91
  • gplay
    Egy egészséges ember aki leül és játszik egy erőszakos játékkal, valszeg felfogja, hogy ez nem valóság és ilyet nem lehet csinálni. Legyen az felnőtt vagy gyerek.
    Ha pedig a gyerek még is elmebeteg sorozat gyílkos lesz, akkor megnézném a szülői hátteret. Mivel ha ott nem kapja meg a megfelelő nevelést akkor elképzelhető, hogy az ítélő képessége és a gondolkodás módja befolyásolható ilyen módon. Szal a szülőn múlik milyen lesz a gyerek.
    Én pl. sokat játszom CoD-ot, GRAW-ot, Condemnedet, stb, stb, stb és még sem vagyok teljesen gyenge elmélyű. Nem sikerült a helyzeten rontani a a gémeknek, rosszabb nem lett a helyzet. Tehát a gémek nem tehetnek semmiről. Mivel ahhoz hogy valami megváltoztassa ennyire az embert ahhoz megfelelő táptalaj kell.
    Ja és ezek az emberek jó része aki minden arabot terroristának tart tehát jó az általánosító képességük.
    Hozzá teszem ez csak az én véleményem.
  • Peti0011
    Ez hülyeség szerintem mert ha valki nincs a topp-on(szova gyagyás,emebeteg) az előbb utobb ugy is elkezd jáccani(mások életével a valoságban)
  • Peti0011
    Sok hülye azt hiszik hogy mi pszihopaták vagyunk minjá elintézem:D
  • NEOreg3
    dehogynem: a macska hangtompítónak is jó
  • turul16
    Anno regények miatt, történtek gyilkoságok ,öngyilkosságok még sincsenek betiltva. Bár régen voltak tiltott olvasmányok...
  • mikloss
    Jó kis Counter Strikos képet szúrt be a szerkesztő. Amúgy én cs-zek, hogy leadjam a gőzt napi 30-60 percet...
  • sweech
    függ az erőszakos játék típusától is, mert egy postalból nem sok mindent lehet tanulni :D
  • icewolf
    Lehet, de aztán a fene sem tudja. Én ezekkel eresztek le... Az FPS-ekkel eresztem ki a napi gőzt. Nem dohányzom, nem vagyok alkesz... Szerintem egy kis esti online q3-nál nincs megnyugtatóbb dolog... És annyira nem káros hogy belepusztulj... legfeljebb megvakulhatsz.. :D
  • Ronny
    lehet, hogy mi egy cseppet könyebben húzznánk meg a ravaszt mint az pre-online generáció.
  • Lordboxi
    A címe esetleg lehetne Realtournament 2006. Vagy Oil Raider.
  • Lordboxi
    Ha olyan játékot akarnak, ami felhívja a figyelmet a mai helyzetre akkor csinálajanak egy FPS-t a főszereppben iffjabb George W. Bush-al.
    És ne zászlókat keljen benne foglalni, hanem olajmezőket.