36657
-
balazsb1987 #36375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van benn multi, de nagyon fapados. Kapusok kritikán aluliak az idei részben. Idegrázást kap tőle az ember. -
#36374 PESrol mit lehet tudni,mármint a multi részéről?Lehet benne barátokkal játszani mások ellen mint a fifaban?
Katasztrófa lett ez a FIFA,borzasztó multiban.
Olyan mintha félkész lenne,demo nem ilyen volt.
Tavaly ugyanez volt,demo jobb volt mint a teljes.
Atternenk pesre ha van benne multi,ott demo alapján igazi foci megy,kis passzokkal indításokkal.ronadlo meg a többiek így passzolnanak a való életben,sulicsapatba se férnenek be. -
Balázs 17 #36373 nagyon nehéz lett az idei rész :D
ez most lehet jó s lehet rossz is
de az biztos, hogy offline most már reális eredmények születnek WC-tól, profi szinttel nem kell foglalkozni szerintem
bár én sokat kihagytam az elmúlt években, szint most újra kell tanulnom az egészet, de ez jó benne :)
védekezésre és a megfelelő taktikára kell rátalálni és fun lesz ez
online részről nem sokat tudok nyilatkozni
FUT sose érdekelt, sima idény meccsre alig talál ellenfelet, pedig 5 csillagos csapattal, szóval érdekes, de még elején járunk azért lehet talán
de amennyit nyomtam eddig, az tetszet
(PS4) -
#36372 Ezt leírod mindennap? :) -
sandoranagy #36371 az EA elmehet a jó büdös pics@ba. vicc, amit csinálnak. hihetetlen, hogy nem javítják a hibákat. a játék szarul működik 21:9es felbontáson. érdekes a 14 -nél jó volt. a 15öt legalább lehetett hackelni, és működött. de persze ezt a fost már nem lehet. taps taps balfaszok -
Rdinho10 #36370 Eppen ezert Pes Myclub;) -
#36369 12 óta Ultimatezek több ezer meccset játszottam azóta. Igazság szerint irigyellek mert ha én se tudnám, hogy scriptelik a játékot lehet jobb lenne játszani. Amúgy nem dönti el előre ki nyer lehet nyerni akkor is ha az ellenfelet handicapeli csak sokkal nehezebb. Na de nem akarok itt vitatkozni erről ha érdekel a téma keress rá gugliba: FIFA script handicap coin system. Eldöntöd mibe hiszel sajnos ez nekem tapasztalat. És csak annyit akartam, hogy aki szintén tudja miről beszélek feleslegesen ne költsön rá. -
Danyi #36368 Titeket berakott magasabb osztályba a FIFA 15 eredmények alapján? Mert engem nagyon nem....
Amikor a FIFA 15 elrajtolt a 7. osztályból indultam, ami kellemes boost volt, és valamilyen téren jogos is, hiszen nem egy szezont lehúztam az első osztályban. Most meg 10. osztály ugyanúgy... Kivették ezt a régi eredmények figyelembe vételét, vagy mi?
Bosszantó, hogy ebben az évben sincs training és online előszobák sem, amikor anno nem egyen kértük a fórumon amikor kijött a 15. Basznak ezek a felhasználókra. Köcsög szar EA. -
#36367 Jah értem. Felülsz az interneten terjengő hülyeségnek, hogy az EA előre eldönti, hogy te nem nyerheted meg a meccset...akárhogy játszol, mert előre el van döntve?
Okés....akkor ne játssz. Szerintem nem így van, és nem egy játékost láttam már, aki simán veri a mezőnyt mindig...mind1, hogy erősebb, vagy gyengébb csapattal van.
-
#36366 Nem igazán van kedvem regényt írni a témáról. A lényeg, hogy FIFA-ban van egy "érme rendszer" ami a gyengébb csapatot segíti. (EA szerint gyengébb csapatot a valóságban ez sokkal összetettebb) Az EA szerint ez kell mert ha valakinek jobb csapata van mint a másiknak akkor ne szerezzen előnyt ebből ami így elsőre még emészthető is. (bár az Ultimate lényege az lenne, hogy minél erősebb csapatot hozz létre) De mikor ez a rendszer dönti el már szinte az összes meccset akkor kicsit elmegy az ember kedve az egésztől. Meg ugye, mi alapján segítik a gyengébb csapatot ? Posztod alapján nem vagy egy veterán FIFA-s de biztos találkoztál már alacsony chemes olcsó gold játékosokból összetákolt csapattal a kispadon csupa 40-50 körüli bronz játékosokkal na az ezért van.
