36657
-
#7003 kössz de ezt már próbáltam utánna elindítom és azt írja ki hogy a megfelelo dvd-rom behelyezése után az ok kiválasztása után újra kell indítani a programot -
#7002 hopsz lehet hogy félre értelmeztem valamit :). ez a Y+D=finesse shot(tekert lövés)
sima lövésre vonatkozik, nem szabadrugásra. Hogyha igen akkor hogy lehet szabadbol tekertet rugni? :) -
#7001 valaki elmondaná melyik is a Y gomb? mert én nem alap beállításon játszok, és hogyha megnézem alapértelmezetbe az nekem a mégse/testcsel. Tekert lövéshez kéne, de hogyha megnyomom a Y-t akkor oda megy mellé az ember és az rugja el -
#7000 fifa07.exe,ezt írd felül
mekkora ték :) -
#6999 lécci vki írja le h h kell elindítani a fiát mer fölrakom és utánna mit csináljak honna hova másoljam be a cracket?vki gyorsan írja le please!!!!!!!!!!! -
nono7 #6998 hátja :) Forza Italia: leguritás C+S utána D -
#6997 Hogyan lehet legurítani? -
#6996 úgy látom sokat gyakoroltál :) -
nono7 #6995
C. roni szabadrugása:) -
#6994 nekem ilyenből eddig Ronaldoval sikerült egy felső léc -
#6993 LOL!
Király rugás volt :)
Közelebről:
-
#6992 kár, hogy nem ment be:
-
nono7 #6991
Nem semmi lövés volt:) -
audi001 #6990 512es neten szaggat multiba?? -
#6989 http://sgupload.uw.hu/1159791317.jpg
Felső kapufán maradt a labda, az Esc-re sem reagált és a játékosokkal se lehetet megmozdulni! -
samhun #6988 hi.
valaki berakna egy képet, maximum grafikán, AF el és AA val? THX -
apihi #6987 Sziasztok,
Nektek nem tűnt fel olyan, hogy a ez a FIFA a például Fifa World Cup-nál sokkal lassabb? Pedig a a menüben gyors-ra van állítva... -
#6986 faq ba nézz be oda le van írva! -
#6985 csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de úgy nem jó... -
chop #6984 AMD-m van es megy a C'n'Q, de nem szaggata FIFA. Mas gond lehet. -
#6983 hy.
az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?
-
chop #6982 Egyebkent meg nehogy azt higyjetek, hogy gamepaddel olyan kurva egyszeru cselezgetni, mert nem, valahogy sosem azt csinalja, amit szeretnek. A World Cupos analog karral valo lefele-felfele huzas joval egyszerubb volt. Kivancsi volnek, hogy azt a labdaval valo atugrast hogy lehet megcsinalni... -
martinho040150 #6981 hy!megvan a fifa07 és kaptam hozzá magyaritást(szinkronosat)!van 3 fájl amit be kell másolni!egy readme txt irja mit hova tegyünk be.bemásoltam rendesen és semmi magyar!az elején se jön ki hogy magyar!csak ebgland,deutsch stb.!tud valaki egy jól működő magyaritást?ha igen elküldené e-mail-ben?vagy küldje el a letöltési helyét erre a címre: [email protected] előre is köszi. -
Laca1985 #6980 Sziasztok!
Nem jelent meg a játékhoz olyan patch ami a füvet javitja ki?Mármint sötétebb zöldre mert az eredeti nagyon ratyi.Köszi -
#6979 Ez gyakorloóályán volt, ott piros a háló ha jól tudom. -
#6978 "Akinek Athlon64-es procija van, és minden felbontás és beállítás mellett borzasztóan szaggat a játék, az kapcsolja ki biosban vagy szoftveresen (A64 cpu driver uninstall) a Cool and Quiet funkciót, mert a FIFA 07 alatt nem pörög fel a proci, hanem csökkentett órajelen megy. Nálam ez 1330Mhz volt, amit eléggé kevésnek talált. Most már jó. Remélem egy patch-el azért segítenek ezen a problémán az EA-sok, hogy ne kelljen restart, majd biosban turkálni, ha akarok játszani egy meccset."
nem próbáltam nekem Intel van
-
#6977 köszi -
#6976 nem látom, hogy megkérdezett volna valaki engem, hogy szeretnék-e házigizda lenni...
nem, nem szeretnék, mert sztem hiába ismerem kívülről belülről a játékot annyit nem FIFA-zom és járok ide, hogy azt megérdemeljem
kérlek ne szavazzatok rám -
#6975 Nagyon jó képek! A 3-s képen hogy csináltad azt? Miért piros a háló nálad? -
#6974 Breki, töltsd le ezt a fájlt! Ez egy kis help az impact gamepad használatához FIFA07-ben.
Saitek Impact gamepad - help -
#6973 Mióta az eszemet tudom billentyűzettel fifázok, de most az utobbi időben elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha áttérnék gamepadra, érdemes? -
#6972 csak practice módban egyszer-kétszer... -
nono7 #6971 :) billelnyomom...sztem még gyekrölnöm köll :D -
#6970 Szépvolt mester :)
Rúgtatok már félpájáról gólt? Tegnap úgy megküldtem, hogy a kapus nem tudta kivédeni, és félpájáról bebkáztam :) -
#6969 hehe, köszi... -
#6968 :) csak szeretném. sztem aza a titka a cselezésnek, hogy nem kapkodva kell rángatni a kart, hanem szépen, ütemesen végrehajtani a formulát. -
#6967 ha visszakeresel,látni fogsz egy embert,9-ért árulta itt,mert ő ajándékba kapta,és nem kell neki.vedd fel vele a kapcsolatot -
#6966 tőled sosem túl sok a kép :) -
nono7 #6965 rabonna-t énis megcsináltam,csak nem mindig jön be:), nálad bejön mindig amikor csak akarod?:) -
#6964 nézz szét ITT.