36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Chamelia
    megoldva
  • Chamelia
    Sziasztok!

Nekem is ez a gondom! Nem indul a játék, mert a FIFA logó után kilép az asztalra. A géppel minden ok, minden driver ok, Framework és VisualC++ fent, tűzfalak kikapcsolva, felhasználói fiókban nincs ékezet stb...

Valaki ismer valami megoldást? Köszönöm
  • penge96
    Az miért van, hogy uninstalláltam a FIFA-t, utána újra felakartam tenni (megvan az oka, hogy reinstallálni akarom) de azt írja, hogy még fent van a gépen a játék, viszont uninstallálni mégegyszer nem lehet, mert nem találja az uninstalláló exét, mivel pár percel előtte törölte le... ?
  • penge96
    Attól, hogy utálod, miért szar?
  • DAFFANGER
    Há ja kinek a pap kinek a papné én speciel utálom az xbox szar controllert
  • [HUN]FaTaL
    lol :D

Az xbox kontroller sokkal kényelmesebb, mert a bal analóg normális helyen van. :)
  • rooney8
    én ugyan ps3 kontrollerrel még nem játszottam, de az xbox kontroller igen is istencsászár :D
  • DAFFANGER
    Az xbox controller egy nagy szar semmit nem ér egy faszság aki azt kitalálta ps3-hoz hasonló gamepadok a jók.
  • guruzone
    sziasztok, már kezdem feladni! Hogy lehet a Fifa által jelzett tűzfalat zöldre váltani???

Nálam narancssárga, mutatom: LINK

Megnyitottam minden portot (amit olvastam), kipróbáltam még azt is, hogy kikapcsolom a router/kaspersky tűzfalat. De úgy is maradd sárga.

Zöld azaz "megengedő" lenne a nyerő!

Így ugye ha olyannal játszok, aki szintén narancs, abból vannak a lagzik. :(

Valakinek ötlete?? KÖSZI!
  • Lacoka12
    a konzolomat miért nem tudom alap vezérlővé tenni régen tudtam most meg csak másodlagos
  • rooney8
    youtube -> fifa 12 skills
  • stupido
    Szisztok!

X360 kontrollerrel tolom a játékot, hol találok leírást, hogy mik a különböző trükkök?
  • Sole82
    Üdv!

Oldalunkat újjáélesztettük, új bajnokság és meccs modul került a honlapra.
    Fifa12 Origin accountra-ra van szükség, hogy nevezni tudj a bajnokságokra!

Látogass el az oldalamra és nevezz az első bajnokságra.

Oldalunk címe változatlan: http://fifabajnoksag.com/ viszont nagyon sok változás és újítás található!
    Használd és ajánld ismerőseidnek!

Elindítottuk első bajnokságunkat is, nevezz!
  • buko20
    Helló egy Saitek dual analog rumble padom van és fifa 12-be nem müködik a jobb oldali kar, próbáltam azt a xbox360 emut de igy se jó. Régebben jó volt, tudtam cselezni de akkor a fifa11-ből kellet valamit átmásolni , de már nemtom hogy mit meg nincs is meg a 2011. valaki help.
  • csentro
    És lenne még egy problem: a FIFA 11 nem megy:miért?
  • csentro
    Kedves mindenki!
    Segítségre lenne szükségem. Ha a FIFA 10-et akarom telepíteni az új fájlok másolásánál mindig kiírja hogy zdata big._22 nem található.
    Mi a teendő?
    előre is köszönöm
  • Rudee
    Erő
    Szabadrúgás pontosság
    Csavarás
    Büntető rúgás

Mind magától értetődik.
  • DjCooll
    nekem se először volt. de fogalmam sincs h mi a rák lehet.. Szerződést meg sérülése előtt kötöttem vele.. :D olyan is volt h kölcsönből jött vissza.. azt írja h csatlakozik azt utána meg sehol semmi :D kicsit zavaró.. :D de azért köszi :D
  • BmwE30M3
    Valaki mondja már meg nekem hogy a játékos tulajdonságai között az szr.pont. meg szabadrúgásnál ha játékost váltasz ugye van erő,szp(mi?),csavar,büntető mit jelentenek ezek?
  • penge96
    Valaki?
  • rooney8
    nekem is már többször volt ilyen, hogy következő idényben már nem volt ott
    gondolom lejárt a szerződése vagy vmi ilyesmi :D
  • PeeVee
    Fatal, Te egyébként UT-ztál régen ?:D
  • PeeVee
    Köszi szépen a gyors segítséget srácok!! :) :)
    Ez lesz!! :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha PChez veszed akkor nem kell hozzá semmi, csak a szoftvere. Emulátor a többi gamepadhoz kell.

Xbox360 emulátor PCre nincs így aztán nem is kell futtatni az Xboxos fifát, nem is tudod.
  • Balázs 17
    csak ez ha jól látom vezetékes
  • Balázs 17
    windows kompatibilis, de úgy is árulják, usb-s, de van rajta xbox csatlakozó is

bedugod és már megy is

én innen rendeltem anno, teljesen korrekt
  • PeeVee
    Köszi!
    Az xbox 360 gamepad simán működik windows-al, vagy az a xbox360 emulátor kell hozzá? Illetve az xbox 360 emulátorral kell futtatni egy xboxos fifa verziót vagy csak a gamepad miatt kell egyszerű PC fifával?
  • Balázs 17
    én idén vettem xbox360 wireless gamepadot és tökéletes, mintha nekem találták volna ki annyira kézre esik:D
  • penge96
    Másnak is elkezd a játék akadni meccs közben? Nem FPS csökkenésre gondolok, hanem csak beakad egy tized másodpercre a kamera ahogy követi a labdát?
  • PeeVee
    Sziasztok!
    Én is gamepaddal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Konkrét wireless típust tud valaki javasolni?
    Logitech elég drága és életem első gamepadját szeretném PC-hez, fifa 2011 vagy 2012-höz.
    Köszi a segítséget!
  • DjCooll
    visszavonulni nem vonult.. meghalni..hát akkor elég intelligens egy játék..
  • barcalaci84
    nyugodtan lehet noname kontrollert venni, x360emu szoftver segítségével minden játékban simán tudom használni(2900Ft-ért vettem pár éve és azóta is tökéletes)
  • [HUN]FaTaL
    Xbox360 pad :)

Vagy valami logitech.
  • Firerock
    csak logitechet vegyél apa!
  • Balázs 17
    szerintem felejtsd el, mert ha főként fifához kell, akkor mindenféle noname gamepadokkal csak szívás van, mert nem ismeri fel a játék
  • rooney8
    tudnátok ajánlani vmi olcsó, de mégis jó kontrollert?
  • robi11
    lehet visszavonult vagy meghalt x)
  • DjCooll
    Sziasztok Srácok!

nekem egy olyan problémám van, hogy volt egy sérültem akinek a sérülése áthúzodott a következő idénybe. De itt már nem találom. nincs benn a keretbe se a sérülés listába se más csapatnál. Ezzel valaki találkozott már,esetleg tudja mi a probléma? köszi előre is.
  • Zenszkij
    ennyit az eredetiről :D
  • manuszka
    Sziasztok!

Ma érkezett meg eredetiben a Fifa 12, telepítettem és regisztráltam az Originben is. Amikor megpróbálom elindítani a játékot csak bevillan a töltő képernyő és hibaüzenet nélkül kilép a játék. Ati 5750 kártyám van, már drivert is frissítettem, de ez sem segített. A tört verziósnak nem volt ilyen problémája,simán futott a játék.
    Mi lehet a probléma?
    Válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!