36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• lobig
    nézz szét ITT.
  • SuperPippo
    Sziasztok! Nekem no dvd patcre lenne szükségem,tud vki segíteni? Előre is köszi.
    Felraktam,mindent megcsináltam,ahogy kell,de kéri a lemezt:(
  • lobig
    el. a bal vagy jobb iránygombokkal.
  • Grusi
    Azt elmondod, mivel lehet csavarni szabadrugasnal? :)
  • gabi89
    Huuu de ideges vagyok world classon(világklasszis) nyomom Realal és kiscsapatok ellen mindig megizzadok max 1-2gólal nyerek vagy döntetlen :D Bezzeg a nagy csapatokat elverem 3-4gólal is.
  • grizzly21
    szépek.
    van valakinek ati 9600 xt je? milyen felbontáson nyomja, és hogy megy?
  • buko20
    csá a játékot ugy töltöttem le de nemtudom a regisztrácios kodot honnét tudnék szerezni?segitsetek
  • Sebastiano
    Nem 3 ezer forintra gondoltam, mert akkor ezt írtam volna. De sebaj. Ha találok majd egy őrültet, aki 7-8 ezer forint körül eladja nekem, akkor örülni fogok. Pár hét után lehet, hogy lesz ilyen ember.
  • ProGabe #6956
    de mi volt a kérdés,visszalapoztam 3-at(bizony,megtettem),de nem találom
  • lobig
    a iránygombokkal tudsz csavarni.

ha balról jobbra futsz a játékosoddal a jobb szélen, akkor SHIFT lenyomva, balra-fel majd ívelés gomb.
  • kuktabá
    erre csak ennyit: -

és a helyesirásrol annyit h nemnéztem vissza meg mivel nem egy ujjal nyomogatom meg dühös is votlam szal ez nemnagyon foglalkoztatott am lefosom :}
  • bazza
    engem az zavar hogy szarnak rá miket kavarok amint megpróbálok csellel vki mellett elmenni az tutkó leszervezi a bőrt. csak azért mondodm, mert TV-ben azért csa lelek nagy részét megeszik.
  • báttyó02
    FAQ
  • Rage47
    woow!
    hogy lehet igy csavarni,
    és hogyan passzoltál igy?
  • ProGabe #6950
    nyugodtság van ember!tedd fel megint akkor azt a kérdést,a napi xszáz között elég könnyen elveszik 1-2 hsz(mellékesen a helyesírás nem szégyen)
  • BIZ0906
    ha csak a fifa megy hamachival (ha valaki azzal nyomja) de sima ip-vel is picit laggol ha még valami más netes dolog megy de ritkám
    most magyar voltam de remélem értettd :-D
  • bazza
  • lobig
    nah, gyakoroltam kicsit:

1. egy érdekesen eltalált labda :)

2. rabonna egy bedobás után, csak simán irányt nyomtam meg az ívelést tövig...

3. rabonna, ahogy kell

4. durvákat lehet csavarni, nagyon bejön

bocs, ha túl sok a kép...
  • kuktabá
    személyszerint maagsrol lefosom hogy ez a sok takony milyen meccseket játszik a meneddszer modba meg h egésznap hogy nyomattyák ezt a szerencsétlen gémet h felvághassanak valamivel mer hogy a suliba mindig megdorgájják öket a budiba.-

de azér vki igazán segithetne aki nem csak azért jár ide h a sok nyomi meccseredményeit halgassa... köszi a rohadzsok választ amit kaptam a kb 3-4szer feltett , sokaknak egyszerű, de nekem nem( :| ) kérdésre!...
  • hunbasser
    bocs,tényleg nem volt,javítva
  • Mr k
    a kis csapatokban mindíg visszautasítanak :(
    Meg félprofin csak döntetleneket tudok játszani :S de az nem rossz azért egy 1 csillagostól, nem ?:)
  • hunbasser
    de benne van
  • Tojesz
    Szted ha valaki megvette eredetiben pár napja 11-12 ezer forinttért, az eladja neked egy hétre rá 3ezer jó magyar forintért?
    Ha találsz ekkora őrültet, akkor szóljál:D
  • szapor
    picit.De van vkinek fifa 07-es klánja?
  • faláb
    Neked laggol a multi?
  • szapor
    vkinek van fifa 07 bajnoksága ha van akkor van tag felvétel?
  • liverpool123
    na v.ki segít?

Császtok
    mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben
  • Lebron James 23
    írd le érthetőbben lécci
  • Fox44
    játékoskeret frissítést honnan lehet letolteni? Mert a FAQ-ban nincs link
  • Sebastiano
    Sziasztok! Szeretnék eredeti Fifa 2007-t venni. Ha valakinek van eladó, kérem, írjon. Természetesen nem 11-12 ezer Ft-ot szeretnék fizetni érte. Köszönöm előre is a segítséget!
  • b4rc4
    a cd-n is van crack avval cracke-ld . nekem igy muxik.
  • Lebron James 23
    segítsen vki fölraktam a játékot és utánna leszedtem 1cracket bemásoltam de nemindul a játék ez mér van?
  • b4rc4
    hi,valaki felrakta ,már ezt a fifahungary-s peccset? ha igen akk. mien?
  • bazza
    a tehetségkutató nektek mutatott már föl vmi értékes husit? nekem ilyen 50-60-as szinűket hoz, amik elvárt fejlődésében is max 70es van.
  • BIZ0906
  • Pheaper
    szavaztam
  • liverpool123
    Császtok
    mér van az ha pl megveszem Vicentét erre tök szar az állóképessége és az összes középpályásomnak pedig minden maxon van a személyzetz fejlesztésben
  • minimize
    f.a.q.-ot átolvastam, nem ati-m van, de szaggat menüben-játékban 1024-ben duál mag+2gb ram mellett. mi a fene ez??
    köszi.
  • hunbasser
    lehet szerződést hosszabbítani,de ne kiabálj
  • totti10
    nincs olyan patch, hogy manager módban nem vonulnak vissza a játékosok?