FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Üdv! A játék mennyire prockóigényes? A lent látható gépen próbáltam ki tegnap, de bizony szaggatott rendesen, még húzott procival is. Igaz a felbontást hagytam 1680x1050-en, de közepesre tettem a renderelést, az élsimítást kikapcsoltam, és úgy is. Ez azért fura, mert az elõzõ rész szinte max grafon ment szaggatás nélkül. Ennyit nõtt volna a gépigény? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33
a kérdésed elõtt kb le lett írva naponta aztán ötödszörre meguntam, hogy senki sem olvas vissza
tviktor91
Jó, hogy valakinek sikerült válaszolnia a kérdésemre napokkal azután hogy feltettem,és természetesen akkor amikor már magam is rájöttem.<#awink>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Effe88
aszem nem lehet de egyébként én sok tizenegyest kaptam már csak ki kell "provokálni" jobb analóggal kell jó ütembe trükközgetni meg meghúzni!!!

Sziasztok!
Azt be lehet állítani, vagy megoldani valamilyen módon hogy az ellenfél csapata többet szabálytalankodjon?
Lejátszottam már sok-sok meccset és szabadrúgást még nem lõhettem, 11-est is csak 1-et kezezés miatt.

Breki33
Ezt már rég leírtuk itt, de pontosítsunk, nem a config file-t kell átmásolni hanem

Fifa 11-ben kell ezt megkeresni

"My Documents/FIFA 11" "buttonDataSetup.ini"

Fifa 12-ben pedig: "buttonData.ini" a neve !
tviktor91
Végre sikerült ez a fos.
http://www.youtube.com/watch?v=j9JQMVufKmU

Fifa 11-bõl át kell másolni a config fájlt fifa 12-be,aztán gamepadfix-et letölteni mellé (ami a demóhoz van) ott követed az utasításokat és kész..mûködik ps3 joy-on is a két alsó kar yeh.

ok, köszi félreértettem akkor. koszonom a segítséget mindenkitõl! 😊

no akkor végre komolyabban nekiállhatok ma😊
+1 kérdés : lehet valahogy saját clubot létrehozni és azzal indulni egy career módban?
[HUN]FaTaL
Én nem mondtam semmilyen fifasetup.init, azt mondtam hogy az init töröld ki, amit szerkeszteni kellett az elsõ verzió futtatásához. Ez az rna.ini volt nem a fifasetup.ini, ahhoz soha nem kellett nyúlni (csak nem jutott eszembe a neve az ininek és nem volt fifa azon a gépen, amirõl a hsz-t írtam).

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki ezek a beállítások melyik ini-ben vannak? vagy melyikbe lehet berakni?
KÖSZI Breki !

igen az rna.ini volt a baj. most már jó.(de tegnap a fifasetup.ini-t mondták, arra nem reagált)

KÖSZIKE !
Breki33
This is the adboard layout for different leagues as best as i can work it out :

adboard_0_0.rx3 to adboard_0_3 : ARENA, Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc
adboard_1_0.rx3 to adboard_1_3 : Friendlies, Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc

adboard_2_0.rx3 to adboard_2_3 : Premier League, Barclays, TalkSport etc etc

adboard_3_0.rx3 to adboard_3_3 : Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc

adboard_5_0.rx3 to adboard_5_3 : Spanish la liga?, tiempo de juego, cope, ssx etc

adboard_7_0.rx3 to adboard_7_3 : French Ligue 1 ? ,Canal+, L'equipe, RMC, ssx etc

adboard_9_0.rx3 to adboard_9_3 : Italy, gazetta dello sport, radio 105, ssx etc

adboard_11_0.rx3 to adboard_11_3 : Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc

adboard_12_0.rx3 to adboard_12_3 : Danish leagues, ekstra bladet, faxe kondi, ssx etc

adboard_13_0.rx3 to adboard_13_3 : Norway, sumo 2, ssx etc

adboard_14_0.rx3 to adboard_14_3 : netherlands, televise veronica, radio+538, ssx etc

adboard_15_0.rx3 to adboard_15_3 : sweden?, sport bladet, ssx, fifa street etc

adboard_16_0.rx3 to adboard_16_3 : German? Austrian? sport woche, loala.at, ssx etc

