Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
szerintem német portugál továbbjutás lesz.. aztán ki tudja 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ressy14
Egy kicsit megtörve a vitát, ti kiket vártok továbbjutónak ma?

Dum spiro, spero.

Mi a fa*** nem értesz ezen ba****g hogy hanyagoljuk most már a témát, világosan leírtam erre írsz egy kib****tt regényt, omg !? <#nevetes2>

[HUN]FaTaL
És stream is szokott lenni mindkét meccshez, legalábbis amikor az ír-horvát meccset a sport1 adta a forma 1 miatt, akkor ment az M1 HD stream élõben.

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
pontosan ezért mert a saját magad baromságodat hajtogatod és arra reflektálsz...
te azt sem tudod mivel kellene eggyet értened eggyáltalán mert csak annyit látsz az egészbõl, hogy én azt írtam, hogy a görögök megérdemelték a továbbjutást..
innetõl te azt eleve leszûröd, hogy én nekik drukkolok meg hogy éljen a bunkerfoci...
Holott ha legalább visszakeresnéd azt, hogy én mit is írtam a görögökrõl még régebben akkor ez ahogy van hülyeség...
de ahhoz túl kéne látnod azon a beszûkült gondolatvilágon hogy ami nekem nem tetszik az nem érdemel továbbjutást..sõt akkor már azt is észre kellene hpgy vedd, hogy a foci az nem csak abból áll ki játszik így meg úgy és ki támad meg ki oldja meg szebben a helyzeteit...

görögöknek voltak helyzeteik? voltak...
szerezhettek volna még gólt..igen
volt egy meg nem adott 11-esük?igen
oroszokank voltak helyzeteik?igen
szerezhettek volna gólt?igen

oroszok nem tudtak lelkiekbe ott lenni ahogy kellett volna már a lengyelek ellen sem...Görögök meg igen, beletették szívüket-lelküket.
ez alapján pedig emgérdemelté míg az oroszok meg pont ez alapján nem így ez egy jogos elosztás...
MONDOM EZT ÚGY, HOGY NEM SZERETEM A GÖRÖGÖKET A JÁTÉKUKaT PEDIG KIFEJEZETTEN ÚTÁLOM...de pont ez bizonyítja azt, hogy én nem elfogultság alapján ítélkeztem efelett ennyi.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
bele kéne tenni a bannerba is 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Sport1... Most tényleg minden nap be kell írni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Holnap tényleg azt kell nézni hogy az írek hogyan szenvednek az olaszokkal és a spanyol horvát meccset meg csak felvételrõl?
Igen és ? Totálisan leszarom hogy mit firkálsz, azon felül hogy totálisan nem értek egyet veled, ennyi, de szerintem hanyagoljuk most már a témát.

noname23
bunkerfoci az szar ezen nincs mit vitázni az más dolog lenne hogy sok évtized után végre valami történne kis hazánkban ha kijutnának és ez csak minket szórakoztatna de nem a meccs miatt tennénk mi se mert ugyan úgy mint bárki más foci kedvelõ nem az ilyenekért néz 90percen keresztül

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Steve Downie
Én a Staffba tudok még pár embert: azt írtad Keane lesz a manager, akkor az asszisztens lehetne Cantona, végül is egy csapatnak szurkolnak, biztosan megértenék egymást. Fitness Coachnak meg hátha jönne Vinnie két filmforgatás között 😊 Na részemrõl is ON most már.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Rockynhooo
Shawcross 😄 eszembe se jutott pedig nem kis favágó. Pont befér mert csak 10embert írtam. Cserepadra Cassano is elférne simán.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Steve Downie
A favágó Stoke City-t egy az egyben be lehetne tenni, de mivel nem férnek el annyian ebben a szerény csapatban, lábtörõ Shawcross mindenképp megérdemelne egy helyet. Azt nem tudom, ki helyett, esetleg beállítanánk õt a kapuba.

Rockynhooo
Bocsánat 2 vkp. Persze jó öreg Roy Keane lenne az edzõ 😄 na de hagyjuk mert ennek semmi értelme.

Este amúgy szerintem Német , Portugál továbbjutás lesz. CR magára talál <#zavart1>

Rockynhooo
3 védõ 3 vkp. Buszkecc valahol fent kolbászolna hogy összeszínészkedjen egy tizit. Barton meg a kocsmában maradna félidõben verekedni 😄

Buszkecc mint balhátvéd???

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rockynhooo
Persze 😄 Dream teamem alap tagjai.
Váldez,Ramos,Pepe,Materazzi, Buszkecc, De Jong, Van Bommel, Joey Barton, Ibrahimovic, Balotelli

Kicsit védekezõ felfogású tudom de bíznék a két támadómban 😄

Ulvar
Amúgy meg ízlések és pofonok, csak még bennem volt a tegnapi szarság, de inkább hagyjuk és koncentráljon mindenki a mai meccsekre! (hátha tovább jutnak a Hollandok 😄)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DasIsFuck
tényleg most jut csak eszembe...XD

ott van még van bommel is😄

DasIsFuck
hihetetlen h semmit enm fogsz abból amit már ezer és egy hsz-be leírtam....
ha nem a saját véleményedre reflektálnál hanem az enyémre amit leírtam már sokszor talán a baromságokat hajtogatnád...

DasIsFuck
értem én a sazbáylait csak szerintem lassú az egész...
rögbi sokkal izgalmasabb és folyamatosabb na persze és sokkal izgalmasabb is számomra.

DasIsFuck
rögbit szeretem az sokkal jobb mitn egy amerikai foci szvsz.

