FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Ezt más is megerõsítené? Tudtommal a taktikus/hagyományos védekezést a kontroller setupban lehet beállítani, akár a fõmenüben. Rangsorolt online szemtõl szembe meccsnél felülbírálja???

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

tviktor91
EA mestermûve.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Tormiee17
Szezon végén kilép a játék,valakinek valami ötlet?

robi11
de az amúgy melyik?😄
ahol be kell állítani a billentyûzetet ott betudnád nekem karikázni 1 képen? köszi!

Breki33
Latin Spanish Commentary (PC)

http://www.filesonic.com/file/2355745624

Spanish Commentary (PC)

http://www.filesonic.com/file/2355766711
Breki33
Latin Spanish Commentary (PC)

FileSonic

Spanish Commentary (PC)

FileSonic
Jericho19
Köszönöm.Láma vagyok 😄

For the Empire!

Breki33
jobb analóg, naponta leírjuk 😛
Jericho19
Hello!
Hogy kell a 11-eket kivédeni? Rohadtul nem tudok rájönni?/xbox360 gamepad/

For the Empire!

És az nemtudjátok mér van hogy be akarok lépni az Alkotóközpontba de azt irja ki hogy "Figyelem!Hiba történt a felhasználói tartalom letöltése során.Kérjük, próbáld újra!" De hiába próbáglatom semmi...Most szedtem le Microsoft pontokért ilyen Alkotóközpontos kiegészitõket..
ismerõsöm 1megás nettel játszott 11 v 11 meccset lag és késés nélkül...😊
Problem?
a kulcs csak 4500, az alá próbálj menni

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ftcfan
Tormiee17
Manchester City-set nem tudnád belinkelni xboxosba???

gondolom mert turbo dieasel neted van pedig nekem is jo van 3mb tolt szt szaggat hagyad már EA az egy cigáány. azt is elbassza ami eddig jó volt.

furcsa hogy nekem nem laggol<#conf>

aki megveszi ezt a játékot nagyon megfogja bánni az ONLINE rész az 1 katasztrofa. nagyon lagol ja és szemtol szembe idenybe csak taktikus vedkezesel lehet jatsazni amivel szinte lehetelen nyerni ha tovabb lepsz 3 szintet szinte onnan függõnek kell lenni hogy ezzel megtanulj jáccani. Ugy hogy az én FIFA 12-met ELADOM BÁRKINEK 7000FT-ért. sehol senki nem adja ien olcson. szóljön akinek kell.

hello..a FIFA12-ben h kell átállítani a gombokat?..egyáltalán lehet játszani billel?
nem a csalásra gondoltam , hanem arra hogy most majd olyan barcelonásan fog támadni, kombinatívan vagy gyors ritmusváltásokkal...de sajnos ugyanazokat a kliséket alkalmazza többnyire 😞 csak nehéz elvenni a labdát tõle.
Breki33
Hali
Használt, Online kód nélkûl Fifa 12õt vennék 360ra!
Ha esetleg valaki tud, vagy van neki ólcsón az írjon PÜ-et!
Köszi!

Effe88
hát örök fifás dolog minél nehezebbre állítod annál többet csal a gép😊😄😄

hi.

az létezik hogy világklszzis módban is ugyanúgy támad az MI. ???<#conf><#wow1>
Azt értem hogy nehéz leszerelni õket vagy hogy engem azonnal szerelnek szinte, de azt hittem hogy azért valahogy ötletesebben és veszélyesebben támadnak, több variáció stb.
elite
Ez engem is érdekelne, mert engem is baszottul zavar, de nem lehet beállítani szerintem. 😞
Nem tudom miért kellett kivenni a lehetõségét???

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Mert BLt szeretnék játszani ahoz meg elég hangulatrombolók a nappali meccsek😄
rooney8
és az miért baj? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szevasztok!
Nemtudjátok hogy hol tudnám beállitani hogy csak esti meccseket tudjak játszani 1 sima bajnokságban? Mert sehogy se tudom átállitani, és mindig nappali meccsek vannak...
zyndar
Üdv!
Billentyûzettel hogyan lehet cselezni? Az oké, hogy a sprint és a labdafedezés (amivel meg védekezésnél irányba áll) gombja együtt lagalább finoman elhúzza a lasztit irányba, de tényleges cseleket nem tudtam kicsiholni a játékból, pedig a gombok át vannak kalibrálva. Visszaolvastam vagy 5 oldalt, de erre a kérdésre még nem kapott választ senki. Azért lehet billentyûzettel cselezni?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

daver88
hát ugyebár van a (jelen esetben) ita_it és az ita_it.bh fájl, amit bemásoltam a Game mappába...de a játékban továbbra sincs semmi nyoma...vagy még valamit kell csinálni??

neten amikor szemtõl szembe idény-t tolom akkor miert valt át automatikusan TAKTIKUS VÉDEKEZÉSRE ??? Mert úgy lehetetlen és szar játszani.

