FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mezkészítésrõl van valahol egyszerû tutorial és hogy melyik progi kell hozzá? A Texture Editorral lehet a .png-s fájlokat visszakonvertálni rx3 .ra? Köszi.
msn:[email protected] bárki felvehet
eddig nem szaggatott de a ma nem tudok egyszerûen játszani vele.
még egy kérdés
a tûzfal státuszt közepesrõl hogyan lehet átállítani,mert sárgán világít,gondolom zölden kellene lennie
köszi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ezt az ékezetes dolgot most hallom elõször, de legfeljebb átírom a nevem addig...köszi a segítséget, de szerintem ez így sem úgy sem fog mûködni...
ja és rendszergazda módban is indítottam az sem segített...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
WIN 7 64 bit van nálam...
Tudnátok adni valami tanácsot a kapura rúgással kapcsolatban, mert akár, hogy csinálom az többnyire mellé megy?! A 11-ben nagyon jó ha kicsit mozdítom az analógot akkor az nem a kapu mellé megy jóval, hanem a sarokba!
PC-n melyik xboxos gomb ? Csak hogy tudjam,melyiket állítsam át.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
tedd fel az origint, ha szerencséd van felismeri a fifát, ha nem akkor le kell töltened majd az egész játékot...
Ha szeretnél részt venni egy AKTÍV FIFA12 oldalon, szeretettel várunk.
Jelenleg 5 bajnokság fut, bajnokságonként 10-25 játékossal.
http://fifabajnoksag.com
egy aktív szûrõ középpályást(kvk) keresünk profi klubba, ha érdekel írj privátot vagy add meg origin id-t
A Creation Master 12 mûködik vkinek??? Nekem nem menti el a változtatásokat:/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Igazolásoknál rákerestem a nevükre, de eltûntek. Nem találhatók.
Ez most milyen hiba? Valahogy vissza lehet szerezni a játékosaimat?
Szerintetek tudok valamit csinálni a Cordless Rumplepad 2-mnek hogyha lögyök az 2-es gomb? Ugye ezt használom legtöbbet,mivel ezzel passzolok a fifában így ez jóval puhább mint a többi és idegesít!
A probléma az,elszakad a gomb alatt lévõ "gumi". Ilyet lehet kapni valahol külön?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ki próbáltam a progit elég hasznos, de még mindig nem tudok cselezni!
Ugyan úgy kell nem mint a 11-ben?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valakinek van ACME GA-03 gamepad-ja? (Ez nincs a támogatott listán!)
Nagy nehezen sikerült beállítani majd nem, de hiába nyomom a csel gombot nem csináljam, meg még van egy két probléma!
Szerintetek ha vennék egy Logitech F510 vagy Logitech F310-t akkor tudnék normálisan játszani?
(Ti milyen gamepad-al nyomjátok?)
Elõre is kösz a válaszokat!
Ez mitõl lehet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
másnak mi a tapasztalata?
ami érdekes, hogy minden más online mód tökéletes:S