36657
-
ddavid94 #6923 köszi szépen -
#6922 C8VV-8WAA-54VC-V54H-ERLD -
#6921 sztem ez nem műesés volt. az ellenfél tartotta fel... -
ddavid94 #6920 hy nem tudnátok segíteni a Fifa 07 telepítési kódja kellene?? -
#6919 ez de szar!másik nyelven indítom és nem látja a mentésemet :S -
#6918 hát egyszerre többet nem,hanem átszerződsz máshová egy idény után -
#6917 JJa 1 menedzserrel több csapatot lehet menedzselni? -
#6916 én a mialnala viszem de nagyon elkurtam most:D Megvettem Cisset és közben növelni kénne a számlámat így eladtam prá emberkét és most össz vissz van egy tartalék játékosom:S
-
#6915 na így mindjárt más :) -
#6914 hm...ez az ár még reális is -
#6913 Ez a FIFa élethű:D Rooney-t megvette a cselzi a játékban 54millió euróért:DD:) -
#6912 Én a Manchestert vittem, nem volt rossz, leigazoltam cannavarot meg 90 misiért majdnem elattam rooney-t :DD -
#6911 a sokcsillagosnál több a játékosok fizuja,nehezebb őket tartani,de több a lé,kiscsapatnál meg tanulhatsz sokat.sztem kezdd el kiscsapattal,húzz ott le 2 évet,és ha érettnek érzed magad arra,h nagyobb csapatot is menedzselj,akkor vágj bele -
#6910 Menedzser módban melyik csapatokat érdemes menedzselni? az 1-2csillagosat, vagy a 4-5 csillagosat? -
#6909 Igen érdekes lenne :D
-
#6908 Jó akkor az mellé ment látszik nem nagyon követtem az igazolásokat nyáron de akkor is Adriano az Espanyolba hááát.... -
#6907 ŐŐŐŐŐ de én voltam alma csak azé mert egy saját szerkeztett klubbal kezdtem el jáccani és így úgy tünik hogy a 2. osztályba kezd -
Tom Tom #6906 Gyovai elbújhat mellettedxD:D:P -
#6905 xDDD ezt akartam irni -
#6904 pires tényleg a villarealban van :P -
BT91 #6903 te véletlen nem a 2. osztályban nyomulsz? mert ez a Real Madrid B, nem az első cspat Real... -
#6902 Ez nekem is feltünt csak nem a Realnál mert ugye én avval vagyok.Meg az is feltünt,hogy ilyen játékosok mint pl Pires a Villarealban van hát lol.Meg Adriano az Espanyolban xD -
#6901 #6898 -
#6900 santacruz,de la red és javi garcia(főleg ő) beférne egy könnyed bl visszavágóra,de a többi... -
#6899 azta mekkora meccset nyomtam :D
Német Kupa 2. forduló : VfB Stuttgart - Kalsruhe FC 2:2 (tizenegyesek 1:3)
Stuttgart 60.percben már ment 2:0-ra ! Aztán vhogy benyomta két gólt, de fogalmam sincs h, kb a meccsen 2 kapura tartó lövésem volt, azok be is mentek :D hosszabításban már lépni nem tudtak a játékosaim, szinte az összesnek piros volt az erőnléti kis csíkja...Tomasson hosszabítás 1. félidjének végén rúgott 1 akkora kapufát, h majdnem lefordultam a székemről.Vhogy sikerült kihúznom, végig Ők támadtak, és végül sikerült a tizegyesekig kibekkelnem.Ott meg vhogy meg tudtam verni Őket...nagyon nagy meccs volt :D -
#6898 ezmiez? -
#6897 Egy ismert játékos sincs benne furi mi? -
#6896 Engem csak a Direct Ip idegesít de az nagyon...nemigaz hogy lagg nélkül nem lehet játszani..próbáltam már Hamaciaval is de azzal se volt jobb max 1 kokkal de az is szar.... -
#6895 Én nem csodálkozok hogy középmezőnybe vannak a nagycsapatok ez a kezdő tizenegy a Real Madridban asszem az 5. héten jáccottam ellenük:[IMG][/IMG] -
#6894 gforce fx 5200; CPU 2.40GHz; 1,25GB RAM. A játék közepes részletességgel hibátlanul fut, de a menü szaggat főleg ha bevan kapcsolva a információ sáv. mért van az hogy pont a menü szaggat? nemlehet ellene tenni valamit? -
#6893 interaktív ligát csak eredetivel tudsz nyomni -
faláb #6892 Megvettem Lennon-t,erre meg a vezetőség eladta mert nem voltak elégedettek a játékával:| -
#6891 vedd meg maradonát,minden 3. lövését igy rugja el
amugy csak pár jáékossal lehet pesbe -
#6890 OFF me' pes
ezt hogy?mármint pes-ben
ON
nagyon el lett cseszve ez a játék,főleg realitás szempontjából,mármint annak a hiánya a gond ugyebár :).pl elkezdtem egy manager módot és robi carlos úgy fárad mintha öreganyám játszana,3-ik meccs után pihentetnem kellett -
Tom Tom #6889 Hát jah ebből a videóból is csak 2-3 cselt tudok megcsinálni...
Ezzel a cselezéssel jól kibasztak a billentyűsökkel.
Nem igaz a 11est nekem mindig középre laposan rúgja ez miért van így??Lassan már hülyét kapok tőle -
tonnni #6888 Hello!!
Az interaktív módhoz az a kód kell ami a gyári cd tartóba van benne???ha az nincs akkor nem is tudok abba a módba játszani?????? -
#6887 Jó de én porbálom meg csinálni de nem megy me nem csinál ilyen keresztezést csak külsővel elrugja azt csá... nem tod mért van így? -
#6886 lehet mű eséseket hogy??????:D:):A -
#6885 akkor nézd meg a másikat :D -
Curesz #6884 ez naon ott van:D