DaemoonHunter
Olvastam lejjebb a hsz eket erre vonatkozóan, és meg is tettem a leírtakat de:
akárhányszor át akarom állítani a gombok kiosztását billentyûn, a vissza gombra klikkelve, vagy ha az elõzõ menübe akarok visszatérni simán kilép a játék. Virágbolti verzióval szenvedek, de biztos van valami megoldás ehhez is. Magyarul mindenképp kézileg kellene átírnom a gombokat egy fájlban vagy van más megoldás is?

Breki33
errõl jut eszembe cseh lengyel oroszt cserélném más nyelvekre
Effe88
csatlakozom😄

én angolal tolom egyébként jó mert pl. kupa meccseken másik páros van(bár azok kevesebb nevet tudnak😄😄)

egyébként német kommentátort nem tud valaki???

[HUN]FaTaL
Pedig oda kell bemásolni a game mappába és már mûködik is.

http://goo.gl/gd6Zi5

bemásolva?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Breki33
simán megy bemásolva

hy
felraktam a fifa12 õt és mikor belépnék a játékba egyböl kilép az mitöl lehet? :/

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Valaki erre tud megoldást | #32089
Lacee86
Hm. Na majd megsasolom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Minden évben átrakják a Fifából.

Lacee86
Sztem nem rossz, bár kétségtelenül akkor volt érdekes igazán, mikor újdonság volt.
PES-hez van magyar kommentár mod? 😮 Ezt nem is tudtam.

[HUN]FaTaL
Szerintem a magyar kommentátor rettenetes. 😄

Amúgy minden évben moddolják a pesbe is, gondolom idén sem lesz másképp. 😊

Lacee86
De a Fifában van magyar kommentár. 😛 😊
Amúgy most levettem legkisebb renderelésre, 1440x900-ra. Így úgy ahogy játszható nagyjából.

[HUN]FaTaL
A Fifa az egyik legszarabbul optimalizált játék. Pesezz, ahhoz nem kell erõmû és még szebb is. 😊

Lacee86
Hát mit, mondtam h a 11 1680x1050-en magas grafikán simán ment... Ne már, h egy Fifához is lassan erõmû kell. :/

daver88
a kommentátor fájlokat hova kell bemásolni?? mert a README fájlban az van, hogy a Game mappát másoljam át a játék fõkönyvtárába, de ott van már egy game mappa, amiben tulajdonképp a játék összes fájla...ha csak a két fájlt másolom be a Game mappába, akkor nem jelenik meg játékban választható nyelvként...valaki tud segíteni ebben?

guruzone
sziasztok, a tegnapi problémám:

FIFA12

- originnel letöltve

- kezdõképernyõ bejön, fifaconfig.exe-t el tudtam indítani,

- de ha rányomtam a Játék-ra, kiírta az a boozi Origin, hogy probléma van a játékbeállításaival, telepítse újra a játékot.

Úgy oldódott meg a gond, hogy (vicces...) Originbõl újra letöltöttem, és újraraktam a gémet. Letöltés elõtt nyomtam egy telepítõfájlok törlését az origin beállitásaiban.

Viszont a kollégám Fifája nem kel életre, kezdõképernyõ után (Játék, beállítások, kilépés) rábök a játék-ra, majd villan egyet a kép, és se hibaüzenet, se semmi, nem indul természetesen.

Nála mi lehet a gond? tippeket elfogadok! Bezavarhat nála a virágbolti Fifa11? Már törölte, de ma este kitöröltetem vele a Fifa11 cuccait a regeditben.

rooney8
proci kevés hozzá, de nem is értem, hogy mit vársz tõle 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

mike0013
Valaki tudna mondani véleményt, hogy milyen a játék online része? Megéri-e megvenni? Köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Köszi! Akkor provokálok. <#smile>