36657
-
#33401 na crackel elindult végre ! -
TottiZsolt #33400 Üdv!
A teljes játékban tényleg lehet majd a bíróval tevékenykedni karrier módban? Kár, hogy a demóban nem lehet ízelítőt kapni belőle.
Köszi előre is az infót! -
Laci82 #33399 Egy biztos 10000 Ft-ot nem ér a játék,majd megveszem a jól bejáratott emberemtől 3500-4000-ért.
Amúgy szerintem abban mindenképp sokat lépett előre ,hogy sokkal gördülékenyebbnek érzem a játékmenetet,de pl a tizenegyes rúgás még mindig iszonyú,ja és a grafika is szebb lett szerintem. -
#33398 azt a cracket feltölthetnétek :P
itt a teljes demo ha kell még
http://300mblinks.com/2012/09/fifa-13-demo-2-2gb-crack-only-ali213/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fifa-13-demo-2-2gb-crack-only-ali21
-
#33397 Na most végre elindult a letöltés -
#33396 mondjuk ez igaz
erre nem gondoltam -
#33395 nem, mert a demo alapján nézik meg a file-k védelmét
és készítenek map-ot
így nem kell várni a teljes játéknál a kiegészítőkre
és az EA demók híresek arról, hogy tuningolni kell -
#33394 ezekre a demokra minek ilyen patch meg egyéb kiegészítők:D:D:D
nem bírnak várni nyomorult 2 hetet(vagy hármat?D?D?) -
#33393 Nem kell, csak lehetőség van rá. Ugyan úgy ahogy a Peshez van 150 csapatos patch meg 40es stadion pack. Van aki meg tudja csinálni és meg is csinálja, gondolom unatkozik -
Balázs 17 #33392 fail xD -
#33391 milyen világra ébredtem ma?? már a demót is crackelni kell... -
kjhun #33390 Nagyon jól mondod, ezt rühellem de nagyon. Elég lenne standalone-ként kiadni, lásd PES Demók. Az F1 2012 is Steamre jön ki ma este,ha minden igaz. Pfffff.
Szomszédnak leszedtem a demót, és Origin sz@rért panaszkodik, amikor nincs netje se jelen pillanatban.
Minek reggelni? Hogy az adataid meglegyenek náluk, adathalászat, meg kémkedjenek a gépen, mit gondoltok miért erőltetik az Origin/Steam párost?? Itt az sg-n panaszkodta valaki az Originre, hogy kikémlelte milyen tört játékok voltak fent neki, amikor már fent se voltak, csak valamikor régebben a Win telepítése óta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
FIFA.13.DEMO.Crack.Only-ALI213
Elindul, de a pálya betöltésekor kilép, bár régi 25x.xx-es Nvidia drivere van fent. -
#33389 FIFA 13 DEMO FAST START V.1.0 + MARCHISIO AND BUFFON ON THE ARENA
https://skydrive.live.com/?cid=a294e5270a4f6ef3&id=A294E5270A4F6EF3!775 -
#33388 hagyjuk már itt a pes-t ebből csak vita lesz
#33378-ről meg egyértelműen kiderült hogy nem igaz.......
-
Balázs 17 #33387 inkább örüljünk hogy vannak virtuális boltok, bár venni nem éri meg, mert dobozos 4-5ezerrel olcsóbb amit qvára nem értek... és nem csak az origines játékokra gondolok -
#33386 a pes6 isten volt(pes3-4-5 szintén)
de nekem még a pes 2008 is tetszett -
#33385 aki ilyet állít, az meg sem érdemli, hogy olyan közel menjen hozzá -
#33384 Akkor honnan tudod hogy rossz?
Én minden évben kipróbálom mindkettőt, de vagy 6 éve már csak a pes éli meg a következő hetet. -
#33383 semmi köze ahhoz ki milyen fan
hát a peses topikos megnyilvánulásaid szerint valószinű :P -
#33382 PES-t bottal se piszkálnám. -
#33381 De az semmi, alap esetben úgy telepíted fel az origin-t, hogy kiteszi magát asztalra, beteszi magát a program filesba + windows indításkor indul, ha nem veszed ki a pipákat. Elég komoly. életbevágó programnak képzelik a fejlesztők -
-
#33379 ja csak másik 80 ember panaszkodik
de semmi baj sincs vele -
Neoncsoves #33378 no offense, de mindig a nagy pes fanoknak nem működik normálisan a FIFA, furcsa én simán leszedtem originen keresztül, 10 perc alatt lejött - felrakta és egyszer sem crashelt. biztos az EA Sports fizetett embere vagyok -
#33377 Nekem is van origin-em indulása óta, ugye Batlefield 3-mal jött a drága, meg van fifa 12,RA3,BFBC2. Eddig egész jól működött, most viszont kibasznám az egészet a pörgő karikájával együtt az ablakon. -
#33376 Warezzal nem lesz origin nyugodj meg. :) A tavalyinál és az euro modnál sem volt.
Szerintem is egy orbitális faszság, hogy külön programot kell futtatni, semmi értelme nincs. Ráadásul steam is van, remélem egyszer minden cégnek külön lesz és 89 program fug futni a tálcán. Egy demohoz meg mi a faszért nem elég egy rohadt exe? Semmi origin funkciót nem használ. -
#33375 jaja semmi baj nincs vele
tökéletesen fut lejön,feltelepíti nem lépked ki........ -
#33374 a program is telepítve van
másik gépen tudtam is onnan letölteni -
#33373 regem nekem is van, csak a program nincs a gépen..:) szóval várok reggelik, hogy kipróbálhassam...ettől függetlenül ahogy olvastam a dolgokat, nem lesz álmatlan az éjszakám... -
#33372 innen nekem délután még fullon lejött
és van is origin regem régóta, de ez akkora baromság hogy egy demót nem lehet simán használni -
#33371 bki mit akarnánk lopni egy demón
ne írj már hülyeségeket -
#33370 ez már nem működik, origin program nélkül pedig hiába töltitek...a rossz hír, hogy az origin.com teljesen kapitulált, használhatatlan. szóval türelem, inkább nézzétek a PES honlapját, hátha kidobják a 2.0-s demót. jövő héten ilyenkor pedig már....
Amúgy sztem is érthetetlen, hogy egy demónak ekkora feneket kerítenek...mi bajuk volt az eddigi rendszerrel?? -
Balázs 17 #33369 szerintem meg teljesen rendben van, persze itt azok sírnak akiknek nincs eredeti játékuk és mindent csak lopni akarnak... -
szapor #33368 én ezt töltöttem le és amikor inditani akartam kérte az Origin-t majd felraktam és most semmit nem ír ki egyszerűen nem indul el... ötlet? :SS -
#33367 #33319 -
#33366 Felakasztanám aki kitalálta ezt az origint. Szánalmas hogy emiatt a kulafos miatt nem lehet játszani a demóval,le se lehet tölteni. -
#33365 nem mindenki szereti használni a gamepadot -
#33364 Ugyan az persze, át lehet állítani. Az a trükk, hogy nem az irány gombokat kell a wasd helyére beerőszakolni, mert azt nem veszi be, hanem a wasd gombokat kell a taktika résznél betenni az iránygomboknak megfelelően, majd ez után beállítani a lövést meg a többit. Elég hülyére csinálták meg -
#33363 Mindent torrentoldalon? Én egyiken sem látom -
#33362 az igenD:D:D