FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Texture editorral tudsz rx3 -ba képet berakni énis azzal csináltam a füvet meg a többit. Szerintem ez benne is van a leírásban.
kiimportálod a rx3 -et megnyitod és belerakod a textúrát.
Egyébként meglepõ módon a játékon belül a beállításokban lehet beállítani a gombkiosztást.
http://goo.gl/gd6Zi5
Breki!
Van valahol anyag arról hogyan lehet a módosított/készített mezeket újra rx3 formátumba visszakonvertálni? /de úgy hogy 1 db. rx3 fájlban legyen benne a logo-mez-sportszár-nadrág stb , ahogy a játékban is van/
Moddingway oldalon van ugyan topic, de ott csak az elkészüli vagy készülõ mezekrõl láttam anyagot, a mûveletrõl/ esetleg progi/ magáról nem.
Köszi !
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mint mondtam nem kell az összes játéknak.
Programokat meg mégkevesebb idõ backupolni, mivel a telepítõ megvan, a beállítások meg sokszor az appdataban vannak.
Komplexebb programokat meg nem ment ki senki, mert azokat valóban gyorsabb újra beconfigolni.
"de ha lenne akkora hdd-m simán azokat is oda telepíteném."
Nekem meg simán ketté van partícionálva a rendszer hdd is, mi a francnak 300 meg 750 giga a c-nek...
és félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy mindent a c-n tároljunk.
filmeket, zenéket, játékok telepítõit, programok telepítõit, mindenféle adatot természetesen ne a c-n tároljunk, de telepíteni simán lehet a c-re.
igaz, hogy a játékokat én se c-re szoktam, mert ott nincs ennyi hely, de ha lenne akkora hdd-m simán azokat is oda telepíteném.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kit érdekel hány ember szarakodik és mivel? Nem ez volt az eredeti kérdés, hanem az, hogy mi értelme van nem a c-re telepíteni: ez.
Hogy ki mivel szarakodik, az engem marhára nem érdekel ám. 😄
Felõlem mindenki tárolhatja az összes létezõ adatát a c-n aztán lehet sírni mikor elveszik az összes adat, mert összefosta magát a win.
van a gépén tízen-akárhány játék, még ennél is több program és akkor majd a registry-ben fog turkálni és kimenteni a dolgokat
Szar Bayern, szar Bayern :)
ha újra kell húzni a gépet, akkor teljesen mindegy, hogy hova voltak telepítve a dolgok, úgyis újra kell rakni mindent
Ha erre jársz kérlek áruld már el hogy van-e valahol listája az rx3 textúra fileoknak. Ugyan is mezt szeretnék módosítani a csapatomnál, de a textúra editorban csak számok vannak és így végignyálazva elég nehéz rábukkanni a kívánt meznek / Union Berlin /
köszönöm.
valamint: az hogy lehet hogy létrehozok virtuális játékosokat, free agentként és a karrier módban nem látom õket az igazoláskor????? Pedig jó lenne õket behozni a csapatomba....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
😄D😄😄DD
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ha XPje van c-nek bõven elég 30g.
Én sem rakok játékot soha a c-re.
Mert egyik haveromnál felraktam,a D-re mert nemnormális módon a C-nek csak 30GB van hagyva,és bejön egy szürke képernyõ és rögtön ki is lép,én a D-re való telepítésre gyanakodtam
de csak azt akartam mondani, hogy attól még elindul 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mi okod van rá hogy ne oda telepítsd?
én sose rakok játékot oda ahol windows van...
olyan bajom van,h elindítom a játékot bejön a Fifa 12 felirat és utána kilép...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
Amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétrõl világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitõl van ez valaki valami ötlet?
Valaki help
Ha viszont továbblapozok(LT-RT) sem találok semmi többet.
Ezt nem értem miért van??????????????
Win7 64bit.
egyébként van egy kitserverhez hasonló módszer ugye nekem is
H:\FIFA 12\Game\data\sceneassets\ ben vannak ezek
adboard\
fifarna\
pitch\
csak ugye meg kell mutatni neki hogy ide másoltam
http://www.moddingway.com/news/3900.html
Nem kellene itt töketlenkedni már a szurkolói hangok beillesztgetésével csak behúznám a fájlokat a megfelelõ helyre aztán kész..
Érdekes,ott mûködnek a dolgok,mindent rendesen a helyére másolok,ha IMG fájlokba illesztek be mezeket vagy arcot az is,ennél a szerencsétlen FIFA-nál meg nem lehet minden egyes csapathoz belõni a szurkolói hangokat.
Vagy ez csak eredeti játéknál van?
Nem tud senki valami megoldást a hülyézésen kívül?
Köszönöm!
gamepad analógot le kell nyomni
amikor pl az átigazoláskor mutatja az elérhetõ játékosokat, ott ha rámegyek valamelyikre és csak meg akarom nézni a "játékos adatai" opciót akkor erre az "RS" parancs lenne. de mi az a "RS" ??? mert bármelyik gomb vagy kar sem hozza elõ..????