Utoljára szerkesztette: hülyegyerek, 2015.09.24. 18:49:27 -
#36365 Nem tudom miről beszélsz. Semmi nem változott az Ultimate Teamben. Bár ez sem igaz, mert ott van a Draft mód.
Talán ha kifejtenéd mit szeretnél másképp....lehet érteném. :) -
#36364 Ez volt az utolsó FIFA amit megvettem. Aki otthon játszani akar haverok ellen vagy szeret karrierezni annak elmegy. De aki Ultimatezni akar annak nagyon nem ajánlom. Érme rendszer miatt úgyis csak ugyanaz az értelmetlen nyűglődés mint az elmúlt években. Csak azért írom ezt, hogy aki régebben komolyabban Ultimatezett és tudja miről beszélek megóvja magát a vételtől. -
#36363 Már száguld is lefele Originről.
-
sandoranagy #36362 kár, hogy a mocskos ea nem tudja megoldani a felbontás problémákat. vicc, hogy egy játék nem támogatja a 21:9es felbontást. taps taps -
sandoranagy #36361 szegeden az 576ba 3ra érkezik meg
Utoljára szerkesztette: sandoranagy, 2015.09.22. 22:59:20 -
Balázs 17 #36360 holnap remélem hozza a futár, bár játszani nem lehet majd vele, mert lockolva van
de 24-én 0:01 perckor már lehet hogy igen :D -
#36359 Éppen időben :D -
kjhun #36358 Tyűha!! Megoldották, a scrácok. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2015-09-18 07:28:26 UNKNOWN FIFA.15.Ultimate.Team.Edition-CPY 13017.0MB | 57F -
#36357 kinek mi az élvezetes. nekem pl. tetszik a lassú játékmenet. -
Danyi #36356 Nah jah, csak ez a FIFA olyan lassú, mintha kiadnának egy NFS-t, amiben csak a közlekedési szabályokat betartva versenyezhetsz és a maximum városban 50 lenne, autópályán meg 120. Nekem pörgés kell, az meg ebben a FIFA-ban nincs meg.
Nagyon jó, hogy realisztikus lett, de így csupa izgalmas meccs lesz. Hétvégén játszottam pl. a kupában egy tök fasza, végig nyílt meccset aminek 6:5 lett a vége. Realisztikus? Nem az, emlékszem az is csoda volt a valóságban amikor 5:3 lett egy BL meccs (asszem a Deportivo játszotta). Élvezetes? Baromira. Ez egy játék. Élvezni kell. Ha realisztikus dolgokra vágyom leülök és megnézek egy meccset. :) -
unrealnoise #36355 Gameplayre nem nagy szám. Szép az UI, javult a játékmenet, de a PES 15 Xbox One-on jobban tetszett. Gondolom a PES 16 még jobb... Itt nem a licenszekre, grafikára, hanem a színtiszta gameplayre gondolok... :/ -
unrealnoise #36354 Közben megoldódott... Ugye hiába szedtem hivatalos oldalról Xbox One drivert, nem volt jó bugos volt a játékban a kezelése. Mondom megnézem mit ír az vezérlőpult, eszközkezelője alatt. Semmi extra, Xbox One kontrollerként ismerte fel a gép. Mondom rányomok, hátha talál frissebb illesztőprogramot. Talált. Most csak sima xbox controller, de hibátlanul lehet kezelni a játékot, a menüt, mindent.
Nah ezért utálom én a PC-t. :D -
unrealnoise #36353 Passz. :/ Nekem GTX960-al semmi gondom (ilyen legalábbis), csak ez a szaros kontroller mizéria. Ez a szar EA Answer meg most nem működik. -
#36352 Nekem egyetlen egy problémám vana demóval, hogy stabil 60 FPS mellett a kapu előtt valahogy mégis el kezd szaggatni az egész. Úszni, vagy nem tudom, hogy mondjam. Az FPS pedig semmit sem változik. Volt már ilyen a 14-gyel is (a 15 totál KO volt, szóval azt hagyjuk is ilyen szempontból), viszont a teljes verzióra megszűnt a probléma. Mit gondoltok, ez demó betegség, vagy nálam van a hiba? -
#36351 piros pont, hogy a 16 megy rendesen a gépemen. 15 még minimumon is laggolt, néha beakadt pár másodpercre, ez viszont szép smooth.
