FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Ez mitõl lehet?
Azt kérdezem hogy lehet-e a fifában egy játékos posztját megváltoztatni?
Pl. felfedeztem egy tehetséges lengyel srácot akit fel akarok futtatni.
BK a besorolása de csatár erényei vannak és inkább csatárként akarom használni. Viszont nem látok sehol opciót hogy az alap besorolását változtathassam.
sokáig böngésztem a neten és arra bukkantam hogy:
futtatás: regedit
HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick
itt kitöröltem a gamepadom mappáját, majd elindítottam a játékot és azonnal felismert mindent még állítanom se kellett semmit😊
WIN7
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
vizont a csúszkákon állítgass én már beálítottam pl a mi kapusát is lejebb vettem 50rõl 45-re😄😄D:😄mert az is néha olyan volt mintha 2db oli khan védett volna😄😄😄
egyébként szó se róla, nekem is tetszik, csak lehet lejjebb kéne venni a nehézséget, aztán ha belejöttem, emelhetünk 😄
nekem is bejön de mondom hogy csal néha😄😄😄ezt azért lásuk be😄😄😄
sokan szidják az új védekezést, de szerintem rohadt jó, csak sok idõ kell mire tökéletesen használható
erre nem vagyok büszke de😄😄😄 control+alt+del aztán újra ,amatõrön és megverem a tetû állat gépet😄😄😄
jó általában azért egy ikszre jó vagyok, esetleg kapok 1-2 gólt, de van hogy nyerek is<#idiota>#idiota>
lehet vissza kéne venni világklasszisra... 😄
nekem múltkor kb. a semmiért adott sárgát. fut a támadó, én nyomogatom veszettül a B-gombot (szerelés), elõnyt ad a támadónak, aztán mikor kiment a labda adott egy sárgát. megnéztem a visszajátszást és annyi volt, hogy a játékosom kétszer hozzáért kézzel az ellenfélhez, de még csak el sem lökte meg semmi... mondom kösz 😄
csal a gép néha mint a k.élet😄😄😄 ha gólt akar rúgni akkor rúgni fog a tetûje
és általában a 45.percben vagy 90+percekben😄😄 olyankor egy mezei csatár átmegy maradona-messi-pelé 3asba és nem lehet leszerelni😄😄😄
Múltkor szabálytalankodtam, tovább engedte a bíró, bevitte a labdát a tizenhatosomon belülre az AI, elvettem tõle, ezért visszafújta az elõzõ szabálytalanságot, csakhogy tizenegyesnek, pedig az még a tizenhatoson kívül történt.
http://goo.gl/gd6Zi5
kapusom megfogja a labdát, de kicsúszik a tizenhatoson kívülre és befújja a spori 😄 régebben ezt nem fújták be, nem?
legendáson játszom, de néha úgy átjön rajtam a támadó csapat, mint fos a libán 😄 jó lett nagyon ez a taktikus védekezés, majd csak belejövök 😄
Gyári,magyar lemezem van.
Pedig jó lenne a franc vinné el..
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
egy ötlet:
egy zeneszámot nyiss meg windows media playerrel és nyomj playlist mentés másként-ot így meg tudod nézni hova rakja alapértelmezettként az XP a lejátszási listákat... ide kell rakni a playlists mappát
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Másoltam én már mindenhova, my music-ba, zene mappába is, ezért ha valakinek sikerült már ezt megcsinálni, legyen szíves írja le, hogyan!
2.playlists mappát másold Zene mappába
a. win 7 esetén Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/Nyilvános Zene
b. win xp C:\Documents and Settings\My Documents\My Music
3. játékon belül pedig RT LT vagy az ennek megfelelõ Billentyû (nem egérrel)
Köszi!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Az az érzésem van, hogy nem reagál a játék úgyahogy én akarom a meccsek alatt. Mintha valami gátolná. Nem úgy viselkedik a játékos, mint a FF11-ben. Beépítették valami segédkezelõt a játékba<#confused>#confused> Úgy mint a DiRT3-nál és egyéb hardcore autósgémeknél<#confused>#confused> Ki lehet az kapcsolni valahol<#confused>#confused>
Fákjúal!
http://www.fifaencyclopedia.com/11gameface.php
Köszönöm a válaszaitokat!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Arra mi lehet a megoldás hogy feltelepítem, játszok vele, majd a következõ alkalommal az Origin azt írja hogy a játék nincs telepítve. Elkezdi letölteni a játékot mikor benne a dvd.
Erre valami megoldás esetleg?