FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
õ pofázott róla, hogy hogy kell szép meg folyékony gifeket csinálni, aztán belinkel egy ilyen 16 szinû 10 fps-es, de legalább 2 mega méretû fost 😊
õ szólt be az én képeimre, aztán meg belinkel egy mégszarabbat
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Igazából véletlen futottam bele tegnap este a PH-s FIFA topikba, és ott láttam a huszárkodásodat ami egy GIF méretébõl és minõségébõl kezdõdött... 😄 Nevetséges, meg kell mondjam 😄
De arról sehol NEM VOLT TÁJÉKOZTATÁS, hogy Online módban majd nem lehet... 😊
Mivel az Online mód miatt vettem meg a játékot, és az EA nem hajlandó a problémával foglalkozni (írtam nekik levelet), ezért a fogyasztóvédelem. Ha elégedetlen vagyok egy termékkel, akkor ne vesszen már kárba a pénzem. Elõtte azért telefonálok is az EA-nek egyet, de ha nem jutunk megállapodásra akkor bizony a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni 😊
Nem tudok játszani vele? Így van. De a Demo-ban tudtam, mert ki lehetett kapcsolni. A demo arra van, hogy segítse a döntést. Én a termék mellett döntöttem, ami csalódást okozott. Szerintem jogosan követelem vissza a pénzem. De nekem az is megfelel, ha más játékot adnak e helyett, mert a játék maga nem rossz (nem ezt mondom), de számomra élvezhetetlen.
Breki:
Köszi a tutorial videót, remélem segít majd 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
érdemes ezt megnézni a védekezéshez
http://www.fifa12tips.com/fifa-12-tutorials/defending-tutorials/
http://www.fifa12tips.com/tips-and-tricks/defending-tips/
A védekezés meg egyszerûen 0! A támadókkal nem tudom elvenni a védõktõl normálisan a labdát így az ellenfél térfelén a labdaszerzés kb. esélytelen... A védõknél meg kibaszott mód idegesítõ, hogyha lenyomom a szerelés gombját akkor tesz egy ilyen suta szerelõ mozdulatot bárhol is van éppen a játékos... Ha az A-t nyomom (XBOX kontrolleren) akkor meg közel megy a játékoshoz, de nem megy egy 1,5 méteres távolságon belül...
Tegnap pl. ilyen szituáció volt: Hozza a játékos a labdát, bejut a 16oson belülre, elõtte van a védõm megnyomom a szerelést, a védõ egy ilyen kitámasztó balfasz mozdulatot tesz, a támadó továbbmegy és belövi... no comment...
Már írtam az EA-nek (mivel arról sehol nem volt tájékoztatás, hogy csak az új szar védekezéssel lehet online játszani), de nem kaptam választ, úgyhogy lassan a fogyasztóvédelem fog következni... 😊
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Budapesten eladnám személyesen blokkal együtt 5000 Ft-ért, mert engem csak FELBASZ.
Online játszottam volna, de miután bejön a stadion képe a játék fogja magát és kilép... Eddig mûködött az online mód is, 3 szezont már lejátszottam... Az egyjátékos rész még megy, de az online miért lép ki? Valakinek valami ötlet? 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
Feltettem a játékot, megcsináltam a "kilépõs hibát" most újabb problémába ütköztem.
Elindítom, nyelvet is kiválasztom, nevet adok a profilomnak, majd a hospitality beállításoknál kiírja, hogy profil mentése sikertelen. Jól van, mondom majd késõbb mentek, csak hadd próbáljam ki...megyek tovább beérek a fõmenübe...ott áll Rooney és se menüpontok, se semmi...elõször vártam, gondoltam lehet van valami lassabban jön be...vártam 15 percet semmi -> ALT + F4. Még egyszer próba, ugyanez történt. Újratettem semmi, megint újratettem szintén ugyanez. Letöltöttem egy másik fifa 12-t, avval is szintén ebbe a problémába ütköztem. Valakinek lenne valami gyógyírje erre a problémára? Köszi.
Most komolyan, mi a büdös szartól romolhat el egy mentés? Úgy hogy semmi módosítást nem tettem be ráadásul.
Évek óta egy fos a mentési rendszere a játéknak... az agyam eldobom, kezdhetek mindent elõrõl..
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
legalábbis a szûz fifában 😄
valaki tud linket a billentyûzet kiosztásról?
nyomjam meg a Back gombot írja, de az melyik? 2009 óta nem fifáztam😄
Van már a játékhoz BL kijelzõ? Ha igen, tudna adni valaki linket?