igen tudom, vegyek új gépet, de igazság szerint fifán kívül nem játszok mással, így tök felesleges (néha bf3-ra elhívnak sapnok egy kis multira, de ennyi).
viszonyítási alapom nincs, mert 15-tel csak demóval játszottam pár meccset a fent említett problémák miatt, de eddig bejövős a 16. -
unrealnoise #36350 Én nem egy arcade gagyi focit szeretnék játszani, hanem valami realisztikusabb játékmenettel rendelkezőt.
De van egy gondom: X1 kontroller Win10 alatt. Elindítom a FIFA-t, ugye a kontrolleren nyomok egy gombot, az lesz az alapértelmezett ilyenkor. A kontroller beállításoknál azonban a játékon belül még mindig keyboard + mouse van, nem jelenik meg a kontroller.
Persze ettől lehet játszani, sőt kezeli a menü a gamepadot is, DE:
Ha menüben jobbra, balra, fel vagy le mászkálok, kettőt ugrik a kijelölés, így lényegében használhatatlan. Nem értem miért vannak ezek...
Van aki X1 kontrollerrel csapatja? -
Danyi #36349 Nekem nagyon nem jön be ez a lassú játékmenet. Rosszabbak a passzok, rosszabbak a távoli lövések... Szerintem nem lett jó, legalábbis nem igazán tetszik... Én a pörgős dolgokat szeretem, nem a tilitolit. :/ -
#36348 Egyetértek. Így viszont kevés a 4 perc. -
#36347 Én PC-n próbáltam a demót, sztem is lassult, a játékmenet sokkal inkább hasonlít egy focimeccsre. -
Balázs 17 #36346 PS4 én is
15höz képest sokat lassúlt -
#36345 Nálam a 14-től kezdve sem a demókkal, sem a teljes játékokkal nem volt semmi gondom. Windows 7 64 bit. -
unrealnoise #36344 PC-n win 8.1 alatt tegnap két órát szoptam a nem olyan gyenge gépemmel ezzel a szaros Error: Redistributable packages buzisággal. Nem sikerült megoldanom, pedig nem vagyok PC-s analfabéta. :)
Mérgembe az úgy is tervezett win10-et pakoltam fel, és lásd, azzal megy. :D tudom, ez nem gyógyír, max végső megoldás. :/ addig a google talán segít -
#36343 Nah, letöltöttem a demot, de nálam sajna Launcher hibára hivatkozva nem indul...(CLR20r3 hiba)...nemtudom mi lehet...
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.09. 07:03:53 -
Tommy H #36342 Lassú?Szerintem nagyon gyors.Mondjuk én PS4-en próbáltam Demot.
Engem nem győzött meg,lehet maradok Japóknál,PES.
Pedig Fifát akartam idén.
Ott vannak női csapatok is meg a licensz is sokat számít.
Még eldöntöm,most leszedem megint PES Demot és felváltva tesztelem majd -
Balázs 17 #36341 furcsa ez a lassú játékmenet, végre talán nem lesz annyira árkád?
ha nem rontják el a teljes játékot ahogy szokták, mert sokszor a demó csak vakítás... akkor már nem kérdés többé melyik játékot kell megvenni :)
hiába jó a pesnek is a játékmenetet ha a körítés egy nagy nulla -
unrealnoise #36340 Akinek van néha kedve online játszani, vegyen fel: unrealnoise. Steam-en asszem az NBA 2k16-ot nyomom majd. :) -
#36339 Elméletileg ma érkezik a Demo. -
unrealnoise #36338 PC-n szerintem FIFA. Nem vagyok vevő a Konami balfaszságára, amiért egy butított PES-t adnak ki még mindig PC-re. Konzolra a PES16-ot vennék, ez biztos, PC-re meg FIFA, nem is kérdés... -
#36337 Nem tudja valaki, hogy a 15-höz mikor jönnek az átigazolási frissítések? -
#36336 És külön öröm, hogy a PC is megkapja ugyanazt(moddal akár még jobbat is). Valóban nehéz döntés lesz.