FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello,
mezkészítésrõl van valahol egyszerû tutorial és hogy melyik progi kell hozzá? A Texture Editorral lehet a .png-s fájlokat visszakonvertálni rx3 .ra? Köszi.
origin-t angol nyelvre kell állítani, egy program újraindítás és jó lesz
webibebi
mitõl van h elkezdett szaggatni mint állat a fifa? 2hete nem játszottam vele most elkezdtem és már a menüben is úgy szaggat h vmi iszonyat. másnak van ilyen gondja?

msn:[email protected] bárki felvehet

nekem is ugyan ez a gondom szagat mint az állat mostanában.

érdeklõdnék hogy akinek eredeti fifa 12-je van annak szaggat a játék?
eddig nem szaggatott de a ma nem tudok egyszerûen játszani vele.
még egy kérdés
a tûzfal státuszt közepesrõl hogyan lehet átállítani,mert sárgán világít,gondolom zölden kellene lennie
na bakkerman megoldottam. Csinálni kellett egy új felhasználó fiókot, aminek nem örülök, dehát nem volt más megoldás...

köszi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha megmondod merre fele olvassak vissza akkor a kisujjad sem kell mozdítani😉 áll az alku?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
csak kb 30* volt leírva :-)
FIFA 11 nincs fent, kormány régen ki van húzva...

ezt az ékezetes dolgot most hallom elõször, de legfeljebb átírom a nevem addig...köszi a segítséget, de szerintem ez így sem úgy sem fog mûködni...

ja és rendszergazda módban is indítottam az sem segített...

bakkerman
a winwowson belüli felhasználónevedben van ékezet? a mappaszerekzetben,ahova raktad van ékezet? ezek fontosak,hogy ne legyne sehol se ékezet,és ha van kormányod,azt húzd ki,és töröld a FIFA 11-et

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

üdv: mitõl van az, hogy elindítom a FIFA 2012-t töltõképernyõ, logó utána fekete képernyõ és szépen kilép?...

WIN 7 64 bit van nálam...

Csá all!
Tudnátok adni valami tanácsot a kapura rúgással kapcsolatban, mert akár, hogy csinálom az többnyire mellé megy?! A 11-ben nagyon jó ha kicsit mozdítom az analógot akkor az nem a kapu mellé megy jóval, hanem a sarokba!
robi11
aha értem, és mikor lesz meg a keret?😄 jah és kik ellen fogunk játszani?

Aki szintén Genius Maxfire G-12U típusú gamepaddal játszik, megköszönném, ha küldene egy screenshoot-t a TocaEdit XBOX360 Controller Emulator PC programból (a bal és jobb analóg kar beállítása érdekelne). Ugyanis hiába csinálom a recorddal meg, a kis képen jól mûködik, de a játékban már össze-vissza irányítódik a játékos.

nem, Õ középhátvéd
robi11
2õnk közül fogtok választani, ki tolja jobban kvk-n?

SLICK
erre valaki, hogy mi lehet a baj?

Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom mivel kell cselezni. PC-rõl játszom, amióta xboxhoz van igazítva, nem tudok cselezni,és nem élvezem annyira a játékot,mint 2009-ben, vagy azelõtt,mert akkor 1 gombot kellett nyomni, és cselezett is.

PC-n melyik xboxos gomb ? Csak hogy tudjam,melyiket állítsam át.

PM ment
Lacoka12
klubot keresek a játékba lacoka1221 a nevem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

küldtem kérelmet
robi11
Robika0217

origin nélkül nem tudsz játszani online

tedd fel az origint, ha szerencséd van felismeri a fifát, ha nem akkor le kell töltened majd az egész játékot...
Hali. Ha van eredeti serial számom, csak éppen telepítõm nincs akkor hogy lehet megoldani hogy mûködjön vele a játék? Mert úgy indul el hogy Origin nincs feltelepítve, telepítse újra a programot... :S
Sziasztok,

Ha szeretnél részt venni egy AKTÍV FIFA12 oldalon, szeretettel várunk.
Jelenleg 5 bajnokság fut, bajnokságonként 10-25 játékossal.
http://fifabajnoksag.com
Origin neved? Felveszlek aztán majd megbeszéljük a részleteket
robi11
hopsz😄 ezt akartam az elõzõt delete valaki 😄

robi11

robi11
én jelentkeznék!

hi
egy aktív szûrõ középpályást(kvk) keresünk profi klubba, ha érdekel írj privátot vagy add meg origin id-t
Zegi Norbi HUN
Hali!
A Creation Master 12 mûködik vkinek??? Nekem nem menti el a változtatásokat:/

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sziasztok! Az Arsenal-al tolom a Fifa Manager 12ben. Idény felénél igazoltam pár új játékost, de nem engedi õket berakni a csapatba. Van egy kis webkamerajel és egy piros kis karikajel a nevük mellett, ha rámegyek ezt írja: Not Eligible to Play. Hogy tudom ezt eltüntetni? Köszi a segítséget. Üdv
Az újonnan induló GameTeve magazin videotesztje, osszátok:

SLICK
Olyan problémám van, hogy továbbjutottam a következõ idénybe. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy volt pár játékosom kölcsönben. Páran visszajöttek, páran pedig nem érkeztek vissza a klubomhoz.
Igazolásoknál rákerestem a nevükre, de eltûntek. Nem találhatók.
Ez most milyen hiba? Valahogy vissza lehet szerezni a játékosaimat?

Firerock
kis OFF de a gamepad topikban nem válaszolnak.

Szerintetek tudok valamit csinálni a Cordless Rumplepad 2-mnek hogyha lögyök az 2-es gomb? Ugye ezt használom legtöbbet,mivel ezzel passzolok a fifában így ez jóval puhább mint a többi és idegesít!
A probléma az,elszakad a gomb alatt lévõ "gumi". Ilyet lehet kapni valahol külön?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

köszi szépen!<#vigyor2>
A vezérlõ beállításoknál, a védekezésnél, a taktikus védekezést állítsd át hagyományosra.
a 12-ben
Megtudná mondani valaki, hogyan tudom beállítani azt, hogy ha megnyomom a d-t akkor a játékos elkezd futni a labda felé úgy mint pl. a 07-ben?
fook
Fraps nevû progi.

lacinkacinka89
Jah és még valami! Fényképezni, hogyan tudok játékon belül? Próbáltam a print screen-t, de mikor beillesztem a képet paintba, csak egy fekete képet mutat. Ezt hogy lehet megcsinálni? Köszönöm még 1x!

lacinkacinka89
Üdv! Olyan kérdésem van, hogy a visszajátszásokat, hogyan tudom átkonvertálni úgy, hogy meg tudjam nézni õket mondjuk Windows media playerben? Szeretném õket végignézni, hogy lehet ezt megoldani? Esetleg milyen programmal? Elõre is köszönöm a válaszokat!

Üdv! most tettem újra a wint és a fifa nem indul el. Ha jól emléxem volt erre vmi megoldás, de nem találom. origin-bõl indítom a launcher el is indul, de utánna már csak ugrik egyet a kép azt csá...
Csá kösz a választ!
Ki próbáltam a progit elég hasznos, de még mindig nem tudok cselezni!
Ugyan úgy kell nem mint a 11-ben?
myl0
Nekem F310em van. Nagyon fasza, csak ajánlani tudom...

rooney8
Xpadder-t próbáltad?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csá all!
Valakinek van ACME GA-03 gamepad-ja? (Ez nincs a támogatott listán!)
Nagy nehezen sikerült beállítani majd nem, de hiába nyomom a csel gombot nem csináljam, meg még van egy két probléma!
Szerintetek ha vennék egy Logitech F510 vagy Logitech F310-t akkor tudnék normálisan játszani?
(Ti milyen gamepad-al nyomjátok?)
Elõre is kösz a válaszokat!
Nekem olyan gondom lenne, h meccs közben néha ledob az EA szerverrõl és kilép a mecsbõl mivel olyan mintha megszakadna a netem.
Ez mitõl lehet?
Firerock
Az miért van hogy a játék magától egyik pillanatról a másikra átállította a kamerát és most nem tudom visszahozni az alapot? MErt ugye a Tévéközvetítés az alap...!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

egy ideje nem tudok már szemtõl szembét játszani, mert folyamatosan akadozik és megáll 2percenként a meccs
másnak mi a tapasztalata?

ami érdekes, hogy minden más online mód tökéletes:S