36658
-
megoldva -
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom! Nem indul a játék, mert a FIFA logó után kilép az asztalra. A géppel minden ok, minden driver ok, Framework és VisualC++ fent, tűzfalak kikapcsolva, felhasználói fiókban nincs ékezet stb...
Valaki ismer valami megoldást? Köszönöm -
Az miért van, hogy uninstalláltam a FIFA-t, utána újra felakartam tenni (megvan az oka, hogy reinstallálni akarom) de azt írja, hogy még fent van a gépen a játék, viszont uninstallálni mégegyszer nem lehet, mert nem találja az uninstalláló exét, mivel pár percel előtte törölte le... ? -
Attól, hogy utálod, miért szar? -
Há ja kinek a pap kinek a papné én speciel utálom az xbox szar controllert
-
lol :D
Az xbox kontroller sokkal kényelmesebb, mert a bal analóg normális helyen van. :) -
én ugyan ps3 kontrollerrel még nem játszottam, de az xbox kontroller igen is istencsászár :D -
Az xbox controller egy nagy szar semmit nem ér egy faszság aki azt kitalálta ps3-hoz hasonló gamepadok a jók. -
sziasztok, már kezdem feladni! Hogy lehet a Fifa által jelzett tűzfalat zöldre váltani???
Nálam narancssárga, mutatom: LINK
Megnyitottam minden portot (amit olvastam), kipróbáltam még azt is, hogy kikapcsolom a router/kaspersky tűzfalat. De úgy is maradd sárga.
Zöld azaz "megengedő" lenne a nyerő!
Így ugye ha olyannal játszok, aki szintén narancs, abból vannak a lagzik. :(
Valakinek ötlete?? KÖSZI! -
a konzolomat miért nem tudom alap vezérlővé tenni régen tudtam most meg csak másodlagos -
youtube -> fifa 12 skills -
stupido #32831 Szisztok!
X360 kontrollerrel tolom a játékot, hol találok leírást, hogy mik a különböző trükkök? -
Sole82 #32830 Üdv!
Oldalunkat újjáélesztettük, új bajnokság és meccs modul került a honlapra.
Fifa12 Origin accountra-ra van szükség, hogy nevezni tudj a bajnokságokra!
Látogass el az oldalamra és nevezz az első bajnokságra.
Oldalunk címe változatlan: http://fifabajnoksag.com/ viszont nagyon sok változás és újítás található!
Használd és ajánld ismerőseidnek!
Elindítottuk első bajnokságunkat is, nevezz! -
buko20 #32829 Helló egy Saitek dual analog rumble padom van és fifa 12-be nem müködik a jobb oldali kar, próbáltam azt a xbox360 emut de igy se jó. Régebben jó volt, tudtam cselezni de akkor a fifa11-ből kellet valamit átmásolni , de már nemtom hogy mit meg nincs is meg a 2011. valaki help. -
csentro #32828 És lenne még egy problem: a FIFA 11 nem megy:miért?
-
csentro #32827 Kedves mindenki!
Segítségre lenne szükségem. Ha a FIFA 10-et akarom telepíteni az új fájlok másolásánál mindig kiírja hogy zdata big._22 nem található.
Mi a teendő?
előre is köszönöm
-
Rudee #32826 Erő
Szabadrúgás pontosság
Csavarás
Büntető rúgás
Mind magától értetődik. -
nekem se először volt. de fogalmam sincs h mi a rák lehet.. Szerződést meg sérülése előtt kötöttem vele.. :D olyan is volt h kölcsönből jött vissza.. azt írja h csatlakozik azt utána meg sehol semmi :D kicsit zavaró.. :D de azért köszi :D
-
BmwE30M3 #32824 Valaki mondja már meg nekem hogy a játékos tulajdonságai között az szr.pont. meg szabadrúgásnál ha játékost váltasz ugye van erő,szp(mi?),csavar,büntető mit jelentenek ezek? -
Valaki? -
nekem is már többször volt ilyen, hogy következő idényben már nem volt ott
gondolom lejárt a szerződése vagy vmi ilyesmi :D -
PeeVee #32821 Fatal, Te egyébként UT-ztál régen ?:D -
PeeVee #32820 Köszi szépen a gyors segítséget srácok!! :) :)
Ez lesz!! :) -
Ha PChez veszed akkor nem kell hozzá semmi, csak a szoftvere. Emulátor a többi gamepadhoz kell.
Xbox360 emulátor PCre nincs így aztán nem is kell futtatni az Xboxos fifát, nem is tudod. -
Balázs 17 #32818 csak ez ha jól látom vezetékes -
Balázs 17 #32817 windows kompatibilis, de úgy is árulják, usb-s, de van rajta xbox csatlakozó is
bedugod és már megy is
én innen rendeltem anno, teljesen korrekt -
PeeVee #32816 Köszi!
Az xbox 360 gamepad simán működik windows-al, vagy az a xbox360 emulátor kell hozzá? Illetve az xbox 360 emulátorral kell futtatni egy xboxos fifa verziót vagy csak a gamepad miatt kell egyszerű PC fifával? -
Balázs 17 #32815 én idén vettem xbox360 wireless gamepadot és tökéletes, mintha nekem találták volna ki annyira kézre esik:D -
Másnak is elkezd a játék akadni meccs közben? Nem FPS csökkenésre gondolok, hanem csak beakad egy tized másodpercre a kamera ahogy követi a labdát? -
PeeVee #32813 Sziasztok!
Én is gamepaddal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Konkrét wireless típust tud valaki javasolni?
Logitech elég drága és életem első gamepadját szeretném PC-hez, fifa 2011 vagy 2012-höz.
Köszi a segítséget! -
visszavonulni nem vonult.. meghalni..hát akkor elég intelligens egy játék.. -
nyugodtan lehet noname kontrollert venni, x360emu szoftver segítségével minden játékban simán tudom használni(2900Ft-ért vettem pár éve és azóta is tökéletes) -
Xbox360 pad :)
Vagy valami logitech. -
csak logitechet vegyél apa! -
Balázs 17 #32808 szerintem felejtsd el, mert ha főként fifához kell, akkor mindenféle noname gamepadokkal csak szívás van, mert nem ismeri fel a játék -
tudnátok ajánlani vmi olcsó, de mégis jó kontrollert? -
lehet visszavonult vagy meghalt x) -
Sziasztok Srácok!
nekem egy olyan problémám van, hogy volt egy sérültem akinek a sérülése áthúzodott a következő idénybe. De itt már nem találom. nincs benn a keretbe se a sérülés listába se más csapatnál. Ezzel valaki találkozott már,esetleg tudja mi a probléma? köszi előre is. -
Zenszkij #32804 ennyit az eredetiről :D -
Sziasztok!
Ma érkezett meg eredetiben a Fifa 12, telepítettem és regisztráltam az Originben is. Amikor megpróbálom elindítani a játékot csak bevillan a töltő képernyő és hibaüzenet nélkül kilép a játék. Ati 5750 kártyám van, már drivert is frissítettem, de ez sem segített. A tört verziósnak nem volt ilyen problémája,simán futott a játék.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!