36657
-
#33361 Az elején mindenki. Aztán miután megszoktad a gamepadot, rájössz, hogy a billentyűzet egy rakás szar. :D -
#33360 az igaz...de legalább gyorsabban lejön. -
#33359 én billentyüzetel jobb vagyok mint gamepadal -
#33358 durva:D:D -
#33357 Itt még mindig van aki nem gamepad-dal játszik? -
#33356 Gamepadot kéne használni, évek óta mondjuk, nem véletlenül. :) -
#33355 nem egészen egérel kellet mozognom lönöm -
#33354 ? Ugyanaz az irányítás. -
#33353 kiprobáltam a demot de nekem a pc irányitás nem jött be jobban tetszet a 12-é -
#33352 Akkoris kell hozzá az origin, anélkül nem indul el. -
#33351 nincs link?? minden torrent oldalon fent van... -
#33350 én le bírtam szedni, az Originen keresztül, csak nálam felrakta, de elindítom és kezdőképernyő bejön aztán vagy kilép egyből vagy lefagy.. -
#33349 Elvileg nincs link, mer nincs fenn a neten úgymond, hanem csak orogin-en. De nekem se tölti, ezt mások hogy szedték le? -
#33348 Valaki légyszi egy normális letöltési linket,ez az origin egy borzasztó szar valami,csak tölt és tölt,de semmi. kuka az egész -
#33347 Megnyomod az LB-t és akkor beindul. -
#33346 hogy lehet már ilyen fos már a demo? nem értem.. -
TottiZsolt #33345 Ezt írja: A(Z) DISPLAYNAME FIELD MISSING FROM REGISTRY. AKTIVÁLÁSA -
TottiZsolt #33344 Reg. után kér valami aktivációs kódot az Origini. Azt hol találom? -
#33343 Nekem is ez van. Már legalább egy órája próbálkozok. -
#33342 Nekem már 7. alkalommal szállt el minden hibaüzenet nélkül a demó, elég érdekes. Ami zavar, hogy nem indulnak be nagyon a játékosaim az üres területekre, ez a Pesben jobban meg van csinálva -
#33341 hameg új fiókot akarok létrehozni akkor ezt írja ki
-
#33340 akkora baromság ez az origin
nem engedi, hogy bejelentkezzek, mindig azt irja ki, hogy " az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal",pedig van internetem, weboldalon beis tudok lépni, de így a játék nem indul el, mert szerinte nincs internetkapcsolatom -
#33339 A demot kipróbáltam, elmegy. Még sosem vettem Fifát, lehet, hogy ezt majd meg fogom venni, ha valamivel lejjebb megy az ára. Teljes áron biztosan nem, annyit egy évente megjelenő játék nem ér. -
Neoncsoves #33338 nem laggos, persze ki lehet fogni ilyen faszkópékat akik 2-3 gólos előnynél elkezdik laggoltatni a játékot, de általában kilépnek, meg a magas DNF%uk miatt össze sem rak velük, persze csak ha te sem lépegetsz ki. cdkulcsot éri meg venni, teljes árú dobozos játékot NEM. ugyanaz mint a 12, de ha a 12-t nem vetted meg dobozosan, akkor ezt vedd meg... de akinek van 12 annak elsőre egy "update"-nek fog tűnni az egész. egyébként a grafika is jobb lett -
#33337 Az online játék miatt egyébként megéri megvenni a játékot? Vagy még mindig tiszta lag az egész mint a régi Fifákban? -
Neoncsoves #33336 amikor a 12 éves kisgyerek online úgy lődöz gólt hogy valami pro játékossal (Messi, CR) elcsavarja a védőd mellett a 16os sarkáról a kapus meg végignézi ahogy száll a labda a ficakba. nos igazából ez Finesse shottal lehet csak megcsinálni, elég idegesítő mert olyan lehetetlen helyzetekből kapok belőle gólt, hogy olyan nincs az életben... volt hogy 1 meccsen 4x kaptam ilyen gólt, hiába voltam rajta a védővel, megcsavarta aztán simán beszállingózott a kapusom mellett a labda... és nem vagyok annyira balfasz sem mert egy darabig a division 2-ben voltam, mostmár viszont csak a 3.ban -
#33335 amúgy miért nincs 3d-s fű???
fifa 10ben is voltS::S:S
okádék a fű -
#33334 de egy fos ez pffff -
#33333 sziasztok
felraktam a fifa 13 demo-t és csak annyit csinál, hogy belép meg kilép, ötlet? -
#33332 Ezek alapján max félpénzt ér. -
#33331 Elírtam, azt akartam írni hogy a fifa 12 volt fifa 11,5.
A lényeg az hogy nagyobb váltást nyilván csak 2-3-4 évente lehet várni, közte meg csak bugjavítás, és 1-2 új feature. -
#33330 ???D:D:
fenét
fifa 10 full szar volt(pc)
a fifa 11 megváltás volt a fifa 10hez képest(pc)
teljesen új játék volt szinte
de ez a fifa 13 tényleg egy fifa 12.5:D:D
menü,grafika,színek minden ua. gameplayen finomítottak+ez a gyakorló módos dolgon de ez jó lesz:)+kiegészített karrier mód ennyi, de attól még jó játék lesz ez a 13 -
#33329 bocs, de megkérdezhetem mi ez a finesse shot abuse? -
Neoncsoves #33328 na amit előzőleg írtam, megerősíthetem. végülis jobb a játék, ez a first touch dolog is jól működik, de ezért elkérni teljes árat... hát... -
#33327 felraktam a legújabb drivert de azzal is ugyanazt a hibát írja. -
Neoncsoves #33326 én még töltöm, de amit láttam:
- a tavalyi részbe berakott újításokat javították, fejlesztették
- új featurek amik itt-ott bugosak lehetnek és hasonlóan majd max a következő részben tudják végleg kijavítani, vagy csak akkor fogják...
rosszabb biztos nem lett, egyedül a finesse shot abuse-t nem tudom hogy megoldották-e... -
#33325 Valaki írhatna konkrétumokat is, hogy milyen?
Visszalépés? Kevés az újítás? -
#33324 nektek nem kért az origin kódot? -
#33323 fifa 11 meg inkább fifa 10.5 -
#33322 szerintem is
bár ez inkább egy fifa 12.5 D:D:D: de azért bejövős lett