😄DDD

Steve Downie
Harc a piros lapért 😄

Rockynhooo
Pepe vs De Jong jó lesz 😄

Mor3llo
Ezért Tymo kapni fog, Ribéry nem az a fajta aki az ilyet annyiban hagyja 😄
http://www.youtube.com/watch?v=woDVsDQeU2g
http://www.youtube.com/watch?v=RxK63pc_HRc&feature=related

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
Á, most biztos nem lesznek hasonlók, hiszen most már ott van Pepe! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hogy röhög utána....😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
<#eljen>
Amúgy kíváncsi lennék az itteni bunkerfoci ellenesek milyen arányban szurkolnak a mi válogatottunknak, vagy szurkolnának ha kijutnánk vmi tornára. Mert az teljesen egyértelmû, hogy a mi focink is erõsen bunker, és nézhetetlen, mégis nagy dicsõség lenne nekünk eredményeket elérni akár így ahogy most a görögök.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Steve Downie
Hasonlóra számíthatunk ma is 😊

AnuluWork
Attól függ ki. Ott a "német" Gómez. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bezzeg a régi szép idõkben...emlékszem még amikor Inzaghi az egyik BL szezonban csak minden 5. kapuralövését hagyta ki. Mostanában meg mintha a helyzetkihagyásból ûznének sportot.

dienesoft
Én úgy vagyok vele, hogy persze, "szemétállat" görögök végig védekezték a meccset, megölték a focit, stb. De amikor az oroszok 30-szor lõnek rá a kapura, ajtó-ablak nyitott helyzeteket rugdosnak fölé és képtelenek a gólszerzésre koncentrálni. Ezt egyetlen csapat sem engedheti meg magának, jó példa erre Hollandia, akik aztán ma este fölköthetik a bugyit. A görögök tegnap este a semmibõl indultak, mindenki leírta õket. Lõttek egy gólt és a pontok szerint õk a továbbjutók, ennyi- A futballt mindig is a gólok száma határozta meg, ezért ilyen ez a sport.
Soha nem az igazságosságon, meg a pontozóbírókon múlott. Én azt mondom, hogy a görögök lehet, hogy nem játszottak jól, lehet õket szidni meg köpködni, de kicsit gondoljunk bele; kit érdekelne a statisztika, ha a magyarok is bent lehetnének a legjobb 8-ban? Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy mennyire lélekemelõ ez egy totál esélytelen csapatnak és azon is érdemes elgondolkodni, hogy mit éreznénk, ha ez a magyar válogatott lenne. Senki nem fanyalogna, erre mérget vennék. 😊

noname23
de én még nem láttam Epic L0L!<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Krisztiam
volt 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zzeN
vótmá?<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AnuluWork
Jenõ eredménybenyögéséhez csak annyit, hogy a legtöbb külföldi csatornán ahol ment a meccs, ott alapból a lengyel-cseh meccset adták, és a jobb felsõ sarokban az eredmény alatt kiírták, hogy mennyi az állás a másik meccsen, majd bevágták a másik meccset, amikor ott begurult a golyó a kapuba.

Egyébként az oroszokról az elsõ meccsen elmondta aki elõször közvetítette, hogy õk az a típusú csapat, akik képesek bárkit megverni, de képesek kikapni bárkitõl, akár még a görögöktõl is. 😊
Nagyon magabiztos tudatban álltak pályára, és valahogy úgy érezték, hogy bármikor képesek egy döntetlenre, ami nekik már elég. Nos, nem.

Az elsõ meccsre ált. mindig egész jól felkészülnek a csapatok. De tény, hogy az oroszok visszaestek, és a görög meccset lekezelték, aminek meg is lett a következménye.

Valaki írta a szimulálást a görögöknél. Nos, olasz meccsen alap a "meghalok, úgy fáj" életérzés. 😄

A legszebb a fociban, hogy a németek is kieshetnek, hiába van hat pontjuk ...

AnuluWork
Nem dobta le. ZDFen mutatták, még rajta volt a stadionban. 😊

Rockynhooo
azt várom már hogy jöjjenek át a konzolosok okoskodni 😄DDD

limperatore
ne húzd fel magad, játékosok fóruma 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
szerintem a krikett jobb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Nem is akarok belemenni ilyen hasonlítgatásba, egyszerûen az az érv, hogy az amcsi foci azért élvezhetõbb sport, mert tisztább, nem állja meg a helyét. Talán a legnagyobb pénzmosó biznisz Amerikában.

És hogy a görögök továbbjutását bundára fogni, pont az oroszokkal szemben, a világ vicce már ne haragudj.

arsnl
jeee foci vs amcsi foci flém EB-topikban. kurvára semmi értelme összehasonlítania 2-t, semmi közös nincs bennük. max annyi h csapatsport mind2-,-

Ulvar
Tudsz ellenpéldát mondani?

Agyon unod magad ? De ahogy látom a kibaszott bunkerfoci nem unalmas, sõt szórakoztató 90+ percen keresztül. No comment ! <#ijedt> <#nyes>

Tyler1
Az amerikai foci az aztán tiszta, bundamentes sport ja.

Ulvar
Személy szerint már rég alkalmaznám a videó bírót. Legyen inkább 3 óra egy meccs, de legyen tiszta. De a bunda biznisz ezt nem engedi.

A másik dolog meg, ha nem érted a szabályait akkor persze hogy unalmasnak látod. Szerencsére sokan kezdik el nézni Magyarországon, egyre többen és többen, sõt egyre többen játsszák itthon is, pont a bundák, a színészkedések stb. okokból.

ReszegKoldus
Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, bár az a 10 mp játék néha izgalmasabb, mint egy félidõnyi vagy akár teljes focimeccs 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen