88
 • ForzaInter
  #88
  szarabbat nemtok mondani-.-
 • ForzaInter
  #87
  :o tenemolaszdrukkervagy?
 • hunbasser
  #86
  nem,valójában a legjobb még sosem nyert vb-t -.-

  és ez pedig Spanyolország :P

  Torres-Villa kettősnél mondjatok jobbat,thx -.-
 • ryhdeksan
  #85
  érdekes :D

  84: 2002-ben igen :P
 • ForzaInter
  #84
  nyert a legjobb.
 • hunbasser
  #83
  látom túl sok Mythbusterst nézel -.-
 • LES FORZA INTER
  #82
  És Olaszország nyert!! Végképp cáfolva!!!!!!!!!!
 • LES FORZA INTER
  #81
  na akkor mégis igaz, mert nem sikerült kiadni a 100%ot magukból! (többet vártam tőlük) az igaz így konkrétan kijelenteni marhaság, de ha a legjobbal hasonlítod össze 1 meccsüket lehet %ozni
 • LES FORZA INTER
  #80
  mi lenne ha nem néznél annyi reklámot???
 • justin
  #79
  Tudsz olyan dolgokat is mondani amik között nincs semmilyen általad feltételezett kapcsolat? :)
 • ZilogR
  #78
  :D Nincs itt semmi gond! Én is megnéztem eddig minden (na, jó: majdnem minden) mérkőzést és valóban a játékot szeretem benne. A tegnapi nem volt rossz, bár bealudtam - elég húzós napom volt :(((

  Egy kis szellemi vérpezsdítésnek azér' nem volt rossz ez a topic. Persze én sem hiszek effélékben...! Nem hiszek... Nem hiszek...?! Hát persze, hogy nem hiszek...! ;) (lassan felfelé görbűlő kaján vigyor, és halkan elsuttogva: "Hát persze, hogy nem hiszek...!" - kamerába nézés, csattanó vége főcím-zene, szereplőlista - és várhatjuk a Barna Kóla Kód 2-t! PS.: Ugye mindenki észrevette, hogy Dan Brown és a Barna Kóla között azért van némi kapcsolat!!!? :) )

  -=ZR=-
 • hunbasser
  #77
  na látod az lehet.sztem grosso megleste h mi itt miket miket írkálunk(pontosabban te) és megpróbált mindent megtenni,h megdöntse a ZilogR-féle elméletet,hát sikerült neki,mit ne mondjak.láttam is őket beszélgetni még a szünetben,elmondta del pieronak is,del piero pedig szintén segített grossonak,h megdöntse az elméletet.
  látod,azért a foci is csak egy játék.az olasz bundabotrány ellenére is büszkén ki merem állítani,h a sport melyet én szeretek,a futball,azért tud tisztességes is lenni,és hiába,h úgy látjuk,h az egész a pénzről szól,amikor a játékosok kifutnak a pályára,akkor megszűnik létezni a pénz,és csak a labdára koncentrálnak.
 • ZilogR
  #76
  "Kenyeret és cirkuszt!" - és én megadtam! És boldoggá tett! És a 75 hozzászólás is jelzi, hogy igen, ez kellett! Na, megyek kenyérért a SPAR-ba! ;)

  Justin: vége a vizsgáknak és a nyolcaddöntőknek! Én is ember vagyok, aki kissé online-függő! Azért nem lehet mondani, hogy unatkozom, de psszzttt! ;) ha unalmassá kezd válni, amit csinálok, akkor kissé bóklászom erre-arra... ;)

  De a legfontosabb: sose gondoltam volna, hogy az olaszok lepénzelhetik a németeket ;) :DDD (csak vicc vót)

  És ha valóban figyelik az SG-t???


  -=ZR=-
 • hunbasser
  #75
  pff...hát igen,az x-aktás elméleteid nem nagyon jöttek be.
  mondjuk írhattam volna,h kurvára nincs igazad,mert én az elején már gondoltam h hülyeség az egész,csak most mondanád,h persze,mert h nem jött be az elméleted,és azért mondom.
  a vb-n mindig van úgy 5-6 csapat aki esélyes,és a többi pedig kijelöl egy célt.
  persze ezt is az erőviszonyokhoz mérik,vannak,akik megelégednek,ha pontot szereznek,vagy egyszer győznek,vannak akiknek a 16ba jutás a minimum,van aki az elődöntőig szeretne menetelni,és van,aki meg is szeretné nyerni a vb-t.
  brazíliának kötelező lett volna megnyerni a vb-t,mert akkora a nyomás rajtuk,elvárja brazília népe,h megszerezzék a vb címet.
  a németeknek szintúgy,hisz otthon vannak.a franciáknak pedig mutatniuk kell vmit,h kiengeszteljék a szurkolóikat a 2002ben elért eredmény miatt,és a mostani csoportmeccsek miatt is.
  egy vb-t nem lehet lezsírozni,azért nem,mert a fifa sok-sok emberből áll,és a fifa nem lenne fifa,ha csak úgy le lehetne zsírozni egy-egy vb-t.
  ya,h a csapatokat fizetik le?az is hülyeség,mert a fifa mindenhol ott szaglászik,és kiderül.sőt látszik is egy csapaton,ha le vannak fizetve,sőt az egész meccsen láűtszik,ha az meg van bundázva.
  talán ilyet utoljára 98-ban láthattunk a döntőben,ott szokatlanul szarok voltak a brazilok.inkább azt fejtsd meg:ott a brazilok nagymellénnyel mentek ki(ami egy vb-n döntőn szinte kizárt),vagy pedig egyszerűen meg lett bundázva a meccs??
 • nf1
  #74
  whehehe!!!4 kikaptak a németek vagyis a "titkos üzenes" a pepsi reklámban nem létezik
 • gameplusz
  #73
  MEGDŐLT AZ ELMÉLETED.
 • gameplusz
  #72
 • hunbasser
  #71
  úristen...figyeljél már,a vb-n mindenki a 100%at próbálja magából kiadni,csak az van,h sikerül e vagy sem,illetve az ellenfél jobb e,vagy sem
 • LES FORZA INTER
  #70
  Igaz a franciák verték a brazilokat, de : 1 a brazilok nem játszottak, 2 idáig még az olaszokat se láttam játszani, max 30-40%on, szal... tőlük várható jobb meccs, technikailag képzettebbek, míg a németek csak hajtanak, ezzel próbálják ellensúlyozni!
 • gameplusz
  #69
  LOL. Mi a nagy kunszt az olaszokban? Tudtommal a franciák verték ki a brazilokat, nem ők. Sima ügy lett volna a szellős olaszok ellen a braziloknak. Ennyit erről, bár lehet, hogy én láttam rossz mérkőzést, és az olaszok verték meg a brazilokat, itt már minden lehet.
 • Guilty01
  #68
  ja igen,ha német-francia döntő lesz,akkor az biztos szar lesz,bezzeg ha az olaszok bejutnak,akkor gólzáporos meccset játszanak. Már alig várom!!
 • justin
  #67
  Mekkora topic :) Unatkozol ZilogR? :)
  És ha ma mégis az olaszok nyernek? Akkor sajnso kénytelenek leszünk feltételezni, hogy a kiindulási feltétel valótlan volt, és így megdől az elmélet, márpedig ezt a kitalálója nem fogja szeretni. Vagy esetleg akkor lesz valami más magyarázat?
 • gameplusz
  #66
  pedig német-franszoá döntő lesz.
 • LES FORZA INTER
  #65
  Olaszok!! Ha nem jutnak a döntőbe, és igazad lesz, azaz Francia(nyugat-román) - Német döntő lesz meg se nézem!!! minek??? Uccse lesz jó meccs! Ja és a lottóreklámokban nincs elrejtve a telitalálat??? mert érdekelne, szólj ha megvan!!! Bár lehet igazad van, de NE legyen!!!
 • ZilogR
  #64
  Ma este ugye olasz-német?! És ugye mindenki tudja, hogy ki fog győzni?!?!?!

  -=ZR=-
 • gameplusz
  #63
  Aprópénz.

  És igen, vicces.
 • Shadow_THH
  #62
  most hogy huszadszorra hitlerezel már lassan tényleg vicces lesz ám!
 • hunbasser
  #61
  2 ember tudja a coca-cola receptjét,és ők is mindig külön repcsin utaznak
 • ZilogR
  #60
  A Duna TV sportriportere nagyjából ezt mondta: "...a döntőben Zidane és Ballack párharcát várhatjuk..." - Még a végén igazam lesz ;)

  És a "tét" nagyságrendjéről, ha valaki nem lenne képben: Nem aprópénz

  -=ZR=-
 • gameplusz
  #59
  John Pemberton 1869, ha minden igaz a malac kóla. Ezt utánozták le a 40-es vagy 50-es évek környékén s piacra dobták, ez vót a pepsi. A coca cola alapanyagát meg a világon egy ember ismeri. Ne off vége, készüljünk a III. világháborúra, Hitler strike back and do Hungary!
 • 9csöves9
  #58
  ugyanez van a T-mobile és a Tele2 esetében is itthon
 • ZilogR
  #57
  Mellesleg a Pepsi nem is hivatalos szponzor: Emblémákról, logókról (pdf)

  Csak a maga szakállára nyomul?


