FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
sztem itt kérdezd meg

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

32424-32425-re valaki valami ötlet?
#32423-re valaki ??
Megint én, mûködik, a progiban a Record opcióval be tudtam állítani a jobb analóg karhoz is és így már megy. tegnap egész este ezzel szenvedtem éjjel 1-ig, úgyhogy most megyek és kialszom magam, köszönöm a segítségeket! 😊

most komolyan ne viccelj már 😊
majd amikor holnap leég az alaplap gyere vissza és megmondjuk 😊
Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétrõl világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitõl van ez valaki valami ötlet?
Sziasztok,
vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Ez mitõl lehet?

Hello.

Azt kérdezem hogy lehet-e a fifában egy játékos posztját megváltoztatni?
Pl. felfedeztem egy tehetséges lengyel srácot akit fel akarok futtatni.
BK a besorolása de csatár erényei vannak és inkább csatárként akarom használni. Viszont nem látok sehol opciót hogy az alap besorolását változtathassam.
nekem is gondom volt a gamepaddal vmiért, hiába állítottam bármit nem volt jó, jobb oldali analóg meg semennyire
sokáig böngésztem a neten és arra bukkantam hogy:

futtatás: regedit
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick

itt kitöröltem a gamepadom mappáját, majd elindítottam a játékot és azonnal felismert mindent még állítanom se kellett semmit😊

WIN7
lacinkacinka89
#32384 ?? Senki? 😊

Sziasztok! Egész héten a fórumot olvastam hogy mûködjön a genius maxfire gamepadommal a jobb analóg kar és hála nektek, addig eljutottam hogy már félig mûködik a tocaedit xbox controller emulatorral, csak annyi a probléma hogy ha úgy állítom be ahogy azon a képen volt, a jobb kart ha jobbra vagy balra tolom, akkor le / fel megy, ha meg fel vagy le irányítanám, nem reagál semmit. de ha a Stick axis X-hez Axis 6-ot állítok be, akkor megy rendesen jobbra-balra, de fel le nem. ha a stick axis Y-hoz beállítom hogy inverted axis 6 akkor meg átlósan mozog. valaki tudná hogy mit kell ahhoz beállítani hogy rendesen mûködjön? elõre is köszönöm

rooney8
legutóbbi meccsen nálam is olyanokat védett a kapus, hogy azt hittem beszarok 😄 vagy három egy az egy ellenit védett (még egy pozitívum, hogy már végre lábbal is tud védeni), aztán olyan löketeket kiszedett, hogy csak úgy néztem 😄 szerencsére az én kapusom volt, szval örültem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
nekem változó profin tolom eddig 5 gól volt a max de nekem is 1-2 gólos a nagy átlag....
vizont a csúszkákon állítgass én már beálítottam pl a mi kapusát is lejebb vettem 50rõl 45-re😄😄D:😄mert az is néha olyan volt mintha 2db oli khan védett volna😄😄😄

rooney8
de az a baj, hogy a támadásokban sem brillírozok, elvétve rúgok néha egy-két gólt azt annyi 😄 jól védekezik az AI 😄

nem játszok gép ellen😄
rooney8
nekem is volt már, mikor mérgemben kihúztam a tápkábelt a kis g*cibõl (xbox) 😄D
egyébként szó se róla, nekem is tetszik, csak lehet lejjebb kéne venni a nehézséget, aztán ha belejöttem, emelhetünk 😄

Effe88
nem a védekezéssel van a bajom
nekem is bejön de mondom hogy csal néha😄😄😄ezt azért lásuk be😄😄😄

[HUN]FaTaL
Minek ctrlaltdel? AltF4 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

😄D
sokan szidják az új védekezést, de szerintem rohadt jó, csak sok idõ kell mire tökéletesen használható
Effe88
😄😄😄 nekem csak akkor ha egyszerûen 6 emberemet lecselezik és utána mit ad isten a 7. emberremmel éppen szerelek de próbálnék felszabadítani erre mintha direkt gyengén rúgná el aztán az ellenfélhez pattan persze egybõl gól na most ezek általában a 45.percben jönnek 😄😄😄😄
erre nem vagyok büszke de😄😄😄 control+alt+del aztán újra ,amatõrön és megverem a tetû állat gépet😄😄😄

rooney8
én ha pl. kapok egy gólt, akkor elborul az agyam, ideges leszek és mindig kitámadok az emberekre, de ilyenkor már egy sima testcsellel is elmegy mellettem és sorba kapom a gólokat 😄 múltkor kaptam egy hatost 😄😄
jó általában azért egy ikszre jó vagyok, esetleg kapok 1-2 gólt, de van hogy nyerek is<#idiota>
lehet vissza kéne venni világklasszisra... 😄

rooney8
fail 😄
nekem múltkor kb. a semmiért adott sárgát. fut a támadó, én nyomogatom veszettül a B-gombot (szerelés), elõnyt ad a támadónak, aztán mikor kiment a labda adott egy sárgát. megnéztem a visszajátszást és annyi volt, hogy a játékosom kétszer hozzáért kézzel az ellenfélhez, de még csak el sem lökte meg semmi... mondom kösz 😄

Effe88
én is eléggé elbasztam az agyam😄😄😄
csal a gép néha mint a k.élet😄😄😄 ha gólt akar rúgni akkor rúgni fog a tetûje
és általában a 45.percben vagy 90+percekben😄😄 olyankor egy mezei csatár átmegy maradona-messi-pelé 3asba és nem lehet leszerelni😄😄😄

[HUN]FaTaL
Nem tuodm, de vannak érdekes dolgok.

