36657
-
Aries1984 #32921 Szaisztok! Egy ideig nem játszottam a fifával de pár napja újra elkezdtem és az a probléma hogy nagyon lassan tölti be a menüben a dolgokat. Addig még jó hogy behozza a főmenüt, de utána ha be szeretném tölteni a mentést, akkor már azt is nagyon lassan tölti, meg azt is ha új karriert indítanék. Ez mitől lehet? Kivártam hogy betöltse a meccset, az is kicsit lassabbnak tűnik mint régebben volt. -
#32920 valaki segítene újra raktam a gépet felraktam a fifa 12 és nem szól a magyar kommentár hang az van és újra rakás előtt müködöt valaki segítene -
domez128 #32919 Én is segítséget szeretnék kérni. Már napok óta nem sikerül az online játszani , vagy a " kapcsolat megszakadt" , vagy a "játék már nem elérhető"
felírat ugrik fel. Még akkor is , ha én próbálok meg játékot indítani.
Ez a hiba máskor is elő-elő fordult , de aztán rendeződött a dolog valahogy. Most azonban már napok óta ez a hiba . Tudja valaki mi a megoldás ?
-
Balázs 17 #32918 gamepad: jobb analóg kar
billentyűzet: numerikus számok (2,4,6,8) -
Aprolek84 #32917 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem haverral idegek vagyunk már,mert sok meccs megy el azon hogy 11 kapunk,de az istenért se tudjuk,hogy vetődik a kapus.
Legyetek szívesek mondjátok már el hogy tudok balra vagy jobbra ugrani vele,mert csak sasszézik nem vetődik:(
Így csak abban bízhatunk,hogy hibázik ,de jó lenne tudni,hogy kell védeni,mert idáig nem nagyon jöttünk rá:( -
mate0130 #32916 Igen tényleg ez volt a hiba, az új fiókban már megy hibátlanul. Kösz a segítséget! -
#32915 akkor meg is van a hiba
megoldás: hozz létre egy új felhasználói fiókot ékezet és szóköz nélkül és oda telepítsd fel. ezután tökéletesen fog futni.
az okát ne kérdezd, egyszerűen nem tud mit kezdeni a fifa az ékezetes karakterrel -
mate0130 #32914 Ékezet van igen. De ez hogyan függ össze azzal hogy nem indul a játék? -
#32913 vagy szóköz? -
#32912 a widows-os felhasználói fiókodban van ékezet? -
mate0130 #32911 Sziasztok nekem az a problémám, hogy miután feltelepítem a FIFA 12-t és indítanám a játékot, csak a FIFA 12 logója jelenik meg egy pillanatra, majd elsötétül a képernyő és azonnal visszadob a windowsba, semmi hibaüzenetet nem ír ki. Crackeltem is a játékot, sőt több letöltési helyről is leszedtem magát a játékot, újratelepítettem és ugyanezt csinálja mindig, pedig a követelmények is bőven megvannak, simán futnia kéne. Nem tudja megmondani valaki mi lehet a baj? Kösz a segítséget. -
sanyiute #32910 helloka lehet mennék! -
FMfan #32909 Hali!
Aki szokott fifázni PS3-on, és jönne online bajnokságra, csak magyarokhoz, egy jó társaságba, az írjon PM-et, és adok linket! Köszi.:) -
Balázs 17 #32908 és büszke vagy rá? -
zoral1000 #32907 kösz. Király vagy!!
szólhattam volna előbb is így megspóroltam volna egy újra telepítést:D
kösz még1x -
Rudee #32906 #32891 -
zoral1000 #32905 Sziasztok (konfig:e8400+4850 golden sample+2gb ram+win7 64 bit sp1)
nekem lenne egy nagy problémám. egyik napról a másikra elkezdet szaggatni (még itt is 800x600,gyenge,msaa ki) a eredeti fifa 12-m.megpróbáltam mindent leszedtem patcheket, feltettem újra az eredeti gémet semmi, feltettem a egy Fifa 12 DVD5 release-t se origin se semmi csak a fifa úgy jó volt.újratelepítettem a rendszert, csak az eredeti fifa van fönn meg 1-2 progi(winamp,mpc,mozilla) és még mindig szaggat 800x600 ban is mi történhetett más játék nincs fenn??? kérlek segítsetek -
#32904 csáó!
