FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheSosy
Lécci:'( ide is jöhet!

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Firerock
hogy kerültél a 3. osztályba?😄
És hogy kerültél szembe a reallal?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

myl0
Nekem néha szaggat néha nem, de ez sztem az ellenfél miatt van. (Biztos betárcsázóst használnak 😄)
Ha a gépi ellenfelet amatõrön vered az nem jelent semmit, úgy kihívás sincs benne. Játssz minimum Profi szinten, annak már van valami értelme. Egyébként gyakorlattal bele lehet jönni... Kis kitartás nameg rohadt sok meccs és menni fog.

robi11
Szemtõl szembe idény 😄D 0-3 ról nyertem meg 4-3ra jelenleg a 3adik osztályba vagyok.

TheSosy
*üzi

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

TheSosy
Na ez megvan.Akinek van serial száma,az lécci küldje el ütiben 😊 !

botyika
Sziasztok!

Akinek eredeti játéka van, megtudná mondani, hogy neki is szaggat-e ha online mérkõzést játszik? Origin angolra van állíta (azelõtt fullon szaggatott), így most néha szaggat, néha nem, arra gyanakszom, hogy az ellenfél internetkapcsolata miatt lehet ez, mert van olyan meccs ahol nincs szaggatás, másik meccsen meg van.

Másik dolog. Amatõr szinten mondjuk Arsenallal vagyok egy hasonló erõsségû csapat ellen, akkor simán megverem, de ha belépek ebbe az online módba, hogy ellenfelet keressen nekem a szintemhez képest - ma kezdtem játszani online, tehát alig 9 TP-m van, olyan ellenfeleket ad be akik úgy elpicsáznak hogy csuda. Szóval nemtûnik túl kiegyensúlyozottnak az ellenfélkezelés..

Az originál játék megvétele se volt semmi, eleve szinkron nemvolt magyar, úgykellett levadászni valahonnan a szinkront, nomeg ezt a hülye szaggatást is meg kellett oldani, tehát már kicsit bánom hogy kiadtam érte ennyi pénzt, pláne ha online játékmódokban nemlehet tenni a szaggatás ellen..
roland2293
Sziasztok!Lehet visszább kérdezték már nem tudom. Ha a fifa 12m nem eredeti akkor sehogy se lehet megoldani azt hogy multiba tudjak játszani ? Tehát muszáj hogy a játékom eredeti legyen ? Segítségeteket és válaszotokat elõre köszönöm ! 😉

TheSosy
Hali.Megtudnátok mondani,hogy hol lehet leszedni az origint,mert így nemtudok multyzni?

Fifa 12-ben nincs magyar kommentár pedig az egész játék magyar hol kell beállítani?

Akinek szaggat meg minden baja van a Fifával, akkor az origin-t állítsa át angolra és menni fog minden úgy ahogy eddig.

fook
Lehet

botyika
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani hogy lehet-e a játékot egy PC-n két kontrollerrel egymás ellen játszani?
Hali! FIFA 10-ben készítettem egy klubot, most meg hirtelen megszûnt.<#schmoll2><#gunyos1><#bdead><#falbav> Mi a probléma? (Creation master 10-eztem, de ez miért baj?)
bakkerman
hali,leszedtem a fifamania karrier patchet,de sehogy se akar mûködni...mindig kíírja,hogy nem találja a játékot,ha kiválasztot a core mappát,vagy a game mappát amiben az exe van,azt se fogadja el...elég idegesítõ,hogy elsõ évben nagycsapatoknál nincsen BL...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lacoka12
azelõtt mûködött

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
újra raktam a gépet letöltöm a originrõl erre nem szól a kommentár

neked is így kezdem 😊

ha eredeti, akkor nem szabad lemezrõl feltenni, mert akkor nem lesz magyar kommentár, csak letölteni érdemes

ha virágbolti, akkor nemtudom
Lacoka12
nekem is tudsz segíteni?

köszi a segítséget, így már jó 😊

ha eredeti, akkor origint tedd at angol nyelvre, majd inditsd ujra
Szaisztok! Egy ideig nem játszottam a fifával de pár napja újra elkezdtem és az a probléma hogy nagyon lassan tölti be a menüben a dolgokat. Addig még jó hogy behozza a fõmenüt, de utána ha be szeretném tölteni a mentést, akkor már azt is nagyon lassan tölti, meg azt is ha új karriert indítanék. Ez mitõl lehet? Kivártam hogy betöltse a meccset, az is kicsit lassabbnak tûnik mint régebben volt.

