<#ravasz1><#taps><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Hát igen, a srác sem lehet valami elégedett a játékkal, ha máshol keres elfoglaltságot 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Az ellenféltõl is függ, mennyire lehet sikerre vezetni. Ezt a meccset nem is a görögök nyerték meg, hanem az oroszok veszítették el, inkább úgy mondom dobták el maguktól, már a szándékosság határait súrolva. Akármilyen unszimpatikus a görögök játéka, az oroszok megérdemelték a kiesést ilyen teljesítmény után (pedig nekik drukkoltam).

Az oroszok állandóan a görög "sorfalon" akarták átpréselni a labdát, nulla mozgással, széleket még véletlenül sem használva. Felálltak a fal elõtt és járatták a labdát fél km/h sebességgel, mintha 60 évesek lennének. Aztán megpróbáltak átsétálni a labdával 4 védõ között. Ha megmozgatták volna a görögöket hülyére verték volna õket.

Ha a görögök továbbra is csak így játszanak a jobb csapatok simán elverik õket.

bakkerman
cseheknek gratulálok a továbbjutáshoz,megérdemelték uccsó 2 meccs alapján. lengyeleket sajnálom,szimpatikus csapat voltak végig. görög-orosz meccs nálam no komment kategória,sajnálom Arshavint,valszeg uccsó tornája volt. az lenne az "igazságos",és törvényszerû,ha ezeket a görögöket kitömnék a németek a picsába...lehet én vagyok az elfogult,de nem BÍROM nézni,és feldolgozni az ilyen futballt,pláne ha sikerre vezetõ...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Komoly pillanat, legalább ennyi vicces momentum legyen görög részrõl, ha más már közel sem volt ennyire funny. <#vigyor> <#eljen>

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

desigo
Tegnap egybõl utána volt.
Ma is így lesz az M1-en.
Narxis
Nem másnap délben van az ismétlés?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
Nem tudod meg ha nem akarod.
Megnézed az egyik meccset aztán rögtön a következõt.
Narxis
Úgyis megtudod innen-onnan...

ezaz
Krisztiam
hát jah amúgy annak mi értelme van, ha megmondják az eredményt.. utána ki kíváncsi a másik meccsre??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hogy ne mondják 10 percenként hogy mi van a másik meccsen tegnap mindenhol szidták a b..i knézy-t
meg se néztem kit érkel hogy nyertek 1-0 -ra
Ulvar
Szabad kérdezni mit és miért?

Írtam mail-t az M1-nak nagyon kiváncsi leszek kapok -e választ
Ulvar
Cserébe kaptak ingyér idõhúzást szimulálással. Baszom jó így a sport...de hagyjuk most már a tegnapi meccset mert így is felrobbanok, úgyse jutnak tovább. Ma viszont érdekes lenne ha a Hollandok nyernének és a Német E felállású csapat.

nan76
Görögök védekezése megmutatta,hogy milyen vér folyik az ereikben ..kiváló volt!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

WuFraZselic
görögöket jól beszopatták a lengyelek ellen, most sem kaptak meg egy jogos 11est, és mégis továbbjutottak. kezdek félni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

slRa4fV9t
Igen nagyon kár értük, ha végig hozzák a formájukat akkor tovább jutnak.

Narxis
aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

De látod, most épp mindenki erre élvezkedik. Adja az ég hogy a görögök kivédekezik egy 0-0-ra és 11-esekkel jussanak tovább. Legalább az összes görögimádó elélvezhetne a fórumon 😄

Köszi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]FaTaL
Egymás elleni eredmény számít.

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt elmondaná nekem valaki, hogy ha az oroszok gólarány 5 lõtt és 3 kapott, a görögöké meg 3 lõtt és 3 kapott, akkor miért a görögök mentek tovább?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Most nézem a Cseh játékos mit hárított utolsó másodpercekben szinte gólvonalról<#wow2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ja, lesz egy laza meccs a németeknek, csodálatos lesz... még mindig nem hiszem el hogy ez megtörtént.

Nyugi az a lényeg hogy ez a görög válogatott továbbjutott, mostmár élvezhetjük õket a negyeddöntõben is.

és ki nézi majd ezt a sportot ha már mindenki így áll hozzá?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
De a Görögök nem csak a játékstílusukkal unszimpatikusak, hanem ahogy viselkednek a pályán!

DasIsFuck
ukrán-ír helyett azért mindegyik többet tudott volna a többi csoportba.

DasIsFuck
a focit gyõzelemre játsszák ennyi😊

Nagyon egyetértek!

Nagy szar volt õket nézni.Volt egy jó meccsük,ennyi

Azt hiszem ez a 4 csapat megköszönheti a sorsnak ezt a csoportot, mert egyiknek se igen lett volna sansza a három másikból még a 3. helyre se nagyon.
Itt jól eltotyogtak egymással, még izgalmas is volt, de ennyi.
A Lengyelek semmit sem tudtak kezdeni a hazai pályával, a Dortmundi sztárjaik szinte teljesen besültek, más meg nincs is nekik szinte.
Az Oroszoknak volt egy jó meccse, aztán két betli.
A Görögök játékát nem hiszem hogy elemezni kellene.
A Csehek meg negatív gólkülönbséggel nyerték a csoportot, ami ha jól olvastam egy másik fórumon egyedülálló az EB-k történetében...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Errõl van szó, bemákolnak egy gólt, aztán még a csatár is ott áll a gólvonal elõtt hogy ne kapjanak gólt, és akkor még van aki szerint ez foci. Ez az igazi vicc.

Ulvar
Az inkább úgy lett volna jó hogy Lengyel - Német.

Orosz - Német-nek Kijevben vagy Harkovban, vagy Donetskben kellett volna inkább lennie

Visszanéztem a 2004 -es EB eredményeit, végig 1-0 -ával jutottak tovább a görögök, ehhez azt hiszem nem fûzök semmit...

b+
...
akkor nem lesz Gdansk(Danzig)ban orosz-német meccs
pedig az nem lett volna szimpla eb meccs

Jól van, mondom, várom a 22.-ét, bármi lesz, én csak jól járok. Vagy kiesnek ezek a senkik, vagy kiejtik a németeket.

DasIsFuck
az hogy az oroszok egy dekoncentrált csapatmorállal és egysíkú taktikával nem tudtak 1 gól begyötörni az amúgy nem egy ajtó ablak szituból az nem jelenti azt, hogy a németek ne tudnának 2-3-at ennek a görög csapatnak.

Hát jó, legyen meg a te akaratod, de ha a görögök tovább mennek nagyon kiröhöglek titeket.

DasIsFuck
de a németek lazán elintézik õket...
az oroszok csak egyvalamit tudnak jól csinálni és azt játszák többek közt ezért is tört a görögökbe a baltájuk.

DasIsFuck
szép játékkal semmire se mennek, ha nem tudnak egyenletes teljesítményt nyújtani.
ha hozzák amit a csehek ellen akkor simán elsõ helyen jutnak tovább, de nem tették...
ezért is nem érdemeltek továbbjutást.

Németek,Spanyolok szerintme nekik nincs ilyen gondjuk egy jóval erõsebb csoportba!!!