XBOX-on játékos karriert játszok. Létrehoztam egy játékost (99-es), és azzal játszottam a Barce B csapatában.
2 kérdés:
Hogy kerülhetek át a nagy csapatba?
Magyar nemzetiségű, beleraktam a válogatottba is. Mikor játszhatok válogatott meccseket? -
arsenal6 #32903 Hihetelen, tényleg jó lett. Hogy mi az összefüggés.... (...)...?
KÖSZÖNÖM! -
#32902 Na majd hétvégén kipróbálom ha otthon leszek. Köszi a tippet! -
billdm #32901 vicces mert tényleg rendbe jön ha átállítod angolra az origint.. -
#32900 Sajnos igen, pl. haverral nem is látjuk egymást, nem tudunk játszani. Másokkal meg laggol. Bár picit javult de még mindig nem a régi. Ha megtudsz valamit, hogy mitől lehet kérlek írd be ide. Köszi -
billdm #32899 Sziasztok
Másnak is játszhatatlan az online egy ideje? -
#32898 fasza:) köszönöööm :) -
Rolesz #32897 nem jó, egyszerűen hiába hívjuk meg egymást not available... -
Balázs 17 #32896 én úgy emlékszem, az egyik meghívja a másikat, aztán shit+f1 a meghívottnál (alapból), és elfogadja a meghívást -
Rolesz #32895 1v1 -
Balázs 17 #32894 attól függ, hogy akartok játszani
1v1 2v2quest? -
Rolesz #32893 Online friendlines módot hogy kell életre bírni? Haverokkal akarunk játszani együtt, hogy kell? Origin mindenkinek meg van, rámegyünk erre az online friendlines-ra, látjuk egymást ott, hogy online, meg originban is, de hiába invite-oljuk egymást, "guest not available" vagy valami hasonló üzenet, és a guest list-be sincs senki... Valaki ötlet? Google-be nem találtam semmit... -
Hunor1 #32892 hello,
mezkészítésről van valahol egyszerű tutorial és hogy melyik progi kell hozzá? A Texture Editorral lehet a .png-s fájlokat visszakonvertálni rx3 .ra? Köszi. -
Balázs 17 #32891 origin-t angol nyelvre kell állítani, egy program újraindítás és jó lesz -
#32890 mitől van h elkezdett szaggatni mint állat a fifa? 2hete nem játszottam vele most elkezdtem és már a menüben is úgy szaggat h vmi iszonyat. másnak van ilyen gondja? -
janik #32889 nekem is ugyan ez a gondom szagat mint az állat mostanában. -
Alex2 #32888 érdeklődnék hogy akinek eredeti fifa 12-je van annak szaggat a játék?
eddig nem szaggatott de a ma nem tudok egyszerűen játszani vele.
még egy kérdés
a tűzfal státuszt közepesről hogyan lehet átállítani,mert sárgán világít,gondolom zölden kellene lennie
-
IXEMGabeo #32887 na bakkerman megoldottam. Csinálni kellett egy új felhasználó fiókot, aminek nem örülök, dehát nem volt más megoldás...
köszi -
IXEMGabeo #32886 ha megmondod merre fele olvassak vissza akkor a kisujjad sem kell mozdítani;) áll az alku? -
#32885 csak kb 30* volt leírva :-) -
IXEMGabeo #32884 FIFA 11 nincs fent, kormány régen ki van húzva...
ezt az ékezetes dolgot most hallom először, de legfeljebb átírom a nevem addig...köszi a segítséget, de szerintem ez így sem úgy sem fog működni...
ja és rendszergazda módban is indítottam az sem segített... -
#32883 a winwowson belüli felhasználónevedben van ékezet? a mappaszerekzetben,ahova raktad van ékezet? ezek fontosak,hogy ne legyne sehol se ékezet,és ha van kormányod,azt húzd ki,és töröld a FIFA 11-et -
IXEMGabeo #32882 üdv: mitől van az, hogy elindítom a FIFA 2012-t töltőképernyő, logó utána fekete képernyő és szépen kilép?...
WIN 7 64 bit van nálam...