adboard_17_0.rx3 to adboard_17_3 : Swiss?, 20 minuten, ssx etc

adboard_18_0.rx3 to adboard_18_3 : German, bundesliga, kicker, 90elf.de, ssx etc

adboard_19_0.rx3 to adboard_19_3 : Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc

adboard_24_0.rx3 to adboard_24_3 : Portugal, espndesprotes.com, la pasion que nos une, ssx etc

adboard_25_0.rx3 to adboard_25_3 : portugal? , aBola ,ssx, etc

adboard_26_0.rx3 to adboard_26_3 : Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc

adboard_32_0.rx3 to adboard_32_3 : Generic Fifa street,ssx,easports.com/jobs etc-different language on fifa stret ad-portugal

adboard_33_0.rx3 to adboard_33_3: Visa, Hyundai, Adidas, Coca Cola, Sony

adboard_34_0.rx3 to adboard_34_3 : Irish, Irish Daily Star ssx,easports.com/jobs etc
Breki33
nekem ez van benne

FULLSCREEN=1
DIFFICULTY=3
WEATHER_TYPE=1
DISABLE_NIS_PLAYBACK=0
HALF_LENGHT=6

CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_BROADCAST =200.1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELEBROADCAST =0.060
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELEBROADCAST =200.1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_COOP=0.05
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_COOP=200.1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE =0.06
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END =0.05
nem tudom, a crackra gyanakszom...vagy esetleg a gamepad fix zavarhat be?(beraktam a játékba ezt a fixet mert a saitek gamepadot nem ismerte fel, illetve a bal joyt nem lehetett használni)
igen , tegnap töröltem azt az .ini filét is de semmi változás.
Breki33
dehogynem kaptál világosan leírták, hogy az rna.ini-t -bõl kell kiszedned
Effe88
igen semmi gond ezt használom én is

értem. de neked mûködik a profil mentések minden?
Effe88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fifa 12 p2p-s leszeded kitömöríted és csak a reloaded krekket berakod és kész---telepíteni se kell jól mûkszik!!!

szevasztok.

bocs hogy újra kérdezem de nem kaptam tippet arra hogy mit is kéne tennem hogy végre mentsen a játék mert így sajnos játszhatatlan mivel semmilyen beállítást vagy profilt nem ment el nekem a játék! ( net nélkül csatlakozok fel a játékra persze)
Pedig idén úgy döntöttem hogy a PES helyett "visszatalálok" a fifához...
Kinek virágboltival mûködik a mentés az segítsen már kicsit.pl. melyik fifa releaset használja ?

köszönöm ha segít valaki <#wave><#wave><#wave><#wave>

SLICK
A múltkor kérdeztem bár nem jött válasz (esetleg ti sem tudjátok), hogy saját zenéket hova kell berakni? Na meg milyen formátumban?
Láttam a menüben, hogy lehet állítgatni mi szóljon a Menüben, játék közben, vagy szünetben...

Sziasztok!
Létezhet az,hogy az originnel 13 év vagy valamilyen korhatár alatt nem lehet online játszani?Mert a fiam szülõi email címmel regisztrálta magát és persze rálõtte az eredeti Fifa12 cd kulcsot és semmi online funkció se barátok se profil nincs az originben miután bejelentkezik.A játék az elindul originbõl, de nem tud csatlakozni sehova.Ha valaki tud valamit errõl jelezze van e megoldás.köszi
neked kell feltölteni, kiküldesz embert toborozni
Csupi05
Hogy nem eredeti a game. Vedd meg, nem lesz ilyen probléma!

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

robi11
Hali!
az mitõl van hogy ha Gyorson van a játék sebessége akkor laggol? normális szinten nem szokott csak néha néha ... de ma pl laggolt :/ :S mit tudok vele csinálni?? gépigény amúgy megvan.

tviktor91
Az a baja hogy az EA csinálta ezt a szájbabaszást..és 12-edjére sem sikerült normálisan összerakni,de azért 13ezret elkér a konzolos verzióért.

tviktor91
Ding ding?

mike0013
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy hol a legolcsóbb a FIFA 12 PC-re a hazai boltokban?
Köszi elõre is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok!

Hogy lehet az ificsapattal valamit kezdeni, mert rákattintok azt írja jelenleg nincs ificsapatom, mi lehet a gond? És hogy lehet billentyûvel cselezni, nem tudok rájönni...
Hello mindenki!

