FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van cseh, lengyel, orosz azt hiszem 😛
A Fifa angol kommentárját elég jónak tartják mi a pes-ben emiatt irigykedünk :-)
Kerestem a Microsoft honlapján de nem nagyon találom linket tudnál küldeni?
bocs.
Üdv Feri
Kár,hogy van viszonyítási alap😊
FIFA-hoz valami egyéb kommentárt az olaszon,spanyolon,latin-spanyolon kívül tud még valaki,vagy esetleg olyan angolt ami kicsivel jobb mint amit a játékba tettek?
Köszi!
Olyan problémám lenne, hogy amikor játszunk a fifa 12-vel néha megáll a kép és lefagy a gép, majd amikor újra indítom akkor kiír valami visual c++-os hibát ez mitõl lehet?
Üdvözlettel Feri.
jobb meg valószínûleg a numerikus bill-en van
spanyol-latin kommentárt dicsérték eddig a legtöbben 😛
...szóval rúgom a 11-est,nekiindul az ember majd messze a kapu fölé bombáz és ennek az új engine-nek köszönhetõen úgy ül valagra mint az óvodában a kisgyerek amikor túl nagy lendülettel csúszik ki keze alól a dömper...
...az olasz kommentár meg megdöbbenve üvölti,hogy:
"Francesco! Mamma Mia!Totti-Totti! Mamma Miiiiiaaaaaaaaaa!"
Úgy röhögtem azt hittem lefordulok a székrõl...
A spanyol-latin kommentár viszont nem tetszik,nincs benne semmi lendület,sajnos...
itt a leírás
http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2325402&postcount=1
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
az egy dolog, hogy megoldást jelenthet, de ha nincs hozzá semmi leírás, mit hova merre, úgy elég nehéz
mindenesetre köszi
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
ezt nehezen tudom elképzelni
ez elég érdekes érdemes lenne törölni a régebbi fifa-t
plusz cseréltem a rossz füvet talán egy labdát adatbázist kijelzõt
de a fû színét még szeretném javítani
ilyenrõl
kb ilyenre

Hogyan tudom mûködésre bírni?
mármint, ogy ilyen élénkek a színek😄
illetve milyen pechek (kiegek) vannak fent a Fifádon! 😄
ha tudsz linkelni nagyon megköszönném! 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Lenne egy másik kérdésem is.
A játékban beadásoknál azt meg lehet oldani,hogy "kiválaszott" játékoshoz ívelje a labdát mert nem vagyok megelégedve azzal,hogy 10-bõl 8-szor a homályba passzol a szélsõ...
Akkor átnevezted a fájlt és úgy raktad be.
http://goo.gl/gd6Zi5
Eredeti játékom van de mikor anno a törtbe bemásoltam a magyart akkor az az egyik angol kommentátort kiválasztva szólalt meg!
Így oké?
és onnan tudod ha spanyol kommentárt akarsz a spanyolra állítod, nem is értem ezt a kérdést
Kérdésem:
Ha bemásolok külön egyéb kommentár hangot,hangokat akkor azt a fájlt át kell neveznem ahhoz,hogy jó legyen,a játékban megszólaljon vagy elég ha szimplán bemásolom?
Illetve,honnan tudom melyik kommentár nyelvre kell állítanom ahhoz,hogy az általam bemásolt kommentár szóljon?
Köszönöm!
nevem ott lent
Kilépek és soha többet nem indul el ?
Ikonra kattintva homokórázik 1 mp-ig és utána semmi nem történik...<#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A kilépõs dolgot úgy lehet jelenleg megoldani, hogy a Felhasználónév/FIFA 12 mappájában van egy olyan \\\"instance0\\\" mappa azon belül pedig \\\"replay0.bin\\\" file. Erre jobb gombbal katt, majd Tulajdonságok és írásvédett négyzetbe pipát rakni. Ezután elfog indulni, ékezetes felhasználónévvel is. Annyi hátránya van,hogy a képernyõ felbontást nem jegyzi meg, csak amit alapból akarna indítani. Na már most mivel nekem eredetiben van meg így a \\\"C:\\\\Program Files (x86)\\\\Origin Games\\\\FIFA Soccer 12\\\\Game\\\\fifasetup\\\" mappában a \\\"fifasetup_default.ini\\\" file-ba kell átírni a dolgokat. Nem tom a tört verzióknál hol van de ezt a file-t kell megkeresni. Leírom az én fileomban mi található, ha esetleg kellene valakinek: ASPECTRATIO = 1.778, CONTROLLER_DEFAULT = 0,MSAA_LEVEL = 4,RENDERINGQUALITY = 3,RESOLUTIONHEIGHT = 768,RESOLUTIONWIDTH = 1366,SCREEN_SLEEP = 16,VOICECHAT = 0,WAITFORVSYNC = 1.Egymás alá írjátok a sorokat a fileban. Nyílván mindenki a saját felbontását írja bele
most kezdem el telepíteni az eredetit, de olvastam vmi 3gigás cuccról azt mindenképp le kell szedni vagy az mi?