36657
-
#33081 dehogyis :D -
#33080 rókabőr:D -
#33079 Sziasztok!
Vki tud arról vmit, hogy az end to end kamera állást lehet-e babrálni, hogy mindig hátulról előre mutassa a pályát? -
Rudee #33078 Konzolos FIFA topik. Ott vélhetően hasznosabb tanácsot kapsz, mint a PC-sektől. -
unrealnoise #33077 eddig én is eljutottam, viszont alig van PS3-hoz xboy style gamepad. ami van, azok közül sem mind ajánlott, illetve meglehetősen kevés a vélemény róluk. nem véletlen kérdeztem. :)
talán a legdurvább és legjobb ez lehet, kár hogy az ára se semmi... -
#33076 faintos -
#33075 -
#33074 pl.
de beírod gugliba, hogy ps3 gamepad és csemegézhetsz közülük :D -
arsenal6 #33073 lackoka25: ez nálam is előfordul néha, a Logitech gamepad miatt van (szerintem). Kicsit megtekergeted a jobb joyt, és elmúlik magától. Legalábbis nálam így javult meg. SOKSZOR előfordult már a hiba, és mindig elmúlt. -
unrealnoise #33072 egy butus kérdés, FIFA-val tolja valaki PS3-ason? Gondolom full ugyanaz mint Xbox-on. Viszont az xbox-nál jobban tetszik és kézre-állóbb a microsoft gamepadja. Vagy tévedek? :)
Esetleg van PS3-ashoz más kialakítású gamepad? Előre is köszönöm a válaszokat. :) -
#33071 Sziasztok,
Az UEFA EURO 2012-ben nem lehet egymás ellen EB-t játszani, csak sima barátságos meccset? (1 PC, 2 kontroller)
Csak 1 csapatot lehet választani, ha EB-t akarok játszani... -
hekhubá #33070 33061!
Adtak ki a játékhoz javító patch-et??????? -
lackoka25 #33069 amatör kédésem az volna hogy mikor passzolok egy másik játékosna az nem veszi át hanem elrúgja egyböl hogy tudom kikapcsolni?? -
hekhubá #33068 Valaki segítsen!!!!!!
33061 -
stupido #33067 hol találom, hogy melyik portokat kell forwardolni? -
#33066 Az első kérdésre benne van a válasz a második kérdésben.
Van routered? Ott is továbbítani kéne a portokat a játékhoz. -
stupido #33065 Sziasztok!
Két kérdésem volna. Az egyik, hogy online meccset játszanék, de 10-ből kilencszer az történik, hogy "sikeres ellenfél keresés" majd pár másodpercre rá "megszakadt a kapcsolat..."
Mi okozza ezt?
A másik, hogy kikapcsolt tűzfalnál miért írja, hogy hogy a tűzfal státusza korlátozó? -
#33064 Sziasztok!
Letöltöttem az Alan Smith féle kommentátor packot, de hiába teszem be a game mappába, a játékban nem tudom beállítani őket, csak a gyenge Andy Townsendéket... mit csinálok rosszul? -
hekhubá #33063 Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#33062 Hola!
Megvettem a FIFA 12-t... játszottam vele egész sokáig, semmi baj nem volt.. most meg szürke kép és kib... mit tegyek ilyenkor ?:/ -
hekhubá #33061 Sziasztok!
Letöltöttem az Uefa Euro 2012, feltelepítettem és az lenne a gondom a játékkal, hogy a harmadik mérkőzésnél nem lép vissza a menübe, és semmilyen gomb nem jelenik meg csak a stadoint látom. Mi lehet a probléma? Valaki segítsen!
Előre is kösz! -
Holtsáv #33060 A selejtező kihagyása számomra is érthetetlen, ráadásul a csoportokat is körülményes véletlenszerűen összeállítani. -
zsola100 #33059 Egy kis Gameplay, nézzétek meg a többi vidit is ha tetszik! -
#33058 Hali!
Olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a magyar bajnokságot,játszok vele,kilépek a játékből.Újra játszani akarok,be akarom tölteni a profilomat,és lefagy a játék.Mit lehet tenni? -
#33057 Valahogy életszagúbbak a meccsek, de lehet, hogy csak a játékosanimációk, AI fejlődött és azért gondolom így. :D -
#33056 pénzt szerintem se ér
"Absolute rip off, save yourself the money and make a custom tournament on FIFA12." -
#33055 nincs hatással a sima fifa 12re hál istennek:D
a játékmenetbe mi tetszett neked???:O -
#33054 Köszönöm a hozzászólásokat!
Így akkor ez kimarad az életemből, erre nem áldozok pénzt. Marad az alap... -
#33053 A játékmenetet kivéve egyetértek. Szerintem az jobb lett mint a sima fifában. Nem tudom, hogy arra is hatással van e, mert azóta nem volt időm klubmeccseket játszani, euroval is csak 1-2 meccset toltam. -
#33052 hát igen:)
üzlet az üzlet:D:D
az alap fifa 12 amúgy nagyon fasza de ez az eb dlc gagyi lett:D -
Balázs 17 #33051 ezt úgy hívják, pénz keresés kevés munkával
-
#33050 Szerintem szar lett. Belenyúltak a játékmenetbe is szerintem nem kellett volna olyan mit hogyha csúszkálnának meg lebegnének a játékosok::S:S:S
-edzőket nem mutatják, ugyan azok az animációk i mint a sima fifa 12ben stb.
-nincs benn a sima selejtező(nem is értem miért nincs:S:S:S:S)
-kevés licence van(bár ez nem az ea hibája javarészt)
-
Look at the cat #33049 crackeled skidrowal -
#33048 Sziasztok.! Fel telepítettem a euro 2012-őt és el indítom ! Utána még mi előtt el indulna a játék, kér egy termékkódot ?! Ilyenkor mit tudnék csinálni? Előre is köszönnöm a választ ! -
#33047 Valaki írjon már az Euro12ről véleményt. Milyen? Vannak extra animációk, hangulatkeltő dolgok? Edzőket mutatja mint a worldcup2010? -
Look at the cat #33046 uninstall aztán tedd vissza a régi fifát :D -
ben89 #33045 sziasztok!
Tegnap feltelepítettem a Euro 2012-t a fifám mellé és amikor elindítottam, a profil választásnál rámentem a profilomra gyönyörűen tapasztaltam hogy megsérültek a mentéseim!Nem akarja megnyitni!Újat létre tudok hozni,de nekem baromira kéne az előző profilom!Valaki tapasztalt már ilyet, vagy valahogy visszatudom hozni a régi dolgaimat? -
#33044 Xbox360 Fifa12:
Csináltam egy VP játékost, spanyol másodligából feljutottam a csapattal, aztán átigazoltam máshová. Régebben volt olyan, hogy a nemzete meghívta válogatott meccsekre. Magyart csináltam. Mikor játszhatok válogatott meccseket? -
#33043 origin-t állítsd át angolra -
Bence937 #33042 sziasztok!
valami történt fifámmal...
régen tök jól ment, nem akadozott meg semmi. nem játszottam vele vagy 1 hónapot és most h játszani akartam elkezdett akadozni. ez mitől lehet? mondjuk közben feltelepítettem a videokártyának a szoftverét mert előtte sztem nem nagyon volt semmi rajta
valaki segítene bajomon???
köszönöm :)