Múltkor szabálytalankodtam, tovább engedte a bíró, bevitte a labdát a tizenhatosomon belülre az AI, elvettem tõle, ezért visszafújta az elõzõ szabálytalanságot, csakhogy tizenegyesnek, pedig az még a tizenhatoson kívül történt.

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
még egy plusz pont:
kapusom megfogja a labdát, de kicsúszik a tizenhatoson kívülre és befújja a spori 😄 régebben ezt nem fújták be, nem?

rooney8
fuu már megint ideges lettem 😄
legendáson játszom, de néha úgy átjön rajtam a támadó csapat, mint fos a libán 😄 jó lett nagyon ez a taktikus védekezés, majd csak belejövök 😄

kész röhej... valamikor olyan emberrel rak össze a head to head seasonban, akinél 5 perc ingame kb 5 perc valós idõnek felel meg mert úgy laggol... persze õ nekik úgy tûnik mintha nem laggolna, simán eljátszogatnak, nekem meg diavetítés. persze, hogy kilépek a gecibe mert irritálóan szar. keresek új meccset, hoppá, abszolút lagg nélküli... kurvára érdekes. és ezek a laggos emberek eddig csak hülye nevûek voltak az egyiknek (dasdasdsagfasdasdasdasdasdasd) volt a másiknak meg egy számsorozat a 3. hülyének meg mint egy cdkulcs. faszom kivan ezekkel

totti10
sziasztok
hol lehet beállítani a billentyûzetet??

hajrá,lilák!

Köszi,akkor mégsem vagyok hüle,megnyugodtam,nekem WIN7 64 bit-em van,nem jelenítõdik meg az összes szurkolói hang LT,RT ide-vagy oda.
Gyári,magyar lemezem van.
Pedig jó lenne a franc vinné el..
Mayorpapa
kösz a tippet, ez már majdnem segített: megtalátam, hogy a Zene mappa Sync playlist/8CA436 mappában tárolja a játék a saját számlistáit. bemásoltam oda, és a játékban eltüntek a listák, csak az "alapértelmezett" maradt meg. Fura...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

barcalaci84
én XP-n ugyan nem próbáltam , de külföldieknek az alább írt elérési útvonal tanács bevált

egy ötlet:
egy zeneszámot nyiss meg windows media playerrel és nyomj playlist mentés másként-ot így meg tudod nézni hova rakja alapértelmezettként az XP a lejátszási listákat... ide kell rakni a playlists mappát

Mayorpapa
nem, XP

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

barcalaci84
win 7 ed van?
Mayorpapa
szia! igen, pontosan így csináltam mindent, de csak nem akarja a tutit...
Másoltam én már mindenhova, my music-ba, zene mappába is, ezért ha valakinek sikerült már ezt megcsinálni, legyen szíves írja le, hogyan!

barcalaci84
1. chants mappát másold simán a C:-re

2.playlists mappát másold Zene mappába
a. win 7 esetén Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/Nyilvános Zene

b. win xp C:\Documents and Settings\My Documents\My Music

3. játékon belül pedig RT LT vagy az ennek megfelelõ Billentyû (nem egérrel)

Mayorpapa
nálam is ez a helyzet, tehát nem bobbyval van a gond 😊 Egyszerûen szürke az lt rt gombok színe, nem lehet mit kezdeni velük, mivel nem találja a playlistet. Te egyébként magyar vagy angol fifával játszol? Ja, és hol is van pontosan a music mappa, ahová a számlistákat másolni kell?

Lacoka12
az hol van?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Valaki be tudna linkelni egy képet,hogy mi a Gamepad default leosztása billentyûre?
Köszi!
Breki33
te írtad ugyanezt a PH-n is?

ott részletes példák vannak ezzel kapcsolatban
aricsi
Nem tudok sehogyse életet lehelni ebbe a texture editorba, felraktam mindent,slimdx,netframework. Nem indul a progi,rögtön hiba.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Breki33
rna.ini-t nézd meg
Lacoka12
én meg szeretnék azért más nylelvet is

nekem meg pont az kéne,. hogy alapból magyar legyen ne keljen nyomkodni azt is😄
Lacoka12
amikor elínditom a játékot nem adja be a nyelv vállasztott egybõl magyarul inditja valaki tud megoldást?

?
ffxi
Fifa 12

Az az érzésem van, hogy nem reagál a játék úgyahogy én akarom a meccsek alatt. Mintha valami gátolná. Nem úgy viselkedik a játékos, mint a FF11-ben. Beépítették valami segédkezelõt a játékba<#confused> Úgy mint a DiRT3-nál és egyéb hardcore autósgémeknél<#confused> Ki lehet az kapcsolni valahol<#confused>

Fákjúal!

lacinkacinka89
Üdv mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a FIFA 11 - Game Face Tutorialt, hogyan lehet használni? Csak eredeti játékkal lehet megcsinálni, ha egyáltalán pc-n ezzel lehet arcot csinálni? És még valami, ha ez az oldal regisztrációs, akkor ingyenes a reg?
http://www.fifaencyclopedia.com/11gameface.php
Köszönöm a válaszaitokat!

elite
Nálam ez sem mûködik! Visszadob asztalra. Bolti magyar verzió pedig. Na mindegy...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Helló!
Arra mi lehet a megoldás hogy feltelepítem, játszok vele, majd a következõ alkalommal az Origin azt írja hogy a játék nincs telepítve. Elkezdi letölteni a játékot mikor benne a dvd.
Erre valami megoldás esetleg?