FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Rudee is tud ám erre válaszolni 😛

Texture editorral tudsz rx3 -ba képet berakni énis azzal csináltam a füvet meg a többit. Szerintem ez benne is van a leírásban.

kiimportálod a rx3 -et megnyitod és belerakod a textúrát.
Breki33
[HUN]FaTaL
Nyílván kontroller ábrák lesznek, mivel focijátékot alapvetõen avval kell játszani.

Egyébként meglepõ módon a játékon belül a beállításokban lehet beállítani a gombkiosztást.

http://goo.gl/gd6Zi5

sziasztok! lehet amatõr kérdés, de fifa 12-be hol és hogyan tudom átállítani az irányítást? ezzel mindegyik fifa-nál megszenvedek, ez az egy dolog nagyon idegesítõ, még arra sem képesek, hogy a súgóba a billentyûzet konfigurációkat írják bele, helyette controller ábrák vannak, ez nagyon gáz.
Hi.
Breki!

Van valahol anyag arról hogyan lehet a módosított/készített mezeket újra rx3 formátumba visszakonvertálni? /de úgy hogy 1 db. rx3 fájlban legyen benne a logo-mez-sportszár-nadrág stb , ahogy a játékban is van/
Moddingway oldalon van ugyan topic, de ott csak az elkészüli vagy készülõ mezekrõl láttam anyagot, a mûveletrõl/ esetleg progi/ magáról nem.
Köszi !
Sziasztok.Eljutottam addig hogy hospitality beállítások mentése.Ott bármit csinálok azt írja ki hogy a mentés sikertelen.És a játék nem indul el.Segítsetek,mit csináljak.Elõre is köszönöm.
rooney8
jó mind1, én így látom, te úgy, részemrõl a vita lezárva 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Nem kell utánanézni, ha ismered a registryt és fõképp nem tart ugyanannyi ideig.

Mint mondtam nem kell az összes játéknak.

Programokat meg mégkevesebb idõ backupolni, mivel a telepítõ megvan, a beállítások meg sokszor az appdataban vannak.

Komplexebb programokat meg nem ment ki senki, mert azokat valóban gyorsabb újra beconfigolni.

"de ha lenne akkora hdd-m simán azokat is oda telepíteném."

Nekem meg simán ketté van partícionálva a rendszer hdd is, mi a francnak 300 meg 750 giga a c-nek...

rooney8
jó akkor míg az összes játéknak utánanézel, mit és hogyan kéne menteni, annyi idõ alatt bõven újra tudod azokat rakni... a programokról meg ne is beszéljünk, mert azt még több idõ backup-olni...

és félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy mindent a c-n tároljunk.
filmeket, zenéket, játékok telepítõit, programok telepítõit, mindenféle adatot természetesen ne a c-n tároljunk, de telepíteni simán lehet a c-re.
igaz, hogy a játékokat én se c-re szoktam, mert ott nincs ennyi hely, de ha lenne akkora hdd-m simán azokat is oda telepíteném.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

huhh THX !!!<#eljen> meg is találtam így a home mezt, most már csak az away kéne. de sajnos sok csapatnak nem sorrensbe vannak a mezei/nem egymás után jönnek az editorban/
[HUN]FaTaL
A legtöbb játéknak még ez sem kell, csak példának hoztam fel.

Kit érdekel hány ember szarakodik és mivel? Nem ez volt az eredeti kérdés, hanem az, hogy mi értelme van nem a c-re telepíteni: ez.

Hogy ki mivel szarakodik, az engem marhára nem érdekel ám. 😄

Felõlem mindenki tárolhatja az összes létezõ adatát a c-n aztán lehet sírni mikor elveszik az összes adat, mert összefosta magát a win.

Rudee
Helló!

Hát itt is, ott is 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

rooney8
jó és szted hány ember fog ilyen "hülyeségekkel" szarakodni? 😄
van a gépén tízen-akárhány játék, még ennél is több program és akkor majd a registry-ben fog turkálni és kimenteni a dolgokat

Breki33
egyébként texture editorban megis lehet nézni a mezeket
Breki33
Hello

pont néztelek a múltkor, hogy merre jársz :-)
[HUN]FaTaL
Nem kell minden játékot újrarakni, Fifát sem, ha kimented a registryt.

Rudee
Ugyan nem Breki vagyok, de az Union Berlin a 1831-es ID-jû csapat, olyat keress.

Szar Bayern, szar Bayern :)

rooney8
ezt én se értem
ha újra kell húzni a gépet, akkor teljesen mindegy, hogy hova voltak telepítve a dolgok, úgyis újra kell rakni mindent

Lacoka12
a én kérdésemre senki nem tud segíteni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

rooney8
nem, semmi, csak vicces volt így olvasni 😄

Breki !

