5187
Foci EB 2012
  • Mor3llo
    A meccs nyolc nyolcadból fog állni, lesz 2mp-es, 30mp-es, 2 perces, illetve 5 perces kiállítás, lesz külön támadó és védő csapat egy csapaton belül. Azt hiszem így jobban tetszene a foci
  • Tomy Lee
    Mert Webb és a Spanyol bírók akik továbbfújtak csapatokat ligákban és sz@r teljesítményt nyújtott utóbbi VB-n vagy akár itt az első nyitó meccsen,akiknek van sok saruk azok most itt a királyok?
    De különben is UEFA megfelelően fogja kezelni ezt a dolgot főleg így,hogy továbbra se akarnak videó bírót.
  • ReszegKoldus
    Nem is kell ide videobíró. El kell törölni a gólt, helyette pontozóbírók táblákkal jelzik a meccs végén ki játszott jobban/szebben és az alapján jutnak tovább...
  • gduck
    Hát az Ukránok ezerszer jobban játszottak a 3 meccs alatt mint az Angolok ;)

És a szarakodás azon megy, hogy volt egy világ élvonalbeli bírónk, aki most emiatt a szerencsétlen esett miatt már nem az :( Vagy igen, szerintetek mennyire lesz ezért bűntetve?
  • SuLtAN17
    Én is a tiedhez, ez a mit éreznek a Kassait védők, te mit érzel arról beszélj inkább. Nem értem mi a problémád az ukránok fröcsögnek egy teljesen jogtalan gólról, és már minden előkerült rólunk, ha tájékozódnál egy csöppet rájönnél mit művelnek. Én személyesen ismerem Kassait ugyanis a földim, és tavaly Tatabányán két gimnázium hagyományőrző meccsét vezette úgy hogy BL-döntőt is vezetett. Megmaradt szerénynek, és korrektnek az, hogy a magyar sajtó, hogy és miként kapja fel az nem a ő hibája. Szeretném, ha a hülyeségeden továbblátnál ennyi csak...
  • limperatore
    szucsy az sg bolondja ha nem tudnád :D

ő tőle ne várj sokat :D

amúgy kassai tényleg túl van sztárolva
  • ProGabe #3899
    Csakhogy a fociban futó óra van, tehát nem lehet megállítani, csakis félidőben és meccs végén.
  • szucsy89
    Csak gratulálni tudok a stílusodhoz és a kommentedhez, de mentségedre szóljon, hogy még nem vagy nagykorú. (ha mégis az lennél, nagy a baj...)
  • Krisztiam #3897
    amúgy most, hogy hibáztak Kassaiék ez mivel fog járni?
    nem hívják őket többet nemzetközi meccsekre?
  • Rockynhooo
    Lassan jöhetne erre egy moderátor is.
  • SuLtAN17
    Istenem ,de magyar vagy. Ha valakinek jól megy és a világ élvonalában van csak azért utáljuk, mert magyar. Az ilyenek miatt, mint te tartunk ott ahol. Én nagyon sajnálom Kassait a partjelzője a legnagyobb hibás be kellett volna fújni a lest aztán kész nincs sírás. Igaza van Tommy Lee-nek az ukránok ne sírjanak, mert még mindig totál igazságtalanul bánnak a megmaradt kárpátaljai magyarokkal ráadásul nem érdemeltek volna meg semmiféle továbbjutást totálisan impotens támadójátékkal. És undorító, ahogy fröcsögnek, megvették a rendezést erről ne is beszéljünk szóval, hajrá Kassai vesszenek a fröcsögő ukránok!
  • csőcse
    Te valami antiszoci hungarista vagyol valjad be!
  • Krisztiam #3893
    most utálnak minket az ukránok :DDD
  • Tomy Lee
  • Mor3llo
  • Tomy Lee
    Kassai meg szerintem szíves-örömest visszajön onnan..
    Gyere Viktor ne foglalkozz velük.Majd jó,hogy nem a bíró dolga bennt tartani bizonyos országokat azért mert ők rendezik EB-t.Nagy 0 ez az Ukrán válogatott!!
    Le se pattant a labda úgy rugtak bele+les támadás volt az egész az idióta barom állat edzőjük meg ordít mintha micsoda nagy csapat lenne és már döntőbe lennének,ordít a gólért de lesmnél meg kussol a barom,ááá mik vannak..
  • wednes
    Jó az egyértelmű, hogy a játékvezetők hibáztak. Ez nem szurkolás vagy szimpátia kérdése. Igen az is egyértelmű, hogy az ukránok meg túlreagálják...IGAZSÁGTALANNAK titulálni egy meg nem adott LESGÓLT, enyhén szánalmas kategória.
    De ott is a játékvezetők hibáztak ez tény, hiszen ha befújják a lest, ez meg se történt volna és most nem ettől lenne hangos a sajtó.
  • Tomy Lee
    Mocskos Ukránok.Úgyse volt esélyük és ti még ezeknek a szaroknak szurkoltatok
    Kiváncsi lennék nekik milyen pusztulat bíróik vannak.
    Muhaha legalább kiestek és utolsó meccsen még gólt se rúgtak!Nincs Sevi náluk kezetfoghatnának Hollandiával!
  • desigo
  • bakkerman
    olasznak Balo miatt jah,a portugáloknak meg azért mert akk kijönne egy spanyol-portugál elődöntő,és az nagyon nagy derbi lenne!
  • szucsy89
    +1

