Füstbomba és bűzbomba készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azoknak szerencséjük hogy nem találkoztak egy csoport ÁNTSZ taggal XDDD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nf1
jobb helyeken 14 év alatt is adnak és nem szilveszterkor 😛P

nf1
hát ez tök 1szerü <#idiota><#fejvakaras>

de szlovákiában nem 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem 2 napja.

ColdFire
nincs alvas!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az meg lehet.
De azért érdemes ki próbálni ha valaki szét akarja magát röhögni a saját hülyeségén.

Halló látm nem csak én vagyok ilyen éjjel nappali gyerek.

kéne lassan :| joccaka all ^.^

Nuxa
Kõsz, na én mekk a lúd ni
<#idiota>

Because cheese...

<#eljen>

Nuxa
Tetszik az új logóm?

Because cheese...

nem is baj, nézd a jó oldalát: többet élhetsz két kézzel, vagy egésséggesen 😊 ha érted mire gondolok ;D xD

Nuxa
ügyesek vagytok 😄

Because cheese...

én, júzerbanánokat csinálok.(-tam)

ColdFire
en

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nuxa
Ki van még fenn ?? :-D

Because cheese...

ColdFire
:',(

nem.
§ petárdát törvény szerint csak szilveszterkor adhatnak, és te is csak 31-én használhatod. §

ColdFire
mert ugye kene lopor...

ColdFire
meg mindig ha 14 evesen szemelyivel bemegyek piroboltba, adnak petardat?

középiskola 2. osztály. akkor majd rájössz miért kérdeztél hülyeséget, inkább nem is oktatlak.

(papiron így néz ki, valóságban pöttyet máshogy)

-.-!!
nitroglicerin elég komplex folyamat elõállítani, valszeg túl sok filmet néztél ahol a csávó elejti a nitrós üvegcsét és nem robban.
ha nitroglicerinnel szeretnél robbantani akkor nemhogy az ágyúd még a helye se maradna meg.

ColdFire
bazdmeg állj már le az ilyen buzi beszolásokkal, látom egy uj uzenet, erre ez a rákom faszi itt keményen néz rám...

Pistike 007
<#ticking>

ColdFire

Itt az ágyum, a piros részén van egy lyuk, oda izzó tût nyomtam be, hogy benyulladjanak a gyufafejek, de nem történt semmi, csak füstölt a lyuk, de nem lott ki semmit... (s piros szaron a lyuk füstölt)

nf1
ha viszább olvasolnál... 1szer már leirtam

nf1
0.o
képet csináltál? milyen anyagokból csináltad?

LOl és hol lehet szerezni ???

nf1
nitrogricelinnel ne nagyon jáccadoz illetve nyugodtan de akkor készülj fel hogy pár testrészed már nem a tied lesz :|

puskaport 1szerübb szerezni mint csinálni

bazs1
nem repült a rakéta😞
de görögtûz szerû volt😄

Ehh holgy lehet nitrogricelint elõ állítani ??? Akkor kicsit hatásosabb lenne az ágyúm.

Vagy csak sima puskaport.

Segíccsetek.

ColdFire
Ágyú

Beszerzel egy minél kisebb átmérõjû fém csövet, és hozzá egy rá illeszkedõ, csõ végi fém lezárást. Ezt a kettõt összeforrasztod, vagy összeforrasztatod a boltban.
A csõ végét a lezárásnál egy vékony fúrófejjel átfúrod, úgy, hogy a fúrás iránya a csõ vonalára merõleges legyen. Ügyelj arra, hogy ne fúrd a csövet keresztül, hanem csak az egyik oldalán legyen lyuk. Ha akarod, az ágyúdat rászerelheted egy talpazatra is.
Így lõhetsz az ágyúval:
Egy pár skatulyányi gyufa fejérõl leszeded a foszfort. Egyszerûbb úgy, ha a gyufák fejeit levágod egy csípõfogóval, fástul. A gyufafejeket betöltöd a csõbe, és lefojtod egy kis papírral. Erre helyezheted aztán a golyót (pl.:gipszbõl, könnyû fémbõl...).
Az ágyút begyújthatod vagy egy boltban vásárolható kanóccal, vagy úgy, hogy egy gyertyalángon izzított tût dugsz bele a töltetbe a lyukon keresztül. A kanócos megoldás a biztonságosabb.

pyrocenter.hu

assh0le
ha olyan látványt akarsz elérni mint a tüzijáték akkor próbáld meg hogy fogsz egy maréknyi rizst és beleforgatod egykis flash mixbe úgy hogy a rizs oldalán megragadjon a por. nah ezt valahogyan rakd bele a rakétába

www.szhelyrobogo.extra.hu

magyarázza el madj valaki jövöhten oszt kirándulás 😄

ColdFire
már azt a hatást elértem, hogy olyan lángja legyen hátul, mint ha tuzijáték lenne, de még mindig nem elég erõs hogy kilojje

ColdFire
bazzeg ez a mini raketta érdekel, help me

bazs1
Na kész van a rakétám (jó nagy)! Nem soká próba! Van képróla + videó is lesz talán😄

MOndtam hogy bocs.

ColdFire
XDDDDDDDDDDDDDDDdd <#taps><#taps><#lama><#lama><#banplz><#banplz>

Ha aze raktam be mer nem mükcik.

Nem .Bocs .Mér kellett volna ???

ColdFire
me neked muxik?

nf1
BAZZEG NAGYOBB KÉPET NEM TUDTÁL VOLNA BERAKNI???!!!!!

De akkor ezen mi a rossz???
Úgy csináltam ahhogy ott mondták a gyufa váge ki láccik , És csak ez elején nyomtam rá .

Ja bocs a nagy kép ért.

ColdFire
vegyél egy ping pong labdát(fontos hogy kaucsukból legyen)csomagold be egy fémpapirral,de ugy hogy ne látszon sehol ki aztán egy öngyujtó segítségével melegítsd az ajját míg nem füstöl

szoval amit kerestetek hogy a pingpong labdába mi ég, hát ez a kaucsuk vagy mi arák

nf1
mét pont Iraki? topicot nem is, de bombát...

Pistike 007
köszi<#nemtudom>

ColdFire
XD

+2 napja festettek a festõk xD