36657
-
MrRAP #32881 Csá all!
Tudnátok adni valami tanácsot a kapura rúgással kapcsolatban, mert akár, hogy csinálom az többnyire mellé megy?! A 11-ben nagyon jó ha kicsit mozdítom az analógot akkor az nem a kapu mellé megy jóval, hanem a sarokba! -
#32880 aha értem, és mikor lesz meg a keret?:D jah és kik ellen fogunk játszani? -
WartHogSon #32879 Aki szintén Genius Maxfire G-12U típusú gamepaddal játszik, megköszönném, ha küldene egy screenshoot-t a TocaEdit XBOX360 Controller Emulator PC programból (a bal és jobb analóg kar beállítása érdekelne). Ugyanis hiába csinálom a recorddal meg, a kis képen jól működik, de a játékban már össze-vissza irányítódik a játékos. -
Balázs 17 #32878 nem, Ő középhátvéd -
#32877 2őnk közül fogtok választani, ki tolja jobban kvk-n? -
#32876 erre valaki, hogy mi lehet a baj? -
szegim #32875 Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom mivel kell cselezni. PC-ről játszom, amióta xboxhoz van igazítva, nem tudok cselezni,és nem élvezem annyira a játékot,mint 2009-ben, vagy azelőtt,mert akkor 1 gombot kellett nyomni, és cselezett is.
PC-n melyik xboxos gomb ? Csak hogy tudjam,melyiket állítsam át. -
Balázs 17 #32874 PM ment -
#32873 klubot keresek a játékba lacoka1221 a nevem -
Balázs 17 #32872 küldtem kérelmet -
#32871 Robika0217 -
Balázs 17 #32870 origin nélkül nem tudsz játszani online
tedd fel az origint, ha szerencséd van felismeri a fifát, ha nem akkor le kell töltened majd az egész játékot... -
szapor #32869 Hali. Ha van eredeti serial számom, csak éppen telepítőm nincs akkor hogy lehet megoldani hogy működjön vele a játék? Mert úgy indul el hogy Origin nincs feltelepítve, telepítse újra a programot... :S -
fifabajnoksag #32868 Sziasztok,
Ha szeretnél részt venni egy AKTÍV FIFA12 oldalon, szeretettel várunk.
Jelenleg 5 bajnokság fut, bajnokságonként 10-25 játékossal.
http://fifabajnoksag.com -
Balázs 17 #32867 Origin neved? Felveszlek aztán majd megbeszéljük a részleteket -
#32866 hopsz:D ezt akartam az előzőt delete valaki :D
-
#32865 -
#32864 én jelentkeznék! -
Balázs 17 #32863 hi
egy aktív szűrő középpályást(kvk) keresünk profi klubba, ha érdekel írj privátot vagy add meg origin id-t -
#32862 Hali!
A Creation Master 12 működik vkinek??? Nekem nem menti el a változtatásokat:/ -
Backrau #32861 Sziasztok! Az Arsenal-al tolom a Fifa Manager 12ben. Idény felénél igazoltam pár új játékost, de nem engedi őket berakni a csapatba. Van egy kis webkamerajel és egy piros kis karikajel a nevük mellett, ha rámegyek ezt írja: Not Eligible to Play. Hogy tudom ezt eltüntetni? Köszi a segítséget. Üdv -
GTV #32860 Az újonnan induló GameTeve magazin videotesztje, osszátok:
-
#32859 Olyan problémám van, hogy továbbjutottam a következő idénybe. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy volt pár játékosom kölcsönben. Páran visszajöttek, páran pedig nem érkeztek vissza a klubomhoz.
Igazolásoknál rákerestem a nevükre, de eltűntek. Nem találhatók.
Ez most milyen hiba? Valahogy vissza lehet szerezni a játékosaimat? -
#32858 kis OFF de a gamepad topikban nem válaszolnak.
Szerintetek tudok valamit csinálni a Cordless Rumplepad 2-mnek hogyha lögyök az 2-es gomb? Ugye ezt használom legtöbbet,mivel ezzel passzolok a fifában így ez jóval puhább mint a többi és idegesít!
A probléma az,elszakad a gomb alatt lévő "gumi". Ilyet lehet kapni valahol külön? -
paci600 #32857 köszi szépen! -
Chucky9317 #32856 A vezérlő beállításoknál, a védekezésnél, a taktikus védekezést állítsd át hagyományosra. -
paci600 #32855 a 12-ben -
paci600 #32854 Megtudná mondani valaki, hogyan tudom beállítani azt, hogy ha megnyomom a d-t akkor a játékos elkezd futni a labda felé úgy mint pl. a 07-ben? -
#32853 Fraps nevű progi. -
#32852 Jah és még valami! Fényképezni, hogyan tudok játékon belül? Próbáltam a print screen-t, de mikor beillesztem a képet paintba, csak egy fekete képet mutat. Ezt hogy lehet megcsinálni? Köszönöm még 1x! -
#32851 Üdv! Olyan kérdésem van, hogy a visszajátszásokat, hogyan tudom átkonvertálni úgy, hogy meg tudjam nézni őket mondjuk Windows media playerben? Szeretném őket végignézni, hogy lehet ezt megoldani? Esetleg milyen programmal? Előre is köszönöm a válaszokat! -
zolaas #32850 Üdv! most tettem újra a wint és a fifa nem indul el. Ha jól emléxem volt erre vmi megoldás, de nem találom. origin-ből indítom a launcher el is indul, de utánna már csak ugrik egyet a kép azt csá... -
MrRAP #32849 Csá kösz a választ!
Ki próbáltam a progit elég hasznos, de még mindig nem tudok cselezni!
Ugyan úgy kell nem mint a 11-ben?
-
#32848 Nekem F310em van. Nagyon fasza, csak ajánlani tudom... -
#32847 Xpadder-t próbáltad? -
MrRAP #32846 Csá all!
Valakinek van ACME GA-03 gamepad-ja? (Ez nincs a támogatott listán!)
Nagy nehezen sikerült beállítani majd nem, de hiába nyomom a csel gombot nem csináljam, meg még van egy két probléma!
Szerintetek ha vennék egy Logitech F510 vagy Logitech F310-t akkor tudnék normálisan játszani?
(Ti milyen gamepad-al nyomjátok?)
Előre is kösz a válaszokat! -
Zsolti8712 #32845 Nekem olyan gondom lenne, h meccs közben néha ledob az EA szerverről és kilép a mecsből mivel olyan mintha megszakadna a netem.
Ez mitől lehet? -
#32844 Az miért van hogy a játék magától egyik pillanatról a másikra átállította a kamerát és most nem tudom visszahozni az alapot? MErt ugye a Tévéközvetítés az alap...!? -
Balázs 17 #32843 egy ideje nem tudok már szemtől szembét játszani, mert folyamatosan akadozik és megáll 2percenként a meccs
másnak mi a tapasztalata?
ami érdekes, hogy minden más online mód tökéletes:S -
#32842 megoldva