FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palinho96
srácok valaki tud valamit, arra, hogy a fifaconfignál ahol lehetne a gamepadet beállítani, hogy melyik gomb melyik, azt hol lehet, mert nekem csak 2 gamepad közül lehet választani.. :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Vegyetek fel, FireWhisper a nevem originen is. Szívesen játszanék magyarokkal 😄

[HUN]FaTaL
Azt nem tudom. :/

Nem sokat Fifáztam, talán pár meccset, így azt sem tudom nálam villog e, majd meglesem.

Btw, jó a háttérkép 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
köszi megnézem

és a szemvillogás mitõl van?
Breki33
Breki33
háttérkép

Adi_Hun91 néven elérhetõ vagyok, de sajnos az új védekezés nagyon nem fekszik nekem... Viszont van FIFA 11em is 😄

hú télleg! kösz

webibebi
www.gameshop.hu

msn:[email protected] bárki felvehet

elmásztam tescoba, tegnap jött reklámújság, szept 30-október 3ig csak 9ezer ft. na szedtem a sátorfámat, odaérek, kb fél óráig nézegettem, nem siklottam-e el felette, de nem, nem volt kint.

szar dunaújvárosi tesco, a semmiért elb*sztam 1 órát az életembõl úgy hogy fáj a lábam, fáradt vagyok. nembaj, holnap még elnézek megnézem van-e... de ha játékot nem is vettem, legalább a füleseket megnéztem telóhoz -.-

apropó, tudtok oldalt ahonnan olcsón meg lehet rendelni??

[HUN]FaTaL
Kivetted az inibõl a skipboot cuccost? Mert amíg az benne van, addig nem ment, legalábbis tavaly így volt.

robi11
Hali!!
aki megvette a fifa 12-t az az ORIGIN nevével megdobhatna és felvenném hogy játszunk 1-2 meccset ha van kedve 😊

Nagyon szépen köszönöm a segítséged 😊 Meg is oldotta a gondom.

Est Sularus Oth Mithas

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy online módban miért nem lehet kikapcsolni ezt az undorító új védekezést? Vagy hogyan lehetne elérni, hogy ki lehessen? Okés, hogy gép ellen ki lehet kapcsolni de akkor online miért nem? Nagyon felb@sz.

Breki33
csak nálam abban nem mûködik a mentés
webibebi
akinek van kedve majd játszai írjon privátot és megbeszéljük a többit! 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Lacoka12
megvettem a fifát erre nincs a magyar komentár benne nem tudja valaki keresem?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Zenszkij
a jobb oldali nyilak a num lock gomb alatt, billentyûzettel így vetõdsz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

BaziJoe
Köszi.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

[HUN]FaTaL
Még mindig jobb analóg.

BaziJoe
Megszerintem ideje lenne frissíteni a topik képét meg a leírásokat ami benne van???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
A 11-esnél mivel kell vetõdni???

rooney8
ezt a hibát az szokta okozni, hogy vagy olyan mappába telepítetted, amiben ékezet(ek) vannak (pl. D:/Játékok/Fifa), vagy a felhasználói fiókban van ékezet
ha az elsõ eset áll fent, akkor csak telepítsd újra egy nem ékezetes mappába, viszont ha a második, akkor vagy létrehozol egy új fiókot, amiben nincs ékezet, vagy a dokumentumok mappát áthelyezed egy másik helyre ahol nincs ékezet (ehhez itt találsz segítséget))

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
az elsõ mondat storno 😛
Breki33
ezt biztos ide akartad? 😛

Ha jól emléxem az erdeti 44 megás a virágbolti a kisebb

Ennyit olvastam róla

"Hát ne számíts, a felirat szerint 30-án hajnal 1 órától lehet játszani a játékkal.

Egyébként az egész telepítési procedúrája a játéknak szégyen, élen az Origin-al, mint ha mindenáron arra szeretnének rámenni, hogy ahol lehet, idegesítsék azt, aki hajlandó volt fizetni a játékért.
Egyszer meg kéne mutatni a döntéshozóknak a kalózverziót, ami összesen 3 klikkel telepíthetõ a gépre, nem kell 6 darab eula-t elfogadni, nem kell origin, nem kell regisztrálni sehova, sorolhatnám.
Maga a játék amúgy remek lett, ennyi a pozitívum."
Ha esetleg valaki meg tudná mondani, hogy az indító exe mérete mekkora megköszönném azt is. Mert lehet csak a tegnap esti fáradtság az oka, de én 40-44 MB körüli méretre emlékszem, most meg csupán ~22 MB az.

