FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
És hogy kerültél szembe a reallal?😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha a gépi ellenfelet amatõrön vered az nem jelent semmit, úgy kihívás sincs benne. Játssz minimum Profi szinten, annak már van valami értelme. Egyébként gyakorlattal bele lehet jönni... Kis kitartás nameg rohadt sok meccs és menni fog.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Akinek eredeti játéka van, megtudná mondani, hogy neki is szaggat-e ha online mérkõzést játszik? Origin angolra van állíta (azelõtt fullon szaggatott), így most néha szaggat, néha nem, arra gyanakszom, hogy az ellenfél internetkapcsolata miatt lehet ez, mert van olyan meccs ahol nincs szaggatás, másik meccsen meg van.
Másik dolog. Amatõr szinten mondjuk Arsenallal vagyok egy hasonló erõsségû csapat ellen, akkor simán megverem, de ha belépek ebbe az online módba, hogy ellenfelet keressen nekem a szintemhez képest - ma kezdtem játszani online, tehát alig 9 TP-m van, olyan ellenfeleket ad be akik úgy elpicsáznak hogy csuda. Szóval nemtûnik túl kiegyensúlyozottnak az ellenfélkezelés..
Az originál játék megvétele se volt semmi, eleve szinkron nemvolt magyar, úgykellett levadászni valahonnan a szinkront, nomeg ezt a hülye szaggatást is meg kellett oldani, tehát már kicsit bánom hogy kiadtam érte ennyi pénzt, pláne ha online játékmódokban nemlehet tenni a szaggatás ellen..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ha eredeti, akkor nem szabad lemezrõl feltenni, mert akkor nem lesz magyar kommentár, csak letölteni érdemes
ha virágbolti, akkor nemtudom
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
felírat ugrik fel. Még akkor is , ha én próbálok meg játékot indítani.
Ez a hiba máskor is elõ-elõ fordult , de aztán rendezõdött a dolog valahogy. Most azonban már napok óta ez a hiba . Tudja valaki mi a megoldás ?
billentyûzet: numerikus számok (2,4,6,8)
Nekem az lenne a kérdésem haverral idegek vagyunk már,mert sok meccs megy el azon hogy 11 kapunk,de az istenért se tudjuk,hogy vetõdik a kapus.
Legyetek szívesek mondjátok már el hogy tudok balra vagy jobbra ugrani vele,mert csak sasszézik nem vetõdik😞
Így csak abban bízhatunk,hogy hibázik ,de jó lenne tudni,hogy kell védeni,mert idáig nem nagyon jöttünk rá😞
megoldás: hozz létre egy új felhasználói fiókot ékezet és szóköz nélkül és oda telepítsd fel. ezután tökéletesen fog futni.
az okát ne kérdezd, egyszerûen nem tud mit kezdeni a fifa az ékezetes karakterrel
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Aki szokott fifázni PS3-on, és jönne online bajnokságra, csak magyarokhoz, egy jó társaságba, az írjon PM-et, és adok linket! Köszi.😊
szólhattam volna elõbb is így megspóroltam volna egy újra telepítést😄
kösz még1x
nekem lenne egy nagy problémám. egyik napról a másikra elkezdet szaggatni (még itt is 800x600,gyenge,msaa ki) a eredeti fifa 12-m.megpróbáltam mindent leszedtem patcheket, feltettem újra az eredeti gémet semmi, feltettem a egy Fifa 12 DVD5 release-t se origin se semmi csak a fifa úgy jó volt.újratelepítettem a rendszert, csak az eredeti fifa van fönn meg 1-2 progi(winamp,mpc,mozilla) és még mindig szaggat 800x600 ban is mi történhetett más játék nincs fenn??? kérlek segítsetek
XBOX-on játékos karriert játszok. Létrehoztam egy játékost (99-es), és azzal játszottam a Barce B csapatában.
2 kérdés:
Hogy kerülhetek át a nagy csapatba?
Magyar nemzetiségû, beleraktam a válogatottba is. Mikor játszhatok válogatott meccseket?
KÖSZÖNÖM!
Másnak is játszhatatlan az online egy ideje?
msn:[email protected] bárki felvehet
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
1v1 2v2quest?