Füstbomba és bûzbomba készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor jobb már a sûrítés mert ott a szögnek a rud része és az már helyet foglal.És azzal jobban összelehet tömöríteni a fosyfort.

bazs1
hát nem tom

És hogy a szöget ne lõjje ki valahogy el hajlítom a szög végét.

Most azon gondolkodpk hogy mi lenne ha nem közvetlenül a golyót lõné ki a robbanás hanem egy olyan rudat ami ilyan szög szerû és akkor az ágyú hátulján furok egy jukat elõrõl bele nyomon azt a szög formályu rudat a szög fejéhez oda rakom a golyót a hegyéhez meg a foszfor és ugy nem megy el az energia a golyó mennett ls jobb a sûrítés is.

bazs1
Én most rakétát csinálok!

bazs1
sok sikert!

Fogtam egy léccet azt meg néztem mekkora csapágy rudaim illetve golyóim vannak és kerestem egy akkora fúrót és meg furtam.
Még nem próbáltam ki mert most nincs mivel.

bazs1
hogy csináltad az ágyut?

Ma megyek camponaba 1 2 hasznos löttyért .
Majd meg nézem.

Ja multkor 25 öngyújtót vettem.
És mikor látták hogy eléggé nagy hülyeséget csinálok akkor azt mondták hogy többet nem adnak.

De mér most öngyújtóból mér ne csináljak rakétát.???(nagyon gyenge volt.)

ez olyan mint 3 jóbraát és jerybe hamisítottak egy papírt hogy anyunak 1 kiló tnt kell -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

teszkó ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

The FlashBack
sejtik, hogy valami rosszban sántikálsz:-)

Na meg van az agyu holnap lessz kép.
De nekem nem akarnak 3 karton gyufát adni.
Na mind 1 megoldom.

bazs1
:D

ColdFire
ehhh...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

de csak óvatosan. nem akarlak darabokban viszontlátni a híradóban -.-

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Csabesz6
micsoda 5letek vannak itt<#smile>most olvastam végig a tápigot

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ColdFire
jaja :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Czdano
na aszem délután irány a bolt coláért mentosért .)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
:D

az :)
ha magusozol akkor szorosan kapcsolódik egy valláshoz, á mindegy, ebbe ne mennyünk bele..

légyszives ne. felesleges szpamnek nincs seemmi értelme.
az inkognitó sokkal jobb, mert idejönnek + szpemmelõk akik tök érdektelenek a témában, csak faszarcúskodni jönnek ide, akkor baszhatjuk hogy jó pozícióban vagyunk, a téma címe így is vonzó

ColdFire
<...pirománia...> :D

ColdFire
<#mf1>

ha árusítható mennyiségem lenne, akkor itt se lennék, telken nyomulnék osztájtársammal és használnánk elfelé amink van :)

#412 Nézd meg az aláírásom, nem most került oda :D

Czdano
ismerd fel képrõl a játékot ugyse nyomjuk le :(

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nf1
bant akarsz?

ColdFire
elsõre! :D

ColdFire
hozni

ColdFire
kell

ColdFire
fel

ColdFire
ezt

nf1
Legnépszerûbb témák
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Battlefield 2
3. Football Manager
4. SG's first Connection: Miskolc
5. SilkRoad Online
6. Füstbomba és bûzbomba készítése
7. World of Warcraft
8. FlatOut 2
9. Devil May Cry 3 PC
10. Foci VB 2006

Raffaello
piromániások!!!

nf1
esetleg te nem árusitasz ilyesmit? ;D

bazs1
átkéne nevezni a opikot: OTTHONI TUDOMÁNY

tudom, láttam :)
mindent én se ismerhetek, senki sem, szóval vannak benne ötletességek...(más kérdés mint-hogy müködik, mert nem hinném hogy ezek 100%át kipróbálta már a srác:)

ez a másik fele, hogy egy nagyon gyanútlan boltostól kérhetsz ként, mondván hogy borhoz kell, mûtrágyát vehetsz boltban hogy nem is kérdezik meg mire kell, de ezeket...a legjobb ha van ilyen ismerõs aki ilyen cégnél dolgozik:) vagy szines tüzijátékot kibelezel :D

nem lángfestés, szikraképzés: A szikraszökõkutaknál raknak az elegybe ilyen anyagokat. Pl.: szénszemcse is lehet, fémek reszeléke (ha nincs túlságosan elporítva akkor szikrázva ég el): vas, titán, alumínium, cirkónium.

ColdFire
nem azért linkeltem be, hanem azért, mert vannak benne bombás, füstös, mindenféle cuccok is...
pl elektromos gyutacs

nf1
és ezeket honnan lehet beszerezni? leginkább a bárium vegyületei érdekelnének

ha sokáig szippantod meg is mérgez :P

alapjában véve nem rossz oldal, de csomó minden olyan dolog ami kicsit az emberi viselkedésnek aljanép formája :P ne vedd rossz szónak, de én pl ezt az ellenõrös trükköt soha életemben nem csinálnám meg, nem olyan drága dolog havonta egy bérlet hogy megérje pereskedni miatta, meghurcoltatni valakit, stb... :|

Czdano
záptojás kell? ne rakd be a hütöbe a tojást várj 1 hetet és dobd el utána meg szagold, ha kibirod hányás nélkül akkor grat :P

mmmm:)
kedvenc témám, lássuk csak:
Na tartalmú cuccok (konyhasó) jellemzõ sárgára festi, minden más színt elnyom

Vörös: Sr vegyületei (SrCl2, Sr(OH)2, Sr(NO3)2
Zöld: Ba vegyületei (BaCl2, Ba(NO3)2
Kék (legnehezebb, valószinü nem fog összejönni, pontos keverékek, elegyek szükségesek hozzá:) de azért próbálkozni lehet ha van mibõl:) : CuO, CuCl2

nf1
tudod olyan amibe ha belenyulsz akkor megéget :PP
amit meg belinkeltél: az elég régi és a fele már nem müködik

ColdFire
Szinezékek:
Ha külömbözõ fémforgácsokkal látjuk el akkor a láng szinesebb lesz:
Vasnál - izzó "csillagok" csapódnak ki
Magnézium - irtó fényes lesz a láng
Réz - zöld
ólom - kék
De ezek csak por formájában jók (csak a magnézium nem) az ólom meg is olvadhat.

ColdFire
amit linket attam, ott van ilyen szinezék

Asszem, hogy vörösréz:zöld, alu:fehér.
Többet nem tudok.
ColdFire
milyen láng? ez jó ->>> ---