FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Nem sokat Fifáztam, talán pár meccset, így azt sem tudom nálam villog e, majd meglesem.
Btw, jó a háttérkép 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
msn:[email protected] bárki felvehet
szar dunaújvárosi tesco, a semmiért elb*sztam 1 órát az életembõl úgy hogy fáj a lábam, fáradt vagyok. nembaj, holnap még elnézek megnézem van-e... de ha játékot nem is vettem, legalább a füleseket megnéztem telóhoz -.-
apropó, tudtok oldalt ahonnan olcsón meg lehet rendelni??
aki megvette a fifa 12-t az az ORIGIN nevével megdobhatna és felvenném hogy játszunk 1-2 meccset ha van kedve 😊
Est Sularus Oth Mithas
Nem tudjátok, hogy online módban miért nem lehet kikapcsolni ezt az undorító új védekezést? Vagy hogyan lehetne elérni, hogy ki lehessen? Okés, hogy gép ellen ki lehet kapcsolni de akkor online miért nem? Nagyon felb@sz.
msn:[email protected] bárki felvehet
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
ha az elsõ eset áll fent, akkor csak telepítsd újra egy nem ékezetes mappába, viszont ha a második, akkor vagy létrehozol egy új fiókot, amiben nincs ékezet, vagy a dokumentumok mappát áthelyezed egy másik helyre ahol nincs ékezet (ehhez itt találsz segítséget))
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha jól emléxem az erdeti 44 megás a virágbolti a kisebb
Ennyit olvastam róla
"Hát ne számíts, a felirat szerint 30-án hajnal 1 órától lehet játszani a játékkal.
Egyébként az egész telepítési procedúrája a játéknak szégyen, élen az Origin-al, mint ha mindenáron arra szeretnének rámenni, hogy ahol lehet, idegesítsék azt, aki hajlandó volt fizetni a játékért.
Egyszer meg kéne mutatni a döntéshozóknak a kalózverziót, ami összesen 3 klikkel telepíthetõ a gépre, nem kell 6 darab eula-t elfogadni, nem kell origin, nem kell regisztrálni sehova, sorolhatnám.
Maga a játék amúgy remek lett, ennyi a pozitívum."
Est Sularus Oth Mithas
Feltelepítettem 2 napja a fifa 12-t, de ugye ma hajnali 1-ig nem tudtam vele játszani. Ma reggel viszont, mikor szerettem volna elindítani csak annyi történt, hogy bejött a fifa 12 felirat, logó, és utána kidobott az asztalra. (ezt csinálta a tört verzió is, mikor ki szerettem volna próbálni vásárlás elõtt... De az azóta teljesen eltünt a gépemrõl.) Bármi ötlet, hogy mi lehet a baja? (gyk.: Megvettem a játékot 2 napja. Feltelepítettem, és ma reggel nem akar elindulni.)
köszi elõre is, ha valakinek van valamilyen megoldása.
Est Sularus Oth Mithas
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Az lenne a kérdésem,hogyha ugyebár áthelyezem a dokumentum mappát más meghajtóra akkor indulnia kell,legalábbis ezt olvastam-és hogy a többi játékmentésem nem fog elveszni?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
hajrá,lilák!
Meg most tegyük fel, aki megveszi eredetiben, az is szívja a fogát, hogy mi a rák van.
\"Hard to see, the dark side is.\"