Srácok a Joy érzékenységét nem lehet valamivel állítani? Xbox controllerel nyomom és szanaszét lövöldözöm a labdákat.
Végre rájöttem, hogyan lehet gyakorolni és nem csak az arénában futkározni. de hiába próbálkozom a gólvonalról mellé rúgom...😊
Korábban PES-tem lehet ez a baj.
Úgy lövök, hogy nyomom a lövést a megfelelõ erõig és mielõtt elrúgná kezdem belõni az irányt érzésbõl de irdatlanul érzekeny a Joy. kb 1 mm jobbra vagy balra és majdnem bedobás lesz belõle.

Vmi tipp?

Elõre is köszi
elite
Köszönöm! 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

tviktor91
Nem tudjátok hogy tudnám beállítani a Ps3 joyomat hogy felismerje normálisan?
A két alsó kar nem müxik..az összes többi okés :S

jó köszi, csak légyszi hol találom ezt az ini fájlt?(miután töröltem a játék majd létrehoz egy újat?)
[HUN]FaTaL
De lehet. Gondolom még futtattad a legelsõ orosz szar releaset az ini fájllal, azt töröld le. Játékot meg blokkold a tûzfalon.

valaki pls. nem lehet semmit menteni virágboltival???
my fifa opció használhatatlan.....nem ment, nem tölt be semmit. így hoába kezdek bajnokságot stb, nem tudom folytatni..aki törttel fátszik az hogy oldotta meg??( esetleg nem engedi ki a játékot internetre??9
[HUN]FaTaL
Nincs már ilyen, ahogy néztem. Helyette viszont be lehet állítani mennyi pénzt szánsz az átigazolásokra és mennyit a fizetésekre.

rooney8
már a tavalyiban sem lehetett ilyenekre költeni (konzolon)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

biztos buta kérdés, de ha menedzserként akarok karrier módban bajnokságokat tolni, akkor a tavalyi részben volt egy csoó pénz, amit arra fordítottam, amire akartam.erõnlét meg ilyenek. ilyen ebben a részben már nincs, vagy csak én vagyok béna és nem találom? elõre is thx
uhmmmm.... virágboltival nem lehet menteni ..???????????? nem tudom folytatni a ligát...
hello. Tournamentben játszom(most kezdtem)West Hammel az npower ligában(2. liga)
Hogyan lehet játékosokat eladni-venni?
köszi
sziasztok arra van lehetõség hogy a haverommal játszak /barátok legyünk ha én PC-n õ meg ps3-on van?köszi
Sziasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem. Mikor onlineban játszanék , és minden kész azt kéri a játék nyomjam meg a 10-es gombot , hogy eltudjam kezdeni a játékot . Nyomok én minden gombot a jostikon is meg a billentyûzeten is de nem tudok tovább lépni, Így csak akkor tudok játszani ha többen játszunk és nem én vagyok a kapitány , de 1x1 módban szívás van, ki kell lépjek.
2 dolgot szeretnék kérdezni?
1. Cselezni billentyûzettel melyik gombal lehet?
2. Karrier módban hogy kérhetem hogy cseréljenek le? (saját játékosomat irányítom és a végére sokszor lesérül)
játék szaggatása ellen tud valaki valamit?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Hello mindenki!

Srácok a Joy érzékenységét nem lehet valamivel állítani? Xbox controllerel nyomom és szanaszét lövöldözöm a labdákat.

Elõre is köszi
Effe88
passz de szerintem nem
de próbáld ki mentsd addig le egy pendrivra és utána nézd meg

hello.

van a dokumentsben egy replay0 BIN file. 1GB !
(C:\Documents and Settings\Default User\Dokumentumok\FIFA 12\instance0)

ezt ki lehet törölni, vagy minden újraindításnál berakja???
nagyon kell spórolnom a C-n azért kérdem köszi.
Breki33
elite
-Meccs közben cserénél nincsen zene a menüben. :S
(boxon legalább is...)
-Saját bajnokságban nem lehet napszakot választani, sem idõjárást.

Miért kell visszalépés is a sok javulás mellett? Nem értem...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Segítenétek abban,hogy amikor elindítom a játékot bekapcsolom az origin panelt,megy a homokóra és azt írja hogy origin betöltése kis türelmet,várok vele hosszú ideig de nem történik semmi a játék elindul de semmi online funkció nem mûködik.köszi a válaszokat elõre is.