FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megszereztem a javítást !! 😄

Firerock
(3,4gb-os verziót honnan téptétek le? Magon semmi...)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

vagy mindjárt intézkedek valamit, hátha mûködésre bírjuk 😄

hmm akkor várunk 😄

[HUN]FaTaL
3.4GB leszedve, warezzal tesztelve, szar a crack. Legalábbis 64bites win7-en nem mûködik és rákerestem, nem én vagyok az egyetlen, akinek az EA logo után elszáll. Gondolom majd lesz crackfix. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

warezal #32982 tesztelve!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.rlslog.net/fifa-12-uefa-euro-2012-dlc-v1-5-cracked-ali213/

azt írták a dlct fellehet tenni eredetire is! többi meg patch szóval neked elég leszedni a 600mbos változatot

Lacoka12
eredeti játékot nem rontja el?úgy értem a online játékot

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

http://1337x.org/torrent/332641/UEFA-Euro-2012-Incl-V1-5-Patch-Cracked-ALI213/

630MB is the Game DLC not the Update and 3.4GB one is with all Update and DLC so it is highly Recommended.

OFF

A tört UEFA EURO 2012 DLC, már kikerült warezra. 2 változata van, egy 630MB-os, és egy 3.42GB-os méretû ALI213-as verzió.
szabii98
Wow. A héten nekiálltam egy Juve menedzsernek, szépen a bajnokságot be is húztam, de annyi játékosom van, hogy feleslegesek már-már...
Viszont azt írta szerepelek a bajnokok kupájában (ala bl, lol), de a rájátszásban nem mutat. na mind1

I met God. She's black

Sziasztok !!!
Valaki tud nekem segíteni Fifa Manager 12 vel kapcsolatban ?
Van 1 kis problémám !!!!!
APPCRASH !!!!
Ezt írja ki a 3. évem után,20140630-20140701 kor.
A játék lefagy,nem megy tovább,kidob mindig.
Valaki tudja esetleg mi ez a problem ?!?!?!?

Ezt írja ki tovább :

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Manager12.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.3
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4ee1398a
Hiba – modul neve: Manager12.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.3
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4ee1398a
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00a43404
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3541
További információk 2: e6e6a3ad9b29191da9f7ec0bfe8f494d
További információk 3: 42ed
További információk 4: b4935920e06e03d22aa7f2c730a9a42b

1. kérdés: Ennek a multijában már lehet használni a Legacy Defendinget?

2. kérdés: 5 ezer az ára.. És mégiscsak egy DLC... megér ez annyit? :/

XTHB
sziasztok! a fifa 12-ben lehewt valahogy ugy menedzser módozni ahogyan pol. a 2010-been hogy játszok rendesen mecseket meg minden mint kezdõrúgásban,csak mellé még menedzserkedem is ?😄

Arsenal Örökké

Valaki szokott fifázni(12) PS3-on?? mert az felvehetne: SANYIX

zorrobomber
PC-s Origin-es Fifa 12 érdekelne valakit 2000ft-ért? Ha igen, írj privit!

Sziasztok
Én ahhoz kérnék segitségeket hogy hogyan tudok játékosok arcát betenni a játékba, de nem egyesével, mert az ugy hosszu.
nincs ehhez 1 patch vagy valami?
Megpróbáltam egyesével a creation master 12 vel, de mindig jött valami probléma.😞
ffxi
2.) wrz-be elõfordul fifa.exe leáll. Bosszantó. Azt hittem crck hiba. Sajnos origi verziónál is elõjön. Mivel lehet orvosolni<#conf>

Fákjúal!

ffxi
Sziasztok!

Most vettem meg amazon-on a Fifa 11-et. Mert wrz-ba nem lehet elmenteni a gólokat. Origiba tudtam feltölteni gólt. De hol tudom letölteni vagy visszanézni?

Fákjúal!

lacinkacinka89
Üdv! Nincs valami patch, vagy kiegészítés, vagy egyszerûen csak valami megoldás arra, hogy a szezonban a bajnokok ligája meccseket ne nappal játsszam? Elég illuzióromboló egy bl döntõt nappal játszani! Köszönöm elõre is!

szabii98
hupsz, valamiért képként akartam beszúrni a videt. -.-

I met God. She's black

szabii98

I met God. She's black

Lacoka12
és ha ezt bekapcsolom akkor nem fog elveszni?

ha lett volna eszed, nem kellett volna újra kezdeni

dokumentum mappa kimásolása + felhõtárolás bekapcsolása
Lacoka12
ha újra rakom a gépet miért kell elörõl kezdeni a virtuális profim fejlesztését?nem lehet valahogy megmenteni?

DLC
webibebi
euro 2012, lesz pcn is

msn:[email protected] bárki felvehet

Lacoka12
ez pontosan mi?

GaVino
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogyan tudok PC-n PS3 Joy-al játszani a Fifa 12vel? felraktam amit találtam a neten de a gombkiosztás teljesen rossz, van valami megoldás?

