36658
-
ááá, durva a játék, szabaddal jöttem a gép ellen, a sorfalból valaki kimozdult, a bíró odament, adott neki egy sárgát és hátrébb tessékelte :)
valaki találkozott már ezzel? -
legfrissebbet -
FIFA megjelenésekor a legfrissebb adatbázist kapja átigazolásokról vagy itt is várni kell majd egy update-re? -
nem rosszak :D
egy marcelo-ronaldo táncot(michel telo) megnéznék :D -
balotelli feszítős öröme hogy van? nem találom, köszi -
cselek, ünneplések mind mind benne vannak a játékban hogy hogyan kell megcsinálni :) -
nagyon jók :D valami leírás remélem lesz h h kell megcsinálni őket -
-
hát jó lenne. Egyes helyeken azt írják h 25-én már raktáron lesz. -
Neoncsoves #33633 8 nap még (tört már lesz sztem 26án valamilyen úton módon), aztán mehet a banzáj.. -
Rudee #33632 Hát pedig a FIFA 2003 után sorra jöttek az olyan újítások, amikhez 4 kéz kellene billentyűzethez.
Én se szerettem először, de kellő türelemmel könnyű megszokni. -
jöhetne már a játék :D:D játszani akarok :D -
Neoncsoves #33630 akkor ne fifazzal, ilyen kurva egyszerű, egy nfs-t sem tudsz normálisan játszani egy szaros billentyűzettel, gamepaddal már még úgy ahogy élvezhető is... -
:DD Sztem egyre szarabb a PC port, a sok kontroller baromság miatt. NEM akar mindenki kontrolerrel játszani... -
Fox44 #33628 XBOX 360 Controller Emulator 2.0.2.158 -
Na, már a NemzetiSporton is a fifával foglalkoznak, persze nem az újításokkal :D :d
LINK -
zoral1000 #33626 sziasztok
nekem van egy eredeti sony ps controllerem analóggal,átalakítóval a pc-re, működik is mind a 2 analóg mert az x360 controller látja de a fifában csak a bal működik ergo cselezni nem tudok. van valami ötletetek??
köszi -
FireWhisper #33625 Már elérhető az ultimate team web app, lehet üzletelni :D -
erre van esély,hogy hamarosan játszható legyen?vagy a hivatalos megjelenésig várni kell?? -
kell rá időt szánni, de megéri
én 97-től 2004-ig billentyűzeten játszottam -
Haveromén van, azzal is próbáltam, nem sokat segített. :$ :D -
Azon nincs két analóg kar úgyhogy sztem azzal másnak se menne
pont az analóg karok miatt jobb a gamepad -
Nekem van egy Logitech Precision kis egyszerű alap gamepadom. Fifázgattam vele még régebbi részekkel. De vhogy nekem sosem ment azzal úgy, vhogy nagyon megszoktam a billentyűzetet. :$ -
Egyébként pedig
Be kell állítani alternatívra a billentyűzetet, ott már a nyilakkal tudod irányítani a játékost.
De bill-el sosem fogtok tudni úgy Fifázni, mint kontrollerrel
érdemes beszerezni. -
Sziasztok!
Nem tudom, tudnátok-e segíteni, Fifa 13 Demóről lenne szó. Biztos én vagyok a hülye, de egyszerűen nem tudom, hol lehetne a billentyűbeállításokat konfigurálni. Csak a hülye gamepados ábrák vannak megint, ez volt a halálom már a 12-ben is... -
Alex Oxlade-Chamberlain Super Speed on FIFA 2013 (HD)
-
hála -
Mi dúrva Real Madrid - MC meccs volt...
¡Hala Madrid! -
A Prophet rls kelet eu kiadás volt, azért volt benne, az RLD meg nyugat eu vagy usa. De mostmár egyféle van, nem szarakodik az EA régiókkal. -
kjhun #33613 Már a korábbi években is benne volt. Lásd: PROPHET relízek, amikor az RLD-s relízekben nem volt magyar felirat/kommentár, a másikban volt. A FIFA06-ot már ne is említsem (RLD/AlcoholClone), abban is volt magyar felirat. -
Balázs 17 #33612 remélem nem fake és holnap már tolható lesz
legalább gyakorlok amíg original-t kiszállítják :P -
Az immxpc minden évben a lopott reloaded crack volt a magyar dvd-n. Tavaly már benne volt a magyar nyelv a nemzetközi releaseben így nem kellett, jó volt a reloaded, vélhetőleg idén is így lesz. -
kjhun #33610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
FIFA 13 MULTi6-P2P
Holnapra már crack is lesz talán, ha nem előbb. IMMxPc az kérdéses, hogy lesz-e.
-
Rudee #33609 Nem támogatott típus, így a jobb analógot valószínűleg nem tudod majd használni.
Egyébként nem nagy dolog átállni, csak ne erőltesd. 1-2 meccs után pihi, aztán nyomjad újra. Ha türelemmel vagy, akkor hamar menni fog. De ha kapkodsz, akkor a gamepad fogja magát a sarokban találni :D -
Rudee #33608 A második megint csak támadható. Ugyanis a kapus automatikusan leteszi a labdát, ha közben valamit fúj(t) a bíró. Itt is fújhatott lest vagy akármit (talán nem is véletlen, hogy az akciót megelőző pár mp-et lehagyták a felvételről), de hang ugye nincs hozzá. Sőt, a mozdulatsorból látszik is hogy nem kiejti, hanem ledobja. -
ez meg lemaradt
Egyik kamera beállítás user.ini-be kell másolni
nekem a másik jobban tetszik, ennél a skill kamera érdekes lett
[]
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELEBROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_COOP = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC = 0.025
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END = 0.025
//range0.01-0.10
//FIFA2012//0.025
[]
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELEBROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_BROADCAST = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_COOP = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_TELE = 1200
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC_V2 = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_DYNAMIC = 600
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER_END_TO_END = 600
//range - max1500-1650-1800 a seconda della visuale, oltre si vede nero
//FIFA2012//max value 1800-1800-1800-1650-600-600-600
//TELEBROADCAST = tribuna stampa
//BROADCAST = televisiva
//COOP = co-op
//TELE = campo largo
//DYNAMIC = dinamica
//DYNAMIC_V2 = professionista
//END_TO_END = fondo campo -
m-tech gamepad nem tudom mennyire precíz rendesen működik-e jobb analóg stb érdemes lenne egy jobb gamepadot kipróbálni egy barátnál vagy egy plazaban
sztem most xboxok ki lesznek rakva a játékkal ha kijön -
Szerintem mindenki bénázik, mikor először játszottam gamepaddel félredobtam. Aztán nekifutottam mégegyszer, 2-3 nap alatt sikerült megszokni és biztos, hogy nem cserélném vissza billentyűzetre. :) -
én 2004-ben váltottam az OTB miatt
egy hónap volt teljesen megszokni ne várd, hogy egy meccs után menjen
én a demo kijövetelekor kezdtem a leggyengébb fokozaton és fokozatosan emeltem a szintet
Mire a teljes játék kijött már jól tudtam használni.
Mindenképpen sztem először vedd vissza a nehézséget és fokozatosan rázódj bele.
A védekezés nem tudom a taktikus-e ott tulajdonképpen direktbe szerelni ritkábban kell inkább helyezkedni és letámadni, ezek nálam bal elöl vannak és könnyű váltogatni őket.
Irányítás nem tudom full manuálon van-e kezdetben lehet hogy jobb kis rásegítés aztán lehet fokozatosan visszavenni. -
pro
és kontra