5187
Foci EB 2012
-
stream* -
hát az angoloknak nehéz dolguk lesz.. -
Ez a híradós steam nagyon jó, múltkor hang nem volt most meg egyszerűen megszakadt és már nem is tölti vissza. -
IXEMGabeo #4262 Balo György mit hagyott ki:S -
IXEMGabeo #4261 semmi, jött egy hangulatváltásom...
nézzük az eseményeket -
Gabe18 #4260 Most akkor az angolokat kellene szidni mert végre próbálnak játszani? Vagy nem értem... -
IXEMGabeo #4259 nem igaz h most kezdenek focizni az angolok, az ukránok és a franciák ellen szart se csináltak és akkor a spanyolokat szidják a játékuk miatt egyesek -
nagy meccs lesz :D -
na meg az edző interes volt :D -
bazz micsoda események... -
bazz mekkora helyzet :DD -
IXEMGabeo #4254 mekkorát védett Buffon atya ég -
uhh mekkora kapufa -
így
OLASZORSZÁG: Juventus - Milan, Juventus, Juventus , Palermo- Milan, Juventus, Juventus, Roma- Milan, Man City.
:D -
IXEMGabeo #4251 bazmeg ekkora kapufát gyáá -
IXEMGabeo #4250 ki fogad rá h Balotelli betalál?:D -
IXEMGabeo #4249 Montolivo kezdő -
Normális, sokgólos meccsnek kő' szurkolni, 'szombamá! :D -
nah nem is tudom kinek kellene szurkolni
esetleg angoloknak ?
-
streamek az angol-olaszhoz -
hogy szurkolhat valaki olasz csapatnak? :D -
Na látod ez jogos :DDDDDDDDDDD -
Én is meglepődtem :D -
Hogy szurkolhat az internek? :) -
IXEMGabeo #4241 tele vannak a digók juvés játékosokkal:) múltkor ezzel szivattam poénból:D -
Te hogy szurkolhatsz az angoloknak? -
FORZA!!! -
macskajancsi ez a Balotelli :DD -
-
hajrá Anglia!!! :D -
Go England! :) -
IXEMGabeo #4234 na lássuk, Angol-Olasz meccs.
Forza Italia!!! -
Mondjuk érdekes, hogy a franciák (is) "antifocit" játszanak, mert védekezésre rendezkedtek be egy jóval erősebb, támadóbb szellemű csapat ellen, de ha a spanyolok rejtik el a labdát, és basznak focizni, az SKILL. -
Hát ez a játék azért messze van a szép támadójátéktol!
Szószerint altatás,és az baj az ellenfélen kívül a nézöket is elaltatják!:)
-
jó csak hát Balo teljesen jogosan érzi olasznak magát. kiskorától kezdve ott élt, olaszok nevelték fel, nemtom mi a probléma. persze nem szóltam ha kuvaiti felmenőid vannak és ott is éltél:DD -
Takezó #4230 Még a spanyolok élvezhető focijához:
"Megkérdezem, spanyol drukkerek, ti élveztétek a csapatunk játékát? Mer' azért az csak úgy van, hogy ha a semleges szurkoló legyint, cicceg, és ásítozik, akkor mi még tudunk lelkesedni, de ez szombat este nem így volt. Fordulás után, ráadásul, minden maradt a régiben, kristálytisztán emlékszem, asztaltársaságunk magyar tagjai a pozsonyi Fradi-Slovan meccsről beszéltek, valaki látta, hogy a könnygáz belövése után, a hócipős Farkasházy Tivadar fiával épp bement a kapun, amikor két szájkosár nélküli szlovák rendőrkutya majdnem letépte az arcukat."
spanyolnátha blog -
Akkor az vagy, persze jogilag nem, de azt is el lehet intézni. :) -
én dubai fejkendős "kisvállalkozónak" -
Takezó #4227 Van különbség a "titkos favorit" és a "világ legjobbjai" jelzők között. Utóbbit senki nem mondaná a frankokra, a spanyolokra meg meglehetősen gyakran használják. -
Akkor én Kuvaiti őslakosnak érzem magam