  -=ZR=-

  (Nem is lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ugyanaz a cég van a Pepsi és a Coca-Cola mögött, ugyanaz a cég amelyik a Windows-t és a Macintosh-t fejleszti és minden más, ahol megadják az embereknek a lehetőséget a VÁLASZTÁSra!

  Mindenki szeret "felelősségteljes" döntést hozni: pl.: Pepsi vs. Coca, de ha nem lehet dönteni, akkor kevesebb a bevétel. Nem beszélve a kialakuló rajongótáborok hatásáról.

  Annyi a trükk, hogy megadd a lehetőséget a vevőnek a döntésre. Ha csak egy terméked van, akkor csinálj kétféle kiszerelést - és rögtön boldoggá tetted a vevőt, mert dönthetett. Boldog, mert egy pillanatig úgy érezte, ő adott irányt a saját életének, pedig csúnyán rászedted...)

 • gameplusz
  #56
  Írjál könyvet.

  Ui.: "Kenyeret és cirkuszi játékokat!" ^^
 • ZilogR
  #55
  ott a pont! Ezzel fognak lebukni!


  -=ZR=-
 • ZilogR
  #54
  ..zee, tudtam, hogy nem kellene olyan közel az ablakhoz...! Nem illik kukucskálni ;)

  Időhúzás dolog és verekedés meccsen: nem igazán volt ez "szokás". Előbbi a minél több befolyó lé miatt, az utóbbiból meg az látszik, mennyire nyomják szerencsétlen játékosokat belülről, hogy ők legyenek a jobbak. 90 percig fizikailag és szellemileg topon lenni, nem csoda, hogy bukásnál jól pofánverik egymást - tudva, hogy nagy lovettát buknak be.

  -=ZR=-
 • The FlashBack
  #53
  vagy jól sikerült a du.ja:P
 • ZilogR
  #52
  Köszönöm!!! Pólóra fogom nyomni, ha kijavítod a nevet! PLS!!!

  -=ZR=-
 • ZilogR
  #51
  Ha pedig nem, akkor azt mondom, hogy olvasták az SG-n és leállították az egészet. A pénzt újraosztják, megkeresik a reklámszakembert (aki valószínűleg erősen frusztrálva volt a munkahelyén és mintegy "bosszúból" építette ezeket az elemeket be a reklámokba, hogy felhívja a világ figyelmét, milyen piszkos ügyletek mennek a háttérben) és megkérik szépen, hogy családostul költözzön egy nyugis tengerparti házba, ahol cséreket látni az ablakokból és csak a csend morajlik.

  Amúgy a brazilok meg se moccantak a meccsen, egy rakás [email protected] volt a játékuk. És tényleg elhízott banda. Még a himnuszt se bírják végigállni, inkább nyalakodnak. Csalódtam a játékukban, de inkább abban, ahogy nem tettek meg mindent a győzelemért. Áhh, de minek is melózni, ha le van osztva a zsé...

  Azért a nézettség valszeg nagy úr. Biztosan szerepet játszott a bevétel növelésében, hogy döntetlen esetén legyen meg a 2x15perc. Még olyan tisztességesnek is tűnik a játék szempontjából.

  Egy megtörtént eset az egyik magyar 88-104MHz tartományban fogható rádióadóval kapcsolatban: Volt valami vetélkedőjük, verset kellett írni megadott két szóval, SMS-ben elküldeni és kérni egy számot. Belefáradva a vizsgaidőszakba, összedobtunk egy kis versikét (asszem a "szőlő" és "megabuli" szavaknak kellett szerepelni - és volt egy olyan verssor benne, hogy "...szeretlek én is meg a bulimiás csajom is", a kért szám pedig egy Nirvana szám volt).

  A vers korrekt volt, de szegény szerkesztő bácsi nem tudott mit kezdeni efféle szóviccekkel, hogy a Nirvana-ról ne is beszéljünk. Kb. öt-tíz perc múlva jött egy betelefonáló srác, akinek NEM olvasták fel a "költeményét" és mégis kérhetett egy számot, ami a mi Nirvana-nk volt és a műsorvezető néni hozzátette, hogy "rendben, bár nem a mi stílusunk, stb, stb, ejnye-bejnye, de azért lejátszuk..."

  Na, ennyit a médiáról. "Cirkuszt és kenyeret!" - erre gondoljon mindenki, aki a VB és más műsorok bűvöletében él. (Alig várom a szerdát... :P )


  -=ZR=-
 • Cat 02 #50
  pl akkik reggel 1 kor fórumoznak ? :P
 • dunga
  #49
  h mennyi felesleges ideje van egyeseknek :/