Köszi

myl0
Komolyan qrvára nem hiszem el. Kupában átmasírozok mindenkin erre döntõ:
A pálya fele vmi graf hiba miatt fekete (se csíkok se labda nem látszik) szaggat mint a sz@r 0-2 nél kiléptem a pi...ba. 2 óra mulva mikor megnyugodtam mondom neki állok megint. döntõig megyek megint: erre vmi szerencsétlen csóró üzbég kölökkel kellett (volna) játszanom. 2 képkocka közt 2 mp telik el úgy szaggat ez a nyomorult jatek, persze ez a f@sz már megszokta... nem igaz h ezt nem tudják vhogy megoldani. ha 1X már kiadtam érte 10 rugót nehogy már ilyenek b@sszák el a játékomat...

Rudee
Próbáld ki ezt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Lacoka12
hol lehet beszélni a ea val hogy küldjenek jelszó megváltoztatott mert hiába kérem a elfelejtett jelszónál nem küldik

roland2293
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem.A játékom nem eredeti.Feltettem a játékot megcreckeltem és mikor indítani akarom nem történik semmi.Gépem simán elbírja, próbáltam rendszergazdaként semmi.Viszont mikor elinditom a játékot csinál a játék mappájába egy ilyen fájt hogy fifacrashdump_cl.
Valaki nem tudja hogy mi lehet a baja ?

Köszi! Ha jól emlékszem akkor 25 euró most az originen.
Nagyjából 7-8e Ft boltban is.
Viszont ha boltban veszem legalább kapok DVD-t is 😊
Mivel viszonylag lassú netem van, ezért Originrõl telepíteni nem lenne valami nagy élmény. (csak 6 Mbit)
nemtudom, pl. nekem tokos verzió van, de lemezrõl nem lehet telepíteni, mert hibás lesz<#idiota>

szóval úgy szedtem le originen keresztül és volt magyar nyelv-kommentár
de szerintem az euró miatt originen drágább a játék kivéve, ha vmi akció van
Nem tudom, hogy ez valamilyen hibának számít, de a Fifa 12 nem úgy néz ki, ahogy kellene. Pedig indításkor beállítottam a configban a grafikát, de mégse az igazi, fõleg a fû nem. Leszedtem a fû textúra packet de azzal sincs semmi változás. :S

köszi!
én egy helyi szolgáltatónál vagyok (PRtelecom)
amikor van net, akkor nincs vele baj 😊
gondolom az Origin-es Fifa angol verzió (legalábbis másra nem láttam utalást) lehet valahogy magyarosítani?😊
vagy ha magyart akarok akkor vegyek magyar DVD-t boltban?😊
szolgaltato fuggo (szerintem)
nekem sokszor kesett, de volt amikor meg offline minoseg ill. Rengetegszer megsdzakadt a kapcsolat ugy, hogy semmi elozmenye nem volt
van amikor a szerverrol is ledob es akkor be kell zarni a gamet
ismeroseimnek meg szinte tokeletes...
upc es pc-s vagyok
robi11
😄DD

Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Azon töröm a fejem, hogy megveszem a játékot, fõleg a multiplayer miatt.
Az volna a kérdésem, hogy neten mennyire élvezhetõ a játék?
Van-e szaggatás? idegesítõl laggolás vagy packetloss? esetleg megszakad-e a kapcsolat idõnként? ha ilyen gyerekbetegségek nincsenek akkor nyugodt szívvel adom ki a pénzt erre a játékra.
Sajnos googleban nem találtam normális leírást ebben a témában.
Elõre is köszi a véleményeket!

ui: sajnos ezer éve nem játszottam fifával online 😊 viszont sok éve játszok már karriermódot 😊 amikor legutóbb játszottam multiban, akkor még pocsék volt az egész, élvezhetetlen volt a laggolás miatt
Firerock
Vááá,elnézést,el is felejtettem ezt a kommentet,azthittem hogy a legutolsó kommentemre válaszoltál😄

robi11
miért? ki másnak?

Firerock
ezt biztos nekem szántad?😄

robi11
hát hogy? 😮 feljutottam x'DD am 4,5 csillagosra össze rakom a Naploit akkor néha szembekerülök a Reallal meg a Barcával is 😄 ma a Barcát második osztályba 5-1re vertem x'DD Dortmund 3-0 után kilépett :'D

Sziasztok.
Elõjött egy hiba nálam ami eddig sosem....<#conf>
Az aláírásomban ott van a konfigom és mióta a 6850-esem van a Fifa 12-nél beremeg a kép néha a játékban,mikroszaggatás dolog szerintem,de a pipa konfigurálásnál be van nyomva a mikroszaggatás és az aero téma tiltásánál is,mégis néha beszaggat a játék.
Baromi idegesítõ,hisz ezzel a konfiggal azt hiszem bõven de max beállításokkal kellene hogy fusson ez a játék minden röccenés nélkül.
Mi lehet a baj illetve hogy lehet megoldani a gondomat?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Firerock
esélyed nincs hogy itt válaszoljanak...
de az egész internet a tied,csak találsz egyet,ha nem akkor felejtsd el a játékot...

precision
Fifa 10 -hez milyen patcheket érdemes felrakni ill. melyek a legjobbak?

Vmi grafikai és gameplay módosítóra gondoltam... gameplaynél vmi realistic féleségre, grafikánál pedig hogy szebb legyen valamivel

vagy egyáltalán játszik még valaki a 10 -el? 😊 (nálam akadozik a 11 is picit, a 12 meg nagyon, szóval azért nyomom a 10 -el)

Bazinga!