Lacoka12
valaki segítene újra raktam a gépet felraktam a fifa 12 és nem szól a magyar kommentár hang az van és újra rakás elõtt müködöt valaki segítene

Én is segítséget szeretnék kérni. Már napok óta nem sikerül az online játszani , vagy a " kapcsolat megszakadt" , vagy a "játék már nem elérhetõ"
felírat ugrik fel. Még akkor is , ha én próbálok meg játékot indítani.
Ez a hiba máskor is elõ-elõ fordult , de aztán rendezõdött a dolog valahogy. Most azonban már napok óta ez a hiba . Tudja valaki mi a megoldás ?
gamepad: jobb analóg kar
billentyûzet: numerikus számok (2,4,6,8)
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem haverral idegek vagyunk már,mert sok meccs megy el azon hogy 11 kapunk,de az istenért se tudjuk,hogy vetõdik a kapus.
Legyetek szívesek mondjátok már el hogy tudok balra vagy jobbra ugrani vele,mert csak sasszézik nem vetõdik😞
Így csak abban bízhatunk,hogy hibázik ,de jó lenne tudni,hogy kell védeni,mert idáig nem nagyon jöttünk rá😞
Igen tényleg ez volt a hiba, az új fiókban már megy hibátlanul. Kösz a segítséget!
rooney8
akkor meg is van a hiba
megoldás: hozz létre egy új felhasználói fiókot ékezet és szóköz nélkül és oda telepítsd fel. ezután tökéletesen fog futni.
az okát ne kérdezd, egyszerûen nem tud mit kezdeni a fifa az ékezetes karakterrel

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ékezet van igen. De ez hogyan függ össze azzal hogy nem indul a játék?
rooney8
vagy szóköz?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
a widows-os felhasználói fiókodban van ékezet?

Sziasztok nekem az a problémám, hogy miután feltelepítem a FIFA 12-t és indítanám a játékot, csak a FIFA 12 logója jelenik meg egy pillanatra, majd elsötétül a képernyõ és azonnal visszadob a windowsba, semmi hibaüzenetet nem ír ki. Crackeltem is a játékot, sõt több letöltési helyrõl is leszedtem magát a játékot, újratelepítettem és ugyanezt csinálja mindig, pedig a követelmények is bõven megvannak, simán futnia kéne. Nem tudja megmondani valaki mi lehet a baj? Kösz a segítséget.
helloka lehet mennék!

Hali!
Aki szokott fifázni PS3-on, és jönne online bajnokságra, csak magyarokhoz, egy jó társaságba, az írjon PM-et, és adok linket! Köszi.😊
és büszke vagy rá?<#wow3>
kösz. Király vagy!!

szólhattam volna elõbb is így megspóroltam volna egy újra telepítést😄

kösz még1x
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sziasztok (konfig:e8400+4850 golden sample+2gb ram+win7 64 bit sp1)

nekem lenne egy nagy problémám. egyik napról a másikra elkezdet szaggatni (még itt is 800x600,gyenge,msaa ki) a eredeti fifa 12-m.megpróbáltam mindent leszedtem patcheket, feltettem újra az eredeti gémet semmi, feltettem a egy Fifa 12 DVD5 release-t se origin se semmi csak a fifa úgy jó volt.újratelepítettem a rendszert, csak az eredeti fifa van fönn meg 1-2 progi(winamp,mpc,mozilla) és még mindig szaggat 800x600 ban is mi történhetett más játék nincs fenn??? kérlek segítsetek
blackfire001
csáó!
XBOX-on játékos karriert játszok. Létrehoztam egy játékost (99-es), és azzal játszottam a Barce B csapatában.
2 kérdés:
Hogy kerülhetek át a nagy csapatba?
Magyar nemzetiségû, beleraktam a válogatottba is. Mikor játszhatok válogatott meccseket?
Hihetelen, tényleg jó lett. Hogy mi az összefüggés.... (...)...?
KÖSZÖNÖM!
balintka
Na majd hétvégén kipróbálom ha otthon leszek. Köszi a tippet!

vicces mert tényleg rendbe jön ha átállítod angolra az origint..
balintka
Sajnos igen, pl. haverral nem is látjuk egymást, nem tudunk játszani. Másokkal meg laggol. Bár picit javult de még mindig nem a régi. Ha megtudsz valamit, hogy mitõl lehet kérlek írd be ide. Köszi

Sziasztok
Másnak is játszhatatlan az online egy ideje?
webibebi
fasza😊 köszönöööm 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

nem jó, egyszerûen hiába hívjuk meg egymást not available...

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

én úgy emlékszem, az egyik meghívja a másikat, aztán shit+f1 a meghívottnál (alapból), és elfogadja a meghívást
1v1

attól függ, hogy akartok játszani

1v1 2v2quest?
Online friendlines módot hogy kell életre bírni? Haverokkal akarunk játszani együtt, hogy kell? Origin mindenkinek meg van, rámegyünk erre az online friendlines-ra, látjuk egymást ott, hogy online, meg originban is, de hiába invite-oljuk egymást, "guest not available" vagy valami hasonló üzenet, és a guest list-be sincs senki... Valaki ötlet? Google-be nem találtam semmit...