36658
-
nézz szét ITT. -
Sziasztok! Nekem no dvd patcre lenne szükségem,tud vki segíteni? Előre is köszi.
Felraktam,mindent megcsináltam,ahogy kell,de kéri a lemezt:( -
el. a bal vagy jobb iránygombokkal. -
Grusi #6961 Azt elmondod, mivel lehet csavarni szabadrugasnal? :) -
Huuu de ideges vagyok world classon(világklasszis) nyomom Realal és kiscsapatok ellen mindig megizzadok max 1-2gólal nyerek vagy döntetlen :D Bezzeg a nagy csapatokat elverem 3-4gólal is. -
szépek.
van valakinek ati 9600 xt je? milyen felbontáson nyomja, és hogy megy? -
buko20 #6958 csá a játékot ugy töltöttem le de nemtudom a regisztrácios kodot honnét tudnék szerezni?segitsetek -
Sebastiano #6957 Nem 3 ezer forintra gondoltam, mert akkor ezt írtam volna. De sebaj. Ha találok majd egy őrültet, aki 7-8 ezer forint körül eladja nekem, akkor örülni fogok. Pár hét után lehet, hogy lesz ilyen ember. -
de mi volt a kérdés,visszalapoztam 3-at(bizony,megtettem
),de nem találom
-
a iránygombokkal tudsz csavarni.
ha balról jobbra futsz a játékosoddal a jobb szélen, akkor SHIFT lenyomva, balra-fel majd ívelés gomb. -
erre csak ennyit: -
és a helyesirásrol annyit h nemnéztem vissza meg mivel nem egy ujjal nyomogatom meg dühös is votlam szal ez nemnagyon foglalkoztatott am lefosom :}
-
engem az zavar hogy szarnak rá miket kavarok amint megpróbálok csellel vki mellett elmenni az tutkó leszervezi a bőrt. csak azért mondodm, mert TV-ben azért csa lelek nagy részét megeszik. -
FAQ -
woow!
hogy lehet igy csavarni,
és hogyan passzoltál igy? -
nyugodtság van ember!tedd fel megint akkor azt a kérdést,a napi xszáz között elég könnyen elveszik 1-2 hsz(mellékesen a helyesírás nem szégyen) -
BIZ0906 #6949 ha csak a fifa megy hamachival (ha valaki azzal nyomja) de sima ip-vel is picit laggol ha még valami más netes dolog megy de ritkám
most magyar voltam de remélem értettd :-D -

-
nah, gyakoroltam kicsit:
1. egy érdekesen eltalált labda :)
2. rabonna egy bedobás után, csak simán irányt nyomtam meg az ívelést tövig...
3. rabonna, ahogy kell
4. durvákat lehet csavarni, nagyon bejön
bocs, ha túl sok a kép... -
személyszerint maagsrol lefosom hogy ez a sok takony milyen meccseket játszik a meneddszer modba meg h egésznap hogy nyomattyák ezt a szerencsétlen gémet h felvághassanak valamivel mer hogy a suliba mindig megdorgájják öket a budiba.-
de azér vki igazán segithetne aki nem csak azért jár ide h a sok nyomi meccseredményeit halgassa... köszi a rohadzsok választ amit kaptam a kb 3-4szer feltett , sokaknak egyszerű, de nekem nem( :| ) kérdésre!... -
bocs,tényleg nem volt,javítva -
a kis csapatokban mindíg visszautasítanak :(
Meg félprofin csak döntetleneket tudok játszani :S de az nem rossz azért egy 1 csillagostól, nem ?:) -
de benne van -
Szted ha valaki megvette eredetiben pár napja 11-12 ezer forinttért, az eladja neked egy hétre rá 3ezer jó magyar forintért? 

Ha találsz ekkora őrültet, akkor szóljál:D -
szapor #6941 picit.De van vkinek fifa 07-es klánja? -
faláb #6940 Neked laggol a multi? -
szapor #6939 vkinek van fifa 07 bajnoksága ha van akkor van tag felvétel? -
liverpool123 #6938 na v.ki segít?
Császtok
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben -
írd le érthetőbben lécci
-
Fox44 #6936 játékoskeret frissítést honnan lehet letolteni? Mert a FAQ-ban nincs link -
Sebastiano #6935 Sziasztok! Szeretnék eredeti Fifa 2007-t venni. Ha valakinek van eladó, kérem, írjon. Természetesen nem 11-12 ezer Ft-ot szeretnék fizetni érte. Köszönöm előre is a segítséget! -
a cd-n is van crack avval cracke-ld . nekem igy muxik. -
segítsen vki fölraktam a játékot és utánna leszedtem 1cracket bemásoltam de nemindul a játék ez mér van? -
hi,valaki felrakta ,már ezt a fifahungary-s peccset? ha igen akk. mien? -
a tehetségkutató nektek mutatott már föl vmi értékes husit? nekem ilyen 50-60-as szinűket hoz, amik elvárt fejlődésében is max 70es van. -
BIZ0906 #6930 -
szavaztam -
liverpool123 #6928 Császtok
mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben -
f.a.q.-ot átolvastam, nem ati-m van, de szaggat menüben-játékban 1024-ben duál mag+2gb ram mellett. mi a fene ez??
köszi. -
lehet szerződést hosszabbítani,de ne kiabálj -
nincs olyan patch, hogy manager módban nem vonulnak vissza a játékosok?