Füstbomba és bûzbomba készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
vettem 20doboz gyufát,szal van mibõl durrogtatni!:P
majd holnap veszek 3csomag csillagszórót!
ráb.szol 1-et a kalapáccsal,és törik a gyufapor:P
Akkor a gyufásdobozz oldaláról Dawe13 ?
Mi osztálykiránduláson szórakoztattuk magunkat... (nem volt tábortûz érthetõ a hiány... :D )Majd akár írok róla..
Akkor a gyufásdobozz oldaláról Dawe13 ?
Mi osztálykiránduláson szórakoztattuk magunkat... (nem volt tábortûz érthetõ a hiány... :D )Majd akár írok róla..
Szóval gondom adódott a gyújtózsinór készítésekor. Levagdostam az anyagot a gyufa fejérõl bele a meleg vízbe (elvileg telített lett, mert csomó uledék maradt a kémcsõ alján) aztán bele a zsinór, várakozás, kihúzás, radiátoron szárítás....
A baj nem is az, hogy nem mûködik, hanem, hogy valamért nem egyenletes. Van mikor "elkapja" és gyönyörûen szikrázva ég végig, de egyszercsak abbamarad és normál módon ég vagy izzik... Elõre köszönöm a segítséget...
Majd prószáld ki a petit!
Amúgy úgy kezdõdött az egész,hogy tûzvirágot akartam csinálni,de nem volt kanóc...így hát csillagszórót raktam,hát hátha bejön..(gondoltam kilövi)
de aztán akkorát pukkant,mint 1 kindertojásos izé....az a sütõporos..:P
Na és ezt tökéletesítettem..erõsebb folytás,finomabb gyufapor...és mûxik:P
pyrocenter meg annyira nem reklámozás, hisz te már régóta itt fórumozol és most ez a link nem oszt nem szoroz, ennyiért még nem adnak ;)
Fogtok 1 fonalat(lehet bármien:P)Aztán 1 vagy 2 doboz gyufáról a por,utánna 1db 16centis csillagszórórol a por.
Na ezeket összeöntitek,aztán pár csepp ecet segítségével,sûrû maszát csináltok belõle.Ebbe rakjátok a fonalat és aztán 2percet vártok,míg beszíjja a fonál. Utánna radiátoron szárítás. Elõnye:Erõss szélben is tökéletesen ég. Hátránya:Könnyen törik a zsinórrol a por.
na ez az az oldal,ahol van sok recept,vidi,képek,meg fórum:www.pyrocenter.hu
nem linkeltem be,mert lusta vagyok...:D
Amúgy csináltam petárdát úgy hogy a test az egy 25-ös katyusából kimaradt papírcsövek,amelyeknek az alján gipsz van.
Na ebbe raktok még 1 kis pzs-t,aztán bele 1 doboznyi(nekem ennyi elég volt) gyufaport.Aztán ceruzával be kell tömíteni. Aztán fúrtok 1 lyukat a csõ oldalán(én körzõvel csináltam) és beledugtok 1 16 centis csillagszórót(lehet rövidíteni is csípõfogóval:P) aztán felülre pzstömítés,a lyuk végét leragsztod celluxal,és kész!!!
Én 3db-ot csináltam...2 felrobbant (kb mint 1 normál petárda) az utolsót Nuxáékhoz vittem....:D õ is tanúja volt a durranásnak!!!:D:D:D:D
Because cheese...
mennyit vártál hogy a madzag a gyufafej-oldat-ban álljon?
a másik ötletem az lenne hogy várd meg míg az összes víz lepárolog az oldatból és az edényben csak a madzag és a maradék gyufa-anyag maradjon..
Kérdésem lenne... Mit rontottam el? (Nem sikerült a gyújtózsinór..)
Levagdostam az anyagot a gyufa fejérõl... Beáztattam meleg vízbe, aztán bele a zsinórt.. Vártam, majd zsinór ki, radiátor.. Aztán nem mindenhol égett szépen... Volt ahol tök jól szikrázott és futott, aztán egyszercsak abbahagyott és kislánggal égett vagy parázslott... Nem volt elég egyenntetes az oldal? Pedig szerintem telített... Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm...
a candy naon jó rakétába hajtóanyagnak!!
Ha újrakristályosítjuk(fogalmam sincs hogy:P)
akkor egy képlékeny anyagot kapunk(kb mint a gyurma)
én már videón láttam hogy repül egy candys rakéta,de igaz én még nemcsináltam.Ha tudjátok,prószáljátok ki!!!:D
basszus fél órán keresztül írtam beszámolót, mit hogy használtam(unk), erre nem küldi el :\
najó megírom egy kurva txt fájlba és becopyzom... :D
Because cheese...
na no off plx =)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Because cheese...
Because cheese...
Xal most, hogy megpusztult innentõl fogva én vagyok a hg.XDXDXDXDXD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Te meg elmehecc a búsba siratni õt.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Because cheese...
1 Kentaur 36 telep I.o
1 Katyusa 25 telep I.o
12 Raptor rakéta II.o
24 Sikoly rakéta I.o
2 Winchester Római I.o
1 Nagy Római 20 I.o
40 Recsegõ I.o
3 bazi nagy lepke I.o
12 Stroboszkóp nevû cucc, villogva lángol, majd recseg I.o
2x12 db os vetõcsõ
12 db raptor
100 petárda
50 mega
2 katyusa
200 db sárkánytojás
10 db kis rakéta
1 db 24 es telep (besült)
2 db 16 os telep.
Csak a telep nem,asszem.......
Because cheese...
-1 db 36lövetû tiger telep
-2 db 20lövetû római gyertya(nagyobb fajta)
-100 petárda
-1 mega :D
-2 kisebb római gyertya, az is 20-at lõ ki
-7 csomag sikoly(7*12 db)
-3 varázsvirág
-2 recsegõ :D (sárkánytujás)
-2 db 25lövetû telep
-6 db alien rakéta
-5 db tiger rakéta, ami alig adott ki magából valami hangot
Csak ennyit.
Because cheese...
azzal szórakoztam,hogy beleraktam a recsegõt alucsõbe!!:P