36657
-
Amúgy mért szar a grafika, alacsony a felbontása és miért van 1 fekete csít a jobb szélén? -
Na sikerült megcsinálni az elindítás utáni kifagyást. (7szer töltöttem le) -
A laptok olyan chipsettel vannak felszerele, amik nem igazán támogatják a játékokat!
Valamit valamiért alapon a játékok az asztali PC-ket szeretik és nem a mobility-s chipseteket4 _D -
ateszegry #33478 gyenge?szerintem egy laptophoz képest egész jó. -
Matte #33477 minden más?
Próbának tegyél fel egy Battlefield 2-3, GTA4, I am alive kombót, aztán átértékelődik a minden más kifejezés :D
Komolyra fordítva: gyenge a gép. Mindegyik része. -
kérlek görgesd lejjebb a fórumot. Breki33 sporttárs már linkelte ennek a problémáknak a javítási módját ;) -
ateszegry #33475 de minden más fullon fut rajta..:D ha lejjebb veszem a demon a grafot akkor még jobban szaggat.. -
6470m nem valami vaskos videó kártya a b950 proci meg a legkisebb proci amit manapság notikhoz adnak. -
szapor #33473 nekem a demó nem Originen keresztül indul úgy hogy tudom patchelni? :) -
ateszegry #33472 nekem az a bajom,h elinditom a gamet,minden fasza,meccs előtti bohóckodás is jó..a játék meg szaggat..pedig 4giga ram..ati radeon hd6470m,intel pentium B950, 2.1 ghz..szerintetek mi a baj?lehet,h csak az,h fos a demo... -
és működik rendesen vele. (: .. Ezaz.. -
végre! :D -
EA SPORTS has released a patch to fix keyboard crash, just update the Demo on Origin -
elvileg a Fifa streetből vették át -
nem akarom kritizálni, de mintha kicsit idétlen lenne a labda mozgása... és a játékosnak is egy-egy csel közben. -
Komplett cselezés – A komplett labdakezelési rendszerben minden érintés számít. Légy szabadabb és kreatívabb, támadásban és védekezésben egyaránt! A játékosok gyorsabban váltanak irányt, és immár teljes körben képesek precíz érintésekkel, a hátvéddel szembefordulva birtokolni a labdát. Ebben a pozícióban bármilyen irányba lefordulhatsz vagy megiramodhatsz, és hosszabb távon is hatékonyabban tarthatod távol a labdától az ellenfél játékosait.
Komplett cselezés: Minden labdaérintés számít a labda kezelése során. A védőket sokkal nagyobb szabadsággal lehet majd leküzdeni. A játékosok sokkal robbanékonyabban gyorsítanak majd a labdával és 360 fokos szögben tudnak majd finom mozdulatokkal cselezni, védeni a labdát, vagy egyszerűen csak tartani a pozíciót.
-
LOL. XDD Ezen kész vagyok! :D XDD Ez mi már! :D XDD
Terry Black csinálta az új animációkat??? :D xD -
fifa 13 új animáció :D:D:D
-
na végül sikerült, csak be kellett pipálni a skip intro-t
amúgy az normális, hogy nincsenek nézők a stadionban? :D -
Az átigazolások minden évben szarok a demoban. Én azon röhögök, hogy a doboz képén Messi van és nincs benne a demoban a Barcelona :D -
ötödször töltöttem le most a játékot és még mindig nem jó. Azt hiszem megvárom a teljes. -
gondolom az átigazolásokat a teljes játékban csinálják meg
-
én azt nem értem h arsenalban miért nincs benne cazorla?? -
pcgammer #33458
NAgyon jó játék -
szapor #33457 én a Fifa12 billentyű beállitásait át másoltam a Fifa13 demoba de nem jó :SS ötlet? -
ToM1113 #33456 még annyi kérdésem lenne hogy ez az újítás amit hangoztattak a cselezéssel kapcsolatban az már megmutatkozik a demoban is? mert mintha valamivel tényleg másabb lenne, de nem vagyok benne biztos hogy ez lenne-e az.
Mire vonatkozik ez az újítás? hogy működik?
-
félidő hosszát lehet valahogy állítani? ezzel a fifa 13 demo tweaker-el próbáltam, sikerült is, mindent beállított, csak a félidő hosszát nem :D -
ToM1113 #33454 Ez megoldotta a jobb kar problémámat a gamepaddal. köszönöm. :) -
Nem jó sehogy se. -
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_13_Demo_problemak_kezelese -
Nekem sehogy se indul el. Azt hiszem én nyertem. -
úgy néz ki
logitech vagy xbox kontroller kell -
XBOX kontroller. Higyjétek el, drága de megéri. -
nekem egy Kraun 'márkájú' gamepadem van. a FIFA 13 elődjeinél gond nélkül ment vele, de most a '13DEMO nem akar vele barátkozni.. Messinél kifagy :D
H a kihúzom akkor űber király elindul és bill+egérrel lehet csak irányítanom. :D valamit rosszul csináltam? :D
-
Az EAS FC Meccsnap benne lesz a demóban?
Benne bizony. Örömmel helyeztük el ezt a vadonatúj funkciót a demóban, hogy bepillantást adjunk arról, hogyan is fog működni a teljes játékban. Frissítéseket fogunk küldeni a focista- és csapaterőnlétekről az öt demócsapathoz körülbelül a demó megjelenése utáni egy hónapon át, mégpedig arra alapozva, hogy e focisták és csapatok hogyan teljesítenek a való életben. Amíg rendelkezel hálózati kapcsolattal, automatikusan megkapod a meccsnapi frissítéseket, amint azok elérhetővé válnak. Nem csupán arra leszek hatással a frissítések, hogy hogyan játszanak a focisták, hanem a játék tálalására is, mivel a kommentátorok néha a valós futballvilágban megesett történtekről is beszélgetnek majd. Lehetőséged lesz a Meccsnap funkció kikapcsolására is, ha inkább az alapértelmezett csapatlistákkal szeretnél játszani. A demóban nem áll majd rendelkezésre az EAS FC Meccsnap „Hét meccse” funkciója, sem az „Élő mérkőzések”. -
-
nekem is ilyen van
nagyon jó -
aki nem akarja állítgatni az irányítást és fent van a Fifa 12
csak másolja át a ButtonDataSetup.ini -t innen "My Documents/FIFA 12"
és kész -
2-3 ezressel nem fogsz normálisan játszani. Logitech F310-em van minden x360 controllerként ismeri fel, így sosincs gondom vele.
Sajnos kell ennyit áldozni rá, de legalább 4-5-évig vígan el lehet lenni vele. -
Ajánljatok már nekem egy olcsó de jó analógos gamepadet amit támogat a fifa 12
nem kell nekem csúcsszuper márkás cucc, csak klaviatúrán már tényleg játszhatatlan a játék, és 10ezret sem akarok most kiadni egy logitechért vagy ilyesmi
egy 2-3ezres is bőven megteszi :)
thx előre is!