Ha erre jársz kérlek áruld már el hogy van-e valahol listája az rx3 textúra fileoknak. Ugyan is mezt szeretnék módosítani a csapatomnál, de a textúra editorban csak számok vannak és így végignyálazva elég nehéz rábukkanni a kívánt meznek / Union Berlin /
köszönöm.

valamint: az hogy lehet hogy létrehozok virtuális játékosokat, free agentként és a karrier módban nem látom õket az igazoláskor????? Pedig jó lenne õket behozni a csapatomba....
Firerock
Tudsz egy okot hogy mi az elõnye hogyha nem a Windows partícióra telepíted?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[HUN]FaTaL
Aham és majd portablet fogok használni pl. Visual Studioból, hihetõ.

de, ha portable😄
[HUN]FaTaL
Programok nálam pl. c-re mennek, úgysem indulnak el win reinstall után.

Ki az a hülye aki a C-re telepíti a programokat és a játékokat? 😄 Windows partíción csak a Windows ez alap dolog.
Lacoka12
valamit nem értesz??

rooney8
"folyton megbotlik és megsérül"

😄D😄😄DD

Lacoka12
és hogy lehet kérni hogy cseréljen le a gép ki van a játékosom fulladva és folyton megbotlik és megsérül

Lacoka12
mi értelme van interjut adni?

Firerock
OK,köszi😊

[HUN]FaTaL
Rosszul gondoltad. Inkább az ékezetes felhaszánlói fiók név, vagy a sok bedugott kontroller okozza.

Ha XPje van c-nek bõven elég 30g.

Én sem rakok játékot soha a c-re.

Firerock
A DVD5 verzió?
Mert egyik haveromnál felraktam,a D-re mert nemnormális módon a C-nek csak 30GB van hagyva,és bejön egy szürke képernyõ és rögtön ki is lép,én a D-re való telepítésre gyanakodtam

mert nincs helyem ott<#idiota><#idiota>

de csak azt akartam mondani, hogy attól még elindul 😊
Krisztiam
nekem nem is indul el.. fõképernyõ után kidob..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Firerock
ez egy hülyeség😄
Mi okod van rá hogy ne oda telepítsd?

? ezeket sose értettem, mi köze van, hogy hova telepíted?
én sose rakok játékot oda ahol windows van...
Firerock
Valahogy megoldható hogy fusson a játék úgy hogy nem a C-re van telepítve?(DVD5 verzió)

Krisztiam
sziasztok
olyan bajom van,h elindítom a játékot bejön a Fifa 12 felirat és utána kilép...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ha bemásoltad a megfelelõ helyre a fájlokat, utána a Windows Media Playert indítsd el és ha nincs, akkor hozz létre egy lejátszási listát, ha pedig van akkor csak kattints rá a listára és frissül. Nemrég valaki írta itt a fórumon ezt és nekem így mûködik...
Sziasztok,
Vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
Amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétrõl világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitõl van ez valaki valami ötlet?
Valaki help
Breki33
új mezeket hogyan lehet beilleszteni a csapatokhoz?
kösz, rájöttem azóta, de nem reagál rá...sajnos...
Értelek és biztos így van de hiába másolom a megfelelõ helyre nem jelenítõdik meg az összes csak 4-5 db,azok mûködnek is.
Ha viszont továbblapozok(LT-RT) sem találok semmi többet.
Ezt nem értem miért van??????????????
Win7 64bit.
Breki33
mondjuk ez grafika inkább a szurkolói hangokat pont jól megcsinálták szerintem
Breki33
volt egy vitám valakivel egyik fifa fórumon aki be akarta magyarázni nekem, hogy a fafaban van kitserver és a pesben tõle lopták

egyébként van egy kitserverhez hasonló módszer ugye nekem is
H:\FIFA 12\Game\data\sceneassets\ ben vannak ezek

adboard\
fifarna\
pitch\

csak ugye meg kell mutatni neki hogy ide másoltam

http://www.moddingway.com/news/3900.html
A FIFA-hoz nincs valami olyan program mint a PES-hez a "kitserver"?
Nem kellene itt töketlenkedni már a szurkolói hangok beillesztgetésével csak behúznám a fájlokat a megfelelõ helyre aztán kész..

Érdekes,ott mûködnek a dolgok,mindent rendesen a helyére másolok,ha IMG fájlokba illesztek be mezeket vagy arcot az is,ennél a szerencsétlen FIFA-nál meg nem lehet minden egyes csapathoz belõni a szurkolói hangokat.
Vagy ez csak eredeti játéknál van?
Nem tud senki valami megoldást a hülyézésen kívül?
Köszönöm!
right stick

gamepad analógot le kell nyomni
+1 kérdésem:
amikor pl az átigazoláskor mutatja az elérhetõ játékosokat, ott ha rámegyek valamelyikre és csak meg akarom nézni a "játékos adatai" opciót akkor erre az "RS" parancs lenne. de mi az a "RS" ??? mert bármelyik gomb vagy kar sem hozza elõ..????