36657
-
#33121 van opció ati mikroszaggatáshoz, nem segít, ha bekapcsolom, ugyanolyan mint amikor ki van kapcsolva -
#33120 már akkor sem segített... de thx... -
#33119 #32725 -
#33118 Furcsa, mert nálam jó, nincs mikrolag. HD4850. -
#33117 ATI mikro lagról lehetett olvasni már az előző Fifánál is, sztem ez még mindig fennáll, próbálj rákeresni gugliban -
#33116 Asus p5k
Core 2 duo e4700
2gb ram
8600gt
Hat figyelj, ha ezen a konfigon elmegy akadas nelkul (igaz nem full grafon), akkor a hiba az on keszulekeben van. En azt hiszem alul volt valami ati-s cucc, azt vagy beikszeltem, vagy nem es az megoldotta a szaggatast.
[nem tudja pontosan, mert most nincs font a gepen] -
#33115 nem eredeti...
de nem azzal van a bajom, hogy lassan tölti be a meccset, mert nem, eddig ez a fifa tölti be a leggyorsabban a meccseket, kb 5-10 sec
a baj az, hogy játék közben akadozgat a játék, próbáltam már levenni a minőséget alacsonyra, mediumra, élsimítást lejjebb venni, kikapcsolni... felbontást állítani kisebbre...stb., szal kb mindent
friss 1 napos windows, legújabb directx és ati driver
ekkora optimalizálatlan ganéhalmazt amúgy rég láttam... undorító ez a fifa sorozat, mindig is erre hajtott, hogy új pc -ket és pc alkatrészeket vegyenek miatta az emberek
bezzeg a CoD Black Ops röccenés nélkül elmegy medium/high kombón... és szerintem enyhén komolyabb játék mint ez ahol fixen van a kamera és "mikro" emberkék rohangálnak a "mikro labda" meg pattog... szégyen. -
#33114 #32922 -
#33113 #29927 -
#33112 ja azt nem írtam, hogy oprendszer win 7 home premium 64 bit -
#33111 adott az alábbi konfig:
asus p5b
pentium dual core E6500 2,93 hz
ati radeon hd 4670 512mb ddr3
4x1 gb ram
és a fifa 12 akadozik...
lehet vele valamit kezdeni vagy mehet neki a shift+del? -
Rudee #33110 World National Patch 09 -
Kommunista #33109 Sziasztok!
FIFA 09-hez nem ismertek olyan modot, amivel az afrikai országok csapatainak nagy részével lehetne játszani? -
#33108 Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, h a 2012-ben hol lehet normálisan beállítani a gombkiosztást, h olyan legyen, mint a régi verziókban? Ezeken a hülye gamepados ábrákon nem igazodok ki, billentyűzetes kiosztást meg nem találtam... Köszi előre is. -
#33107 Köszönöm a választ. -
Balázs 17 #33106 "Kérem hogy passzolják nekem a labdát és amint hozzám ér már rugja is tovább"
Ez akkor van, amikor a gép magától passzolja, de te pont abban a pillanatban kéred így amikor odaér passznak veszi -
sanyiute #33105 szezon végén lehet hosszabítani a csapattal vagy akár el is igazolhatsz szezon végén felajánlja majd a gép hova tudsz elszerződni és mennyiért -
#33104 Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha karrier módban játszom mint csatár, de nem vagyok menedzser is akkor van e mód arra hogy a karakteremet átigazolják egy másik csapatba. ?
Ui: Veletek nem fordult még elő hogy játék közben egyszer csak megbolondulnak a gombbeállitások és mintha beragadna egy gomb, . Kérem hogy passzolják nekem a labdát és amint hozzám ér már rugja is tovább, meg néha gondol egyet és leszalad a pályárol, mint a reklámban amikor eszébe jut hogy nincs otthon friss tej.... ????
Segítsetek légyszi, ill. válaszoljatok légyszives az első kérdésemre.
Előre is köszi -
#33103 sry
am leszedtem a graphic switcher cuccost, és nem működnek a dolgok. a végén manuálisan is bepakolásztam, reg. és semmi :(
ötlet? -
#33102 #33075 -
#33101 -
ateszegry #33100 srácok vki segitsen máár..fifába néha belaggol a game...pedig fullon megy meg minden...van amikor magától belaggol játzsok egy hónapot semmi baja,utánna meg egy hétre laggol.. -
#33099 Hali!
Hol lehet jatszani masok ellen fifa 11-et? -
unrealnoise #33098 írtam a hazai EA supportnak, várok pár napot, ha nem jön válasz, akkor visszaviszem a boltba. :) -
#33097 vidd vissza a boltba -
unrealnoise #33096 nekem az a gondom, hogy amikor beírom az online aktiváló kódot az online játékhoz, (amit a gameshop.hu-n vettem és fóliás eredeti a cucc (PS3-as) ezt írja ki: The code you entered not be correct or may no longer be valid.
please check your entries. valaki valamit? -
#33095 ITT 9.99$=2,369.56 HUF, Origin-re regelhető, multilanguage, tehát magyar szinkron is van. Vásárlásnál amerikai címet kell megadni (http://hu.fakenamegenerator.com/). -
#33094 Vedd meg eredetibe te gyökér.. -
#33093 túl kevés info -
hekhubá #33092 Jó lenne ha valaki segítene már!!!!!!!!!!!!!!!!!
33061!!!!!! -
gosumofo #33091 nem mindenki akar egy rohadt konzolgyártót támogatni. -
#33090 szerintem meg eredeti xbox padra érdemes beruházni, a logi gyengébb -
krunyec #33089 upsz,rossz link bocsi :) -
krunyec #33088 Hali!
A probléma a következő, a Fifa csak eredeti Logitech F510es és F310es gamepadokat ismer fel teljes mértékben, mint ahogy a mai játékok kb 100%a. Erre csináltak egy progit amivel elhitetheted a játékkal hogy ilyet használsz. Az alább linkelt youtube videó elmagyarázzal a telepítését és használtat. Bár szerintem megéri beruházni egy F510esre, a legjobb minőségi controller PChez amit lehet kapni. Megéri az árát.
-
#33087 én nyomom, felveszlek a hétvégén -
#33086 passsz:S -
krunyec #33085 Hello all! Originen nyomja vki a Fifa 12-t? Vagy van már esetleg egy nagyobb közösség magyarokból? Csatlakoznék hozzátok egy kis online gamelés végett. :) Origin name: pocketank -
hekhubá #33084 33061!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki segítsen!!!!! -
Rudee #33083 Itt is kaptál volna segítséget, ha hozzá tudunk szólni érdemben :) -
unrealnoise #33082 köszi. teljesen jogos, és sorry. :)