de te az olasznak csak Balotelli miatt :DDDD
  • bakkerman
    én német-olasz-spanyol-portugál továbbjutásnak örülnék
  • Effe88
    +1 :D:D
  • Gabe18
    Amúgy mi lenne ha a 96-os EB kieséses szakasza

úgy nagyjából megismétlődne most is?

Én messzemenőkig támogatom...
  • MatchDiabolo
    Az az ukrán les nem klasszikus könnyen eldönthető leshelyzet volt mert nem az történt, hogy pont azon a kicsi előnyön múlt, hogy megeredt a kapu irányába és így ez miatt szerezett gólt, nem is neki ment az a labda ahogy láttam.
    Talán ezért se fújták be és nem is beszéltek hivatalosan róla, mert nem volt az inkább félig tétlen les és mikor már aktívan részt vett beavatkozott akkor meg már nem volt lesen.
  • bakkerman
    Kassai már nem vezet több meccset a tornán.
  • Lammer
    nem szoktam ideirni, de "veletlenul" beneztem...

En is meglepodtem, hogy volt szakkozepiskolai osztalytarsam eddig vigye...
    Mondjuk nem tartom vele a kapcsolatot :)

btw: azert II, mert tudtommal edesapja is biro volt!
  • cargame
    Valaki elmagyarazza h ez a Vad II. milyen nev?
  • AnuluWork #3877
    Na elolvastam. Említik a lest, csak nem a gól kapcsán ...

(Viszont ez szemétség.)
  • AnuluWork #3876
    Kiváncsi lennék ennek a nyilatkozatnak az eredetijére, hogy nem maradt-e le a "bár a támadás lesről indult" rész? :)

"Pierluigi Collina, az UEFA játékvezetőinek szakmai főnöke azt mondta szerda délután: "emberi hiba történt, aminek nem lett volna szabad bekövetkeznie. A gólt meg kellett volna adni."
  • Gabe18
    Pontosan ez a baj, hogy a partjelzőnek egyszerre kéne látni a labda elrúgásának pillanatát, illetve azt hogy abban a pillanatban hol áll a legelső támadó. És akkor még nem számítjuk a tétlen les, és egyéb szituációkat amik az egészet bonyolíthatják.
    Ez az 50 évvel ezelőtti fociban se volt egyszerű, de ma már a felgyorsult játékban, ahol a támadók végig a védővonal környékén várják kiugrást, ezt lehetetlen megítélni szabad szemmel mindig tökéletesen.
  • desigo
    Kassait és még három bírót hazaküldtek
  • gduck
    A fű merőlegesen van nyírva az oldalvonaléhoz képest, sztem a kép egyértelmű. Inkább az a gond, hogy a partjelzőnek nincs olyan széles látótere ;)
  • AnuluWork #3872
    Az a gecaj pénz!

Az ukránok megvettek mindent, erre kiesnek. Ők sem értik. :D
  • noname23
    Hát ezek szerint ahogy utána néztem teljesen a játékvezető dönti el:

http://jatekvezetok.blsz.hu/szabalyzatok/szk2009magyar.pdf

Szabálytalanság

Leshelyzetben levő játékos csak akkor büntetendő, ha abban a pillanatban,
    amikor a labda érinti egyik csapattársát, vagy csapattársa megjátssza a
    labdát, a játékos a játékvezető véleménye szerint aktívan részt vesz a
    játékban úgy, hogy:
    • beavatkozik a játékba vagy
    • zavarja az ellenfelet vagy
    • előnyt szerez a leshelyzetből.

• paly90
    Kassai nem fúj több meccset az EB-n...
  • ReszegKoldus
    Onnantól van számítva, hogy elhagyta az indító játékos lábát.
  • noname23
    *felező vonalat
  • AnuluWork #3867
    Most nehogymárkomolyanazthidd, hogy ezt én így is gondolom! :D
  • noname23
    Csak kérdezem az indítás pillanata nem onnantól van számítva hogy a labda elhagyta a félpályát?