Füstbomba és bûzbomba készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf1
mit nem értesz?

ColdFire
?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nf1
milyen elemekkel tudok lángot "festeni"? vmelyik fõcsoport elemei azt tudom de most hogy melyik az nem jut az eszembe :/

nf1
akkor már inkább kálium-nitrátot, annak legalább záptojás szaga van és nem szar szaga

:DD végülis a cím alapján errõl szól a topic :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

abban is lehet utazni, de én tényleg látványos dolgokra gondoltam :)
ami TÉNYLEG veszélyes lehet. rakéta

Czdano
bazz már a saját készítésü ágyuknál tartunk :DDDDDDDD rakjatok szart az ágyucsöbe és büzbomba lesz ;D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

flash mixt mibõl rakjátok össze?

ColdFire
:D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nf1
"én más dolgokban 'utazok' :)"
terrorizmusban? :P

jólvan nekem mondhatod, nálam(unk) nem ez számít hogy mit visz át ;)
én más dolgokban 'utazok' :)

bazs1
jo van akkor! kezdetleges, de az alumínium lapot átvitte!

bazs1
az elektromos gyújtás az hogy mûkszik? hogy kell csinálni?

senki nem mondott ilyet:)
életképesnek/mûködõképesnek tünik :D

bazs1
NA akkor most mi a baj a haverom ágyújával?

nem jó, nitrát kell. (egész kreatív<#finom>)

ColdFire
benne van a zsiroldoba

mégis honnan vennél KOH-ot? <#wilting>

nem

ColdFire
kalium-hidroxid nem jo nitrat helyett?

nf1
elvileg mennie kell

ColdFire
es ez olyan elemnel is jo, aminek a - + alul-folul van?

nf1
az elem pozitiv és negativ "nyilásán" + az óra perc és óra mutatójára a többit + az ágyuba vezetni (ahogy lehet látni a képen is)

ColdFire
de hova ko a vezeteket?

nf1
mellé... de akár teheted 3 méterre is ha van elég vezetéked :PP
(persze 1 elem kell az órába is hogy müködjön)

ColdFire
elemet hova tegyem?

nf1
csak hogy teljes legyen az ágyú csináltam hozzá 1 idõzitöt

a két is körnek FÉMBÕL kell lennie az órán (+ persze a vezetékeknek is)
amikor a perc és az óra mutató összeér akkor fog az ágyú tüzelni
(persze ez csak 1 óránál kevesebb idõnél müködik)

ColdFire
ez a burok jo, de hogy teszem bele?

csak annyit hgoy igy elektromos gyuktasal kevesbe veszejes meg air agyu mindneke ugyan ojan eros lessz ne feljetek. remelem az sgrol nem bannolna ez a kep miatt
Raffaello
hány méterre ment? 0,2 :D

ColdFire
ne hazudj! :D

bazs1
csakis...

ColdFire
persze, lattam hogy az enyemet masoltad... xD

bazs1
na szoval, én nem voltam ott az ágyu készítésénél, se a kilövésnél se! haverom ahogy elmesélte hogy mit hogy csinált én ezt úgy rajzoltam le!

bazs1
haverom csinálta ezt! neki mûködött!

ez alabol nem jo nem csak a gyufafej miatt na meg mutatom akkor en is az enyem minynar meg rajztolom pill :D
hmm csak aszt szeretnem irni hogy nem biztos azert hogy te uskaport szedtel abbol ki nem minden petardaba van faloszinuleg inkabb flash mix volt csak a tev hitt kedveert irtam
ColdFire
ez szarabb mint az enyem:P

Raffaello
gratulálok föltaláltad az ágyút

mellesleg gyufafej nem fejt ki akkora erõt az egész nemfog müködni esetleg füst nélküli lõporral menne

van idõ elfutni ;)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
gyertya kanóc sokáig ég, nem?

bazs1
mesteri munka:D

bazs1
NA itt a rajz (oldal nézet):

bazs1
NA akkor kell még az ágyúhoz a rajz??
A kanóc az gyertya kanóc!

ColdFire
az en tervem a best, de baj eseten nem en voltam:)

Szerintem ha van nállatok köröm lakk le mosó vagy egy kis benzin akkor egy darab kötelet vagy spárkát belenyomsz és késsz a kiály kanóc.

Ja amúgy én 2 hete basztam el 200 petárdát úgy hogy unalmam ból kiszedtem a puskaport és meg gyújtottam, azt tessek mennyi mindenre lenne jo most.

Amúgy szerintetek a tû csapágynak a rudjai ki lõhetõek illetve nem szorulnak meg ???

Ja és ha a gólyó elé amit kilõssz rak egy kis homokot vagy ragasztócs csak annyit hogy ne könnyen jöjjön ki az az robbanásnál ne egybõ induljon el hanek mikor már negyon negy a nyomás akkor 2 szer lyan messzire lehet lõni.Mer ha nem akkor az erõ 60 % a el veszik.<#ravasz1><#nezze>

Érdemes kipróbáélni.Ja és soha nem jártam ebben a topicban ha calakinek beje lesz.<#idiota>
Ennek el kerülése érdekében ne hurkapálcikából legyen az égyú.<#idiota>

ColdFire
wow

Jelenleg az legális, amiben 3 grammnál kevesebb hatóanyag van. Ezt hívják I. pirotechnikai osztálynak, 14. éven felül egész évben legális. Aztán van a II. pirotechnikai osztály, az dec 31 18:00-jan 01 06:00-ig legális, 25g a határ.

Azonban van egy kis trükk: ha 3 g a határ, akkor hogy lehet, hogy egy csomó telep, meg római I. osztályba tartozik? A magyarázat: a 3g töltetenként van, tehát egy 10-es római maximum 30g-s lehet, mert 10 töltet van, és minden töltet max 3g-s lehet. Egy 100-as telep lehet akár 300g-s is, és még mindig az I. p.o.-ba fog tartozni.

Úgy hallottam, hogy nemsokára módosítanak majd a törvényen.

Amúgy tudtátok, hogy 2005.11.23-ig teljesen legális volt egész évben a petárdázás? Mert a petárdák 95%-a az I. p.o.-ba tartozik. Azonban a TV-k mindvégig úgy beszéltek a pirotechnikai cuccokról, hogy azokat dec28-31-ig lehet vásárolni, és dec31 18:00-jan01 06:00-ig lehet használni, pedig ez a korlátozás csak a II p.o.-ra vonatkozik. Szóval a tv-k azt az álhírt terjesztették, hogy csak szilveszterkor lehet petárdázni, pedig a 155/2003 kormányrendelet érvénybelépésétõl(2003 õsz) egészen 2005.11.23-ig teljesen legális volt a petárdázás, esetleg a helyi önormányzati csendháborítási szabályok miatt pár helyen késõ este tilos volt, de nappal mindenhol, mindennap legális volt a fenti idõszakban.
hen-tes
ezt minden kémiaórán megtanulhatod :s

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a polgár...hivataltól? :o