Est Sularus Oth Mithas

Jó reggelt. Elkelne egy kis segítség.

Feltelepítettem 2 napja a fifa 12-t, de ugye ma hajnali 1-ig nem tudtam vele játszani. Ma reggel viszont, mikor szerettem volna elindítani csak annyi történt, hogy bejött a fifa 12 felirat, logó, és utána kidobott az asztalra. (ezt csinálta a tört verzió is, mikor ki szerettem volna próbálni vásárlás elõtt... De az azóta teljesen eltünt a gépemrõl.) Bármi ötlet, hogy mi lehet a baja? (gyk.: Megvettem a játékot 2 napja. Feltelepítettem, és ma reggel nem akar elindulni.)

köszi elõre is, ha valakinek van valamilyen megoldása.

Est Sularus Oth Mithas

Firerock
hogyan tudok be a keeper módban carrier-t játszani

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

értem. kösz a választ... de ez így nem jó 😄 és Európában angliai idõszámítás szerint éjfélkor jelenik meg? Mert nálunk 01:00, gondolom akkor az eltolódás miatt az anglia 00:00. Kíváncsi vagyok mi van amikor mindenki neki esik. Én megvárom az 01:00 órát kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni. Tömegek kezdenek el éjfélkor játszani? Amúgy tudja valaki, hogy mi annak a technikai akadálya, hogy a pc-sek játszhassanak más konzolos ellen, illetve a konkurens konzolok egymással?
[HUN]FaTaL
Mert az USAban már megjelent.

...ja és ha lefikázod a játékot utána meg megkérdezed, hogy érdemes-e egy gamepadet beszerezned akkor egy idióta vagy!
Megvettem. Nem enged még játszani azt írja szeptemer 30 01:00. De akkor ha belépek ea fifa felületre miért írja, hogy egy rakás ember egy rakás xp-t szedett már össze? Van amúgy innen valaki a fórumról aki megvette?
be a pro benne van még? ha igen még mindig 4éves csak?:S
Lacoka12
jó de billengyüzetel melyik a jobb anolag?

Zenszkij
jobb analóggal vetõdj, nem kell semmit nyomni

Lacoka12
a passz gombal ezzel vetödök csak a tizenegyesnél nem engedi

[HUN]FaTaL
Mivel próbálkozol? Jobb analóg.

rooney8
áhh jöjjön már a boxos verzió, nem bírom 😄DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lacoka12
miért nem enged vetödni tizenegyesnél?nem tizenegyesnél engedi

durva, még senkinél se fordult elõ <#idiota><#idiota><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogyha ugyebár áthelyezem a dokumentum mappát más meghajtóra akkor indulnia kell,legalábbis ezt olvastam-és hogy a többi játékmentésem nem fog elveszni?
Forza Italia
Srácok mért van az h felrakom a fifát és a nyelv választás elött kidob az egész játékból???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

elite
Nekem olasz kommentár kéne!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

lokika28
nah megoldottam a gamepad beállítást most megy viszont így hiába másolom be magyar féjlokat nemajánlja fel vmi nemtommijen progival csináltam meg gamepadot és nemjó magyar cucc vkinek vmi ötlet???:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Zenszkij
szép akció

totti10
fifa 12 inditásnál miért dob ki?? demonál az volt a baj hogy be volt dugva a gamepad..most kihuztam és mégis kidob.. valakinek csinálja még ezt ??

hajrá,lilák!

[HUN]FaTaL
A probléma az, hogy nem használunk mappaszerkezetben ékezetet, pontosan emiatt. Elõfordulhatnak szoftverek, amiknek problémát okoz (nem a Fifa az egyetlen). Ugyanilyen okokból szóközt sem ajánlott használni.

totyak
Meglepõ módon, de amint kreáltunk egy új felhasználói fiókot, amiben nincs ékezet és oda telepítettük a játékot, egybõl elindult. Fene tudja mi baja volt. Gondolom USA verziós a játék, azoknál meg alapból nincs ékezetes felhasználó. Csak ez elég ratyi megoldás szerintem.
Meg most tegyük fel, aki megveszi eredetiben, az is szívja a fogát, hogy mi a rák van.

Írtam pm-t. Amúgy lehet tolni gamerangerrel, vagy még nem támogatja?

\"Hard to see, the dark side is.\"

[HUN]FaTaL
Nyílván csatlakozni akar, csak nem szenved fél percig hanem egybõl kiírja hogy nem tud.

Ja és a nincs rá szabály az nem ugyanaz, mintha blokkolod (legalábbis win tûzfalnál).